|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
to troche pozytywow
Cytat:
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 22.07.2010 o godz. 16:47.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie TAK!
Już widzę niektórzy zapomnieli "lekcję" z MŚ i niby faworyci odpadali z teoretycznie słabszymi. Też nie wiadomo jak wygląda Sparta. Ale na pewno będę kibicował w tym meczu Sparcie. Co innego Jaga czy Ruch którym mogę kibicować w pucharach. Te kluby nie zagrażają nam tym że zdominują ligę. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Austria coraz bliżej wtopy.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
lol w 10 strzelili ,szkoda bo Ruch jak awansuje to będzie miał bardzo trudno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
hehe ta Austria to często do Polski gości
, mają szczęście do losowania polskich drużyn 2004/05 - PUEFA - I - FK Austria Wiedeń - Legia Warszawa - 1-0, 3-1 2006/07 - PUEFA - I - Legia Warszawa - FK Austria Wiedeń - 1-1, 0-1 2008/09 - PUEFA - I - FK Austria Wiedeń - Lech Poznań - 2-1, 2-4 2010/11 - LE Ruch Chorzów - Austra Wiedeń |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jkaby to powiedzieli chorzowianie Austria wygrała ten mecz ino ino
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc ja się cieszę, zawsze to lepiej odpaść z tak renomowanym mimo wszystko rywalem, niż z Sirokim. Oglądałem kawałek pierwszego meczu, Bośniacy mają naprawdę dobrą, wybieganą drużynę, grającą niegorzej od Austriaków i Ruchowi byłoby podobnie ciężko z oboma tymi ekipami. A każde osiągnięcie inne od porażki z Austrią będzie odbierane jako mały sukces dla Ruchu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mam takie samo wrażenie jak kolega wyżej
Nie dość że kibice mają fajną wyprawę to jednak pogrom od Sirokiego by się za Ruchem długo ciągnął. Jeśli Ruch dalej prezentuje "swoją" formę to bardzo dobrze że trafił na Austrię. Na pewno będą bardziej zmobilizowani. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie, jak tam Niebiescy?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
0:0 narazie
moim zdaniem spokojnie dadza rade a Cikos naprawde bardzo dobre wypady do przodu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie : Czy jesli Amica odpadnie ze Spartą albo ewentualnie nastepnym przeciwnikiem - to gra automatycznie w LE
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Jeśli odpadnie w III rundzie to gra w IV rundzie LE. Jeśli w IV to gra w fazie grupowej LE.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
90 + 3. - niesamowite! Perdijić cudem broni strzał dos Santosa! Będzie róg
90 + 5. - NIEWIARYGODNE!!! Perdijić broni w sobie tylko wiadomy sposób strzał głową! Kolejny róg!!! 90 + 6. - koniec meczu O mały włos a Ruch i jego "gwiazdy" warte miliony euro odpadliby z pucharów. |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ze strony Ruchu liczyłem na skromne 1-0.A wynik bezbramkowy traktuje jako kompromitacje, coś w stylu Lecha z Azerami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Spodziewalem sie skromnej wygranej amatorow z Malty, ale jak widac bramkarz mial dzien konia(jak wczoraj Kotorowski). Wiec jestem zaskoczony in plus
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy Wisła ma szanse na teoretyczne rozstawienie w 4 rundzie eliminacji
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jest taka szansa a jak bedzie zobaczymy. Byłoby to najlepsze rozwiazanie. Nie wiem jednak jakie warunki trzeba spełnic i na kogo liczyc podczas 3 rundy eliminacyjnej. Polat potwierdził, ze bedzie szansa na rozstawienie. Na razie jednak 3 runda wiec wstrzymajmy sie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A słyszałem, że prezes Ruchu robił wyrzuty Polsatowi, że ten zdecydował się na transmisje z meczu Wisły, a nie Ruchu, "...a przecież Niebiescy wg. opinii ekspertów grali w zeszłym sezonie atrakcyjniejszą piłkę niż Wisła..."
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Te dwa AWANSE to bardziej wstyd, kompromitacją było ODPADNIĘCIE Wisły z Levadią w 2 rundzie el LM.O tych wynikach szybko się zapomni za to zeszłoroczna porażka z Estończykami będzie się ciągnęła jeszcze bardzo dłuuuuugo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Chociaż w to nie wierzę.... ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ONET.PL napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dwa mecze powinny być napewno.Zobaczymy czy Polsat dogadał się z Jagiellonią. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Jeśli Lech przegrywa z Azerami u siebie, a Ruch osiąga rozpaczliwy remis z maltańskimi amatorami to jest to kompromitacja i awans tego nie zmienia. Wbrew czarnej propagandzie polska liga nie jest aż tak słaba by takie wyniki łatwo usprawiedliwiać. A Levadia będzie się ciągnęła do momentu gdy Wisła zajdzie dalej w pucharach niż reszta polskich drużyn. Wtedy "estońska" napinka dzieciarni straci jakikolwiek kontakt z rzeczywistością. To już od naszej drużyny zależy jak szybko to nastąpi.
![]() ![]() Tęcza w Polsce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
za to Ruch ostatecznie roz*******ił wyspiarzy i pokazał która liga ustawią Azerbejrdżany i Malty po kątach
![]() kumpel sprawdził wynik Ruchu w 89 minucie zażartowaliśmy "no to obrona częstochowy" i okazuje się, że to nie był żart ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
PS. Nie rozumiem trochę Twojego zdania "...gdy Wisła zajdzie dalej w pucharach niż reszta polskich drużyn." Domyślam się, że chodzi Tobie o obecny sezon a nie historyczne wyskoki polskich klubów (vide Widzew, Legia w latach 90 itp.)
Ostatnio edytowane przez DDP : 23.07.2010 o godz. 01:10.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|