|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Żenada i tyle. Śmialiśmy się z Lecha a sami zagraliśmy dużo gorzej. Niestety fizycznie wyglądaliśmy blado, a obrona to tragedia! Mogliśmy przegrać tak z 3-0!
Moje oceny w skali 0-10 Jovanić - 4 kilka niepewnych interwencji. Cikos - 3 - bardzo średnio Kowalski 3 - pod bramką Azerów marnuje sytuacje z tyłu zawalił bramkę Bunoza - 1 - żenada z tyłu i do tego czerwień! DNO P.Brożek 3 - zawalił bramkę z Kowalskim ale z przodu coś próbował Paljic 3 - biegał, biegał, biegał i tyle. Sobolewski 4 - nic poza walką Jirsak 5 - kilka plusów za kilka piłek i strzał, ale to za mało.... Boguski 3 - tyle piłek które mu odskoczyły... Pa. Brożek 3 - nie było go na boisku Żurawski 2 - niestety ale karne się wykorzystuje Małecki 7 - mam dość *******enia forumowych idiotów żeby pozbyć się Małego. Jedyny który mógł odmienić losy meczu. Wywalczył karnego, szarpał.Coś robił! Kirm 4 - biegał, walczył Łobo - za krótko grał DRAMAT jeśli chodzi o przygotowanie fizyczne! Azerowie zabiegali Nas. Niewróży to dobrze. Miałem cichą nadzieję w przerwie meczu że będzie 0-0. Wiem - ale 0 z tyłu to podstawa w pucharach i w baku zremisujemy/wygramy bramkowo. Jaki byłem naiwny. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
|
|