The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Aros_TSW
Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 21:09
Znowu zostaliśmy sprowadzeni na ziemie i nam pokazali gdzie jest nasze miejsce w Europie. Nie ma się co oszukiwać w najbliższych latach nic nie zdziałamy w pucharach
SuperWisła
Senior Member

Od: 10.2008

"wy jesteście gwiazdorami, przegrywacie z frajerami!" cały czas mi się to ciśnie na usta. Porażka, porażka i jeszcze raz porażka. To już lodówa dużo lepiej poradziła sobie i to ze Spartą Praga. Przegrali ale coś sobą zaprezentowali, a my jedynie kompletne dno i to u siebie.

Żurawski, który po powrocie gówno rozegrał w Wiśle, strzela decydującego dla nas karnego bo on to bo on tamto kiedyś tam i w ogóle, masakra. Miałem przeczucie, że za przeproszeniem to s*******i.

Małecki mimo, że pokazał chyba najwięcej w dzisiejszym meczu, to cieszy się z karnego jakbyśmy zdobyli bramkę i to na 2:1. Takie pajacowanie i przybijanie piątek a tu niespodzianka i bramki nie ma.

Trzeba liczyć na rewanż, na wyjeździe, gdzie będą gorsze warunki. I albo Heniu weźmie się przez ten czas za drużynę, albo po raz kolejny przeżyjemy rozczarowanie.
WISŁA NOWA HUTA !
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

W Chinach czy dawnym ZSRR czy w Niemcach za pana H. to nasi piłkarze by byli rozstrzelani!!Ale ja nie jestem sadystą i proponuje szubienicę.Co wy na toAlbo wszyscy kibice Wisły niech się zbiorą i napadniemy naszych piłkarzy na treningu i zadźgamy co
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

w tym okienku pozbyliśmy się naszej jedynej zalety - obrony

Marcelo, Głowa nie dopuściliby do takich akcji..
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Marzy mi się rewanż tak jak z Beitar'em ajjj to by było piękne ale raczej nie wykonalne....
Piggy oddaj hajs
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Powinni zaczać zapierdalac na budow po 12 godzin za 2 tys zlotych.

Zarabiaja po paredziesiat tysiecy zloty na miesiac za bieganie, i nawet tego im sie nei chce wykonywac.
****A !
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Już lepiej, na prawdę lepiej gra Jaga z Arisem
Przeżyliśmy Tbilisi, przeżyliśmy Levadie, to przeżyjemy Apdam
Szczerze, to spodziewałem się o wiele więcej po Wisełce.
O grze - szkoda gadać.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
EnDrJu92
Member

Od: 02.2008

Do piłkarzy '' jestescie gwiazdorami przegrywacie z frajerami'' Kur.. mac sie czuje jak po levadii w sumie trzeba sie do tego przyzywczaic zero ambicji naszych "gwiazd" najbardziej szkoda kibicow. Kasperczak dal dupy z ustawieniem nie wiem czemu pi brozek gral na obronie a nie na pomocy i gule bym wolal w srodku niz "napoleona" szkoda ze na meczu nie bylem ale nie moglem tez bym chetnie podawal tym gwiazdom jeba... na leb.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 29.07.2010, 21:10
Tak jak pisałem, w połowie okienka transferowego nie będzie nas już w pucharach. Nie wiem czego Wy się tu prawie wszyscy spodziewaliście? Jedyną formacją dającą jakąś nadzieję na budowę solidnej dryżyny - obronę - rozjebano w miesiąc. Sprowadzeni w zastępstwie zawodnicy to w porównaniu z odchodzącymi cienkie bolki. Nasze wszystkie transfery - oprócz ciekawie wyglądającego Riosa - są po prostu poszerzeniem kazdry o kolejnych cieniarzy. Nasz "trener" ma teraz szerokie pole manewru - może wybierać w niezliczonej rzeszy słabiaków. Okienko należy uznać za udane.

Ps. Myślicie. że Chavez po tym co zobaczył podpisze?
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Odwalcie się od Basałaja. Kasperczak jest głównym winowajcą.
Sam sobie rozpieprzył obronę przed pucharami?

Sam ściągnął ofiary losu do składu?

Czemu ****a winien jest Kasperczak?
Temu, że musiał wystawić drewniaka Bunozę? Temu, że miał na lewym skrzydle wybór między słabym Kirmem a chujowym Pajliciem, na którym nie zdążył poznać? Że musiał zgrywać skład w trakcie meczów, bo nie dość że ściągnięto jakiś ćwoków za półdarmo, to jeszcze ściągnięto ich po zakończeniu obozu i nie przygotowano niektórym papierów na czas?!

ŻEBY MIEĆ PRETENSJE DO TRENERA, TO NAJPIERW TRZEBA MU ZAPEWNIĆ NORMALNE WARUNKI PRACY!

Idę się napić.

A Tobie maci0s od razu zapowiadam, żebyś się odwalił. Przez najbliższy miesiąc nie będę w nastroju.

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Małecki 7 - mam dość *******enia forumowych idiotów żeby pozbyć się Małego. Jedyny który mógł odmienić losy meczu. Wywalczył karnego, szarpał.Coś robił!
Właśnie.
Niech spierdalają z tym swoim Pajliciem do Izolatora Boguchwała.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 29.07.2010 o godz. 21:16.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Załamka.. ileż Jeszce wpadek Mało nam ?! kompletnie tego nie rozumiem.. aha i mam wrażenie , że na Hutniku gra nam nie idzie , co ważniejsze mecze to na naszą niekorzyść wychodzą.. mam już dość tych Suchych Stawów.. !
P.S. nie pamiętam karnego którego by w Wiśle Maciek nie trafił..
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.07.2010, 21:11
profanacja futbolu ;/ ja *******e zeby jakis siwy dziadek jechal cala nasza obrone ;/
Zuraw byl pewniakiem do karnego
ja *******e, z czym do ludzi, wyjebac Jirsaka,Kirma,Lobo,Pietie
koniec ****a z amatorami
ktorzy mysla ze Azerowie klekna przed ksieciami z Polski ;/

La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 29.07.2010, 21:11
wiślak1906forever napisał(a):Wyświetl post
Weźźź.... moje pobłażanie się skończyło z dniem dzisiejszym ;/
Kocham ten klub i nie obrażam jego tylko piłkarzy którzy zarabiają tyle co ja nigdy nie zarobie a nic nie robią............. Tyle w tym temacie
Ochłoń..................................i nie pisz NIC po rewanżu..................Dobranoc
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 29.07.2010, 21:12
Nie wiem dlaczego jest tyle zdziwnienia na forum...
Przeciez od kilku lat jest to samo...moze czas przywyknac...

Zenada byla z Dinamo.
Komprmitacja z Levadia.

Na to ...brak slow...

Smiejmy sie dalej z Amici...

Kupienie 7 zawodnikow nie ma prawa dawac odrazu wynikow niesamowiych..budowa nowego zespolu boje sie ze potrwa baaaardzo dlugo....

A jak narazie mamy 5 kilometrow blota i mulu...

A tak w ogole to chcialem jeszcze zlozyc gratulacje gwiazda naszym,dzieki Wam nigy nikt o nas nie zapomni bo bardziej kompromitowac juz sie nie da...

W Azerskim stsie dzisiaj padly rekordowe wygrane...
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Tak to jest Panowie, ostrzegałęm przed hura optymizmem, ale wiekszosc formułowych znawcow bylo pewnych, ze bedzie 3-0 dla nas, a prawda jest taka, ze 0-3 nalezalo sie azerom bo byli klase lepsi.

Ciekawe co teraz powiedza, wszyscy ktorzy tak jechali po Wolfim,
Czy wygrywasz czy nie.... <3
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

PanPlamka napisał(a):Wyświetl post

DRAMAT jeśli chodzi o przygotowanie fizyczne! Azerowie zabiegali Nas. Niewróży to dobrze.
Miałem cichą nadzieję w przerwie meczu że będzie 0-0. Wiem - ale 0 z tyłu to podstawa w pucharach i w baku zremisujemy/wygramy bramkowo. Jaki byłem naiwny.
Hmmm skads to znam ten sposob przygotowania. Niestety, balem sie tego od samego poczatku. Mlodzi trenerzy maja to do siebie ze w taki sposob szkola swoich pilkarzy.

Wiecie oni gorowali nad nami w kazdym elemencie pilkarskiego rzemiosla ale przede wszystkim taktycznego. Dokladne podania, a przede wszystkim na takiej szybkosci ze naszym tylko glowy chodzily na boki tylko tyle mogli zrobic w tym meczu niestety. Zaangazowanie, przygotowanie fizyczne, szybkosc. To wygralo.

Czy tydzien czasu nam wystarczy by choc nadrobic szybkosc a przede wszystkim zaanagazowanie i wiare w sukces?
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.07.2010, 21:13
tofik napisał(a):Wyświetl post
http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-DTf-oQ
to najlepszy komentarz do tego spotkania
jesteśmy dziadami i nie potrafimy grać w piłkę, lepiej nie pchać się do pucharów
On przynajmniej miał jaja sie do tego przyznać, a nasze cioty nie... Jak można tak holować piłkę, kiedy najbardziej wysuniety napastnik przeciwników gra na 45 metrze własnej połowy... Zapytam się retorycznie, Czy wy k@@@@ wiecie co to jest gra klepką i czy kiedykolwiek zagraliście klepke w meczu, czy wiecie po co gra sie K@@@@ w głupiego dziadka
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 29.07.2010, 21:13
Na gorąco. Azerowie przewyższali Wisłę w zgraniu i to o lata. Każda akcja bardzo dobrze przemyślana, wymiana podań, klepka, nie żadna dzida. U Nas na obronie 4 chłopaków, którzy grali pierwszy raz ze sobą w takim zestawieniu. Jovanić uratował dupę w ostatnich sytuacjach. Z przodu zero akcji oskrzydlających, kombinacyjnych, po prostu nic. Błędna decyzja Kasperczaka z wprowadzeniem Łobodzińskiego. Tutaj potrzeba było Garguły, który mógł rzucić choć jedną piłkę na gola do napastników. Paweł Brożek cieniem samego siebie, Żuraw podsumował swój występ karnym. Ogólnie totalna padaka, brak zgrania, brak pomysłu na grę, brak pomysłu na jakiekolwiek akcje. Nie jestem pewien czy przez tydzień da się poprawić zgranie i wyrobić z dwie lub trzy akcje, które mogą namieszać w szykach Azerów. Nie ma się co oszukiwać, na tle drużyn bardziej wybieganych i zgranych Nasi gwiazdorzy gasną w mgnieniu oka. Tak a propos, Marcelo nie był od razu najlepszym obrońcą ligi, więc nie skreślajcie od razu Bunozy. Kilka meczy i albo zaskoczy albo będzie niewypałem.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
rutek
Member

Od: 04.2004

Stary 29.07.2010, 21:14
Jedno wyjście tylko widzę... zwołać zebranie Prezesów wszystkich klubów i obniżyć tym darmozjadom pensje o jakie 70%, przeciez to co oni robią i za ile to robią to jest obraza i wielki fuck w stronę kibica który przychodzi na mecz a sam tyra po magazynach czy gdziekolwiek za 1500zł na rękę...
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

BEZ AMBICJI BEZ HONORU.

Czy te ****eczki mają jaja?
CIPY!

Oje*ać im pensje o 70% i nauczą się grać!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

to nie słabośc Wisły tylko CAŁEJ naszej piłki, a te transfery to szkoda słów poza Jovaniciem oczywiście.
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.07.2010, 21:15
proponuje włączyć polsat sport tam jest ambicja na boisku Jaga walczy o wszystko gryzą trawę jest walka
oddanie i zaangażowanie a u nas piłkarze bez formy dziadostwo i żenada
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Katastrofa czyżby Levadia 2 ? Oby nie trzeba na spokojnie wyciągnąć wnioski i dać 110% w Azerbejdżanie
Paweł Brożek - masakrycznie słaby
Żurawski nie lepszy

Jovanić i Małecki tylko nie zawiedli reszta słabiutko albo fatalnie
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Olsztynianin
Senior Member

Od: 11.2005

bylem ciekawy jak po tylu transferach zagra Wisla i stwierdzam obiektywnie, ze Zurawski to nie jest juz gracz z 2003/04 roku tylko gracz ktory ma 34lata i jak patrze, ze Kasperczak stawia czlowieka, ktory "ciagnie" i "ciagnal" gre do przodu Wisly w tym sezonie mimo wielu strat czytaj - Malecki to wola to o pomste do nieba.

Kolesiostwo Henia moze i tak, ale wybiera sie graczy, ktorzy sa w danej chwili najlepsi... Zurawski ma najlepsze lata za soba, caly mecz stal, nie stworzyl zadnej sytuacji i do tego jeszcze Kasperczak zamiast zmienic jego zmienia Brozka heh.

Mam nadzieje ze przejdziecie tak czy inaczej Azerow bo wstyd, tylko Heniu musi lepiej poukladac zespol, bo dzis to byl najmniejszy wymiar kary.

P.S Kowalski to w Odrze czy Piascie w 1 lidze moze grac, ale nie w europejskich pucharach.
..::: TYLKO WISŁA KRAKÓW NASZ TEES :::..
szczepek19
Senior Member

Od: 01.2010

zatęsknimy za Jopem...
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Niech dziennikarz zada pytanie w imieniu kibiców Wisły :
czy wie Pan ile zarabia przecietny mieszkaniec Polski?Za zapierdalanie cały tydzien

A ile wy zarabiacie za wyjscie 2 razy na trawe w tygodniu i jeden mecz na tydzień w którym trzeba pobiegac?
Jesli przejda dalej to moze ta porazke sie jakos wytnie. Ale jesli nie to bedzie koejna Levadia.

A i dziekuje nie wiem komu bo duzo stron sie porobiło za pisoenke - http://www.youtube.com/watch?v=3khTntOxX-k
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 29.07.2010 o godz. 21:18.
Jovanovic - masz plusa.
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.07.2010, 21:16
Tak jest rutek popieram Aaa jutro naprawde niech zwolnią Kaspra jego czas minął stracił MP i.......
Jeżeli Boguś się sam pofatyguje to Dan jest do ściągnięcia do Krakowa i chętnie przyjdzie jak się dowie że mamy kase i prezesa z pomysłem oraz że będzie musiał z Bunozy zrobić ,,piłkarza"
Duelo
Member

Od: 10.2007

yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Odwalcie się od Basałaja. Kasperczak jest głównym winowajcą.
Odwalcie się od Kasperczaka. Basałaj jest głównym winowajcą, litości...

Widać było, że są totalnie nie zgrani. Teraz widzimy skutki wyprzedania 2 klasowych obrońców w jednym okienku.
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Chaveza trzeba czym predzej zamknac gdzies i nie wypuszczac
poki nie podpisze kontraktu
Bo teraz to pewnie gotów pieszo na Balice spier.dalac
pikey
Senior Member

Od: 09.2008

Piłkarze z Górnego Karabachu wygrali zasłużenie. Prezentowali się lepiej pod każdym względem. Zmarnowali jednak masę okazji i dlatego wygrali tylko 1:0. Mogli frajersko zremisować, po kontrowersyjnym karnym, ale jako lepszym sprzyjało im szczęście. Dlatego nie rozumiem wypowiedzi, że to większa kompromitacja, niż Levadia. Graliśmy z solidnym przeciwnikiem, który spokojnie by walczył o mistrzostwo w naszej lidze, a nie z ogórami, jakimi byli Litwini.

Zobaczymy, co będzie dalej. Liczę na przyzwoitą grę na wyjeździe i walkę o korzystny rezultat. A jak nie- to można się będzie skoncentrować na lidze.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów