|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mam obraz płyty ISO który zajmuje prawie 8GB. Czy da się go jakoś nagrać na dwie płyty DVD?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś jak nazywał się sędzia głowny meczu Panatinaikos Ateny vs. Wisła w Atenach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
dzięki murray
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
moglby ktos podrzucic grafike albo zdjeciie dobre koszulki copACABana
edit: dziala wam GG
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 03.08.2010 o godz. 16:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Co wnosi raz na kilkanaście postów pytanie któregoś z forumowiczów:
"Czy działa Wam GG" i odpowiedź kilku innych, że tak czy nie? Czy kiedyś GG nie działało Wam więcej, niż nie wiem, kilka godzin? Nie możecie przeżyć godziny bez dostępu do tego komunikatora? I z innej beczki gdzie i na jakich zasadach teraz można dostać kluczyk do grilli "stacjonarnych" na miasteczku AGH. Trzeba mieć legitke AGH?
Ostatnio edytowane przez Hamas_kr : 03.08.2010 o godz. 17:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
picie przed lotem to kiepski pomysł bo ciśnienie się podnosi kumpel tak miał stresował się przed lotem coś wypił, okazało się że jest lekkie opóźnienie no to zakupił kilka małpek w baltonie do samolotu wsiadał już na lekkiej bańce i mówił że podczas startu myślał że mu łeb rozj*bie głowa w kolana i takie jazdy, ja na szczęście nie mam takich problemów
![]()
Ohghnom wasz jeśli wy przyjdziecie do Izraela byliście mordowane wy uważacie w aeroporcie my fiksujemy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ma ktoś lepsze zdjęcie tego dresu co jest na wyprzedaży w WŚ
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...es_Umbro_2010/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pytanie o stolicę, więc z uśmiechem zwracam się przede wszystkim do naszych kolegów (i koleżanek) z Łazienkowskiej i Konwiktorskiej
![]() W jaki sposób, jak najszybciej, w dzień powszedni, dostać się ze stacji Warszawa Zachodnia pod Pałac w Wilanowie, a później z Wilanowa do Łazienek? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ścigałem film (Champion 2) z lektorem, tyle że jak sie okazało to IVONA, czy da się jakoś usunąć lektora, żeby zamontować napisy
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
podbijam!!
![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dzięki Blacha
a ktoś wie, gdzie można przenocować w 2 osoby w miarę tanio jedną nockę w stolycy? poszukują studenci, więc warunki studenckie wchodzą w grę jak najbardziej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
musisz poszukać jakiś hostelów, raczej to nie bedzie duży koszt, gdyż wtedy dostajesz łóżko w pokoju 6,8 osobowym
btw, wybierasz się na otwarcie stadionu Legii? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nei wiem czy aktualne ale znalazłem coś takiego http://mario69.spanie.pl/
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 03.08.2010 o godz. 21:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Sciagnij jeszcze raz, najlepiej żeby pisało że nie ma lektora. Jeśli ściągałes z RS to chyba jakoś mieisąć temu ściąhnąłem dokladnie to samo i miałem ten sam problem. Nie dałem rady tak oglądać i ściągnąłem inną wersje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
czy U Wiślaków obejrzę jutrzejsze spodkanie?
edit: Hamas pytam o GG dlatego zeby wiedziec czy to mi sie cos zepsulo czy ogolna awaria serwerow. edit2: czy nadal sa takie bilety weekendowe w PKP
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 04.08.2010 o godz. 15:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Któryś z forumowiczów prowadził www.transfery.info
Jak wiecie który to był, bo ja zapomniałem, to wrzućcie na priv, a jesli czyta to "ten" forumowicz własnie, niech na priv sie odezwie ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Panowie/Panie - orientuje się ktoś, czy w jakimś radiu będzie można usłyszeć transmisje z meczu Wisły (dzisiejszego).
Będę w trasie, więc radia internetowe odpadają. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Może ktoś podać link do filmu na youtube ,na którym kibice niemieckiej drużyny tak fajnie skakali za bary
|
|
|