The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2010, 21:27
Borek gadał ze francuz,włoch, słoweniec plus napastnik Tiboni ma sie pojawic ( mowil ze troche pochodzil i sie dowiedział) moze go troche poniosla z ta trojka, ( mam nadzieje ze jutro zakontraktuja stopera i jeszcze potem zalatwia Chaveza)
c

Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 22.07.2010, 21:28
Co za brednie, juz rano moglismy przeczytac wypowiedz prezesa Korony, ktory mowil, ze Wisle bardzo spieszy sie z transferem bo chca zdarzyc przed piatkiem.

Pozatym nie podejrzewam naszego zarzadu o az tak wielki nieprofesjonalizm.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
Karlos
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 22.07.2010, 21:28
szlaQ napisał(a):Wyświetl post
Jakich trzech

Borek wspominal cos ze jutro na testy ma przyjechac 3 stoperow ;p (sloweniec,francuz,wloch).
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 22.07.2010, 21:30
Słoweniec, Włoch i Francuz + Tiboni.
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Stary 22.07.2010, 21:33
A na Borka to ja bym napuścił Markusa a ten by mu wytłumaczył co potrafią polscy zawodnicy wyceniani na 2 miliony euro.
Sadlok z Sobiechem prawie że odpadli z Maltańczykami.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Stary 22.07.2010, 21:34
A na Borka to ja bym napuścił Markusa a ten by mu wytłumaczył co potrafią polscy zawodnicy wyceniani na 2 miliony euro.
Sadlok z Sobiechem prawie że odpadli z Maltańczykami.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 22.07.2010, 21:37
czy Borek powiedział ze jutro ma byc załtaiwony do godziny 12 Wilk pytanie do tych co oglądali
Ostatnio edytowane przez mateusz212 : 22.07.2010 o godz. 21:42.
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 22.07.2010, 21:38
Małecki na wypożyczenie i tyle.Ledwo dzis wszedł juz miał pretensje do innych ,między innymi do Cikosa,któremu źle zagrał.Panowie przejrzyjcie na oczy.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Jean_Paulista
Member

Od: 06.2007

Stary 22.07.2010, 21:42
mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
Borek powiedział ze jutro ma byc załtaiwony do godziny 12 Wilk pytanie do tych co oglądali
dokładnie tak powiedział na temat Czarka Wilka
Odpowiedz cytując
Zieniu1906
Member

Od: 07.2009

Stary 22.07.2010, 21:42
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Małecki na wypożyczenie i tyle.Ledwo dzis wszedł juz miał pretensje do innych ,między innymi do Cikosa,któremu źle zagrał.Panowie przejrzyjcie na oczy.
To Ty na nie przejrzyj ! Mały zagrał całkiem dobrze .!
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.07.2010, 21:43
No cóż naszych panów prezesów poniosła fantazja z tymi transferami, ale to b. dobrze bo tak grającej Wisły jak przez ostatnie lata nie można było oglądać. braki motoryczne, techniczne, piłkarze cofający się w rozwoju i szklane nogi... Jeśli nowym pomysłem na nową Wisłe jest wymiana 3/4 składu z Łobodzińskim Małeckim i Boguskim na czele jestem za...
Ostatnio edytowane przez SĘDZIA ZGRED : 22.07.2010 o godz. 21:48.
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
raciborzanin
Member

Od: 10.2007

Stary 22.07.2010, 21:44
Borek powiedział:
a) do 12.00 Wilk w Wiśle
b) Poza Tibonim testujemy jutro 3 obrońców: jednego ze Słowenii, jednego z Francjii i jednego z Włoch
Odpowiedz cytując
PanPlamka
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 22.07.2010, 21:44
Chcialbym zauwazyc, ze w dzisiejszym meczu z bardzo dobrej strony pokazal sie Cikos. Beda z niego ludzie.
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Stary 22.07.2010, 21:45
No cóż naszych panów prezesów poniosła fantazja z tymi transferami, ale to b. dobrze bo tak grającej Wisły jak przez ostatnie lata nie można było oglądać. braki motoryczne, techniczne, piłkarze cofający się w rozwoju i szklane nogi... Jeśli nowym pomysłem na nową Wisłe jest wymiana 3/4 składu z Łobodzińskim Małeckim i Boguskim na czele jestem za...
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
barcio
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 22.07.2010, 21:47
http://tsw.com.pl/news/Namaie-Mendy-w-Wisle-382
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Od: 02.2008

Stary 22.07.2010, 21:49
SĘDZIA ZGRED napisał(a):Wyświetl post
No cóż naszych panów prezesów poniosła fantazja z tymi transferami, ale to b. dobrze bo tak grającej Wisły jak przez ostatnie lata nie można było oglądać. braki motoryczne, techniczne, piłkarze cofający się w rozwoju i szklane nogi... Jeśli nowym pomysłem na nową Wisłe jest wymiana 3/4 składu z łobodzińskim Małeckim i Boguskim na czele jestem za...
Z czym Boguski nie pasuje Ci do zespołu?

Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna
Odpowiedz cytując
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 22.07.2010, 21:50
Zieniu1906 napisał(a):Wyświetl post
To Ty na nie przejrzyj ! Mały zagrał całkiem dobrze .!
A co Małecki zrobił na tyle dobrze, by móc go oceniać po tym meczu pozytywnie? Po jego wejściu tempo konstruowania akcji zdecydowanie spadło, a to głównie z tego względu, że on sam strasznie długo przetrzymywał piłkę, kiwając się zresztą wyłącznie ze sobą. Jak dla mnie zmiana in minus, zwłaszcza na tle słabego i zmęczonego przeciwnika, grającego ponadto od 16. minuty w osłabieniu... Nie tego się oczekuje od skrzydłowego.

Z tym, że Małecki ma w sumie to do siebie, że jeśli już faktycznie wyjdzie mu mecz, to z rywalem z niższej półki. Jednak wtedy, gdy na przeciw wychodzą mu zawodnicy wybiegani i lepiej wyszkoleni technicznie, to chłopak na boisku nie istnieje. A zdecydowanie nie tego oczekuje się od grajka, który uważa się za nieformalnego lidera zespołu...
Odpowiedz cytując
Seth
Member

Od: 07.2005

Stary 22.07.2010, 21:51
Boguski każde przyjęcie to odskok piłki na kilka metrów. U niego jest to najbardziej widoczne. Z tego się rodzą kontry gdy gra się z mocniejszym zespołem. Coś takiego nawet u zawodnika bez formy nie powinno się dziać, a przynajmniej nie permanentnie.
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 22.07.2010, 21:52
Z kolei Rok Elsner to Słoweniec. Ostatnio Al Shabab Al Arabi Club w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. To 24-letni defensywny pomocnik. Co ciekawe, posiada również obywatelstwo francuskie. W swojej karierze występował w m.in. niemieckim Wehen Wiesbaden i francuskim Nice. W Wiśle zostanie poddany jednodniowym testom.
futbolnews.pl
Odpowiedz cytując
Seth
Member

Stary 22.07.2010, 21:53
Boguski każde przyjęcie to odskok piłki na kilka metrów. U niego jest to najbardziej widoczne. Z tego się rodzą kontry gdy gra się z mocniejszym zespołem. Coś takiego nawet u zawodnika bez formy nie powinno się dziać, a przynajmniej nie permanentnie.
Odpowiedz cytując
Wisoman
Member

Od: 02.2008

Stary 22.07.2010, 21:55
Seth napisał(a):Wyświetl post
raz, czy dwa chłopakowi odskoczyła piłka od nogi ktos o tym napisał inni podłapali i teraz ciagle biadolenie jakie to on ma braki w przyjmowaniu piłki, nie wiem ja tego nie zauwazyłem, natomiast widze jego kreatywnosc w grze , przeglad pola i zaangazowanie. Potrafi tez ładnie uderzyc technicznie jak ma okazje a nie pierd... na siłe noz a moze wejdzie...

Wszystko można co nie można byle z wolna i ostrożna
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 22.07.2010, 21:56
Dobrze, że Riosa podpisaliśmy przed meczem bo jeszcze by zarząd stwierdził iż jesteśmy tak zajebiści w ataku i tak skuteczni że nie potrzebujemy wzmacniać tej formacji
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.07.2010, 21:56
Gdzie sĄ ****a malkontenci!!!!?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.07.2010, 21:57
Wisoman napisał(a):Wyświetl post
Z czym Boguski nie pasuje Ci do zespołu?
Jak dla mnie to pasuje, ale jako prawy pomocnik.
Z Czikoszem grali kapitalnie, tyle akcji co przeprowadzili, to było około 60% akcji Wisły.
Nie wiem czemu na siłę wszyscy wypożyczają Rafała. Dla porównania Patryk Małecki z Czikoszem zrobili może jedną akcję. Oj coś mi się wydaje, że zarówno Łobo jak i Mały nie zagrają w tym sezonie zbyt wiele gier, zwłaszcza, że nieźle prezentuje się Kirm, którego większość już spisała na straty...

Cytat:
Jednak wtedy, gdy na przeciw wychodzą mu zawodnicy wybiegani i lepiej wyszkoleni technicznie, to chłopak na boisku nie istnieje. A zdecydowanie nie tego oczekuje się od grajka, który uważa się za nieformalnego lidera zespołu...
Podaj przykład bo jakoś nie pamiętam... Z Lechem, Legią jakoś nie błyszczał, raczej marnował setki...
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 22.07.2010 o godz. 21:59.
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Stary 22.07.2010, 21:57
Boguski w formie sprzed 2 lat ok jestem za, ale jeśli nie widzisz tego że chłopak się cofnął w rozwoju , braki techniczne które wychodzą przez brak gry po kontuzji to nie mam pytań. Nie mówie że go skreślam całkowicie, ale jeśli nie nadrobi braków to chcąc podnosić poziom piłkarski klubu nie powinno być sentymentów bo będziemy dalej tkwili w polskim piekiełku czyli na samym dnie i 3 metrach mułu...
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 22.07.2010, 21:59
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Dobrze, że Riosa podpisaliśmy przed meczem bo jeszcze by zarząd stwierdził iż jesteśmy tak zajebiści w ataku i tak skuteczni że nie potrzebujemy wzmacniać tej formacji
To fajne masz zdanie o zarządzie... Pewnie myślisz, że tam pracują same debile i nie wiedzą, że ograliśmy drużynę, w której chłopaki zarabiają po 1,5 do 3 tys zł na miesiąc. Faktycznie, jest czym się podniecać.
Odpowiedz cytując
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 22.07.2010, 21:59
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Mnie to też denerwowało jego zachowanie względem Cikosa, które już widziałem w meczu tydzień temu. To jest deprymujące dla nowego zawodnika wchodzącego do zespołu. Kiedy Małego nie było w pierwszej połowie Cikos ładnie szalał, pokazywał się w ofensywie na prawej flance. W drugiej Mały miał jakieś uwagi do niego jakby sam był wielką gwiazdą a nic szczególnego nie pokazał. Chłopak ledwo podpisał wyższy kontrakt parę miesięcy temu a już uważa się w drużynie za niewiadomokogo. Jeśli prawdą jest oferta 1.5 mln euro czy nawet rywalizacja dwóch tureckich klubów to wg. mnie sprzedać Małego. Niech się tam kisi w Turcji i tam macha łapami. Odżyje szatnia, atmosfera w Wiśle i moim zdaniem łatwiej będzie się nowym zawodnikom (szczególnie obcokrajowcom) aklimatyzowało w nowej drużynie.
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Odpowiedz cytując
Seth
Member

Stary 22.07.2010, 22:02
Wisoman napisał(a):Wyświetl post
raz, czy dwa chłopakowi odskoczyła piłka od nogi ktos o tym napisał inni podłapali i teraz ciagle biadolenie jakie to on ma braki w przyjmowaniu piłki, nie wiem ja tego nie zauwazyłem, natomiast widze jego kreatywnosc w grze , przeglad pola i zaangazowanie. Potrafi tez ładnie uderzyc technicznie jak ma okazje a nie pierd... na siłe noz a moze wejdzie...
No to niewiele widzisz, albo bardzo selektywnie patrzysz. W zeszłej rundzie mało było piłek które by mu nie odskoczyły, często przy wcale nie mocnych podaniach. Myślałem że w teraz, po obozie przygotowawczym będzie lepiej, ale nie jest.
W zeszłym meczu więcej niż połowa piłek mu odskakiwała i to na kilka metrów, dziś też sporo. Po czymś takim Litwini od razu wyprowadzali kontry, a to że którejś nie wykorzystali to tylko świadczy o ich dramatycznej słabości.
Odpowiedz cytując
mic1992
Member

Od: 12.2009

Stary 22.07.2010, 22:02
No właśnie, niech wypowiedzą się teraz ci co narzekali, że ściagamy ogórów do klubu (Cikos), w takiej formie będzie najlepszym bocznym obrońcą ligi
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 22.07.2010, 22:03
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Gdzie sĄ ****a malkontenci!!!!?
NIe boj sie zaraz bedą narzekac ze za duzo zawodnikow w Ofensywie mamy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź