|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
iiYama
bardzo dobrze napisane - mam podobne odczucia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
przede wszytskim to trzeba najpierw dostac od Cupiała te 500 tyś € na jego roczny kontrakt, do tego sztab szkoleniowy (200 tyś €) a budżet Wisły nie jest z gumy.Pozatym wątpie że ktoś taki jak Jimenez zgodzi sie na taki kontrakt jak Heniu czy Skorża że w razie nie zdobycia mistrzostwa ablo braku awansu do ligi europejskiej zostanie zwolniony bez odszkodowania.Na coś takiego żaden klasowy trener sie nie zgodzi no chyba że taki Liczka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jedno jest pewne w meczu z Widzewem poprowadzi nas T.Kulawik.NA 99% Mielcarski nie bedzie Dyrektorem Sportowym tylko ktos z zagranicy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
o ....a T.Kulawik marnie to widze, jak wystawi Pawełka to ja dziękuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To, że Mielcarski nie będzie dyrektorem można byłoby obstawiać ;] Bo on ma pracę, a do Wisły stracił już zaufanie, raz się sparzył i drugi raz w to "gó..." nie wejdzie ... A to, że poprowadzi nas T.Kulawik ma oznaczać, że kontrakt nowego trenera został odroczony na jakiś czas, np. tydzień ? Czy Kulawik trenerem z Widzewem a nowy Coach się przygląda ? Bo tak w ogóle to ja mam dość systemu z 4 skrzydłowymi i zero kreatywnych zawodników w środku pola grających "no look pass" ... ale do przeciwnika ;]
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
O nie. Tego jednak można się było spodziewać. Jest już wtorek, a z klubu nadal żadnych informacji. Chciałbym przeczytać jakiś wywiad z Basałajem. Ciekaw jestem co ma do powiedzenia.
Są w ogóle jakieś optymistyczne przesłanki? Czy Wisła nadal będzie korytem dla kilku typów, których nikt stamtąd nie ruszy? @tommiyacht hoh, rzeczywiście! Powód: drobny błąd
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 17.08.2010 o godz. 17:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Boguś najzwyczajniej ochłonął po porażce z Ruchem następne rozmowy po porażce z Widzewem .
A w razie remisu może powróci opcja kogoś z Polski bo przecież wtedy nie będzie tak całkiem żle ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
OT. Zaraz na onecie itd powinna pojawić się wiadomość, że Wiśle nie udało się zakontraktować nowego trenera i, że to Kulawik poprowadzi Wisłę w meczu z Widzewem xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
haha, wiedziałem ze jakis dzieciak robil sobie jaja z pismakow <Lol2>
http://informator44.republikafutbolu...ie/#comment-83 ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
... hhahahahaah
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
tylko zbymak może nam powiedzieć coś więcej, taka jest prawda, ale nie wiem czy on ma ochote sie z nami tym podzielic, bo wiadomo jakie wariacje beda odchodzic na forum
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja uważam, że niekoniecznie wszystko musiało pójść nie tak, wręcz mogło się udać zakontraktowanie trenera, a po prostu zacznie on pracę w terminie nieznacznie późniejszym, aby pozbierał się i zdążył wprowadzić w miasto etc., albo zakończyć sprawy ze swoim poprzednim klubem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
HA HA HA niezły ubaw
Brawo dla tego gościa a jeszcze większe brawo dla Tych którzy myślą trzeźwo na to co się dzieje a niestety dzieje się źle, żeby nie powiedzieć że tragicznie. I nawiążę do wcześniejszej wypowiedzi jednego z nas na temat zaufania do kibiców, oby tylko Właściciel nie przejechał się na naszym zaufaniu do Siebie i Pseudo drużyny Miłego wieczoru
Ostatnio edytowane przez robin hood : 17.08.2010 o godz. 17:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ten śniady koleś pod Sheratonem, to mógł być nowy dyrektor sportowy z zagranicy. Takie przynajmniej różne przypuszczenia ludzie piszą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Z goscia jest niezly frajer i w dodatku ma wysokie mniemanie o sobie. Ten jego pseudo blog pewnie z 5 osob znalo i juz mysli, ze caly swiat wkrecil. Chociaz faktem jest, ze te wszystkie wislackie stronki z wisla online i tsw na czele sa prowadzone przez 12 letnie dzieci, ktore bawia sie w dziennikarzy.
W sobote znowu Pawelek i Rado w skladzie! ![]() Wywiad z Basalajem - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._szkoleniowcu/
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 17.08.2010 o godz. 17:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
ale wkrecił gość tyle osób ,
hehe.Jaja będą jak się okaże że wogóle nie ma tematu Jimeneza |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No to teraz czekamy na Dana
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Męczy to wszystko, męczy... Jeżeli to czekanie zostanie nam wynagrodzone, to wtedy powiem że było warto. Słuchajcie jeżeli dyrektorem sportowym ma być obcokrajowiec, to uważam że jest to znakomite posunięcie. Nie wiem co prawda kto to jest, ale może być miło. Polak i tak się nie sprawdzi, bo w Polsce piłkarzy nie ma. A jak ktoś się wyróżnia to byle zagraniczny zorientowany w temacie gość i tak go wypatrzy, nie trzeba być geniuszem.
A dzieciak nieźle nas zrobił w ch... nie wierzyłem mu ale była to jedna ze stron które się czytało i które w jakiś sposób dawały do myślenia. Nabił ładnych kilka stron rozważań i deliberacji. W obliczu całej tej sytuacji... Może teraz znów ciągniemy o Danie? Wróci pewnie temat simeone, skoro rzekomo gadali ze sobą - on i Basałaj (a może on da dyrektora) ?
Ostatnio edytowane przez master777 : 17.08.2010 o godz. 17:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
koyoot - nie spij! ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czyli wywiad tej paniusi z Jimenezem też był zmyślony ? Chyba nie. Chociaż po PS się można spodziewać wiele.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Coś tu śmierdzi bo Jimenez na 99,9% wysłał swoje papiery do Wisły. To już byłby przekręt gdyby to okazało się nieprawdą a minęło pare dni i ani klub, ani weszło (tak tak, oni mają wtyki) nie zdementowali tego. Zbymak również o tym pisał.
Wygląda na to, że ten anonimowy gość z dziwnej strony tylko podchwycił temat i pisał co chciał a Wisła nawet nie podjęła rozmów.
![]()
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 17.08.2010 o godz. 17:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
A taki żartowniś to powinien zostać namierzony i o też powinien dostać nauczke. Po mordzie.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._szkoleniowcu/
Zbymak, znów miał rację. |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wiecie co? może zamknijcie dziś forum bo raczej niczego nie dowiecie, próbowanie dowiedzieć czegoś więcej nic nie da, po prostu marnujecie czas. Ja już wychodzę z forum i wejdę jutro po południu, ale znając mnie pewnie zrobię to w rano
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pewnie niektórzy w klubie żałują,że nie można przetestować trenerów jak np.bramkarzy.Potrzymałoby się takiego delikwenta z tydzień w Krakowie i z zaciekawieniem obserwowałoby się jak uczy prosto kopnąć piłkę Łobo. A tak serio,czyżby z tym Hiszpanem kolejne przelicytowanie przez działaczy?Coś w stylu Makinwy.Z motyką na słońce,a potem wycofanie z podwiniętym ogonem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ten "informator" napisal w artykule, ze ma 350 km do Krakowa. Ktorys z uzytkownikow tez ma taka odleglosc w podpisie i prezentuje podobny czyli zenujacy poziom.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|