|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Czy Emirets Cup jest gdzies w PL Tv ? W sport clubie np?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Planuje wybrać się na 1 dzień do Pragi i mam pytanie czy są do zakupu winiety 1dniowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie w necie można obejrzeć zawody w Vojens
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi każdy polecał o2. Ciapaty w sklepie nawet zaladował mi odrazu darmówki do polski. Ale to było chwilke temu wiec moze cos ciekawszego sie pojawiło.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki Młyniu, gdyby ktoś był zainteresowany tutaj wiecej linków udało mi sie znalesc. http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=motorsport ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ponawiam
.... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
chyba na Szczepanskiej ? heh ale takze polecam.. daje rade hehe ![]()
LECHIA GDAŃSK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mam prosbe ,proszę o info na temat wracajacych do zdrowia kibiców WISŁY ,czy wyszli ze szpitala itp...
byłem na wakacjach i nie miałem dostepu do forum ,nie moge również odnależ tego tematu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Jak zrobić screena całego programu? To znaczy mam jakieś program, a w nim pasek przewijania, tak, ze nie widać w oknie całej zawartości. A chciałbym mieć jeden długi obrazek z całą zawartością. Nie chodzi o przeglądarkę internetową. Jest w ogóle taka możliwość czy pozostaje robić screena po fragmencie i sklejać w całość?
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Robisz screena, wkeljasz do painta, robisz nastepnego i wklejasz nizej itd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Do kiedy Polsat ma wykupione prawa do pokazywania F1? z góry thx
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.formula1.pl/F1_news-1424-...smisje_F1.html
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ile "%" odtracaja podatku pracujacym uczniom na umowe zlecenie?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
MłodePokolenie to jest troche stare bo od 2006+3 to jest 9
a tv4 już nie pokazuje F1 sam coś takiego znalazłem napisze może do Polsatu ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
najmniej za picie to chyba teraz stówa, tyle ze nie wiem czy przy policji czyi strazy miejskiej
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
jak sie ma sprawa z kuratorem to nie wiem, ale ostatnio wlasnie mialem taka sytuacja, bylo nas kilku inni dostali mandaty od 150-200 a ja mialem sprawe( oni nie chcieli) i przyznalem sie do winy, mowilem ze to pierwszy raz, przepraszalem itp. i ja zostalem uniewiniony, dostalem tylko nagane.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam telefon w abonamencie w Orange i moje pytanie jest następujące...czy jest możliwość , żebym wykupił sobie jakiś pakiet sms-ów?
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Hej.
Szukam taniego noclegu blisko centrum Krakowa. Gdzie najlepiej? Jedyny wymóg to prysznic. Jakiś hostel młodzieżowy czy coś takiego. Dla 3 osób. Czy w akademiku moge próbować? Pozdro. ![]()
Nie mam recepty na jutro, nie umiem pomóc ludziom, cholerny samolub, nie wierze więcej w ludzkość. Nie narzekam, mój świat jest ułożony, wiem co mam, wiem co chce, wiem co muszę zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
klikasz Ctrl+Shift+PrtSc potem klikasz trzymając wciśnięte Ctrl+Shift na oknie, któremu robisz zdjęcie. ![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam takie nietypowe pytanie. Czy murzyni są w Ameryce Płd od zawsze czy to Europejczycy ich tam sprowadzili w czasach kolonizacji, czy też może było jeszcze inaczej
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja też tak właśnie myślę, ale jak tak popatrzeć, to jest ich tam obecnie naprawdę dużo.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|