|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
relacja wideo z prezentacji Chaveza:
http://kiks.tv/2010/08/wisla-lata-dziury-w-obronie/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czy chavez moze juz wystapic w meczu z ruchem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Chavez nie posiada jeszcze wizy na prace w polsce wiec raczej nie
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
nie plącz dwóch rzeczy.
wiza to dokument uprawniający osoby spoza UE do pobytu na terenie UE, do tego dochodzi jeszcze kwestia pozwolenia na pracę, osobna. nie wiem, jak te dwie kwestie wyglądają u Chaveza, fajnie byłoby, gdyby ktoś dokładniej potraktował temat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jak nieoficjalnie dowiedział się portal Onet.pl, nie została zamknięta jeszcze kadra Wisły na nowy sezon. Białą Gwiazdę mają czekać jeszcze dwa-trzy wzmocnienia.
informacje z tego linku: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
sensownego niz kolejni Pajlice. Od razu przypomina mi sie co odpowiedzial Dragan Mrdja (krol strzlcow ligi serbskiej, uczestnim mundialu) na zainteresowanie Lecha Poznan: "Liga Polska ![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wątpie, by były 2-3 wzmocnienia teraz. Co najwyżej jakiś jeden zawodnik jako uzupełnienie składu. Może ten Kopunek, o którym swego czasu mówiono. O 2-3 transferach to Basałaj mówił, ale w zimie, transferach, które mają być wzmocnieniem 1. składu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
- Garguła wiecznie jest kontuzjowany, a nawet jak wróci po kontuzji to trochę czasu minie zanim wróci do pełnej dyspozycji. - Jirsak ostatnio ten zawodnik nie błyszczał trudno znaleźć jakieś spotkanie w którym spisał się bardzo dobrze. - Wilk obecnie to dla mnie zawodnik średniej klasy nawet jak na Polskie warunki |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
A jak tak zuchwale zapytam co by było gdybyśmy podpisali kontrakt z Chavezem podobny jak ma z Platense, tzn. na ten rok, potem rok przerwy (może być niby przypadkiem) i od 2012 roku znów u nas. Czy od strony prawnej przeszło by takie zagranie
I proszę nie krytykować mojej osoby. Ot taki dziwny pomysł wpadł mi do głowy dziś w pracy. ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ucja,id,t.html
Z tego wynika że czekają nas jeszcze transfery....Podobno szukali na Słowacji, Litwie i we Włoszech. Ciekawe co z tego będzie...Litwa-hm...nie wiem czy to dobry kierunek...oni są gorsi od Azerów.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W tym roku już na nikogo nie trafimy...finito...niestety...
Tak przejrzałem sobie kadry tych klubów na Litwie i Słowacji ( dużo ich nie ma) i w sumie to tam nie ma z czego wybierać. Zresztą polskie kluby (czyt.Lechia, Lech, Jaga) już przetrzebiły tamtejsze ligi. Było widac ze w poszukiwaniach zawodników obrały tamte tereny. Wątpie zeby Wisła dostrzegła tam kogos kogo nie widzieli, bądź (nie daj Boże) nie chcieli zatrudnic w tych klubach... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Hmmm w tak w kontekście stoperów, bo nie ukrywajmy potrzebujemy jeszcze jednego klasowego stopera.
A ostatnio Żewłakow powiedział że chciałby wrócić do Polski i może to byłby ten co by przyciągnął "pikiników" na stadion. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No, Żewłakow zerwie niedawno podpisany kontrakt z Ankaragucu i przyleci do Krakowa, żeby podpisać kontrakt z Wisełką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
My powinniśmy przetrzepać rynek Białoruski moim zdaniem... tam jednak z 3 - 4 zawodników moglibyśmy załapać...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przede wszystkim musimy mieć mocnego rozgrywającego. To mózg drużyny i od takiego gracza powinno się budować zespół. Nie obchodzi mnie to ile taki piłkarz miałby kosztować - nawet do 2 milionów euro, ale trzeba by taki zakup porządny przeprowadzić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
"Chciałbym wrócić do Polski. Liczyłem po cichu na jakieś konkretne oferty, ale nic takiego się nie pojawiło" czyli chcial wrocic juz teraz i spokojnie mozna było go brac. "Niestety trzynasty rok będę musiał spędzić poza granicami kraju" z tego wynika, ze zwiazał sie z Turkami tylko na rok.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 10.08.2010 o godz. 23:03.
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Można było, ale już nie można. Można za to wziąć Golańskiego, no ale chłop chyba jednak niestety woli pobiegać trochę poza granicami Polski.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy ja Ci kolego ostatnio nie dalem bana na pare miesiecy ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nitz mi o tym nie wiadomo.
Nie offtopujmy! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Paweł Brożek i Diaz na sprzedaż.Wisła jednak najchętniej by sie pozbyła Jirsaka i Łobo ale nie ma chętnych.
http://www.fakt.pl/Wisla-pozbedzie-s...y,79436,1.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 11.08.2010 o godz. 08:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|