The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piotr 0704 dortmund
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.08.2010, 17:36
bozar napisał(a):Wyświetl post
Z wolnych zagranicznych trenerów:

1. Gheorghe Hagi
2. Rudi Assauer
3. Klaus Topmoeller

szczerze przyznam że nie wiem jaka jest ich obecna sytuacja (czy są czynnymi trenerami czy nie) poza faktem że nie są związani kontraktem z żadnym klubem/reprezentacją.

Pogrubilem to nazwisko bo to nie jest i nigdy nie byl trener...

ale po chwili dotarlo do mnie, ze TO JEST TO - wlasnie dobrego managera nam trzeba !!!

Najwyzszy czas by ten klub byl profesjonalnie zarzadzany !!!

Bo jak bedzie tak jak jest to zaden trener swiata nie pomoze.
Ostatnio edytowane przez piotr 0704 dortmund : 06.08.2010 o godz. 17:39.
Stan , sciagnij nam paru konkretnych pilkarzy.
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 06.08.2010, 17:37
Orest Lenczyk jest przecież wolny,kilka razy już pracował w Wiśle, to byłoby niezłe ukoronowanie jego kariery
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 06.08.2010, 17:39
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Rada dla wszystkich wierzących, że Petrescu może wrócić- POBUDKA! To się nie wydarzy! Mieliśmy go u siebie, to go jebany Kapka wyjebał zastępując Okuką. Powrotu nie będzie.
Wyjebali go piłkarze naszego klubu, gdyby się przykładali do roboty Kapka nie miałby nic go powiedzenia.
Pudel
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 06.08.2010, 17:41
a kto przed Skorżą prowadził chwilowo zespół co zajął 8 miejsce w lidze? Nawałka czy Kulawik? czy ktoś inny?
master777
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 06.08.2010, 17:43
To ja też dorzucę garść nazwisk:

1. Jeśli już miałby być to Polak to: nierealny - Tarasiewicz, Warzycha, bardziej realny - Piotr Nowak.
2. Oby to był obcokrajowiec, tu niestety muszę zdać się na marzenia: Matthias Sammer, Paul Le Guen, Rudolf Assauer, José Néstor Pekerman - żaden nigdy do Polski nie przyjdzie.
3. Opcja na poprawienie humoru - Raymond Domenech;
4. A co będzie? - jakaś zapchajdzuira, nawet i z zagranicy, z mało znanym nazwiskiem, z którą skończymy sezon na 6-7 miejscu i która wyleci już w czerwcu.
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 06.08.2010, 17:44
Boże tylko nie Maradona wiem, że tylko raz się przejawiło to nazwisko ale z daleka od Wisełki!!! wtedy to byłby "burdel" za przeproszeniem.A co do trenera to musi być ktoś naprawdę z jajami nie będzie się bał posadzić na ławkę Małeckiego czy kogoś innego i nie będzie się z nimi cackał.
Piggy oddaj hajs
krakus
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 06.08.2010, 17:46
Wszyscy trenerzy, których tu podajecie są dobrzy. Jednak większość z nich to za wysokie progi finansowe. Ja bym z chęcią widział Koemana, Munoza, Terima, Vollera, Labbadiie itd. Na pewno nie widziałbym np. Favre, który sporą część treningu poświęca taktyce, a myślicie, że Brożki coś załapią z jego nowinek strategicznych? Czytałem w którejść gazecie, że Wisła prowadzi rozmowy z jakimś zagranicznym szkoleniowcem już po porażce na Suchych Stawach, ale nie wiem kto to jest. Ale nie podpalajmy się tak, bo przyjdzie jakiś Gal Anonim, który odejdzie po 3 kolejkach i wtedy Wisłę obejmie jakiś dziad typu Marek Motyka, który nauczy naszych grajków szarańczy i tyle.
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 06.08.2010, 17:53
master777 napisał(a):Wyświetl post
To ja też dorzucę garść nazwisk:
Rudolf Assauer,
Najlepszy kandydat, ostatnio prowadził zespół prawie 30 lat temu.
Wisła Kraków
maklo9
Member

Od: 01.2009

Stary 06.08.2010, 17:57
ktos tu napisal ze moglby byc ten trener co prowadzi karabach, koles naprawde grozno wyglada i watpie zeby mu ktos podskoczyl z naszych, bo by od razu w leb dostal, ale raczej go karabach nie pusci.
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 06.08.2010, 17:57
Pudel napisał(a):Wyświetl post
a kto przed Skorżą prowadził chwilowo zespół co zajął 8 miejsce w lidze? Nawałka czy Kulawik? czy ktoś inny?
Moskal. Zaangażowanie było, ale taktyki nie za wiele.
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 06.08.2010, 18:00
kornd napisał(a):Wyświetl post
Orest Lenczyk jest przecież wolny,kilka razy już pracował w Wiśle, to byłoby niezłe ukoronowanie jego kariery
Dziękuję, postoję, wolę Kulę.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
maklo9
Member

Stary 06.08.2010, 18:06
A wy tak piszecie ze wisla odpadla ze slabym karabachem, a ten slaby wg was karabach stac spokojnie na przejscie borussi, ktora ostatnio wybitnej formy nie ma.
Kołek
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 06.08.2010, 18:11
maklo9 napisał(a):Wyświetl post
A wy tak piszecie ze wisla odpadla ze slabym karabachem, a ten slaby wg was karabach stac spokojnie na przejscie borussi, ktora ostatnio wybitnej formy nie ma.
HAHAH a skad mozesz wiedziec czy jest w formie czy nie, Borussia to juz za wysokie progi.

Jezeli chodzi o trenerio to tylko z zagranicy
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.08.2010, 18:16
Tak szczególnie że...

http://www.borussia.com.pl/n-3152-bo...r-city-31.html

Będzie jak zawsze, jakaś tania opcja...
brylant17
Senior Member

Stary 06.08.2010, 18:16
krakus napisał(a):Wyświetl post
Wszyscy trenerzy, których tu podajecie są dobrzy. Jednak większość z nich to za wysokie progi finansowe. Ja bym z chęcią widział Koemana, Munoza, Terima, Vollera, Labbadiie itd. Na pewno nie widziałbym np. Favre, który sporą część treningu poświęca taktyce, a myślicie, że Brożki coś załapią z jego nowinek strategicznych? Czytałem w którejść gazecie, że Wisła prowadzi rozmowy z jakimś zagranicznym szkoleniowcem już po porażce na Suchych Stawach, ale nie wiem kto to jest. Ale nie podpalajmy się tak, bo przyjdzie jakiś Gal Anonim, który odejdzie po 3 kolejkach i wtedy Wisłę obejmie jakiś dziad typu Marek Motyka, który nauczy naszych grajków szarańczy i tyle.
Przecież są pieniążki z Marcelo i Głowackiego
Piggy oddaj hajs
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 06.08.2010, 18:17
maklo9 napisał(a):Wyświetl post
POkonali Manchester City 3-1
no ale przeciez nie są w wybitnej formie, czlowiku co ty piszesz
A i Wisła duża literą :/
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.08.2010, 18:17
Tu trzeba rzeźnika, który spowoduje że będą żygać na treningach, Ci co nie wytrzymają odejdą i tak się pozbędzimy najsłabszych ogniw...że naszym brakuje umiejętności to powinni być przygotowani pod wzgledem, mętalnym, fizycznym i taktycznym. Osobiście postawiłbym na młodego trenera ale z jakimś bagażem...Petrescu to jest marzenie, niestety nierealne
AgresywnyChomik
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.08.2010, 18:26
jova napisał(a):Wyświetl post
Moskal. Zaangażowanie było, ale taktyki nie za wiele.
coz wczoraj nie bylo ani zaangazownia ani taktyki

btwmasz jakiegos faworyta?
Malinowy król malowanych róż
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 06.08.2010, 18:29
Nie ważne jaki trener przyjdzie i tak będzie miał problem, przyjdzie ktoś z zagranicy będzie musiał się uczyć nowej dyscypliny sportu jakim jest polska piłka kopano-biegana a także będzie musiał skończyć kurs psychologii sportowej
godzilla
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.08.2010, 18:30
jose murinio
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.08.2010, 18:32
Pewnie przyjdzie jakiś Polak... nie ma co liczyć na zagranicznego.
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 06.08.2010, 18:32
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Niech biora najlepszego trenera, ktory nie bedzie drogi. Trener ktory narzuciłby inne treningi naszym zawodnikow, wpoił im co jest najwazniejsze, co musza zrobic by nie popelniac glupich bledow. Trener z perspektywami - tylko nie Simeone lub Larsson.
Nie Simeone lub Larsson, bo...?
AYALA
Senior Member

Stary 06.08.2010, 18:35
w naszym zasięgu finansowym jest napewno Duszan Radolsky, już chyba ze dwa razy był w gronie kandydatów.Trenerzy klasy Zoli czy nawet Simeone to jest wydatek co najmnmiej 500 tyś € za sezon plus jego sztab szkoleniowy (200 tyś €) a to duuuużo nawet jak na Bogusia.

Mam nadzieje że Kulawik zostanie na dłuzej.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.08.2010 o godz. 18:38.
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 06.08.2010, 18:41
Za mało maja doswiadczenia. Taki Pep Guardiola zdarza sie raz na pare lat. Nam potrzebny jest trener taki jak Schafer czy Petrescu z wiekszym doswiadczeniem.

Po co się wypowiadać nie wiedząc o czym piszesz.Simeone w wieku 40 lat 2 razy był już Mistrzem Argentyny.
W przypadku Larssona zgadzam się i mam nadzieję że to nie on zostanie nowym trenerem.
Eppur si muove!
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 06.08.2010, 18:45
A co takiego osiągnął Winfried Schafer? Właśnie przeglądam o nim artykuł na Wikipedii i jakoś za dużo tych sukcesów nie widzę. No chyba, że "Przez dwanaście lat był trenerem Karlsruher SC; w tym czasie ani razu nie spadł z tym klubem z Bundesligi" to traktuje się jako sukces. Wprowadził Kamerun na MŚ, okej, fajnie, ale potem pracował w zespole Al-Ahli Dubaj, gdzie "został zwolniony po pięciu porażkach z rzędu", następnie prowadził znaną wszystkim kibicom drużynę Al Ain FC, a obecnie pracuje w FK Baku. Człowiek ceniony przede wszystkim w Afryce za sukcesy z reprezentacją Kamerunu, coś jak niemiecki Henryk Kasperczak.

A, przeoczyłem # Trener roku 1992 w Niemczech. Fajnie, tylko to było 20 lat temu.
Ostatnio edytowane przez ChG : 06.08.2010 o godz. 18:48.
maklo9
Member

Stary 06.08.2010, 18:48
Milovan Rajevac jesli jest wolny, ghana grala super na mś. Ciekawym kandydatem tez bylby bielsa prowadzacy chile na mś.
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 06.08.2010, 18:50
Larsson za malo doswiadczenia, Simeone za drogi jak na polskie warunki. Ja tylko podalem swoje typy a Wy dwaj uczepiliscie sie jak rzep do psiego ogona. Jak jestescie tacy wyszczekani to napiszcie, kto by był najlepszym trenerem dla nas. Zreszta przed przejsciem Kasperczaka pisalo wiele zrodel, ze Schafer jest kandydatem na nowego trenera Wisly wiec chyba nie tylko ja bym go widział u nas. Na tych lepszych nas nie stac a tych gorszych lepiej nie sprowadzac.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 06.08.2010 o godz. 19:01.
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.08.2010, 18:52
Ale tych młodych faktycznie jest mało

Laudrup, Guardiola, Loew, Klinsmann mało ? to tacy co na pierwszy że tak powiem ruch głową przychodzą i naprawdę w ekipach których są robią dobrą robotę...

Z tego co wiem to Bielsa chyba przedłużył kontrakt...
maklo9
Member

Stary 06.08.2010, 18:54
jeszcze przyszedl mi do glowy aguirre (meksyk)
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 06.08.2010, 18:54
Larsson za malo doswiadczenia, Simeone za drogi jak na polskie warunki. Ja tylko podalem swoje typy a Wy dwaj uczepiliscie sie jak rzep do psiego ogona. Jak jestescie tacy wyszczekani to napiszcie, kto by był najlepszym trenerem dla nas. Zreszta przed przejsciem Kasperczaka pisalo wiele zrodel, ze Schafer jest kandydatem na nowego trenera Wisly wiec chyba nie tylko ja bym go widział u nas. Na tych lepszych nas nie stac a tych gorszych lepiej nie sprowadzac.
A sprawdziłeś chociaż czy jest wolny ?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów