|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Peter Neururer albo Lucien Favre.... byle nie Matthäus...
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A skąd wiesz jaki był układ z Bogusiem? A może dali mu broń żeby sam sobie palnął w łeb zawsze to honorowa śmierć a nie pluton egzekucyjny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Do kiedy poznamy nowego trenera Wisły? To będzie Polak, czy raczej trener zagraniczny? Odpowiedzi na te pytania, udzielone przez prezesa Basałaja, poznacie jeszcze dziś około 22
zrodlo : http://www.facebook.com/home.php?#!/...w/185885066281 ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ukamy_od_dzis/
pozyjemy zobaczymy ![]()
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Polen Polen über alles |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
wywiad z Basałajem napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Trudniej jest pozyskać godnego następce trzona drużyny niż trenera ![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ciekawe jak jest naprawdę. Nie mogli przecież przyznać, że z kimś rozmawiają skoro tydzień temu twierdzili, że Kasper zostaje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ktokolwiek by to nie był i tak w końcu wyleci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Z tym może być problem
Nie wiem czy nie lepszym rozwiązaniem byłby grający trener tak jak w ligach okręgowych Taki by przynajmniej na boisku opieprzył ![]() Da radę takie coś na najwyższym poziomie ligowym? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Ja stawiam na Kononowicza |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A ja się tak zastanawiam nad tym Kulawikiem .Bo to że Basałaj mówi :jeszcze nie teraz to tylko rozwiązanie tymczasowe....to nic nie znaczy .Jak wiadomo prowizorki sa najtrwalsze
A tak serio ....zobaczymy co Kulawik pokaże w tych meczach w których będzie miał okazje Wisłę poprowadzić .Osobiście jestem zwolennikiem zatrudniania w klubie ludzi , którzy z Wisłą są związani i mają wiślackie serca . Nie podoba mi się to że większość z nich jedyne co od klubu uzyskała to ....zakaz wstepu na stadion . Kulawik jest młody ambitny i inteligentny .Piłkarz był z niego średni ale serce na boisku zawsze zostawiał !!! Jest blisko licencji Pro czyli wiedzę musi mieć i mam nadzieję , że jest bliżej nowoczesego furbolu niż był Kasperczak .Inna sprawa czy poradzi sobie z naszymi gwiazdkami i czy będzie potrafił teorię przenieść na boisko . Ale uważam że warto spróbować tymbardziej że zdaję się , że i tak nie ma innego wyjścia W gadanie Basałaja , że szukają trenera od dzisaj nie wierzę . Ale nie mógł powiedzieć nic innego skoro tydzień temu zapewniał ze posada trenera nie jest zagrożona . Dlatego to ponoć Kasper podał się do dymisji a nie został wywalony Gdyby go wywalili to znaczy że prezes kłamał a tak sam odszedł . więc po kłopocie .Kilka miłych słow na pożeganie i pozory przywoitości zostały zachowane Na plus moża zaliczyć fakt że w Wiśle chyba zaczyna się doceniać dyplomacje i zachowanie pozorów normalności . Generalnie prawda jest taka że takie sparwy tak się załatwia na całym świecie .Oby to była pierwsza jaskółka normalności . |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Basałaj powinien na kolanach udać do Krasnodaru i nie wracać aż nie przekona Petrescu do powrotu. Choć uważam , że z tego ciasta i tak chleba nie upieczemy, to przynajmniej byłaby satysfakcja , że nasi gwiazdorzy wylewają siódme poty na treningu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ale uczepiliście się tego Petrescu ten gość do nas przzyjdzie jak bedzie miał 65 lat na emeryturke
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Obie propozycje o ktorych pisza media czyli Larsson i Simeone sa propozycjami ZENUJACYMI!!! Ci "trenerzy" niemaja KOMPLETNIE ZADNEGO DOSWIADCZENIA jak w ogole mozna brac kogos takiego pod uwage... nam potrzeba PRAWDZIWEGO trenera a nie jakis uczniakow niech zdobywaja doswiadczenie trenujac młodzikow a nie Wisłe!
Wielki bład ze sie pozbyli Kasperczaka wystarczylo dac mu troche czasu... teraz trenera bedziemy zmieniac 3 razy/ runde bo ci nastepcy poleca tak samo szybko jak przyleca |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Moim zdaniem zatrudnianie trenera, który ,,przyciśnie gwiazdorów" w obecnym składzie personalnym nie ma sensu. Kolejna próba wprowadzenia filozofii HARD WORK jest z góry skazana na niepowodzenie. Po tygodniu takiej pracy piłkarze powiedzą, że są zajechani i zaczną grać przeciwko trenerowi. Dla Wisły nic dobrego z tego nie wyniknie. Potrzeba raczej trenera z charyzmą, na tego z batem przyjdzie czas jak pokończą się gwiazdom kontrakty i szczęśliwie się ich uda pozbyć z klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Wielki błąd? Trudno jest cokolwiek osiągnąć mając na ławce szkoleniowca, który (mówiąc dość łagodnie) nie w pełni angażuje się w to, co dzieje się na boisku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że znów mamy w drużynie bałagan. I to na początku ważnego sezonu. Jesteśmy bez trenera. Wszystkie drużyny spokojnie się przygotowały z trenerami i są gotowe do walki. A my ani nie jesteśmy gotowi personalnie ani nie mamy trenera...Bosssskoo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Petrescu nigdy w życiu nie wróci bo w Krasnodarze zarabia 1,5 mln € rocznie.Boguś mu nawet 30 % tego nie da co ma w Rosjii.
Co do Larssona to on prowadzi klub w 2 lidze Szwedzkiej Landkorone, więc odpada. Zola byłby wymarzonym kandydatem albo ktoś z Włoch, napewno jest tam ktoś ciekawy bez pracy komu nie zależy zbytnio na wielkiej kasie a na sławie
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.08.2010 o godz. 21:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Adam tak najlepiej zostawic Kasperczaka ktory ze swoja wizja futbolu zatrzymal sie w roku 2002. Co do Diego: W latach 2006-2007 prowadził Estudiantes de La Plata, zdobył z klubem z La Plata tytuł mistrza Argentyny (Apertura 2006). Chyba jednak cos potrafi. To prezes Basalaj spotka sie z ewentualnym trenerem i uslyszuy jaka dany szkoleniowiec ma wizje zespolu. Pozostaje miec tylko nadzieje na udany wybor.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dan Petrescu lub człowiek o tym typie mentalności HARD WORK !! koniec gwiazdorstwa
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Co do samej LE to faktycznie chyba w tym roku nie specjalnie Wiśle zależało . To winna braku stadionu i faktu że ewentualne zyski i tak trzeba by poświęcić na wynajem stadionu np. w Lubinie . I szczerze mówiąc jestem w stanie to zrozumieć .Nie ma co robić napinki jak się nie ma druzyny .Lepiej faktycznie podejść ulgowo w tym roku żeby przygotować się na następne rozgrywki .Ale czy tak się stanie tego nie wiemy bo jak życie pokazuje o konskwecje w działaniu w Wiśle jakoś bardzo trudno |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A Ty myślisz że przyjdzie tu gość który prowadzi z powodzeniem klub w ekstraklasie zachodniej?Przecież my na dziś jesteśmy zwykłym leszczem barowym co przegrywa z Estończykami a Azerowie robią nam z dupy jesień średniowiecza.
Każdy od czegoś zaczyna - to trzeba się dowiedzieć jakim jest trenerem, jakie są opinie na jego temat itp Guardiola przed objęciem Barcelony, prowadził Barcelone B w którejś tam lidze |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Narazie nie mamy trenera, można powiedzieć że nie mamy też drużyny (bo co to za kolektyw) ale mamy za wielki syf i ambaras.
Nowy trener (jaki by nie był) mając taki skład w coraz bardziej wyśmiewanej polskiej lidze pewnie znów doprowadzi Wisłę do pucharów europejskich... ale moje pytanie brzmi: Po co? Drugi raz z rzędu kompromitujemy się w Europie z innym trenerem, co daje nam gwarancję że za rok będzie lepiej? A nic i nikt. Ani trener ani kasa ani stadion ani my wypruwający żyły kibice poświęcając im nasz czas i pieniądze. Pieniądze jakie zarabiają nasi kopacze są bardzo duże i powinni za swoją postawę płacić kary pieniężne. Bo ja w pracy nie mogę sobie pozwolić na takie numery a już nie mówię o ich powtarzaniu się. Także brać się do roboty. Kibic też ma swoją cierpliwość i nerwy... |
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Dajcie już spokuj heniowi on tylko czesciowo jest Winy
|
|
|