|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja jak zobaczyłem skład to pomyślałem sobie że Henio troche przegiął. Chyba znów nadmierna pewność siebie- "przejdziemy tych cieniasów, a teraz niech się ogrywają". Być może trochę przesadzam, ale coś mi się wydaje że Paljic to piłkarz którego chciał Henio- taki drugi Lamtamte Ouadja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Marcin z SKWK pisał w swoim artykule, że zgrzyt z Małym nie był jedynym w drużynie na linii zawodnicy- trener, ale tylko ten ujrzał światło dzienne. Nie wiadomo ile w tym prawdy, ale może stanowić logiczne wytłumaczenie. Może poprostu Heniu chce pokazać, że nie utracił charyzmy i rozstawia wszystkich po kątach, nie patrząc na aktualną dyspozycję na danej pozycji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam pytanko - wiadomo kiedy beda wyniki badan medycznych naszego nowego obrońcy i kiedy wogule ma byc prezentacja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
sugeruj się tylko tym jakżę "wiarygodnym" źródłem a daleko ujedziesz bardzo być może do tego punktu w którym znajduje się ów inkryminowany Marcin ze swoimi tezami ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Badania medyczne zapewne będą trwały do czwartku... i w zależności od tego, czy Wisła pokona Azerów, czy nie... Chavez przejdzie badania medyczne pomyślnie lub ich nie przejdzie... ;-)
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
He he dobre
nie no myśle ze jak juz przebył tyle km to mu sie nie bedzie chciało wracać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wszystkich forumowych fachowców
zapraszam do typowania przydatności nowych transferów WisłyKonkurs: Wytypuj przydatność nowych graczy Wisły (jesień'10) ! http://www.wislakrakow.com/forum/sho...d.php?p=949459 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/informacje/...iedzialek.html
Myślę że to ucina spekulacje o tym transferze przynajmniej do poniedziałku.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądałem sobie przed chwilą rozmowę na Orange Sport Info i padło takie zdanie: " Rios i Chavez tak siedzieli na tych trybunach i tylko kręcili głowami, zastanawiając się zapewne do jakiej drużyny oni trafili"....zabolało strasznie...:( ...już wydawało mi się że pozbierałem się po porażce a tu jadą dalej po Wiśle i słyszę takie rzeczy....
Ale pewnie tak będzie, że Rios i Chavez pograją u nas rok, wypromują się, za darmo pójdą do lepszych klubów....ech ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Fajnie że Chavez wreszcie pojawi się w poniedziałek, przynajmniej zaliczy kilka treningów przed inauguracją ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Tak sobie mysle ze czym predzej, moze juz za tydzien w lidze, powinien zagrac Wilk za Sobola. Wiemy co potrafi grac Sobol, niech swoja szanse dostanie mlody Wilk. Tym bardziej, ze Sobol ostatnio slabiej zeby nie powiedziec slabo, duzo niepotrzebnych strat, mniej odbiorow niz nas do tego przyzwyczail. Natomiast w takiej sytuacji moglibysmy byc pewni, ze Wilk da z siebie MAXA.
Po prostu Sobol wydaje mi sie ze pewnego pulapu juz nie przeskoczy, a obiektywnie mowiac gra juz tylko gorzej (nikt nie stoi w miejscu), szacunek dla niego ale nikt nie jest swieta krową, a w wywiadzie kiedy powiedzial ze Karabach oddal 1 celny strzal i wygral mecz, to juz przeszedl samego siebie....
Ostatnio edytowane przez sportnh : 31.07.2010 o godz. 23:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
mecz Wisły zakodowany na 100%
zostaje tylko net o której zaczyna się mecz w czwartek
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 01.08.2010 o godz. 09:25.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Za ile Zagłębie sprzedało Iliana i czy nie wydaje się Wam, że pozyskanie takiego goscia byloby najlepszym transferem od lat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
600 tys Euro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A czy miał on jakąś klauzulę odejścia? Bo jak nie, to jestem pewny, że dla Wisły cena skoczyła by przynajmniej dwukrotnie..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi się wydaję że to była lepsza okazja od wyprzedaży.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_0_.html http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__2_1_.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trzeba przyznać, że rozwinął się Bułgar niesamowicie, a wystarczyło na niego postawić, więcej niż 1 mecz... ale u nas nie stawia się na młodych, a na palcach jednej ręki można policzyć ilu wychowanków gra w poszczególnych klubach...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.mysoccerplace.net/video/k...-1-0-mitsanski
Mitsanski już zączał popis w Niemczech. jego klub wygrał 1:0 z Liverpool'em, a on zdobył piękną bramkę.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Panowie, hamujmy nastroje. Po pierwsze sparingi jedno, liga drugie. Zobaczymy czy będzie tak czarował Ilian w Bundeslidze. Bo to że strzela w sparach to jeszcze nie wszystko. Ponadto w temacie Micanski w Wiśle mam do powiedzenia tylko tyle, a raczej do zacytowania słowa jego samego. "Wisła, Lech lub Legia? Nie stać ich na mnie". I żeby nie było że nie jesteśmy w stanie wyłożyć 600 tys euro. Chodziło mu o jego zarobki.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Kolejna świetna decyzja geniusza Smudy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ng_z_chavezem/
Ciekawe tylko dlaczego trenuje z zegarkiem na ręce ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...fensywa/38260/ a tutaj Żurawski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TO jest tzw sport tester ;] Mierzy tętno zawodnika
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Filippo123321 : 01.08.2010 o godz. 12:37.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|