The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy uważasz, że nowy, stary trener poradzi sobie i wyciągnie Wisłe z kryzysu?
Tak 433 41,88%
Nie 250 24,18%
Pożyjemy, zobaczymy 351 33,95%
Głosujących: 1034. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ociec Ciemka
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.08.2010, 08:45
spontants napisał(a):Wyświetl post
Moźe zawodnicy poszli do B.Cupiała źe wygrają z azerami jak zwolni Heńka
Jeśli są takimi leniami jak niektórzy twierdzą, to raczej będą bronić Kasperczaka w obawie przed 'hardworkowcem". No chyba, że już i tego im się nie chce

Swoją drogą jakby ładnie wyglądało, gdyby Simeone przyszedł do Wisły i przejął ją w przerwie zimowej, a Kasperczakowi podziękowano by oficjalnie (niekoniecznie bardzo serdecznie).
_barszczu
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 03.08.2010, 08:47
Dlaczego zatrudnić zagranicznego trenera?

Przede wszystkim dlatego, że będzie miał jaja. Będzie miał jaja, aby nie wystawiać na siłę w 1 składzie Brożków czy Sobolewskiego za samo nazwisko. Będą słabo grać? TO ich zmieni w trakcie meczu. Będzie się to powtarzać? To więcej nie zagrają. Takiego trenera będzie mało obchodziło czy to jest ikona Wisły czy nie.

Wyobrażacie sobie chociażby za Dana sytuację, gdy jakiś piłkarz rzuca "sam sobie zagraj" albo "nie zagram dziś w sparingu"? Przecież do końca rundy by w ramach pokuty musiał zostawać i robić okrążenia wokół boiska po treningu.

I o to chodzi
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 03.08.2010, 08:51
andys napisał(a):Wyświetl post
Mam już swoje lata i chyba dopadła mnie sklroza.Przypomnijcie mi , proszę , jakie to sukcesy odniosła Wisła z cudotwórcą Danem.

Dana zwolnili piłkarze.Największym błędem zarządu było to że na to pozwolili.Mam nadzieję że jeśli rzeczywiście zatrudnimy zagranicznego szkoleniowca do analogicznej sytuacji nie dojdzie.
A co dała ciężka praca na treningach u Dana widać było po wynikach Unirei.
Eppur si muove!
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 03.08.2010, 08:54
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
A wtedy kto poleciał?
Absolutnie nie chodzi o konkretne nazwisko.
Pilkarz Ktory Polecial Na Skarge (PKPNS) to personifikcja lenistwa, opierdalactwa, amatorstwa i degrengolady w obecnej druzynie Wisly Krakow.
Wstawcie sobie dowolnego pilkarza.

Oprocz Radka, ktory Wielkim Pilkarzem jest.

Aczkolwiek 11 obcokrajowcow pozwala miec nadzieje ze PKPNS bedzie mial zerowe przebicie.
Boia chi molla !
arti
Guest

Stary 03.08.2010, 09:04
Trzeba sprowadzić dobrego trenera zagranicznego z doświadczeniem i wynikami i wtedy wbić kopaczom do głowy, że jak coś nie będzie grało to ich głowy polecą w pierwszej kolejności.
Tak zupełnie teoretyzując to obawiam się, że Agrentyńczyk może być dość odległy mentalnie od Polski, ja bym tam chętnie powitał jakiegoś Holendra. Sprawdzają się w różnych krajach europejskich, mają fajny-ofensywny i skuteczny system gry, jak chcemy zbudować system szkolenia - to tam to mają w jednym palcu=Holandia jest fabryką dobrze wyszkolonych i świetnie radzących sobie praktycznie we wszystkich ligach grajków.
Co do HK - mistrzostwo przeciekło Mu miedzy palcami, PP przeciekł Mu między palcami, Azerowie nas klepią... jak dla mnie drużyna razi rozlazłością, poza tym... wygląda na to, że HK może nie mieć odszkodowania za wywalenie jesli nie spełni celów cząstkowych.
Ja tam po Nim płakał nie będę... dla mnie to w tej chwili jest bezradny dziadek, który nic dobrego już z Wisłą nie zrobi.
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 03.08.2010, 09:18
Ale po co kopacze mieliby zwalniać Ąriego?
Przecież nawet treningi wyznacza im z rana, żeby potem cały dzień mieli dla siebie.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 03.08.2010, 10:02
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Pilkarz Ktory Polecial Na Skarge (PKPNS) to personifikcja lenistwa, opierdalactwa, amatorstwa i degrengolady w obecnej druzynie Wisly Krakow.

Aczkolwiek 11 obcokrajowcow pozwala miec nadzieje ze PKPNS bedzie mial zerowe przebicie.
Z tego co wiem, z tych którzy pierwsi polecieli na skargę 3/4 już w Wiśle nie ma. Został jeden, nietrudno się domyślić.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.08.2010, 10:09
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
dokładnie masz racje Petrescu nie odniósł z Wisłą żadnego sukcesu ale jakoś tak sobie myślę że Wisła nie wyszła by tak roz.... taktycznie z jakimiś Azerami co to mogli nam strzeli 3 bramki
To głębszy problem. W rundzie wiosennej Wisła prezentowała sie bardzo przeciętnie za co zapłacił Maciej Skorża. Przyczyn takiego stanu rzeczy jest kilka, jedno jest jednak pewne, Wisła nie była dobrze funkcjonującym mechanizmem, który nagle pod okiem Kasperczaka w ostatnich tygodniech się zepsuł. Nasza drużyna jest jek człowiek trawiony ciężką chorobą, który na razie, mimo zmiany lekarza, nie powrócił do zdrowia (być może jest za wcześnie, żeby wyciągać takie wnioski, ale tak to na razie wygląda). Trudno odpowiedzieć na pytanie czy inny trener w tych warunkach wycisnąłby z drużyny więcej, biorąc pod uwagę osłabenie bloku obronnego i dosyć późne transfery, o trudnej do oceny jakości.

Wydaje mi się, ze wiele osób przenosi sytuacje z przeszłości na dzisiejszą Wisłę. A to błąd. Wtedy Wisła gromiła w lidze, grając bardzo efektownie, a potem zawodziła w pucharach ze słabymi przeciwnikami, bo... koncentracja była za mała, piłkarze byli myślami w ciepłych krajach, minimalizm królował.

Dzisiaj startujemy po nieudanym sezonie, w którym potrafiliśmy przegrać z drużynami słabszymi od azerów i oczekujemy łatwego zwycięstwa z "ogórkami". Na jakiej podstawie? Przecież ta drużyna przegrała kilka miesięcy temu z GKS Bełchatów, Arką Gdynia czy Koroną Kielce. Na razie nic nie wskazuje na to, aby nasz koszmar się skończył. Nie wiem również, czy jeśli zawiodą nasze wszystkie nowe nabytki, starzy zawodnicy będą się w stanie wznieść podad poziom prezentowany przed wakacjami.
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 03.08.2010, 11:34
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Kasperczak przygotowywał tą drużynę więc jest chociażby w pełni odpowiedzialny za przygotowanie motoryczne a raczej jego brak.
Ale chyba tylko za tych piłkarzy, z którymi pracował cały czas? Bo wszystkie Bunozy, Cikosy, Paljice nie były na obozie kondycyjnym w Zakopanem, prawda?

Kondipr napisał(a):Wyświetl post
Dan to na pewno jeden z najlepszych trenerów w Europie.
Hahahahaha, co za głupota. Nawet, gdyby Petrescu sprawdził się w Wiśle po dwóch latach (co, jak już pisałem, jest bardzo wątpliwe), to który z was by na to czekał? Jeden z najlepszych to on może i jest, ale w Rumunii.

rafal777 napisał(a):Wyświetl post
Petrescu raczej nie był i nie jest trenerem typu Janusz Wójcik (przejmuje drużyne na ostatnie 4 kolejki i odrabia 12 punktów i cudem ratuje drużyne z opresji )
Kasa, Misiu, Kasa.
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.08.2010, 11:52
Maćko napisał(a):Wyświetl post
Marzysz przyjacielu, marzysz...
Ale chyba każdy z nas dałby wiele za Dana w Wiśle.
Hej optymista, to jest nas dwóch! Wrócił Kasper wiec dlaczego nie mógłby wrócić Dan, miałby duuuużo czasu na przygotowanie w zimie.
Co do Kaspra- popełnił podstawowy błąd w przygotowaniach- nie dał zgrać się drużynie. Jeśli wiedział, że będzie miał tyle mięsa do przetestowania trzeba było robić 2 sparingi w ciągu dnia, jeden dla testowanych, drugi dla zgrania drużyny.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 03.08.2010, 11:54
Przypominam, ze trenerem Wisly jest Henryk Kasperczak, a ten temat tez ma odpowiedni tytul. Sami siejecie ferment i sie potem dziwicie gazetom ...czasami warto pomyslec, zanim sie cos napisze.

P.S - Jak widac pelen szacunek do trenera .
arti
Guest

Stary 03.08.2010, 11:59
Dean napisał(a):Wyświetl post
Jestem przekonany że Petrescu będzie za parę lat trenerem Chelsea, bo w końcu tam w dobrym stylu pogrywał.
Ale żeby tak było musi zrobić z tymi ruskimi co ich teraz ma fajny wynik w pucharach i potem jeszcze z kimś na zachodzie, a najlepiej w anglii. Nie wezmą go do chelsea za mistrzostwo rumunii i ew. awans z bogatym zespołem rosyjskim do 1 ligi (co wydaje się być raczej formalnością) przynajmniej dopóki mają duże pieniadze i stać ich na każdego topowego trenera.
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 03.08.2010, 12:07
Mam już swoje lata i chyba dopadła mnie sklroza.Przypomnijcie mi , proszę , jakie to sukcesy odniosła Wisła z cudotwórcą Danem.
Żadnych, ale spowodowane było to tym, że piłkarzyki płakały że ciężko, że nie mogą grać bo są zajechani. Za to Unirea zobacz gdzie jest... klub z miasta mniejszego niż Wadowice, gdzie w 2006 roku awansowali do ekstraklasy, trzy lata później grają w Lidze Mistrzów, dzięki Petrescu. Tylko, że sam Dan mówił, że tam się nie skarżyli, tylko robili to co on kazał i wyszło im to na dobre. A swego czasu Petrescu mówił, że piłkarze Wisły nie mają siły wykonywać ćwiczeń, które bez problemu wykonywał z nimi Kaziu Moskal, więc wszystko jasne. Dochodzą do tego jego kontakty za granicą, jego nazwisko jest znane, co znaczy że łatwiej będzie o dobrych piłkarzy. Zresztą, co ma być, będzie!
Doczytałem: On jest trenerem w lidze rosyjskiej więc tu nie przyjdzie. Tyle o Petrescu.
Powód: edit
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 03.08.2010 o godz. 12:15.
Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!!

Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 03.08.2010, 12:08
Np awans do grupy UEFA .

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 03.08.2010, 15:10
Dajcie spokój z Petrescu -szanse jego przyjścia do Wisły są takie jak np Klinsmana czyli żadne a jakim trenerem był było wałkowane tysiąc razy - zaraz jova wpadnie i napisze jaki to prostak, cham i żenujący trener był

A sam temat - kto następny jest na czasie bo nie należy przypuszczać byśmy w czwartek awansowali.
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 03.08.2010, 15:15
7 kotów napisał(a):Wyświetl post

7 kotów - tak ironizujesz w każdym poście, że już nie wiem czy sie smiejesz z Sobola czy nie :]
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 03.08.2010, 16:22
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Np awans do grupy UEFA .
Do fazy grupowaj awansowaliśmy z Okuką, a zwycięską bramkę strzelił Cantoro, który grał ogony u Petrescu.
Wisła Kraków
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 03.08.2010, 17:01
Cytat:
Co do HK - mistrzostwo przeciekło Mu miedzy palcami, PP przeciekł Mu między palcami,
Wisła z PP odpadła jeszcze za Skorży...

Cytat:
Z tego co wiem, z tych którzy pierwsi polecieli na skargę 3/4 już w Wiśle nie ma. Został jeden, nietrudno się domyślić.
Kto? Sorry, niedomyślny jestem

Cytat:
Do fazy grupowaj awansowaliśmy z Okuką, a zwycięską bramkę strzelił Cantoro, który grał ogony u Petrescu.
Jak już pisali wcześniej, to właśnie Dan przygotowywał wtedy drużynę do sezonu.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 03.08.2010, 17:08
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Wisła z PP odpadła jeszcze za Skorży...
Nie, z PP odpadliśmy już za Kasperczaka, który przegrał u siebie z Lechią 1:3. Wtedy Burliga i Diaz grali na stoperze...

A co do tego kto pozostał - nasz najlepszy snajper, pan B.
Косово је СРБИЈА!!
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 03.08.2010, 17:17
Na 100% trenerem był juz Kasperczak.

Niechciany w Wiśle "Dawid" szalał z radości za bramką, a kibice skandowali nazwisko poprzedniego trenera krakowian - Macieja Skorży.
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.08.2010, 17:25
dla mnie to jest śmieszne, że chcą zwalniać Kasperczaka jeśli przegra rywalizację z Azerami.
To żenujące podejście zważywszy na to że wszystkie kluczowe transfery w tym okienku przeprowadzono po zgrupowaniach albo na tydzień przed ważnymi meczami. Kiedy Kasperczak miał ich przygotować skoro całe zgrupowanie grał bez obrońców. Niektórych zawodników ma od kilkunastu dni wiec co możne z nimi zrobić.

To śmieszne że głowa trenera leci w momencie kiedy z transferami plamę dal zarząd klubu czy tam właściciel (bo przeprowadzono je na ostatnią chwile). Trenera, można rozliczać po rudzie jesiennej, a nie teraz kiedy przewietrzono kadrę, gdzie jest 8 nowych twarzy, kiedy nie było czasu na wspólny trening.
Naszym przeciwnikiem nie są tylko Azerzy, ale również i decyzje podejmowane w nieodpowiednim momencie (za późno przeprowadzone transfery) Jakość transferów ocenimy po rundzie jesiennej.
Sami podkładają trenerowi kłody pod nogi, a w razie czego kozłem ofiarnym będzie trener, ale polityka sie nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez grosz : 03.08.2010 o godz. 17:30.
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 03.08.2010, 18:22
grosz napisał(a):Wyświetl post
dla mnie to jest śmieszne, że chcą zwalniać Kasperczaka jeśli przegra rywalizację z Azerami.
To żenujące podejście zważywszy na to że wszystkie kluczowe transfery w tym okienku przeprowadzono po zgrupowaniach albo na tydzień przed ważnymi meczami. Kiedy Kasperczak miał ich przygotować skoro całe zgrupowanie grał bez obrońców. Niektórych zawodników ma od kilkunastu dni wiec co możne z nimi zrobić.

To śmieszne że głowa trenera leci w momencie kiedy z transferami plamę dal zarząd klubu czy tam właściciel (bo przeprowadzono je na ostatnią chwile). Trenera, można rozliczać po rudzie jesiennej, a nie teraz kiedy przewietrzono kadrę, gdzie jest 8 nowych twarzy, kiedy nie było czasu na wspólny trening.
Naszym przeciwnikiem nie są tylko Azerzy, ale również i decyzje podejmowane w nieodpowiednim momencie (za późno przeprowadzone transfery) Jakość transferów ocenimy po rundzie jesiennej.
Sami podkładają trenerowi kłody pod nogi, a w razie czego kozłem ofiarnym będzie trener, ale polityka sie nie zmieni.
Dotknąłeś problemu. Bo nie da sie ukryc że sytuacja nie jest jednoznaczna. Ja tez jak wczoraj przeczytałem rewelacje zbymaka to sie ucieszyłem. No bo jak sie nie cieszyc zagraniczny trener z nazwiskiem = kontraktem wystarczajaco wysokim żeby zaszachowac leniwych piłkarzy + nazwisko wabiace nowych graczy + świeże spojrzenie z zewnątrz, eliminujace problem gwiazdorskiego nazwiska piłkarza. Niby same plusy. Ale coś nie mogłem zasnac. Siadłem przejrzałem troszkę o tym Simeone i obleciał mnie strach. No bo jeśli oddzielic jego osiągnięcia jako piłkarza od tego co robi teraz to na tym forum nie miałby chłopak życia. Ja bym się pewnie nie odważył, ale kilka osób za pewnie wyjechało by z no name Bo cv trenerskie nie powala. Mistrzostwa argentyny z klubami które mają na to siłę to nie taki sukces zwłaszcza, że zawsze kończył tragicznie tak jakby jego formuła obejmowała tylko etap dobrego pierwszego wrażenia. Nie zbudował nic trwałego.A na szansę nie zapracował wiedzą trenerską a kopaniem piłki w przeszłości. Ale nic, myslę sobie, może nie on a jakiś inny poważniejszy, doświadczony itd. I wtedy doszedłem do wniosku twojego.Jak bardzo czlowiek nakręcony jakimiś spekulacjami może się sk****wić. Człowiekowi który buduje dom dowozi się cegłę co dwa dni, na plany może spojrzeć od czasu do czasu bo wciąż je kreślą, robotnicy chleją wódę i grają w karty mając ogólnie wszystko w dupie, a tu jeszcze ktoś cię straszy ze jak ściana nośna nie powstanie do czwartku to wezmą innego fachowca
Dlatego chociaż nie byłem jakimś wielkim fanem Henia i dalej trochę mam mieszane uczucia jak widzę go zamulonego na ławce, to nie zachowujmy się jak alfonsy, bo co by nie powiedzieć w stosunku do kibiców był ok i trochę dzięki niemu przeżyliśmy.
bonawentura
Senior Member

Stary 03.08.2010, 18:30
Tak, tylko Henryk źle ustawił drużynę taktycznie i głównie tutaj jest problem. Problemem jest to, że nie skonstruował siły ofensywnej tak,byśmy wygrali z Azerami. Właściwie żadnej klarownej sytuacji nie mieliśmy, tylko staliśmy w miejscu. Tutaj jest problem, a nowe nabytki narazie w większości grzeją ławę i moim zdaniem tą ławę powinni narazie grzać.
Tarann
Senior Member

Stary 03.08.2010, 18:47
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Tak, tylko Henryk źle ustawił drużynę taktycznie i głównie tutaj jest problem. Problemem jest to, że nie skonstruował siły ofensywnej tak,byśmy wygrali z Azerami. Właściwie żadnej klarownej sytuacji nie mieliśmy, tylko staliśmy w miejscu. Tutaj jest problem, a nowe nabytki narazie w większości grzeją ławę i moim zdaniem tą ławę powinni narazie grzać.
Jak ty byś to zrobił? I proszę nie pisz że nie wystawiłbyś Boguskiego tylko Małeckiego bo mecz wcześniej to ten pierwszy grał lepiej.
Byli 2 napastnicy? Byli ( to że jeden spał a drugi nie strzelił karnego...cóż )
Nie było 2 def. pomocników? Nie było ( głupio byłoby się bronic u siebie z Azerami)
Obrona w sensie personalnym to nie wina Henia.
Chyba że masz na myśli takie niuanse jak konkretne warianty rozegrania. Ale wtedy weź pod uwagę, że wypracowanie tego też trwa. A nowi: bramkarz, prawa obrona 2 stoperów, skrzydłowy, napastnik.
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 03.08.2010, 18:49
Ja tam mu ufam i patrząc na to co prezentują podczas treningów lepszego zestawienia nie mógł wystawić.

Prawda jest taka, że na treningach najlepsze wrażenie robią (przynajmniej na mnie): Paljić, Wilk oraz Rios.

Doszła jeszcze kontuzja Clebera. Mógł jedynie kombinować z Diazem na lewej, ale przecież widzieliście jak on gra na tej pozycji, więc też zagrałbym Piotrkiem, wszak mieliśmy atakować.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 03.08.2010, 18:54
O, nareszcie jakiś ciekawy post.
Chodzisz na treningi?Znajomek niedawno był na treningu i coś przebąkiwał, że ten Rios jedzie z naszymi kopaczami jak chce.Prawda to czy wyolbrzymianie?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
grosz
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 03.08.2010, 19:02
Być może i źle ustawił, ale moim zdaniem oni nie są zgrani i z tego wynikała bezradność w ataku. Piłkarzom nie zabrakło ambicji, oni walczyli ale na tyle było ich stać.

Licząc wszystkie formacje to na 11 pozycjach, było 6 nowych zawodników którzy mieli kilka treningów za sobą, lub są z drużyną od kilku tygodni. Jak to ma funkcjonować?
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 03.08.2010, 19:02
Jeśli odpadną to jestem za tym aby Heńkowi podziękować - choć darzę go wielką sympatią .
TS WISŁA KRAKÓW !!
Tarann
Senior Member

Stary 03.08.2010, 19:06
BoBaSbK napisał(a):Wyświetl post
Jeśli odpadną to jestem za tym aby Heńkowi podziękować - choć darzę go wielką sympatią .
Czyli polityka klubu dalej zależy od tego czy chłopakom się będzie chciało?
bonawentura
Senior Member

Stary 03.08.2010, 19:44
grosz napisał(a):Wyświetl post
Być może i źle ustawił, ale moim zdaniem oni nie są zgrani i z tego wynikała bezradność w ataku. Piłkarzom nie zabrakło ambicji, oni walczyli ale na tyle było ich stać.

Licząc wszystkie formacje to na 11 pozycjach, było 6 nowych zawodników którzy mieli kilka treningów za sobą, lub są z drużyną od kilku tygodni. Jak to ma funkcjonować?
No ale jak można wystawiać takiego Paljica w pierwszym składzie, jak gość ledwo w drużynie kilka treningów odbył i Kasper już go wstawia do pierwszej jedenastki. Nie może być też tak, że się twierdzi, że drużyna nie jest zgrana, bo monolit tej drużyny, przynajmniej ofensywny pozostał i było z kogo składać tę jedenastkę. Dlatego w samej ofensywie była możliwość ustawienia Wisły jak w poprzednim sezonie z graczy, których Kasper ma pod ręką. Chyba oni coś sobą prezentują i są zgrani, bo grają ze sobą dość długo. Ponadto ofensywa nie tylko nie wykreowała żadnej sensownej sytuacji pod bramką Azerów, ale i zawaliła nam bramkę, bo to po stracie w środku pola Azerowie poszli z kontrą i strzelili bramkę.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów