|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Tak więc nie jest powiedziane, że będzie na 100% zagraniczny. Równie dobrze przyjdzie jakiś Polak i powiedzą, że nikogo wartego uwagi nie znaleźli. Zresztą nie pamiętacie jak było z Wilkiem i Bednarzem, w przypadku I-szego Jarosz mówił, że nie ma tematu. Drugi zaprzeczał temu dopóki nie został przedstawiony oficjalnie.
Ostatnio edytowane przez R33 : 09.08.2010 o godz. 19:07.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Boniek powinien być prezesem naszego klubu. Jeśli miałby być dyrektorem sportowym, to też byłbym szczęśliwy. Nie ma lepszego fachowca i znakomitszego nazwiska w polskim światku piłkarskim. Do tego kontakty z Platinim i wymiar marketingowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Pojawil sie temat Martina O`Niella. Juz nawet abstrahujac od mozliwosci rozpatrywania jego kandydatury, to troche dziwne jest ze Teraz O`Neill zrezygnowal na kilka dni przez rozpoczeciem rozgrywek, a takze w przypadku Celticu swego czasu niespodziewanie zrezygnowal z pracy w klubie.
Troszke dziwna zaleznosc ale coz kazdy ma swoje dziwactwa i moze to jest jego dziwactwo? .Co nie zmienia faktu ze gdyby on tutaj przyszedl, dla takiego nazwiska pojawialbym sie na stadionie niewazne jakim kosztem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Basałaj chyba sie nie spieszy z poszukiwaniami nowego trenera bo to wydatek, liczy że Kulawik sie sprawdzi.Ja też jestem zdania żeby dac Kuli poprowadzic zespół przez runde jesienną.Ciężko mi uwierzyc że zagraniczny trener coś więcej z tych graczy wyciśnie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.08.2010 o godz. 19:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie chcielibyście takiego szkoleniowca ?
http://www.youtube.com/watch?v=GfClOSiww2w#t=0m22s Włączcie wyobraźnię i pomyślcie nad Julesem pomiędzy Wiślakami ![]() Maradonny to Wisła nie potrzebuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Właśnie Martin O'Neill zrezygnował z prowadzenia Aston Villi mozna go brac.
A Roy Keane lub Larsson to bylo by cos. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Drużyna bez trenera, to jak krwawiący organizm z przeciętą tętnicą. Tu nie ma co się zastanawiać, czy się zagoi, albo, czy opatrunek uciskowy wystarczy - trzeba działać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
A z AV zrezygnował, bo nie chciał się zgodzić na politykę "sell-to-buy", czyli żeby kupić, trzeba wcześniej sprzedać. Głównie chodziło o brak wzmocnień, a ponoć Milner jest blisko Manchesteru City.
Ostatnio edytowane przez murray : 09.08.2010 o godz. 19:37.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To wyjasnia wszystko. Dzieki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jeśli moge spytac, to skad takie info? Byla mowa ze najpozniej do przyszlej srody ma czas.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ja tam uważam że z pustego salomon nie naleje !!! Czytaj nie mamy pokolenia dobrych piłkarzy w Polsce a z zagranicy ściągnęliśmy przeciętniaków. Nam trzeba transferów ala Uche , Marcelo czy choćby Cantoro za najlepszych lat !!!...
Postawił bym obecnie w klubie wszystkie środki na wreszcie stworzenie odpowiedniego szkolenia młodzieży plus dobra Praca jeśli idzie o wyszukiwanie talentów czy to z Ameryki Południowej , czy w niższych ligach w Polsce. Co z tego że przyjdzie nowy trener tu trzeba mieć jakiś potencjał żeby coś stworzyć !! tego potencjału tu nie ma w tej drużynie są tylko karierowicze plus zbieranina podrzędnych grajków . Głowacki z Marcelo to była ostatnia siła o której można by oprzeć drużynę na walkę o Ligę Europejską !!!. Pozostali nie spełniają takich wymogów !!!. Jeśli zatem ktoś liczy że przyjdzie Simeone , Scala i nauczy ich grać to jest w błędzie . Ja nie mam już wątpliwości potrzebne jest nowe pokolenie graczy z inną mentalnością .. ![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
No chyba że plany poszukiwania zagranicą spełzną na niczym i okaże się, że będziemy mieć Czesia Michniewicza albo innego Okukę ;-) |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zbymak wiesz może co z nowym treneiro?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
przeciez pismaki stad wziely nazwisko Simeone i Larssona
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy ktos slyszał o informacji ze niby w czwartek konferencja z Kopunkiem i nowym trenerem?
I takie małe pytanie do Zbymaka ; Jak to sie dzieje że posiadasz niektóre informacje? Nie zaszkodzi Ci to? A przede wszystkim czy takie plotki na forum nie psują planów Wisle? ![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Sorki, że wybiegam z tematu, ale mam pytanie.
Kim jest zbymak? To ktoś z zarządu Wisły, etc.? Jestem tu nowy więc proszę mi wybaczyć moją niewiedzę. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A jutro będą pisać, że "Martin O`Niell jest w kręgu zainteresowań Wisły"
Jakoś do poniedziałku chyba wytrzymamy, bo niby wtedy te 10 dni mija. Może będą jakieś konkrety. Oby się tylko nie skończyło na tym, że jeszcze przypadkiem Kulawik wygra kolejny mecz i postanowią go zostawić na stanowisku trenera... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No właśnie, a`propos Bogdana Basałaja. I znów odbiegnę od tematu...
![]() Janusz, komentator Orange Sport, to jego brat? Cytat:
I ma rację prezes, nie ma co się spieszyć do tej środy. Od piątku ma miało czasu. Jedna kolejka nam różnicy nie zrobi, zwłaszcza jeśli wygramy w niej mecz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Co prawda nie ma sie czym chwalic ale kiedyś w transferowych marzeniach wkleiłem link z transfermarktu bramkarza Standartu chyba Aragon a za jakis czas było o tym w przeglądzie
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę