The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2010, 23:29
kokrys napisał(a):Wyświetl post

Właśnie powoli zdycha mi chomik. Niestety wątpię żeby doczekał rana. Wie ktoś co z nim potem zrobić? Nie zakopie w ogródku bo w bloku na 3 piętrze mieszkam...
Odpowiedz cytując
kokrys
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.08.2010, 23:49
snyrting napisał(a):Wyświetl post
Raczysz to jakoś rozwinąć kolego?
Odpowiedz cytując
Opętany
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2006

Stary 12.08.2010, 07:29
Proszę państwa na którym przystanku wysiąść jadąc na lotnisko? Bo przystanków "balice" jest 7.
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 12.08.2010, 08:50
Opętany napisał(a):Wyświetl post
Proszę państwa na którym przystanku wysiąść jadąc na lotnisko? Bo przystanków "balice" jest 7.
"Port lotniczy" linii 208, 292 i 902.
Ostatnio edytowane przez Mistel : 12.08.2010 o godz. 08:53.
Odpowiedz cytując
1986
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 12.08.2010, 08:53
Opętany napisał(a):Wyświetl post

Na przystanku koncowym PORT LOTNICZY
STOŁECZNE KRÓLEWSKIE MIASTO KRAKÓW

TYLKO WISŁA
Anty Jude
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.08.2010, 08:58

Może chodzi mu o to kółko gdzie biegają ? zdychać można równie dobrze z nudów...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 12.08.2010, 09:02
kokrys napisał(a):Wyświetl post
Właśnie powoli zdycha mi chomik. Niestety wątpię żeby doczekał rana. Wie ktoś co z nim potem zrobić? Nie zakopie w ogródku bo w bloku na 3 piętrze mieszkam...

Ale masz jakis trawnik pod blokiem? Mozesz go zakopac pod drzewkiem, krzaczkiem gdzie Ci sie podoba...
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 12.08.2010, 11:37
Jak tera ściąga się muzykę ze wrzuty na zrzucie? klikam tam pobieranie standardowe, i jest cały czas 'czekaj...' długo się tak czeka, czy tylko mi się to nie ładuje z jakiegoś powodu?
Odpowiedz cytując
bercik860
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 12.08.2010, 12:12
Kandzior napisał(a):Wyświetl post
Jak tera ściąga się muzykę ze wrzuty na zrzucie? klikam tam pobieranie standardowe, i jest cały czas 'czekaj...' długo się tak czeka, czy tylko mi się to nie ładuje z jakiegoś powodu?
Ja Ci polecam: http://mp3.teledyski.info/
Tam są mp3 z wrzuty, nie ma problemow ze sciaganiem
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 12.08.2010, 12:22
Dzięki brecik860, dobrze wiedzieć na przyszłość...
Odpowiedz cytując
concedi
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 12.08.2010, 12:29
poleci ktoś jakiś dobry notebook, w cenie do 1300 zł powiedzmy, kompletnie się na tym nie znam?
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
Odpowiedz cytując
wislacki mati
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.08.2010, 13:02
ostatnio kupowałem, bedzie ciezko kupic wogole jakis notebook za 1300, ja kupilem za 1700 i byla promocja w media markt, ja tez sie nie znam na tym wszystkim ale porodzilem sie kumpla, szukalem jakiegos dobrego zeby chodzily wszystkie gry. Kupilem acera i sobie chwale. Wiec szukaj jakis promocji bo wtedy bylo bez vat -22%.
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
Odpowiedz cytując
wislacki mati
Senior Member

Stary 12.08.2010, 13:04
Mam takie pytanie ktorm autobusem albo tramwajem nalepiej dojechac ze Złotego Wieku na dworzec gł.
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
Odpowiedz cytując
Jot
Banita

Stary 12.08.2010, 13:05
wislacki mati napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie ktorm autobusem albo tramwajem nalepiej dojechac ze Złotego Wieku na dworzec gł.
182 autobus
14 tramwaj
Odpowiedz cytując
rainha
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 12.08.2010, 13:34
Jak wygląda w tym sezonie sytuacja na naszych basenach otwartych. Gdzie polecacie?
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób.
Kraków to nasz gród,

Wisełko naprzód!
Odpowiedz cytując
Mateuusz
Senior Member

Stary 12.08.2010, 13:51
korzystam z antiwira Comodo internet security premium. wczoraj bylo wszystko ok. wchodze rano na kompa otwieram antywira, bo zauwazylem ze ikonka sie zmienila. pisze tam taki oto komunikat
"defense+ nie dziala prawidlowo! uruchom narzedzie diagnostyczne w celu naprawienia tego"
kllikam na diagnostyke i wyskakuje mi komunikat:" narzedzie diagnostyczne nie znalazlo zadnych problemow w Twojej instalacji"
wiecie o co moze z tym chodzic? bo ja jestem kompletnie zielony w te klocki
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.08.2010, 16:50
Kandzior napisał(a):Wyświetl post
Można też po prostu dopisać "d" w adresie przed wrzuta np.
http://eviltyran.wrzuta.pl/audio/00s...eat._wbu_bunia
http://eviltyran.dwrzuta.pl/audio/00...eat._wbu_bunia
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
Stavanger
Senior Member

Stary 13.08.2010, 18:37
Pilnie potrzebuję porady. Jak poradzić sobie z "ciałem obcym", które dostało się do oka? Nie mogę go usunąć najprostszą metodą poprzez łzawienie. Czy znacie jeszcze jakiś sposób czy muszę koniecznie udać się do lekarza?

Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Stary 13.08.2010, 18:48
Stavanger napisał(a):Wyświetl post
Pilnie potrzebuję porady. Jak poradzić sobie z "ciałem obcym", które dostało się do oka? Nie mogę go usunąć najprostszą metodą poprzez łzawienie. Czy znacie jeszcze jakiś sposób czy muszę koniecznie udać się do lekarza?

Próbuj trzeć w stronę nosa! nie w preciwnym kierunku.
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Stary 13.08.2010, 18:55
Stavanger napisał(a):Wyświetl post
Koniecznie do okulisty! Nic nie rób sam, bo oko to bardzo wrażliwy narząd!

Spróbuj czymś spłukać, najlepiej kroplami do oka, albo płynem do soczewek kontaktowych. A jeśli nie, to tylko lekarz.
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 13.08.2010, 19:14
Mam zegarek na takiej bransolecie i odgięła mi się ta blaszka, która trzyma zapięcie. Tam, gdzie pokazuje strzałka Ile będzie kosztowała wymiana takiego elementu? I czy jest szansa, że zrobi to koleś w zwykłym punkcie zegarki, bateryjki itd. czy trzeba będzie się przejść do salonu? Niestety jest już tak wyrobiona na zgięciu, że jak ją dogiąłem odpowiednio to po pierwszym zapięciu się prostuje. Wiem, że najlepiej iść samemu zapytać ale przez najbliższe dni nie będę miał czasu a chciałbym wiedzieć

http://img191.imageshack.us/img191/1725/schowek01b.jpg
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 13.08.2010, 20:37
Gdzie można w niedziele w Zakopanem ogladnac mecz Ruch-Wisła ?
Ostatnio edytowane przez AS82 : 13.08.2010 o godz. 20:55.
Odpowiedz cytując
gonzo
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 14.08.2010, 12:59
Ostatnio widziałem w TV taki teledysk (tylko końcówkę) gdzie jakieś babki tańczą w klubie i pod koniec takiego chucherkowatego barmana wyciąga jedna z nich na parkiet. Zapodacie linkiem do tego albo podacie ksywkę i tytuł ?
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 14.08.2010, 13:38
Mam pytanie. Mam telefon w Play i chciałem skorzystać z promocji Środy z Orange. Sprawa jest taka, jak to wygląda spisywanie kodów z telefonu, czy kasjerka bierze do ręki telefon i spisuje, czy wystarczy jej podyktować z telefonu? Pytam jak to wygląda w praktyce.. Bo znajomy z Orange by wyslal mi tego smsa do mnie i mialbym go w komorce... Moze by sie nie zorientowala babka ;P
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 14.08.2010, 13:45
W jakim sklepie kupiłbym taki papier na wprasowanki? Czytałem coś, że na przykład w Media można takie coś znaleźć ale ileś tam arkuszy w cenie 40zł... Nie orientujecie się czy pojedynczo można kupować?
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 14.08.2010, 13:51
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie. Mam telefon w Play i chciałem skorzystać z promocji Środy z Orange. Sprawa jest taka, jak to wygląda spisywanie kodów z telefonu, czy kasjerka bierze do ręki telefon i spisuje, czy wystarczy jej podyktować z telefonu? Pytam jak to wygląda w praktyce.. Bo znajomy z Orange by wyslal mi tego smsa do mnie i mialbym go w komorce... Moze by sie nie zorientowala babka ;P
raczej napewno sie nie zorientuje ,bierze do reki i oglada ,jesli w sms bedzie widac od kogo ten sms to sobie na chwile zmien nazwe kontaktu na jakis nr 7222 takie cos dawniej w kfc takie walki robilismy z jakims napojem
.....
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Stary 14.08.2010, 14:21
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
raczej napewno sie nie zorientuje ,bierze do reki i oglada ,jesli w sms bedzie widac od kogo ten sms to sobie na chwile zmien nazwe kontaktu na jakis nr 7222 takie cos dawniej w kfc takie walki robilismy z jakims napojem
Pracowałem pół roku w CC i uwierz mi że sprawdzamy ] Nieraz się klientowi odmówiło gdy nadawcą był "mój kwiatuszek".

Kiedyś pamiętam jak jedną dziewczynę doprowadziłem do łez, bo jej nie chciałem sprzedać, argumentując że nadawcą miał być numer 421 a nie "misiek". Za chwilę wróciła, pokazała mi tego samego smsa i nadawcę "421". Taaaka była z siebie dumna - dopóki jej nie powiedziałem że to moja pomyłka i numer miał być 241 a nie 421

Zgodnie z regulaminem promocji jeśli kod był z innego numeru takiego biletu nie można było sprzedać. Nie bo nie, i trzeba było się tego sztywno trzymać.

Jeśli podasz swój numer z Play, i ten kod z Orange to ta transakcja nie przejdzie z przyczyn technicznych.

I jeśli kod masz od znajomego, i podasz jego numer, ale on ten kod wykorzystał już to też się nie da tak.
Ostatnio edytowane przez Mistel : 14.08.2010 o godz. 14:23.
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 14.08.2010, 14:29
To ja wiem, ale jak znajomy wysle mi smsa takiego jak wyslala mu sieć z tym kodem i nie pojdzie go wykorzystać, zmienie jego nazwe na 241 i pokaże telefon to oni biora telefon do reki, cyz wystarczy im pokazac przez szybe? Bo nie chce kupować startera za 5zl tylko po to.
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 14.08.2010, 14:37
gonzo napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio widziałem w TV taki teledysk (tylko końcówkę) gdzie jakieś babki tańczą w klubie i pod koniec takiego chucherkowatego barmana wyciąga jedna z nich na parkiet. Zapodacie linkiem do tego albo podacie ksywkę i tytuł ?
http://www.youtube.com/watch?v=qpaem3mOhpY
?
Odpowiedz cytując
Mistel
Senior Member

Stary 14.08.2010, 14:53
To ja wiem, ale jak znajomy wysle mi smsa takiego jak wyslala mu sieć z tym kodem i nie pojdzie go wykorzystać, zmienie jego nazwe na 241 i pokaże telefon to oni biora telefon do reki, cyz wystarczy im pokazac przez szybe? Bo nie chce kupować startera za 5zl tylko po to.
Muszą wziąć telefon do ręki.

I zasada: kod kolegi = NUMER KOLEGI (6 ostatnich cyfr)
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów