|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Spokojnie koledzy
Jutro wszystko zweryfikuje boisko. Spidey wyluzuj. Ciesz sie ze mozemy na forum Wisly ( o zgrozo Jutro 2 kolejka ( dla nas pierwsza ) wiec cieszmy sie ze nasza wielka liga ruszyla, a nie przerzucajmy sie gnojem z czarnymi na forum Wisly PS: Brzydko tak zmieniac nick kolegi z Polonii PS2: Jest gdzies na forum temat odnosnie "Wygraj lige" ? Ciekawe jaki sklady maja koledzy z forum
Ostatnio edytowane przez kreseq : 12.08.2010 o godz. 14:37.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Te kolego PoloniaDupaStolicy, masz błąd logiczny w podpisie:
Nie może być: "Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?" tylko: "Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2054?" , widać że nigdy nie rozwiązywałeś testów logicznych. Spoko Kreseq już oddycham... ![]() EDIT: Jakaś mi się literówka wkradła do posta, ale nie mogę coś znaleźć. Krissu jak napisałem, już oddycham ![]()
Ostatnio edytowane przez spidey : 12.08.2010 o godz. 14:47.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ekhm, ekhm...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jutro pierwsze starcie, wyjatkowo ciekawe w tym roku.
Przewiduję, ze trup będzie się słał gęsto na boisku. Mam nadzieję, że nie będzie brania jeńców a dobijanie mizerykordią będzie na porządku dziennym . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sorry jeśli pytanie już było ale ile Legia sprzedała karnetów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mogę się mylić, ale wg mnie będzie mała niespodzianka jutro i Polonia wygra. Legioniści pewnie noszą głowy wysoko po pokazówce z Arsenalem, to jedno. A drugie, to typowe dla Skorzy nie trafienie z forma kiedy trzeba
![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.08.2010 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wygrana Polonii nie byłaby żadną niespodzianką, podobnie jak wygrana Legii lub remis. Grają dwa równorzędne zespoły i każdy może wygrać.
Najlepiej obrazują to kursy u buków Polonia2.60 remis3.06 Legia2.62 Edyta: o niespodziance będzie można mówić jeśli padnie wynik 3-0 4-0 3-1 czy 4-1 dla którejkolwiek z drużyn
Ostatnio edytowane przez Buziek_LG : 12.08.2010 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mnie się też wydaje, że wygra Polonia, bo Skorża lubi przegrywać ważne dla kibiców mecze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Nie tyle przegrywać co przepraszać za nie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Okaże się, że arcyważny mecz z Arsenalem, to tylko pic na wodę ;-) Z resztą zwycięstwa Polonii po cichu sobie życzę. Przytrze, to nosa Legionistom, a punkty potrzebne do zagrania w pucharach Legia i tak zdobędzie.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 13.08.2010 o godz. 01:01.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A tez wyjatkowo licze ze Legia przegra, Polonia w kolejnych kolejkach sama sie pogubi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Polonia - Legia. Absencje piłkarzy obu drużyn.
W Polonii nie zagrają dziś: Jodłowiec http://legia.com.pl/pl/28848,Polonia_bez_Jodlowca.html Sobiech http://legia.com.pl/pl/28854,Sobiech_nie_zagra.html Smolarek nie jest gotowy na 90 minut W Legii nie zagrają dziś: Rzeźniczak, Choto, Astiz, Kiełbowicz- kontuzje Cabral i Mezenga- podobno są jakieś problemy z certyfikatami tych piłkarzy ( http://legionisci.com/news/38770_Wys...zapytania.html / http://legionisci.com/news/38802_Mez...rtyfikatu.html ) Chinyama nie jest gototy na 90 minut (tak jak Smolarek w Polonii) Wydaje mi się, że Legia będzie bardziej osłabiona w tym spotkaniu. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A co już ewentualnie chcesz ich usprawiedliwić? Przecież zrobiliscie takie mega transfery, że powiniście ich pojechać 3-0. Tak poważnie to dla mnie śmieszne jest to, że jakiś certyfikat nie doszedł jak Ci zawodnicy są z Wami blisko od 2 miesięcy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Skoro obie druzyny nie moga jednoczesnie przegrac no to w trojkolorowym Krakowie chyba wieksoszc ludzi bedzie wolala wygrana Dyskobolii lub remis by Legia juz na starcie ligi tracila punkty. Ja osobiscie nie wierze ze zespol z Konwiktorskiej bedzie sie liczyc w grze o pudlo.
![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
4fan_player czekam na sytuację, kiedy to Wisła/Lechia nie będzie mogła korzystać z kilku zawodników i jakie będą opinie na ten temat. Wtedy też napiszę, że jest to usprawiedliwianie ewentualnej przegranej. Bo widzę, że czepiasz się dla samego czepiania. Fakt jest taki, że u nas z podstawowego składu nie może zagrać więcej piłkarzy. Chciałbym bardzo, aby obie drużyny mogły wystawić swoje najsilniejsze składy, wtedy można byłoby porównać potencjał obu klubów bardziej miarodajnie.
Co do certyfikatów- tak, jest to śmieszne. Nie wiem, może to jest tylko taka zasłona dymna, by w ostatniej chwili powiedzieć jednak, że zagrają. Albo rzeczywiście ktoś nie pomyślał i jest problem, którego de facto być nie powinno.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 13.08.2010 o godz. 09:43.
![]() ![]() |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nikt nie mowi o usprawiedliwianiu. Mamy przetrzebiona obrone i prawie zero w ataku w razie problemow z Mezenga. Jak to nie jest zaden problem to ja nie wiem co problemem moze byc. Nikt nie mowil o mega transferach, sa tak samo mega jak te Wisly czy Polonii.
Cp do certyfikatow to obciach, tyle ze wina lezy po stronie klubow z ktorych zawodnicy przyszli. Od zeszlego roku wystarczy certyfikat elektroniczny. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
offtopując od Legii
![]() głos zabierze pan Antoni Cytat:
sorry ale podkreślony fragment w kontekście całości jest najlepszy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak. I oto mamy kolejny przykład, że PZPN czuwa nad dobrem polskiej piłki i stwarza polskim piłkarzom wyśmienite warunki do rozwoju itp. Oni cały czas żyją przeszłością-sentymentaliści jedni. Ad rem: Słowa podkreślone odbieram w obliczu ostatnich "wyczynów" piłki klubowej i reprezentacji za niesmaczny żart.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
ja nawet szukałem tych materiałów szkoleniowych
i nie znalazłem ale nie oszukujmy sie , problemem jest też mentalność/motywacja do wiekszej pracy naszych kopaczy, i tu PZPN moglby miec pole do popisu w zakresie szkolen dla trenerow
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 13.08.2010 o godz. 14:35.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
I kurna obalcie argument Antoniego
Jak może być słaba liga jak goście wyjeżdżają z niej do Juve, a repra to już w ogóle... przecież zdobyliśmy 3 miejsce w świecie i czego jeszcze chcecie?![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie będzie żadnych jak u nas zabraknie więcej niż 3 zawodników z pierwszej 11 na raz to możemy oddawać walkowera takie mieliśmy mądre okienko w wykonaniu naszych działaczy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie przesadzaj, myśle że będzie lepiej niż w ubiegłym sezonie!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Obstawiam wysokie zwyciestwo Legii... Polonia dalej ma w wiekszosci bardzo przecietnych kopaczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale akurat tekst Wolfego byl zabawny
![]()
Najtrudniejszy mecz rundy przed nami. Jako kibic mówię, że mamy ich zniszczyć, ale generalnie remis będzie ok. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ładną bramę Sotirović walnął.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
wy o warszawskich drobnostkach przynudzacie a tu Śląsk na SS już prowadzi
![]() edytka : już remis, w tej samej minucie prawie. No cóż , zdarza się. ![]() |
|
|