|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam nadzieje ze szybko znajda nowego trenera bo jak zobaczylem ze kulawik na arke gral 4-5-1 to sie zalamalem, po co ten Rado
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mam tylko nadzieję, że w całym tym szale nikt nie zapomina że 15 miał być nowy dyrektor sportowy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
najlepsza taktyka Wisły jak dla mnie 4-4-2.
![]()
' Tylko Ty, w moim sercu Ty...'
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A mi się podoba ta decyzja z Rado mysle ze wiecej powinno chłopaków z ME dostawac szanse jak jeden wejdzie do składu na mecz chociazby na 15-20 albo czasami na cały mecz to sukces pownnismy dawac również szanse młodym piłkarzom bo ja myśle ze taki Rado lepiej zagrał w w meczu z Arka niż taki Jirsak młodzi moga miec wieksza ambicje czasami niz nasi rezerowi i podstawowi kopacze.Bo to co w meczu w Karabachem pokazała cała drużyna to porażka totalna :/ takiej oni gorzej zagrali niż z Levadia nie prównywalnie.Mam nadzieje że Basałaj nie rzucał słów na wiatr i otworza tą szkołke piłkarska i zatrudnia tam powaznych trenerów z zagranicy(pobożne marzenia) bo wątpie czy młodziez w szkołce piłkarskiej trenerowana od małego przez polaków osiągała odpowiedni poziom piłkarski :/
Mam nadzieje że teraz jak zatrudnia trenera to dostanie szanse poracowac conajmniej z 2-3 lata dadza mu zbudowac druzyne ,zatrudnia dyrektora sportowego,w zimie sciagniemy 2-3 dobrych grajków,i nie będziemy się osłabiac przed pucharami (chociaz to juz standart w polskich klubach) i w koncu w tym klubie będzie normalnie !!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak dla mnie 4-1-2-1-2. Taka przerobiona wersja 4-4-2
![]() Jovanić - Cikos - Chavez , Bunoza - Diaz - Sobolewski - Kirm , Małecki - Garguła - Paweł Brożek - Rios Graficznie mniej więcej wygląda to tak: .....................................Jovanić...... ............................... Diaz..................Bunoza..................Chav ez..................Cikos ...................................Sobolewski..... .............................. Małecki/Kirm.............................................. .......Kirm/Małecki ......................................Garguła..... .............................. ...................Rios/Paweł Brożek.......................................... .................................................. .Rios/Paweł Brożek.......... Małecki/Kirm = Chodzi mi o wymienianie się pozycjami. To samo tyczy się Riosa i Pawła Brożka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
marcin19876 widać jaki z Ciebie znafca ;] weź się lepiej nie wypowiadaj, jak byk pisali i pokazywali nawet na oficjalnej w transmisji że taktyka Kulawika to właśnie coś w stylu Smudy w Lechu ;]
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Larsson +
Simeone -/+ (uwielbiam Inter i od dziecka ich faworyzowałem na arenie LM zwłaszcza z Diego w składzie, ale to był głównie taki Sobol, nie uwierzę że jest on wybitnie inteligentym strategiem, bo nie zapominajcie ze od przygotowania fizycznego i tak mamy Pana Bahra) O'neil ;-) haha wiecie ile on w The Villans zarabiał ;-) ? I teraz strzał w 10 ;-) Nowym trenerem Wisły zostanie ktoś z dwójki: Zaccheroni / Niemiec (stawiam Toppmeller) Tutaj jeszcze zastanawiałbym się nad Ferrarą. Czy popierałbym te transfery? Absolutnie nie. Wisłę stać jedynie na wypalonego trenera, takiego niemieckiego czy włoskiego Kasperczaka. Co do młodych zdolnych pokroju: Kean, Larsson, Simeone, to kto wie czy stać byłoby Wisłę na któregokolwiek po odpadnięciu z LE. Zejdźcie na ziemię. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przeciez jesli przyjdzie nowy trener to przyjdzie ze swoja ekipa, Bahr moze zajmi sie juniorami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co wy chcecie od Bahra? jak Skorża obejmował Wisłę to dobrze grali ile na kolejny sezon przyszedł już Makaron i on popieprzył wszystko.. wam się chyba nazwiska przekręcają powoli...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Larsson twierdzi że nic nie wie o jego przymiarkach do Wisły więc albo to taka gra albo to kandydatura została wymyślona
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co chce od Bahra? Efektów jego pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od Bahra chcemy by piłkarze Wisły mieli trochę lepszą kondycję niż gracze z A klasy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Paolo di Canio
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Bahr kiedyś ładnie przywrócił zawodników do używalności, gdy byli bez formy za Okuki i jakoś już tak został. Tak czy inaczej, przydałby się prawdziwy fachowiec.
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja bym polecil mniej fantazjowac a twardziej stapac po ziemi bo Larson sam dzis powiedzial ze nic o Wisle nie wie...
a przymienrzany jest na trenra od dobrych 3 dni ![]() takze ludzie nie nabierajcie sie na tego typu bzdury ,bo Basalaj i tak wybierze po swojemu a mam wraznienie ze wybierze tego o ktorym nawet slowo media nie pisną.i dobrze ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Pierwszy lepszy przykład to Jarosz który wypowiadał się o Wilku Ale szczerze to nie chciałbym Larssona u nas.. Piłkarzem był świetnym ale trenerem, przynajmniej narazie, nie jest. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Cytat:
Rozumiem sens , nie rozumiem interpretacji i ,,wyśmiewania'' .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 10.08.2010 o godz. 02:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A tak a propos pojawiły się jakieś newsy na temat nowego trenera Wisły ? Czy do tej pory tylko było o Simeone i Larssonie
![]() |
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Simeone i Larsson to tylko zaslona dymna z klubu. Sa to bardzo znane nazwiska i media maja pożywke. Sprytne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Z onetu hahaha
cytat z onetu: Możliwe, że w całej tej grze Argentyńczyk i Szwed, wielcy piłkarze rozpoczynający szkoleniowy etap kariery, są tylko zasłoną dymną. Ale jest to możliwe bo jak było z transferami |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/felietony/mr...krakow,1516668
Silne połączenie Aston Villi i Wisły Kraków Menedżer Martin O'Neill... No to osobę którego kolejnego trenera forum dziś weźmie na tapetę, obecność w jutrzejszych portalach sportowych zapewniona ![]()
Ave
Wisła |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|