|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
na tyle, na ile czytałem, na forum pisano i zbyt małej liczbie bramek wejściowych i kas, ale w kontekście użyteczności, nie pisano nic o sprzeczności z obowiązującymi przepisami. Ktoś coś kojarzy, co to za przepisy? |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Na stadionie Lecha jest coś podobnego także nie wiem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]() http://stadionwisly.info/fotorelacje...owy/2010-08-09 ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Czy wiadomo co ustalo na tym dzisiejszym sspotkaniu basaŁaja z prezydentem dotyczacego odbioru stadionu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Nie było żadnej informacji o tym. Pewnie spotkania albo nie było, albo zakończyło się brakiem jakiegokolwiek rozwiązania.
Znalazłem tylko takie cudo: http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,357...ej_bramki.html Nie wiem skąd wzięło się to 17mln PLN kosztów dla operatora, ale jeśli to prawda, to ani Wisła, ani nikt inny tego obiektu nie wynajmie. 6-8mln za dzierżawę też chyba nikt nie da. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
nie jestem przekonany, że informacje dziennikarzyny z GW to zawsze rzetelność i dobre źródło informacji.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spotkanie Majchra z Basałajem będzie jutro, tak mówił w tej audycji radiowej:
http://www.radiokrakow.pl/www/home.n...oranny_gosc_rk gdzieś koło 2 minuty |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Myślę że przydałoby się powiesić cytat Henryka Reymana "Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki " nad wejściem na murawę, tylko taki wielki i oczojebny żeby się piłkarzynom do głowy wbiło i wtedy zwycięstwo jest nasze
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Ciekawe jak długo wytrzymają grupy trzymające władzę na trybunach takie plucie w twarz...Ciekawe
Ja wczoraj skreśliłem maila do jednego ważnego polityka krakowskiego ogólnie znanego i innej opcji niż J.M. zobaczymy co z tego wyjdzie |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Nie można ot tak odmówić dostępu do dokumentacji przetargowej. Jest to sprzeczne z ustawą prawo zamówień publicznych i ustawą o dostępie do informacji publicznej. Zgodnie z ustawą maksymalny termin udostępnienia tych informacji to 2 miesiące i to przy jakichś super specjalnych okolicznościach, których Prezydent nie wykazał i które moim zdaniem w tym wypadku nie występują, no i nie można sobie napisac "w terminie późniejszym", trzeba wskazać konkretny termin.
Ostatnio edytowane przez Czarny : 10.08.2010 o godz. 11:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeśli o tych kołowrotach to jest prawda, i wiedząc, że tej maksymalnej przepustowości nigdy nie będzie bo zawsze ktoś nowy nie wie jak bilet wsadzić drugiemu karnet nie będzie chciał zaskoczyć itp to wejście na stadion będzie masakrą i regularnie kilka tysięcy ludzi będzie oglądać dopiero drugą połowe, a jak nie weźmiemy szturmem tych gównianych kołowrotów to decydenci na każdą skargę będą odpowiadać " to proszę przyjść trochę wcześniej" czyli w domyśle 2 godziiny przed meczem. Przypomina to zupełnie mecz wyjazdowy w naszej super lidze tylko, że nie o to chyba chodzi na stadionie u siebie wartym pół miliarda złotych. Tutaj kibica ma sie w dupie i to on robi łaske tym kutasom w garniturach, że ogląda ten gnój. Podobne problemy mieli we Wrocławiu na ostatnim meczu z Jagiellonią. Z tym, że tam część ludzi po*******iła i poszła do domu(link na potwierdzenie: http://www.fanslask.pl/?p=1978)
A oni tu euro chcieli robić....
Ostatnio edytowane przez Oxydrene : 10.08.2010 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
O czyli miałem rację. Inwestor nie wie co ile bedzie jeszcze kosztowac i dlatego czeka az zakończy sie budowa głównej i wtedy policzy kasę. Znając życie nie zostanie nic i trzeba będzie prosić radnych o dodatkowe 50mln zł....KRYMINAŁ!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja sie pytam gdzie jest w tej calej sytulacji klub? gdzie jest skwk? czemu nie ma zadnego protestu? czemu nie potrafimy sie zorganizowac? isc pod magistrat? zawiązac jakis komitet? do jasneh cholery emerytowane babki nas wyprzedzają w obronie nielegalnie postawionego Krzyża potrafią sie zorganizowac pod pałacem prezydenckim a my? Miasto dyma nas bez mydła w kwestii stadionu 5 lat a my dalej nic..
SKWK apeluje zorganizujcie coś WY macie taką władze i możliwość by poszły za wami setki i tysiące kibiców.. ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Choć tyle, że w miarę została wytłumaczona kwestia telebimów i elewacji...Czyli prawdopodobnie po zakończeniu inwestycji stwierdzą, że przekroczyli budżet i póki co nie ma kasy na te elementy.
Z kolei nie rozumiem tego fragmentu odpowiedzi na 5 pytanie: "Aktualna nawierzchnia z asfaltu, w większości powierzchni jest w dobrym stanie technicznym, ewentualne ubytki i pęknięcia zostaną naprawione" O jaki asfalt do poprawek chodzi?
Ostatnio edytowane przez buczo1985 : 10.08.2010 o godz. 13:49.
![]()
What's new?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
masz racje bo jeśli nikt się za to nie weźnie to w dalszym ciągu Majchrowski będzie nas okłamywał bo taka jest prawda, niech ruszy dupe do roboty a jak nie to trzeba zareagować |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie wiem, jak to jest możliwe, że tak wielu kibiców Wisły powtarza z uporem godnym lepszej sprawy bzdury o sympatyzowaniu Majchra z koszernymi...
To, że budowa ich stadionu idzie sprawnie, to efekt tego, że miasto wyciągnęło wnioski z błędów, które popełniło przy budowie naszego. Nie doszukujcie się wszędzie spisków! My po prostu płacimy cenę za pionierstwo, tak samo zresztą, jak Poznaniacy. To nie przypadek, że te stadiony, których budowa rozpoczęła się najwcześniej, mają największą ilość bubli i niedoróbek. UM z Majchrem na czele sprzyja parchom, dlatego wydali na budowę stadionu Wisły ponad pół miliarda złotych. ![]() I dlatego chcieli budować dla obu klubów wspólny stadion. To przecież typowe dla zwolenników gorszej strony Błoń. Nie mylcie nieudolności ze złą wolą. ![]() ![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ta informacja o bramkach mnie przeraziła. Przecież to jakieś jaja są...
12 kołowrotków na 12 tys. osób?! ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ciekawe co zdołał zdziałać Basałaj u majchra... ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Poje**ło ich za przeproszeniem? |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
"Nigdy nie zejdziemy na psy" - a Ty wmawiaj sobie, że Majcher jest w porządku. Zero szacunku dla gościa. Mam nadzieję, iż ktoś, kto ma czelność nazywać się Wiślakiem, nigdy nie zagłosuje na tego człowieka. + jak zawsze brawa dla Darka Olszówki! ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|