|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu? | |||
| Tak |
|
433 | 41,88% |
| Nie |
|
250 | 24,18% |
| Pożyjemy, zobaczymy |
|
351 | 33,95% |
| Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To z Arka Wisłe poprowadzi Kazek Moskal?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Co do twojego pytania to napisze tak Skorża był do bani i jak sie okazało Kasperczak też, a wcześniej dziesiątki innych trenerów. W takim razie zastanawia mnie jedno wszyscy nie mieli pojęcia o trenowaniu, czy mamy porostu słabych piłkarzy? Powtarzałem to wiele razy i powtórzę kolejny niech w tej drużynie nie gra żaden polak jeśli maja tak nas reprezentowac jak dzisiaj trzech muszkieterów Sobol, Brożek, Kowalski. Tyle mam do powiedzenia i popieram komentatorów tu nawet Benitez nic nie zdziała do puki będziemy mieli takie podejście . Jeszcze jedno jak wszyscy co roku wierze że wreszcie coś zaskoczy jednak trzeba wreszcie sobie uświadomić to że jesteśmy zaściankową liga i to my jesteśmy tak zwanymi ogórkami. Wszyscy próbują koloryzować i mówić że jesteśmy lepsi od Azerów tylko trener zły chłopaki bez ambicji itd. Jedna wielka bzdura zarówno my jak i Lech byliśmy od nich w każdym elemencie słabsi i zrozumcie to wreszcie ze polskie kluby jeszcze długie lata nic nie osiągna w europie.
Ostatnio edytowane przez blackluk : 05.08.2010 o godz. 22:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
byle nie na dlugo.. w PL poza Skorza nikogo sensownego, z 3-4 kolejki jakos przebolejemy z Kaziem, i moze ktos z zagranicy zawita ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nooo napewno
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Kasperczak już dawno temu stracił kontakt z rzeczywistością. Powinien wylecieć. Nie przegraliśmy wyłącznie przez słabą obronę. Wisła grała źle w każdej formacji. Zespół nie był przygotowany. Błędy obrońców zrobiły swoje, ale graliśmy z zespołem, któremu nasi piłkarze powinni wpakować dużo więcej bramek. Wydaje mi się, że nasi piłkarze potrafią grać, potrzebują do tego po prostu dobrego trenera.
Czas Kasperczaka się skończył. Nie widzę żadnych przesłanek, które pozwalały wierzyć, że poradzi sobie w lidze. Nie odmienił on stylu gry Wisły, a miał na to trochę czasu. ![]()
ten pies to jest pudel.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Goral – ale wyjebać żeby wyjebać, czy wyjebać, żeby to miało sens? Bo ja generalnie takie pytanie zadaję.
Poza tym, jak osobę (nieskromnie ujmę) kumatą w realiach skandynawskich naprawdę bawi mnie niemal do łez rozpatrywanie w 2010 roku (po naszych wspaniałych doświadczeniach) odpadnięcia po karnych z Våleregną jako "kompromitacji" typu Tbilisi, Levadii czy dzisiejszego – poczytajcie o tym, kto tam grał, co wcześniej i póżniej oosiągnął, a potem walcie mocnymi hasłami. To samo co do Smudy – Franza szczerze lubię i szanuję, niewątpliwie ma nosa do piłkarzy, ale bez jaj, że to było w 100% tak, że on stworzył coś, za co HK spijał śmietankę - co bardziej kumaci niech sobie przypomną grę Uche za Franza i jego plany co do nigeryjczyka. Świat nie jest czarno-biały.
Ostatnio edytowane przez d : 05.08.2010 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Z informacji zamieszczonej na portalu onet.pl wynika, że od tygodnia negocjują z zagranicznym trenerem.
I wydaje mi się, że jego przyjście było zależne od wyniku dzisiejszego meczu. Czas pokażę, jutro lub w poniedziałek wszystko będzie jasne. Ważne, żeby klub wystosował jakieś oświadczenie. Moim cichym życzeniem jest jakiś wywiad z B.Cupiałem. Słowa Petrescu Cytat:
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kaziu nie ma papierów, musiałby z nim na ławce usiąść Kmiecik.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Diaz niewystawiony w pierwszym spotkaniu, Brozek na obronie, Małecki na ławie, gra Paljic, ktory jest gorszy NAWET od Kirma i Łobo. No i jeszcze forsowanie geniusza przyjęcia piłki Rafała Boguskiego. Czekam z nadzieja na informacje o wywaleniu go z klubu. |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez K4millo : 05.08.2010 o godz. 22:40.
![]()
Wisła Kraków
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
D, uważam że każda opcja jest lepsza. Takie jest moje zdanie bo facet skończy nam zespół jak Górnika Zabrze. Zresztą tam pomstują na niego po dziś dzień. Kazek Moskal uważam mógłby dostać szansę, zachowując wszelkie proporcję może będzie z niego nasz Guardiola
. Dla siwego nie widze miejsca na naszej ławce bo jest dla mnie skompromitowany, nie tylko wynikem ale i swoją postawą. Szkoda że nie wypaliła opcja z Nevio Scalą latem. Może byłoby inaczej. Ale dzisiaj uważam że czas wreszcie rozbić układ Heniutka z Kapką bo ci wspaniali koledzy zniszczą Wisłę. Nie wiem co zrobi Cupiał, nie wiem wogóle po co oni wracali. Ale mam nadzieję że wygra Wisła. A tej z Kasperczkiem nie widzę. Pozdrawiam |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
jak mozna wogóle Kasperczaka bronic to ja nie rozumiem , spier... koncertowo za pierwszym razem spier... i teraz i za kazdym razem to wyglądało jakby nawet nie potrafil ich do walki zmoblizowac
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 05.08.2010 o godz. 22:42.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Probierz bo? bo zremisowal dzis mecz, w ktorym zreszta Jaga nie strzelila ani jednego gola.. jedna jaskolka wiosny nie czyni.. to kiepski trener i nie mozna tak do tego podchodzic ze skoro zremisowal z Grekami to jest zajebisty w ogolnym rozrachunku.. kazdy sie tak podnieca nimi dzisiaj.. a kazdy rozumny wie ze byl to jednorazowy wyskok na sezon.. i tak co kilka miesiecy cos im sie uda ugrac
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A ja myślę, że Kasperczak zostanie. Cupiał nie po to kompletował cały sztab żeby zacząć sezon od zmiany trenera. Myślę, że ocena wyników będzie dokonana jednak później.
Poziom gry był bardzo słaby ale jest jeden czynnik częściowo to usprawiedliwiający. Dziś i tydzień wczesniej graliśmy drużyną złożoną w połowie!! z zawodników którzy przyszli w ciągu ostanich tygodni. Nie da się zbudować zespołu w takim czasie, zwłaszcza gdy odeszło dwóch środkowych obrońców. Myślę, że ktoś kto podjął takie decyzje miał tego świadomość. I jesli planował z perspektywą dłuższą niż jedna runda to przewidział takie jk dziś konsekwencje. ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Petrescu:
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
....![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
GRaliśmy ze słabym zespołem ? To taki typowy stereotyp ! Jak ekipa jest z Azerjbeżdżanu to znaczy że jest słaba . A to gówno prawda ! Pomijając taktykę i ustawienie czyli wkład terenerów to ja widziałem że każdy z zawodników Karabachu był lepszy technicznie , szybszy o dwie prędkości i każdemu chciało się grać .Na jakiej podstawie mówicie że to ogórki i że są słabi ? Słabi to jesteśmy my i nalezy się z tym wreszczcie pogodzić ! Każdemu może zdarzyć się wpadka , nie ma problemu ale nam wpadki zdarzają się cały czas , co roku . Pisząć My mam na myśli nie tylko Wisłę ale ogólnie polskie drużyny . Na podstawie jakich wyników twierdzicie że jesteśmy w czymś lepsi niż Azerowie czy tez Gruzni ? Nie ma żadnych przesłanek aby tak twierdzić opórcz naszej wybujałej wyobraźni o samych sobie .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Popatrz sobie na skład z meczu z nami i wyniki potem, a nie z 2005 (a jeśli już to porównaj z analogicznym naszym z tego sezonu) – nie mam zamiaru podawać Vålerengi za potęgę, tylko, że porównywanie pechowej (karne!) porażki z takim zespołem do późniejszych blamaży zakrawa na kpinę. Ale widać nadal mamy mocarstwowe samopoczucie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
On June 17, 2008 Red Star Belgrade unveiled Zeman as their new head coach.[2] However, after only five competitive games as Red Star's head coach, on September 6, 2008 Zeman was sacked because of catastrophic results in Serbian League and UEFA Cup. During Zeman's management, Red Star haven't managed to score in three matches of the domestic league and club found themselves on the bottom of the table for the first time in 24 years.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kto Larsson? No nie żartujmy...
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Ale teraz sprzedaliśmy dwóch zawodników za 5 mln Euro. Wkrótce nowy wielki stadion. Uważam, że stać nas na zatrudnienie trenera z dużym nazwiskiem(moim typem jest Daum) z całym sztabem. Możemy dać mu duży komin płacowy, wszak trener jest tylko jeden. Dokonano sporej ilości transferów do klubu niektóre(Chavez,Rios) naprawdę bardzo dobrze rokują. Teraz naturalnym krokiem jest dobry trener który stwierdzi kto się z tej całej zbieraniny nadaję a kto nie. To się po prostu opłaci. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
i sam jestem w szoku jak teraz Kasperczak spie... sprawe bo mocno w Niego wierzyłem ale jego czas przeminął ![]()
alejasienieznam
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|