The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 13:00
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Padlem bo tym cytacie "Nie znam Pana osobiście, gdyż nie szanuje Pan historii i tradycji tego klubu".
Otoz Panie Voight. To czy Pan zna Cupiala czy nie zalezy tylko tylko od Cupiala. Pewnie nie zna go Pan bo on nie chce znac. I mysle, ze jakby on chcial pana poznac to by nie mial pan nic przeciwko. Wiec prosze nie twierdzic, ze niechec Panie Mitoman lezy po pana stronie.
I poucza Cupiala facet ktory jak bym szefem Wisla przegrala z Legia w pamietnym meczu 0:6. Dziwne
nie mówiąc o kilku innych ciekawych wynikach osiągniętych w tym samym sezonie
choćby 0-2 z Siarką na swoim boisku
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
Biskup
Junior Member

Od: 06.2007

Stary 31.07.2010, 13:32
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A co do Paljica -była to tajemnicza decyzja Heńka, która nie była dobra. Sam nie wiem czym się kierował decydując się na takie spore zmiany w składzie.
Ja jak zobaczyłem skład to pomyślałem sobie że Henio troche przegiął. Chyba znów nadmierna pewność siebie- "przejdziemy tych cieniasów, a teraz niech się ogrywają". Być może trochę przesadzam, ale coś mi się wydaje że Paljic to piłkarz którego chciał Henio- taki drugi Lamtamte Ouadja.
Odpowiedz cytując
bloodraven
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 31.07.2010, 13:45
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
A co do Paljica -była to tajemnicza decyzja Heńka, która nie była dobra. Sam nie wiem czym się kierował decydując się na takie spore zmiany w składzie.
Marcin z SKWK pisał w swoim artykule, że zgrzyt z Małym nie był jedynym w drużynie na linii zawodnicy- trener, ale tylko ten ujrzał światło dzienne. Nie wiadomo ile w tym prawdy, ale może stanowić logiczne wytłumaczenie. Może poprostu Heniu chce pokazać, że nie utracił charyzmy i rozstawia wszystkich po kątach, nie patrząc na aktualną dyspozycję na danej pozycji.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 31.07.2010, 14:08
mam pytanko - wiadomo kiedy beda wyniki badan medycznych naszego nowego obrońcy i kiedy wogule ma byc prezentacja?
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.07.2010, 14:18
bloodraven napisał(a):Wyświetl post
Marcin z SKWK pisał w swoim artykule, że zgrzyt z Małym nie był jedynym w drużynie na linii zawodnicy- trener, ale tylko ten ujrzał światło dzienne. Nie wiadomo ile w tym prawdy, ale może stanowić logiczne wytłumaczenie. Może poprostu Heniu chce pokazać, że nie utracił charyzmy i rozstawia wszystkich po kątach, nie patrząc na aktualną dyspozycję na danej pozycji.
taaaaaaaa
sugeruj się tylko tym jakżę "wiarygodnym" źródłem a daleko ujedziesz
bardzo
być może do tego punktu w którym znajduje się ów inkryminowany Marcin
ze swoimi tezami
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 31.07.2010, 14:20
Badania medyczne zapewne będą trwały do czwartku... i w zależności od tego, czy Wisła pokona Azerów, czy nie... Chavez przejdzie badania medyczne pomyślnie lub ich nie przejdzie... ;-)
Odpowiedz cytując
spontants
Banita

Od: 07.2010

Stary 31.07.2010, 14:25
He he dobre nie no myśle ze jak juz przebył tyle km to mu sie nie bedzie chciało wracać
Odpowiedz cytując
Maverjuve
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 31.07.2010, 16:19
a_r_e_n_a napisał(a):Wyświetl post
a najbardziej żałosne w tym wszystkim jest - postawa pseudo kibiców Wisły. Nagle każdemu transfery przestały się podobać, nagle każdy stał się dziadem a @Wolfy jest w raju, gdyż jego teoria o katastrofie stała się faktem, a miliony chorągiewek podkurzają za jego głosem.To forum to syf. Brzydzę się wami. Kobieta w ciąży jest bardziej rozważna niż Wy.Banda tumanów, absolwentów wybitnych szkół trenerskich i ekspiłkarzy Realu Madryt.Hipokryci i malkomenci, poczytajcie czasami sobie wasze wypowiedzi. Jakbym siedział na forum onetu. Poniżyliście już wszystkich pracowników klubu.

Zdajcie sobie sprawę,że my jesteśmy obecnie po prostu żałośnie słabi, a polska piłka znajduje się w olbrzymim dołku. Zachowajcie dystans i pierwsze podsumowania zacznijcie robić po zakończeniu I połowy sezonu,bo obecnie robicie z siebie idiotów.
Podpisuje sie pod tym rekami i nogami... ostatnich 10 stron nie ma sensu czytac, wystarczyly mi wczesniejsze...
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 31.07.2010, 16:44
Wszystkich forumowych fachowców zapraszam do typowania przydatności nowych transferów Wisły
Konkurs: Wytypuj przydatność nowych graczy Wisły (jesień'10) !
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...d.php?p=949459

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 31.07.2010, 16:50
Biskup napisał(a):Wyświetl post
Ja jak zobaczyłem skład to pomyślałem sobie że Henio troche przegiął. Chyba znów nadmierna pewność siebie- "przejdziemy tych cieniasów, a teraz niech się ogrywają". Być może trochę przesadzam, ale coś mi się wydaje że Paljic to piłkarz którego chciał Henio- taki drugi Lamtamte Ouadja.
A kogo miał wystawić? Tych samych zawodników co słabo prezentowali się w poprzednim sezonie? Wystawił takich nowych graczy, jakich mu działacze pozyskali.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 31.07.2010, 17:00
http://www.futbolnews.pl/informacje/...iedzialek.html

Myślę że to ucina spekulacje o tym transferze przynajmniej do poniedziałku....
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Stary 31.07.2010, 18:36
Oglądałem sobie przed chwilą rozmowę na Orange Sport Info i padło takie zdanie: " Rios i Chavez tak siedzieli na tych trybunach i tylko kręcili głowami, zastanawiając się zapewne do jakiej drużyny oni trafili"....zabolało strasznie...:( ...już wydawało mi się że pozbierałem się po porażce a tu jadą dalej po Wiśle i słyszę takie rzeczy....
Ale pewnie tak będzie, że Rios i Chavez pograją u nas rok, wypromują się, za darmo pójdą do lepszych klubów....ech
Odpowiedz cytując
leksus
Junior Member

Stary 31.07.2010, 22:37
szlaQ napisał(a):Wyświetl post
dobra dobra co tam jakiś ziomek z "Pomarańczy" może wiedzieć co sobie myśleli Rios i Chavez , wyluzujcie już przegraliśmy i tyle... nie potniemy sie przecież
Popieram. Kompletnie nie obchodzi mnie co mówią niekompetentni dziennikarze i co sobie nadinterpretują w poszukiwaniu sensacji. Kto z widzów nie kręcił głową widząc co się dzieje na boisku? No ale wiadomo, że sensacje sprzedają się w mediach najlepiej. Ja bym się bardziej martwił gdyby siedzieli z niewzruszonymi minami i ziewali.

Fajnie że Chavez wreszcie pojawi się w poniedziałek, przynajmniej zaliczy kilka treningów przed inauguracją ligi.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 31.07.2010, 23:17
Tak sobie mysle ze czym predzej, moze juz za tydzien w lidze, powinien zagrac Wilk za Sobola. Wiemy co potrafi grac Sobol, niech swoja szanse dostanie mlody Wilk. Tym bardziej, ze Sobol ostatnio slabiej zeby nie powiedziec slabo, duzo niepotrzebnych strat, mniej odbiorow niz nas do tego przyzwyczail. Natomiast w takiej sytuacji moglibysmy byc pewni, ze Wilk da z siebie MAXA.

Po prostu Sobol wydaje mi sie ze pewnego pulapu juz nie przeskoczy, a obiektywnie mowiac gra juz tylko gorzej (nikt nie stoi w miejscu), szacunek dla niego ale nikt nie jest swieta krową, a w wywiadzie kiedy powiedzial ze Karabach oddal 1 celny strzal i wygral mecz, to juz przeszedl samego siebie....
Ostatnio edytowane przez sportnh : 31.07.2010 o godz. 23:25.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 01.08.2010, 09:15
mecz Wisły zakodowany na 100%
zostaje tylko net
o której zaczyna się mecz w czwartek
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 01.08.2010 o godz. 09:25.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.08.2010, 09:29
19sebawro06 napisał(a):Wyświetl post
mecz Wisły zakodowany na 100%
zostaje tylko net
o której zaczyna się mecz w czwartek
o 18.00. Na szczęście mam Polsat Sport.
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 01.08.2010, 09:34
Za ile Zagłębie sprzedało Iliana i czy nie wydaje się Wam, że pozyskanie takiego goscia byloby najlepszym transferem od lat?
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.08.2010, 09:36
600 tys Euro
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.08.2010, 09:51
A czy miał on jakąś klauzulę odejścia? Bo jak nie, to jestem pewny, że dla Wisły cena skoczyła by przynajmniej dwukrotnie..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Św. Mikołaj
Senior Member

Stary 01.08.2010, 09:55
Mi się wydaję że to była lepsza okazja od wyprzedaży.
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__1_0_.html
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...ski__2_1_.html
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 01.08.2010, 10:27
trzeba przyznać, że rozwinął się Bułgar niesamowicie, a wystarczyło na niego postawić, więcej niż 1 mecz... ale u nas nie stawia się na młodych, a na palcach jednej ręki można policzyć ilu wychowanków gra w poszczególnych klubach...
Odpowiedz cytując
tomek9
Member

Stary 01.08.2010, 10:36
http://www.mysoccerplace.net/video/k...-1-0-mitsanski

Mitsanski już zączał popis w Niemczech. jego klub wygrał 1:0 z Liverpool'em, a on zdobył piękną bramkę..
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.08.2010, 10:40
Panowie, hamujmy nastroje. Po pierwsze sparingi jedno, liga drugie. Zobaczymy czy będzie tak czarował Ilian w Bundeslidze. Bo to że strzela w sparach to jeszcze nie wszystko. Ponadto w temacie Micanski w Wiśle mam do powiedzenia tylko tyle, a raczej do zacytowania słowa jego samego. "Wisła, Lech lub Legia? Nie stać ich na mnie". I żeby nie było że nie jesteśmy w stanie wyłożyć 600 tys euro. Chodziło mu o jego zarobki.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Lukininho
Member

Stary 01.08.2010, 12:05
Kolejna świetna decyzja geniusza Smudy
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.08.2010, 12:07
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ng_z_chavezem/

Ciekawe tylko dlaczego trenuje z zegarkiem na ręce
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
matkur
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 01.08.2010, 12:18
fialo napisał(a):Wyświetl post

poszukaj na wcześniejszych treningach Piotr Brożek biegal z zegarkiem, to nic dziwnego. patrzy sobie ile jeszcze mu zostało do biegania
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...fensywa/38260/ a tutaj Żurawski
Odpowiedz cytując
wiślak1906forever
Senior Member

Stary 01.08.2010, 12:22
TO jest tzw sport tester ;] Mierzy tętno zawodnika
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.08.2010, 12:23
fialo napisał(a):Wyświetl post

Zeby nie spóżnic sie na samolot do Hondurasu
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Stary 01.08.2010, 12:32
Lukininho napisał(a):Wyświetl post
Kolejna świetna decyzja geniusza Smudy
podobno jak mało kto potrafi poznać się na umiejętnościach danego zawodnika... ma podobno the magic touch... chyba nie wymacał dokładnie Bułgara...
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 01.08.2010, 12:33
http://www.weszlo.com/news/5318
Ostatnio edytowane przez Filippo123321 : 01.08.2010 o godz. 12:37.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów