|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Słoweniec, Włoch i Francuz + Tiboni.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Borek powiedział:
a) do 12.00 Wilk w Wiśle b) Poza Tibonim testujemy jutro 3 obrońców: jednego ze Słowenii, jednego z Francjii i jednego z Włoch |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chcialbym zauwazyc, ze w dzisiejszym meczu z bardzo dobrej strony pokazal sie Cikos. Beda z niego ludzie.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A co Małecki zrobił na tyle dobrze, by móc go oceniać po tym meczu pozytywnie? Po jego wejściu tempo konstruowania akcji zdecydowanie spadło, a to głównie z tego względu, że on sam strasznie długo przetrzymywał piłkę, kiwając się zresztą wyłącznie ze sobą. Jak dla mnie zmiana in minus, zwłaszcza na tle słabego i zmęczonego przeciwnika, grającego ponadto od 16. minuty w osłabieniu... Nie tego się oczekuje od skrzydłowego.
Z tym, że Małecki ma w sumie to do siebie, że jeśli już faktycznie wyjdzie mu mecz, to z rywalem z niższej półki. Jednak wtedy, gdy na przeciw wychodzą mu zawodnicy wybiegani i lepiej wyszkoleni technicznie, to chłopak na boisku nie istnieje. A zdecydowanie nie tego oczekuje się od grajka, który uważa się za nieformalnego lidera zespołu... |
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Boguski każde przyjęcie to odskok piłki na kilka metrów. U niego jest to najbardziej widoczne. Z tego się rodzą kontry gdy gra się z mocniejszym zespołem. Coś takiego nawet u zawodnika bez formy nie powinno się dziać, a przynajmniej nie permanentnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z kolei Rok Elsner to Słoweniec. Ostatnio Al Shabab Al Arabi Club w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. To 24-letni defensywny pomocnik. Co ciekawe, posiada również obywatelstwo francuskie. W swojej karierze występował w m.in. niemieckim Wehen Wiesbaden i francuskim Nice. W Wiśle zostanie poddany jednodniowym testom. futbolnews.pl |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Boguski każde przyjęcie to odskok piłki na kilka metrów. U niego jest to najbardziej widoczne. Z tego się rodzą kontry gdy gra się z mocniejszym zespołem. Coś takiego nawet u zawodnika bez formy nie powinno się dziać, a przynajmniej nie permanentnie.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
raz, czy dwa chłopakowi odskoczyła piłka od nogi ktos o tym napisał inni podłapali i teraz ciagle biadolenie jakie to on ma braki w przyjmowaniu piłki, nie wiem ja tego nie zauwazyłem, natomiast widze jego kreatywnosc w grze , przeglad pola i zaangazowanie. Potrafi tez ładnie uderzyc technicznie jak ma okazje a nie pierd... na siłe noz a moze wejdzie...
![]() ![]() Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dobrze, że Riosa podpisaliśmy przed meczem bo jeszcze by zarząd stwierdził iż jesteśmy tak zajebiści w ataku i tak skuteczni że nie potrzebujemy wzmacniać tej formacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gdzie sĄ ****a malkontenci!!!!?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jak dla mnie to pasuje, ale jako prawy pomocnik.
Z Czikoszem grali kapitalnie, tyle akcji co przeprowadzili, to było około 60% akcji Wisły. Nie wiem czemu na siłę wszyscy wypożyczają Rafała. Dla porównania Patryk Małecki z Czikoszem zrobili może jedną akcję. Oj coś mi się wydaje, że zarówno Łobo jak i Mały nie zagrają w tym sezonie zbyt wiele gier, zwłaszcza, że nieźle prezentuje się Kirm, którego większość już spisała na straty... Cytat:
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 22.07.2010 o godz. 21:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Boguski w formie sprzed 2 lat ok jestem za, ale jeśli nie widzisz tego że chłopak się cofnął w rozwoju , braki techniczne które wychodzą przez brak gry po kontuzji to nie mam pytań. Nie mówie że go skreślam całkowicie, ale jeśli nie nadrobi braków to chcąc podnosić poziom piłkarski klubu nie powinno być sentymentów bo będziemy dalej tkwili w polskim piekiełku czyli na samym dnie i 3 metrach mułu...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
To fajne masz zdanie o zarządzie... Pewnie myślisz, że tam pracują same debile i nie wiedzą, że ograliśmy drużynę, w której chłopaki zarabiają po 1,5 do 3 tys zł na miesiąc. Faktycznie, jest czym się podniecać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Dokładnie. Mnie to też denerwowało jego zachowanie względem Cikosa, które już widziałem w meczu tydzień temu. To jest deprymujące dla nowego zawodnika wchodzącego do zespołu. Kiedy Małego nie było w pierwszej połowie Cikos ładnie szalał, pokazywał się w ofensywie na prawej flance. W drugiej Mały miał jakieś uwagi do niego jakby sam był wielką gwiazdą a nic szczególnego nie pokazał. Chłopak ledwo podpisał wyższy kontrakt parę miesięcy temu a już uważa się w drużynie za niewiadomokogo. Jeśli prawdą jest oferta 1.5 mln euro czy nawet rywalizacja dwóch tureckich klubów to wg. mnie sprzedać Małego. Niech się tam kisi w Turcji i tam macha łapami. Odżyje szatnia, atmosfera w Wiśle i moim zdaniem łatwiej będzie się nowym zawodnikom (szczególnie obcokrajowcom) aklimatyzowało w nowej drużynie.
![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Member
Offline |
|
W zeszłym meczu więcej niż połowa piłek mu odskakiwała i to na kilka metrów, dziś też sporo. Po czymś takim Litwini od razu wyprowadzali kontry, a to że którejś nie wykorzystali to tylko świadczy o ich dramatycznej słabości. |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
No właśnie, niech wypowiedzą się teraz ci co narzekali, że ściagamy ogórów do klubu (Cikos), w takiej formie będzie najlepszym bocznym obrońcą ligi
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |