|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Proszę państwa na którym przystanku wysiąść jadąc na lotnisko? Bo przystanków "balice" jest 7.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
"Port lotniczy" linii 208, 292 i 902.
Ostatnio edytowane przez Mistel : 12.08.2010 o godz. 08:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Może chodzi mu o to kółko gdzie biegają ? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Ale masz jakis trawnik pod blokiem? Mozesz go zakopac pod drzewkiem, krzaczkiem gdzie Ci sie podoba... ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Jak tera ściąga się muzykę ze wrzuty na zrzucie? klikam tam pobieranie standardowe, i jest cały czas 'czekaj...' długo się tak czeka, czy tylko mi się to nie ładuje z jakiegoś powodu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
Tam są mp3 z wrzuty, nie ma problemow ze sciaganiem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dzięki brecik860, dobrze wiedzieć na przyszłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
poleci ktoś jakiś dobry notebook, w cenie do 1300 zł powiedzmy, kompletnie się na tym nie znam?
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
ostatnio kupowałem, bedzie ciezko kupic wogole jakis notebook za 1300, ja kupilem za 1700 i byla promocja w media markt, ja tez sie nie znam na tym wszystkim ale porodzilem sie kumpla, szukalem jakiegos dobrego zeby chodzily wszystkie gry. Kupilem acera i sobie chwale. Wiec szukaj jakis promocji bo wtedy bylo bez vat -22%.
![]()
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanie ktorm autobusem albo tramwajem nalepiej dojechac ze Złotego Wieku na dworzec gł.
![]()
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Jak wygląda w tym sezonie sytuacja na naszych basenach otwartych. Gdzie polecacie?
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
korzystam z antiwira Comodo internet security premium. wczoraj bylo wszystko ok. wchodze rano na kompa otwieram antywira, bo zauwazylem ze ikonka sie zmienila. pisze tam taki oto komunikat
"defense+ nie dziala prawidlowo! uruchom narzedzie diagnostyczne w celu naprawienia tego" kllikam na diagnostyke i wyskakuje mi komunikat:" narzedzie diagnostyczne nie znalazlo zadnych problemow w Twojej instalacji" wiecie o co moze z tym chodzic? bo ja jestem kompletnie zielony w te klocki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
http://eviltyran.wrzuta.pl/audio/00s...eat._wbu_bunia http://eviltyran.dwrzuta.pl/audio/00...eat._wbu_bunia ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pilnie potrzebuję porady. Jak poradzić sobie z "ciałem obcym", które dostało się do oka? Nie mogę go usunąć najprostszą metodą poprzez łzawienie. Czy znacie jeszcze jakiś sposób czy muszę koniecznie udać się do lekarza?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Próbuj trzeć w stronę nosa! nie w preciwnym kierunku. ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Spróbuj czymś spłukać, najlepiej kroplami do oka, albo płynem do soczewek kontaktowych. A jeśli nie, to tylko lekarz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Mam zegarek na takiej bransolecie i odgięła mi się ta blaszka, która trzyma zapięcie. Tam, gdzie pokazuje strzałka
Ile będzie kosztowała wymiana takiego elementu? I czy jest szansa, że zrobi to koleś w zwykłym punkcie zegarki, bateryjki itd. czy trzeba będzie się przejść do salonu? Niestety jest już tak wyrobiona na zgięciu, że jak ją dogiąłem odpowiednio to po pierwszym zapięciu się prostuje. Wiem, że najlepiej iść samemu zapytać ale przez najbliższe dni nie będę miał czasu a chciałbym wiedzieć ![]() http://img191.imageshack.us/img191/1725/schowek01b.jpg ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Gdzie można w niedziele w Zakopanem ogladnac mecz Ruch-Wisła ?
Ostatnio edytowane przez AS82 : 13.08.2010 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Ostatnio widziałem w TV taki teledysk (tylko końcówkę) gdzie jakieś babki tańczą w klubie i pod koniec takiego chucherkowatego barmana wyciąga jedna z nich na parkiet. Zapodacie linkiem do tego albo podacie ksywkę i tytuł ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam pytanie. Mam telefon w Play i chciałem skorzystać z promocji Środy z Orange. Sprawa jest taka, jak to wygląda spisywanie kodów z telefonu, czy kasjerka bierze do ręki telefon i spisuje, czy wystarczy jej podyktować z telefonu? Pytam jak to wygląda w praktyce.. Bo znajomy z Orange by wyslal mi tego smsa do mnie i mialbym go w komorce... Moze by sie nie zorientowala babka ;P
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
W jakim sklepie kupiłbym taki papier na wprasowanki? Czytałem coś, że na przykład w Media można takie coś znaleźć ale ileś tam arkuszy w cenie 40zł... Nie orientujecie się czy pojedynczo można kupować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
dawniej w kfc takie walki robilismy z jakims napojem![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Nieraz się klientowi odmówiło gdy nadawcą był "mój kwiatuszek".Kiedyś pamiętam jak jedną dziewczynę doprowadziłem do łez, bo jej nie chciałem sprzedać, argumentując że nadawcą miał być numer 421 a nie "misiek". Za chwilę wróciła, pokazała mi tego samego smsa i nadawcę "421". Taaaka była z siebie dumna - dopóki jej nie powiedziałem że to moja pomyłka i numer miał być 241 a nie 421 Zgodnie z regulaminem promocji jeśli kod był z innego numeru takiego biletu nie można było sprzedać. Nie bo nie, i trzeba było się tego sztywno trzymać.
I jeśli kod masz od znajomego, i podasz jego numer, ale on ten kod wykorzystał już to też się nie da tak.
Ostatnio edytowane przez Mistel : 14.08.2010 o godz. 14:23.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja wiem, ale jak znajomy wysle mi smsa takiego jak wyslala mu sieć z tym kodem i nie pojdzie go wykorzystać, zmienie jego nazwe na 241 i pokaże telefon to oni biora telefon do reki, cyz wystarczy im pokazac przez szybe? Bo nie chce kupować startera za 5zl tylko po to.
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
? ![]()
|