The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2010, 21:03
Zasłużone zwycięstwo Karabachu.
No cóż, każdy ma taką ofensywę transferową na jaką go stać.

Zastanawiam się tylko czy oni już zagrali na zwolnienie Kasperczaka czy może chcieli się od początku koncentrować tylko na lidze? Ewentualnie jedno i drugie.

No cóż, wypada się do tego przyzwyczaić. Jesteśmy na samym dnie
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Tylko Jovanic grał dobrze. A popełnił kilka błędów. Gdyby nie on...
Paweł Brożek nie miał ani jednego dobrego zagrania.
Małecki wszedł i zrobił trochę wiatru, ale "kolegów nie poderwał".
Debiut Bunozy lepiej przemilczeć.
Zobaczyliśmy, jak wiele znaczy zgrany zespół. Azerowie grali na wyczucie i tyle.
Czym była dobra gra Wisły? Jedną chwilką.
Ech....
wiślak1906forever
Senior Member

Od: 06.2010

Bunoza HAHAHAHAHA MAREK WASILUK MAREK WASILUK MAREK WASILUK CHŁOP JAK DO GŁOWY SKACZE TO W A KLASIE LEPSZEGO WIŚLE ZNAJDE ZA DARMOOOO!!!!!! KUR....
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

ale nasze dzis czadu dały
Przebili Levadie 5 krotnie
Zaza
Member

Od: 11.2006

Stary 29.07.2010, 21:04
Jak na SKWK napisali o Kasperczaku to wszyscy naskoczyli na autora
Przypomne cytat:

Cytat:
prawda jest taka, że osoby wtajemniczone w życie klubu nie boją się już oficjalnie głosić, iż Henryk Kasperczak to już nie ten sam Henryk Kasperczak co 10 lat temu. To już człowiek bez charyzmy, gubiący się w ustalaniu taktyki, w odpowiednim prowadzeniu zajęć. Mało tego z roku na rok ma coraz gorsze relacje z piłkarzami, których trenuje, czego najlepszym dowodem jest zupełny brak atmosfery w spadającym z ligi Górniku.
Szczera prawda
Od samego początku nie byłem zwolennikiem zatrudnienia tego leśnego dziada

EDIT
Co do Bunozy
Nie każdy jest Marcelo
Pierwszy mecz, nie zgrany z zespołem, tyle.
Zagrał bojaźliwie i nie winie go za tą porażkę
Ostatnio edytowane przez Zaza : 29.07.2010 o godz. 21:06.
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Pajace bez ambicji i tyle.

Bunoza jak na razie dno, szkoda, że Kleber nie mógł zagrać, ale z drugiej strony co by to dało...

Kur... szlag mnie trafi. Tyle transferów i na co to wszystko? Dużym błędem niestety było sprzedanie Marcelo i Głowy w jednym okienku.
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Teraz wyjazd do Baku najlepiej już jutro zeby sie zaaklimatyzowali i bez wyniku 0 - 3 nie wracać. A własciwie zakaz wjazdu do kraju.
Jovanovic - masz plusa.
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Tu potrzeba klasowych pilkarzy, a nie szrotu z II, III czy IV Bundesligii. Proste i logiczne.
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

słuchajcie, wypiszmy się z tej UEFA, FIFA na jakieś 10 lat, nauczmy się grać w piłkę i dopiero próbujmy coś w tej Europie
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 29.07.2010, 21:05
wiślak1906forever napisał(a):Wyświetl post
Jeb.... Huj..............BEZ ŻADNEJ AMBICJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAły szacun Sobol szacun i na tym kończymy !
Kur...przecież tej pierd.... KIRM i jeb... Łobodziński oraz pan NApoleon xdd to są jakieś porażki totalne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Człowiek kocha ten klub to wezmą na sprowadzają takie kur.....
Pisząc ****y o piłkarzach MOJEGO klubu, zasługujesz na "liścia" bez znieczulenia..............
Piłeś-nie pisz!!!!
Jestem rozczarowany jak każdy, ale nie ma zgody na "szmacenie" klubu, piłkarzy i innych związanych z TYM klubem.Bez odbioru.
Ostatnio edytowane przez La Furia Dell' Est : 29.07.2010 o godz. 21:07.
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Odwalcie się od Basałaja. Kasperczak jest głównym winowajcą.
Tylko Wisła!
konkursowicz
Member

Od: 07.2010

szczepek19 napisał(a):Wyświetl post
Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce... trzymajmy się tego
Jak miło w tym bełkocie usłyszeć głos rozsądku

Postanowiłem trochę ochłonąć zanim coś napiszę i innym radzę to samo.
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Ani razu nie było dwóch podań z pierwszej piłki, czy trzeba coś jeszcze dodać....
Wstyd! Czekam, aż tylko Nasze Orły dostaną lanie od Azerów...
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Co prawda jest jeszcze rewanż, ale po tych łamagach to ja się już nic wielkiego nie spodziewam. No ja *******e goście, którzy zarabiają po X tyś zł na miesiąc powinni wykazywać więcej zaangażowania gdzie jest go więcej w A klasie, a grają za kiełbasę z grilla i piwo. Teraz się śmieję przez łzy, ale jak sobie przypomnę gdzie takich kelnerów ogrywało się z marszu 5:0 w pierwszym meczu i było po sprawie to pokazuje dokąd zaprowadziły nas nasze działania. Gramy jak równy z równym z Azerami i po heroicznych bojach wygrywamy albo odpadamy. Teraz będziemy co roku się obawiać jakichś azerskich potęg. Pozostała tylko rozpacz. 15 lat kibicuje Wiśle, ale hasło "czy wygrywasz czy nie" do mnie teraz nie przemawia.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Azerowie zagrali całkiem dobrze w defensywie - dobrze się bronili, a my... cóż - Kasperczak wystawił zbyt eksperymentalny skład, nie wiem po co zmienił dobrze funkcjonującą jedenastkę w meczu z Szawle, wtedy byłoby może inaczej, a tak - wsadził Paljica, który jeszcze nie jest zgrany z drużyną... jedyne pretensje to mam do Boguskiego z pierwszej połowy, bo za dużo tracił, a jego podania nie trafiały do celu. Mówiłem, że nie można lekceważyć Azerów, to ich zlekceważyliśmy i przegraliśmy - poniekąd na własne życzenie.
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Nie no tak naprawdę to czego my się spodziewaliśmy. Bo tak po chwili konsternacji to ja mówię niby czemu mamy wygrywać w europie. U nas nie ma żadnych systemów szkolenia, obciążenia treningowe to jakaś patologia. Główną przyczyną porażki jest złe przygotowanie fizyczne. Profesjonalni piłkarze muszą biegać przez 90 minut meczu a jeśli tego potrzeba to 120 minut. I jest tak jak mówi sir Alex jak K**** nie masz co robić na boisku to biegaj w kółko bo w piłkę nie gra się na chodząco. Mi się wydaje że to jakiś problem psychologiczny. Oni nie mają mentalności nie rozumiem. Bo tak naprawdę 70 minut gramy dobrze w środku pola coś tam z przodu jednak zupełnie bez klarownych sytuacji. Karabach kilka kontr też nie groźnych bląd Kowalskiego tracimy bramkę. I w tym momencie jest 19 minut końca. Nasi nie biegają chodzą totalnie zagubienie głupota Bunozy i zamiast się zdecydować czy gramy ofensywnie otwieramy się czy defensywnie to ani to ani to. Dobrze że się Kiro z Małym mobilizują i grają sami bo wywalczają karnego, który jest naszą jedyną 99% sytuacja bramkową w całym meczu i go nie trafiamy. Dla mnie jedyne logiczne wytłumaczenie to chyba K**** Allach jest tym jedynym bogiem.
=Metatron=
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 29.07.2010, 21:06
Bunoza rewelacja. Zupełna bezradność w pojedynkach 1 na 1 do tego zachowywał się jak dziecko we mgle. Zresztą, Kowalski też nie błyszczał. Tak naprawdę, nie ma kogo wyróżnić, może poza Małeckim, który przynajmniej się starał. W rewanżu Azerowie nas rozklepią, nie oszukujmy się - w tydzień nastąpi jakiś cud ? To nie było szczęśliwe 1:0 dla Azerów, mogli nam wbić jeszcze ze dwie bramki spokojnie. Ale, w końcu piłkarze nas przyzwyczaili, że puchary kończą się w Krakowie w sierpniu, więc o co nam tak naprawdę chodzi ?
450 km od R22

mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Panowie - jest jeszcze rewanz wiec wierzymy. Teraz wszyscy przypominamy sobie słowa swietej pamieci Kazimierza Gorskiego (kazdy je powinien znac).
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Żenada i tyle. Śmialiśmy się z Lecha a sami zagraliśmy dużo gorzej. Niestety fizycznie wyglądaliśmy blado, a obrona to tragedia! Mogliśmy przegrać tak z 3-0!

Moje oceny w skali 0-10

Jovanić - 4 kilka niepewnych interwencji.
Cikos - 3 - bardzo średnio
Kowalski 3 - pod bramką Azerów marnuje sytuacje z tyłu zawalił bramkę
Bunoza - 1 - żenada z tyłu i do tego czerwień! DNO
P.Brożek 3 - zawalił bramkę z Kowalskim ale z przodu coś próbował
Paljic 3 - biegał, biegał, biegał i tyle.
Sobolewski 4 - nic poza walką
Jirsak 5 - kilka plusów za kilka piłek i strzał, ale to za mało....
Boguski 3 - tyle piłek które mu odskoczyły...
Pa. Brożek 3 - nie było go na boisku
Żurawski 2 - niestety ale karne się wykorzystuje

Małecki 7 - mam dość *******enia forumowych idiotów żeby pozbyć się Małego. Jedyny który mógł odmienić losy meczu. Wywalczył karnego, szarpał.Coś robił!
Kirm 4 - biegał, walczył
Łobo - za krótko grał

DRAMAT jeśli chodzi o przygotowanie fizyczne! Azerowie zabiegali Nas. Niewróży to dobrze.
Miałem cichą nadzieję w przerwie meczu że będzie 0-0. Wiem - ale 0 z tyłu to podstawa w pucharach i w baku zremisujemy/wygramy bramkowo. Jaki byłem naiwny.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
antoshka1985
Junior Member

Od: 06.2008

Jestem raczej czytaczem forum, niż wypowiadającym się, ale dzisiejszy mecz to była mordęga coś jakby moja kobieta dobrowolnie oddała się stadu mężczyzn, a w 91 minucie by szczytowała...
dadek
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 29.07.2010, 21:07
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
A ludzie będą mnie wyzywać, że nie trawię Kasperczaka. Pseudo trener.
mam tak samo.... tak na gorąco:
- Skąd tyle zaufania do Pajlica by wystawić w pierwszym składzie i trzymać bezproduktywnego bitą godzinę
-dla mnie Jirsak i Sobol obok siebie ok, ale jak się bronimy.... nie było komu prosto piłki kopnąć z przodu... gdzie GARGUŁA....
- od Boguskiego byłby w ofensywie dziś lepszy KTOKOLWIEK , nawet nasz niegrający już jakiś czas trener-asystent gdyby wstał, zdjął dresik i zagrał.......

+ duże piwo dla tego który wyszukał Bunoze.... (Kapka?)
tomek9
Member

Ambicję akurat mieli, więc nie mówcie, walczyli, starali się, Żuraw jeździł na dupie.

po prostu są takie mecze, poczekajmy do Baku i wtedy rozliczajmy.
jest źle, ale myślę, że nie będzie drugiej Levadii..
osbourne1
Junior Member

Od: 01.2010

Syf, kiła i mogiła. To co dzisiaj wyprawiała druga linia, a raczej czego nie robiła to po prostu woła o pomstę do nieba. Oczywiście Bunoza też się nie popisał. Ale powiedzmy sobie szczerze, przy wyprowadzaniu "ataków" nie było do kogo grać z obrony do pomocy. A jak już piłka docierała to albo oddanie do tyłu albo bezmyśle wypieprzanie jej w przód. Zero kreatywności. Niestey ale Azerowie zasłużyli dzisiaj w pełni na wygraną.
wiślak1906forever
Senior Member

La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Pisząć ****y o piłkarzach MOJEGO klubu, zasługujesz na "liścia" bez znieczulenia..............
Piłeś-nie pisz!!!!
Jestem rozczarowany jak każdy, ale nie ma zgody na "szmacenie" klubu, piłkarzy i innych związanych z TYM klubem.Bez odbioru.
Weźźź.... moje pobłażanie się skończyło z dniem dzisiejszym ;/
Kocham ten klub i nie obrażam jego tylko piłkarzy którzy zarabiają tyle co ja nigdy nie zarobie a nic nie robią............. Tyle w tym temacie
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 29.07.2010, 21:08
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Weź mnie nie wku***** dodatkowo takim gadaniem.
Skoro [teoretycznie] są to profesjonaliści to mają grać. Rany Boskie! To tylko "jakiś" Karabach z Azerbejdżanu! Patrząc na papier to powinniśmy sobie łatwo poradzić a tu co? "Odwalamy Lecha" ...
Ż e n a d a !

Macie te swoje transfery... Tak się wielu podniecało i proszę. Nagle Palijć, Bunoza się muszą zgrać i nie są wcale tacy the best... Sorry, ale przyszedł Żuraw, Palijć, mamy uczestnika MŚ, grzecznego Boguskiego a na skrzydle to mi się najbardziej podobał Małecki.
W ogóle, to nie chce mi się gadać, bo chyba ten temat za tydzień będzie nieaktualny (temat na forum).

Mam nadzieję, że na lige będzie to lepiej wyglądać.

Wypada przeprosić nie tylko kibiców, ale i pana Bogusia.

EDIT: *wwf*- hahaha x). Wiem, chciałeś dobrze, ale obniżka o 1/2 to większa strata (dla zawodników w tym przypadku) niż o 1/3 . . .

Pan Boguś powinien przeprosić sam siebie i nas kibiców bo to ignorancja i kombinatorstwo spowodowało że od dwóch lat jesteśmy pośmiewiskiem polskiej piłki
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

yoda79 napisał(a):Wyświetl post
Odwalcie się od Basałaja. Kasperczak jest głównym winowajcą.
TAK TAK dawać SKORŻĘ Bedzie DZIDA do przodu i kibice bedą oklaskiwac Wisłe tylko.
Jovanovic - masz plusa.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

http://www.youtube.com/watch?v=Chhp-DTf-oQ
to najlepszy komentarz do tego spotkania
jesteśmy dziadami i nie potrafimy grać w piłkę, lepiej nie pchać się do pucharów
Miichał
Junior Member

Od: 03.2010

Wypadałoby przypomnieć tekstu niektórych, którzy byli pewni zwycięstwa z "kelnerami".
Gdyby lepsza skuteczność to by było pewnie z 3-0.
julo
Senior Member

bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Małecki jedyny piłkarz z ambicją...
No ale przynajmniej wiemy gdzie jesteśmy
W czarnej dupie ?
bozar
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 29.07.2010, 21:09
Przegrywamy z wicemistrzem azerbajdżanu. Chyba czas umierać.
Btw Chavez to chyba spierd.. na lotnisko w te pędy.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów