|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Pogrubilem to nazwisko bo to nie jest i nigdy nie byl trener... ale po chwili dotarlo do mnie, ze TO JEST TO - wlasnie dobrego managera nam trzeba !!! Najwyzszy czas by ten klub byl profesjonalnie zarzadzany !!! Bo jak bedzie tak jak jest to zaden trener swiata nie pomoze.
Ostatnio edytowane przez piotr 0704 dortmund : 06.08.2010 o godz. 17:39.
![]()
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Orest Lenczyk jest przecież wolny,kilka razy już pracował w Wiśle, to byłoby niezłe ukoronowanie jego kariery
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
a kto przed Skorżą prowadził chwilowo zespół co zajął 8 miejsce w lidze? Nawałka czy Kulawik? czy ktoś inny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
To ja też dorzucę garść nazwisk:
1. Jeśli już miałby być to Polak to: nierealny - Tarasiewicz, Warzycha, bardziej realny - Piotr Nowak. 2. Oby to był obcokrajowiec, tu niestety muszę zdać się na marzenia: Matthias Sammer, Paul Le Guen, Rudolf Assauer, José Néstor Pekerman - żaden nigdy do Polski nie przyjdzie. 3. Opcja na poprawienie humoru - Raymond Domenech; 4. A co będzie? - jakaś zapchajdzuira, nawet i z zagranicy, z mało znanym nazwiskiem, z którą skończymy sezon na 6-7 miejscu i która wyleci już w czerwcu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Boże tylko nie Maradona wiem, że tylko raz się przejawiło to nazwisko ale z daleka od Wisełki!!! wtedy to byłby "burdel" za przeproszeniem.A co do trenera to musi być ktoś naprawdę z jajami nie będzie się bał posadzić na ławkę Małeckiego czy kogoś innego i nie będzie się z nimi cackał.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wszyscy trenerzy, których tu podajecie są dobrzy. Jednak większość z nich to za wysokie progi finansowe. Ja bym z chęcią widział Koemana, Munoza, Terima, Vollera, Labbadiie itd. Na pewno nie widziałbym np. Favre, który sporą część treningu poświęca taktyce, a myślicie, że Brożki coś załapią z jego nowinek strategicznych? Czytałem w którejść gazecie, że Wisła prowadzi rozmowy z jakimś zagranicznym szkoleniowcem już po porażce na Suchych Stawach, ale nie wiem kto to jest. Ale nie podpalajmy się tak, bo przyjdzie jakiś Gal Anonim, który odejdzie po 3 kolejkach i wtedy Wisłę obejmie jakiś dziad typu Marek Motyka, który nauczy naszych grajków szarańczy i tyle.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Najlepszy kandydat, ostatnio prowadził zespół prawie 30 lat temu.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
ktos tu napisal ze moglby byc ten trener co prowadzi karabach, koles naprawde grozno wyglada i watpie zeby mu ktos podskoczyl z naszych, bo by od razu w leb dostal, ale raczej go karabach nie pusci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dziękuję, postoję, wolę Kulę.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A wy tak piszecie ze wisla odpadla ze slabym karabachem, a ten slaby wg was karabach stac spokojnie na przejscie borussi, ktora ostatnio wybitnej formy nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
Jezeli chodzi o trenerio to tylko z zagranicy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Tak szczególnie że...
http://www.borussia.com.pl/n-3152-bo...r-city-31.html Będzie jak zawsze, jakaś tania opcja... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tu trzeba rzeźnika, który spowoduje że będą żygać na treningach, Ci co nie wytrzymają odejdą i tak się pozbędzimy najsłabszych ogniw...że naszym brakuje umiejętności to powinni być przygotowani pod wzgledem, mętalnym, fizycznym i taktycznym. Osobiście postawiłbym na młodego trenera ale z jakimś bagażem...Petrescu to jest marzenie, niestety nierealne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
coz wczoraj nie bylo ani zaangazownia ani taktyki
![]() btwmasz jakiegos faworyta? ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nie ważne jaki trener przyjdzie i tak będzie miał problem, przyjdzie ktoś z zagranicy będzie musiał się uczyć nowej dyscypliny sportu jakim jest polska piłka kopano-biegana a także będzie musiał skończyć kurs psychologii sportowej
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jose murinio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pewnie przyjdzie jakiś Polak... nie ma co liczyć na zagranicznego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie Simeone lub Larsson, bo...?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w naszym zasięgu finansowym jest napewno Duszan Radolsky, już chyba ze dwa razy był w gronie kandydatów.Trenerzy klasy Zoli czy nawet Simeone to jest wydatek co najmnmiej 500 tyś € za sezon plus jego sztab szkoleniowy (200 tyś €) a to duuuużo nawet jak na Bogusia.
Mam nadzieje że Kulawik zostanie na dłuzej.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.08.2010 o godz. 18:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Po co się wypowiadać nie wiedząc o czym piszesz.Simeone w wieku 40 lat 2 razy był już Mistrzem Argentyny. W przypadku Larssona zgadzam się i mam nadzieję że to nie on zostanie nowym trenerem. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A co takiego osiągnął Winfried Schafer? Właśnie przeglądam o nim artykuł na Wikipedii i jakoś za dużo tych sukcesów nie widzę. No chyba, że "Przez dwanaście lat był trenerem Karlsruher SC; w tym czasie ani razu nie spadł z tym klubem z Bundesligi" to traktuje się jako sukces.
Wprowadził Kamerun na MŚ, okej, fajnie, ale potem pracował w zespole Al-Ahli Dubaj, gdzie "został zwolniony po pięciu porażkach z rzędu", następnie prowadził znaną wszystkim kibicom drużynę Al Ain FC, a obecnie pracuje w FK Baku. Człowiek ceniony przede wszystkim w Afryce za sukcesy z reprezentacją Kamerunu, coś jak niemiecki Henryk Kasperczak.A, przeoczyłem # Trener roku 1992 w Niemczech. Fajnie, tylko to było 20 lat temu.
Ostatnio edytowane przez ChG : 06.08.2010 o godz. 18:48.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Milovan Rajevac jesli jest wolny, ghana grala super na mś. Ciekawym kandydatem tez bylby bielsa prowadzacy chile na mś.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Larsson za malo doswiadczenia, Simeone za drogi jak na polskie warunki. Ja tylko podalem swoje typy a Wy dwaj uczepiliscie sie jak rzep do psiego ogona. Jak jestescie tacy wyszczekani to napiszcie, kto by był najlepszym trenerem dla nas. Zreszta przed przejsciem Kasperczaka pisalo wiele zrodel, ze Schafer jest kandydatem na nowego trenera Wisly wiec chyba nie tylko ja bym go widział u nas. Na tych lepszych nas nie stac a tych gorszych lepiej nie sprowadzac.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 06.08.2010 o godz. 19:01.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale tych młodych faktycznie jest mało
Laudrup, Guardiola, Loew, Klinsmann mało ? to tacy co na pierwszy że tak powiem ruch głową przychodzą i naprawdę w ekipach których są robią dobrą robotę... Z tego co wiem to Bielsa chyba przedłużył kontrakt... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
jeszcze przyszedl mi do glowy aguirre (meksyk)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
|

|