|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Guest
|
|
|
To może być każdy z Orestem i Markiem Motyka na czele. Viva szarańcza!
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wisła Onlajn bodaj. Jeszcze Edit: http://demotywatory.pl/1998908/Cierpliwosc-jest-gorzka To chyba specjalnie dla nas ten demot... Powód: cytat
Ostatnio edytowane przez TS Girl : 17.08.2010 o godz. 15:50.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Tak tu wszyscy czekamy na informacje o nowym trenerze jak ja o nowym bramkarzu w Arsenalu - akurat dwie niewiadome w jednym momencie. Jezeli to co napisali to prawda bedziemy ich wielbic w nieboglosy, ze tak powiem
![]() Jednego "dziadunia" juz sie pozbylismy (z szacunkiem do Henia) to raczej drugiego Basałaj nie wezmie (Orest Lenczyk).
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 17.08.2010 o godz. 16:04.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W Radiu Kraków słyszałem wypowiedź (pana Ochalika lub pana Jarosza), że do sfinalizowania rozmów z trenerem brakuje jeszcze kilku dni.
Moim zdaniem każde upływające 24h to olbrzymia strata. Boję się, że nadal panuje tradycja piłowania gałęzi, na której się siedzi. z Aha, i tak informacją dnia pozostaje wieść, że Zdzisiek jest osobą najbardziej korzystającą na bałaganie w klubie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wiecie co jest przykre w tym całym zamieszaniu pt. Nowy trener Wisły Kraków,?
Brak zaufania. Brak zaufania fanów, kibiców do klubu i właściciela. Sam siedzę w robocie i zamiast się skupić na swoich obowiązkach co kwadrans klikam w klawiaturę, wertuję znane mi strony i portale w oczekiwaniu na jakikolwiek sygnał, wiadomość że idzie ku lepszemu i normalności. A tu cisza, coś Majcher powiedział, cisza, stawiają dach, cisza, etc. Jasne że klub nie ma obowiązku nas informować o tym co się dzieje w kuluarach ale widząc zainteresowanie tematem, gorączkę jaka nastała w ostatnich tygodniach dobrze by było gdyby padło z ich strony cokolwiek więcej niż do 15 sierpnia będzie dyr.sportowy ( mamy 17.08 ) czy szukamy trenera. Qźwa. Zasypiam - sprawdzam sieć w oczekiwaniu na informacje o nowym coachu i planach klubu na przyszłość, wstaję rano - to samo, w ciągu dnia - kilkukrotnie to samo. Coraz bardziej do mnie dociera że Wisła to nie tylko futbol, ale i ME, kosz, siatka itd. i że te dyscypliny powinniśmy traktować z równie dużym szacunkiem. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
iiYama
bardzo dobrze napisane - mam podobne odczucia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jedno jest pewne w meczu z Widzewem poprowadzi nas T.Kulawik.NA 99% Mielcarski nie bedzie Dyrektorem Sportowym tylko ktos z zagranicy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To, że Mielcarski nie będzie dyrektorem można byłoby obstawiać ;] Bo on ma pracę, a do Wisły stracił już zaufanie, raz się sparzył i drugi raz w to "gó..." nie wejdzie ... A to, że poprowadzi nas T.Kulawik ma oznaczać, że kontrakt nowego trenera został odroczony na jakiś czas, np. tydzień ? Czy Kulawik trenerem z Widzewem a nowy Coach się przygląda ? Bo tak w ogóle to ja mam dość systemu z 4 skrzydłowymi i zero kreatywnych zawodników w środku pola grających "no look pass" ... ale do przeciwnika ;]
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
o ....a T.Kulawik marnie to widze, jak wystawi Pawełka to ja dziękuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
O nie. Tego jednak można się było spodziewać. Jest już wtorek, a z klubu nadal żadnych informacji. Chciałbym przeczytać jakiś wywiad z Basałajem. Ciekaw jestem co ma do powiedzenia.
Są w ogóle jakieś optymistyczne przesłanki? Czy Wisła nadal będzie korytem dla kilku typów, których nikt stamtąd nie ruszy? @tommiyacht hoh, rzeczywiście! Powód: drobny błąd
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 17.08.2010 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
OT. Zaraz na onecie itd powinna pojawić się wiadomość, że Wiśle nie udało się zakontraktować nowego trenera i, że to Kulawik poprowadzi Wisłę w meczu z Widzewem xD
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
haha, wiedziałem ze jakis dzieciak robil sobie jaja z pismakow <Lol2>
http://informator44.republikafutbolu...ie/#comment-83 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
... hhahahahaah
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
tylko zbymak może nam powiedzieć coś więcej, taka jest prawda, ale nie wiem czy on ma ochote sie z nami tym podzielic, bo wiadomo jakie wariacje beda odchodzic na forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja uważam, że niekoniecznie wszystko musiało pójść nie tak, wręcz mogło się udać zakontraktowanie trenera, a po prostu zacznie on pracę w terminie nieznacznie późniejszym, aby pozbierał się i zdążył wprowadzić w miasto etc., albo zakończyć sprawy ze swoim poprzednim klubem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
HA HA HA niezły ubaw
Brawo dla tego gościa a jeszcze większe brawo dla Tych którzy myślą trzeźwo na to co się dzieje a niestety dzieje się źle, żeby nie powiedzieć że tragicznie. I nawiążę do wcześniejszej wypowiedzi jednego z nas na temat zaufania do kibiców, oby tylko Właściciel nie przejechał się na naszym zaufaniu do Siebie i Pseudo drużyny Miłego wieczoru
Ostatnio edytowane przez robin hood : 17.08.2010 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ten śniady koleś pod Sheratonem, to mógł być nowy dyrektor sportowy z zagranicy. Takie przynajmniej różne przypuszczenia ludzie piszą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
koyoot - nie spij! ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|