|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
prognoza na jutro
00:00-06:00 14 stopni C 0,3 mm opadów 06:00-12:00 17 stopni C 0,3 mm opadów 12:00-18:00 22 stopni C 0,1 mm opadów 18:00-00:00 17 stopni C 5,0 mm opadów Powód: źródło: meteogroup.pl
Ostatnio edytowane przez wislacki mati : 28.07.2010 o godz. 15:14.
![]()
Nawet jeśli będzie źle, my nigdy nie poddamy się...!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Masz rację rafal777. Azerowie nas zniszczą swoimi nietuzinkowymi umiejętnościami technicznymi. Wiślacy nie podniosą się z murawy jak zobaczą grę Azerow.
Czyś Ty ku**a zgłupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeżeli my nie będziemy wierzyć w naszą drużynę to kto będzie? ****a ogarnijcie się jeden z drugim, ja się zastanawiam czy nie weszedłem przez przypadek na forum pyr albo ceg(L)onistow czy innego klubu. Szawle też miało nas pojechać. 7-0 w dwumeczu ale ich pojechaliśmy. To europejskie puchary, tu nie ma ogórów. W każdym meczu trzeba dawać z siebie ile tylko można, nie tylko w pucharach ale i lidze.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
W ramach kolejnej ciekawostki można dodać, że dokładnie ten egzemplarz latał w PLL LOT w latach 1986-1995 ![]() ![]()
pbciderek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Singlar nie grał z Tottenhamem na wyjeździe jako środkowy obrońca przypadkiem ? Bo wiem, że Diaz na CN grał. Jak widać w pucharach zawsze mamy problemy ze środkiem
![]() A co do pomocy, to pewnie Heniek wystawi taki sam skład jak z Szawlami. W razie gdyby jenak gra się nie kleiła można cofnąć Brożka do obrony i wpuscić na lewą Paljicia, a na prawą Kirma, albo odwrotnie Wariantów jest kilka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A ja uważam że pogoda powinna być po naszej stronie. W Azerbejdżanie są upały a u nas zimno że się nie chce wychodzić z domu. To może być szansa dla nas. Mam nadzieję że stadion na SS będzie się nadawać do normalnych podań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie nie ma co się obawiać.Jeszcze 2 tygodnie temu nikt z nas nie słyszał o takim zespole jak Karabach a teraz każdy ma w porach.To przecież nie żaden gigant z takimi przeciętniakami musimy wygrać to nasz obowiązek!Levadia to już przeszłość i ja nie wyobrażam sobie innej opcji jak zwycięstwo.Mamy wreszcie szeroką kadrę powinniśmy szukać różnych wariantów w ustawieniu i powinno być dobrze.Wielu uważa że pomimo zwycięstwa 5:0 z Szawle zaprezentowaliśmy się słabo to ja pytam jak mieliśmy zagrać?!Wygrać 10:0
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Bardzo bym juz chcial jutrzejszy mecz! Dzien ma byc chyba bezdeszczowy z tego co mowili. Mam obawy co do tego, ze nie zdolamy zachowac u siebie czystego konta. Widzi mi sie jakies 3-1 dla Wisly obiektywnie mowiac, no i bardzo bym chcial zeby na srodku zagral Bunoza z Cleberem!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Bunoza z Cleberem to raczej nie realne bo obaj są Lewonożni. Więc to nie Wchodzi w gre... raczej... tylko przy ewentualności. Dlatego trzeba ściągnąć prawonożnego stopera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez sportnh : 28.07.2010 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Pewnie chodzi o to ,że może nastąpić koniec świata jak wystawi się dwóch lewonożnych obrońców na środku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo gdzieś napisali na sport.pl i wszyscy to łyknęli ; p
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Wyrwałeś moje zdanie z kontekstu i lecisz szyderą. Poczytaj o czym była rozmowa i ustosunkuj się do całej dyskusji. I jeszcze mi piszesz, że Wisła wygra na moje nieszczęście... Brak mi słów... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobry jest ten trener naszego przeciwnika - "Jezeli przegramy 0-1 to bede usatysfakcjonowany" Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Chyba azerska druzyna bardzo wierzy w siłe swojego boiska - inaczej sie tej wypowiedzi nie da wyjasnic. Z tego co patrzyłem prognozy na jutro sa bardzo dobre i nie bedzie przeszkod z graniem.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest tylko taka zagrywka pod psychikę, aby nasi grajkowie opczuli się pewnie, a potem....
![]() Tak serio, to wszystko się okaże jutro, licze na Piotrka, w meczach z Litwinami pokazał, że początek sezonu może należeć do niego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A tak teraz na to patrzę to strasznie sramy przed tymi Azerami.
Mamy wygrać 3-0 i koniec...innej opcji nie przewiduję ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
A nawiasem mówiąc- z tego co wiem Puyol i Pique są obaj prawonożni, co nie przyprawia raczej trenerów Barcy i reprezentacji Hiszpanii o bół głowy. Dlatego myślę, że u nas tragedii nie będzie, jeśli zagra dwóch lewonoznych środkowych obrońcow![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Moim zdaniem to Wisła zdominuje gości pod względem, technicznym jak i taktycznym. Nie liczę na wyrównany mecz, bo wiem że w krakowskiej drużynie jest ogromny potencjał. Jest głód wygrywania i odpowiedni trener (niestety nie odpowiada SKWK i kilku innym osobą które uważają, że w dzisiejszych czasach w sporcie jest miejsce na sentymenty). Dlatego pociśniemy ich różnicą co najmniej dwóch bramek, jak by to miało miejsce za czasów Parmy i Schalke 04. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czytam, czytam i zastanawiam się o czym wy wogóle piszecie...
Z waszych postów wynika, ze Inter Baku był lepszy od Lecha...ciekawa teoria. Ja oglądając ich mecz stwierdziłem jedynie, że Lech nie potrafi wykorzystywać sytuacji, które mimo wszystko stwarz, natomiast Inter grał głównie z kontry i niepotrafił nawet zbytnio zagrozić bramce Kotorowskiego...no raz im się udało i wpadła bramka. Pisanie o drużynach Azerskich jak o kimś kogo należy się obawiać jest śmieszne...bo w takim razie nie ma sensu przechodzić do następnej rundy bo pierwszy lepszy zespół z Czech, Austrii, Belgii, itp jest dla nas nie do przejścia... I wy zwiecie się kibicami...OMG |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...abachu//38851/ co oni kibiców sobie zastępują?
Ostatnio edytowane przez BRTS39 : 28.07.2010 o godz. 20:39.
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
przy okazji meczu, będzie prowadzona szczytna akcja
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...je_dla_dzieci/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._przed_meczem/ Jak się mu tak przyjrzeć to wydaje mi się że straszenie Azerami. Litwinami, Łotyszami i innymi tego typu piłkarzami to przesada. Oni są dokładnie w tym samym miejscu co my na początku ery Cupiała. Jest jakaś kasa, chęć, są nawet jacyś grajkowie, tylko brakuje obycia. Widać że opowiada trochę przegnieciony presją i otoczeniem. To co mają powiedzieć jego piłkarze? ( jak słyszę w większości Azerowie, czyli nawet nie zaciężna armia z Baku co nawet jakiś piłkarz grał w naszej ekstraklasie ) I tu wychodzi największe osłabienie czyli stadion. Gdybyśmy grali na naszym to byłaby to formalność tak jak pierwsze nasze występy na zachodzie (Parma Saragossa Barcelona ) zanim nasi nie załapali o co chodzi. Nasza największa klęska przytrafia się w Sosnowcu i dziwić się, że chłopaki którzy tam przyjechali pomyśleli sobie ..." ty patrz tak jak u nas może to zwykli goście".Dlatego nie demonizowałbym przeciwnika tylko zastanowił się czy nasi wyjdą tak jak by musieli wyjść pod presją jaka była na R22. Koncentracja i pierwsza myśl tak w granicach 70 min. poza "zniszczyć" mniej więcej taka " może im już starczy to w końcu też ludzie" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja mysle zen nasi wiedzą ze ten pierwszy meecz moze juz rozstrzygnac rywalizacje.
Azerowie dopoki maja dobry wynik dopóty biegaja ,jak sie im walnie 3 bramki to siadą ,tak ze w rewanzu bedziemy mogli zagrac spokoinie i madrze.Natomiast jak bedzie powtorka z pierwszgo meczu jak z Tbilisi gdzie tamci nas zaskoczyli i 2 bramki strzelili to moze byc roznie. Nie ma zabaw ,tylko cisniemy i wygrywamy. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Pozdrawiam ![]()
Żuraw my personal Jesus
|