The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.07.2010, 08:31
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
(...)
przecież nikt z was chyba nie wierzy, że ITI myśli o czymś innym niż kasie.
Kibice Legii mają sprowadzić ITI nowych kibiców, gdy będzie ok 15 -20 tys ludzi na meczach, będzie można z powrotem wywołać mini wojnę i wywalić starych kiboli
też tak myślę.
sprzedaż karnetów jest dużo mniejsza niż ITI przypuszczało, decyduje się na ruch "wyciągnięcia ręki na zgodę", do czasu aż ogarnięci tęsknotą za starym dopingiem na Legii ludzie wykupią karnety.
jak już karnety zostaną wykupione - ITI znajdzie sobie powód by się pozbyć niewygodnych - a kasa za karnety już będzie..
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 15.07.2010, 10:41
Problem w tym ze to spotkanie i tak nic nie zmieni. Oni musza sie spotkac, bo jak odmowia to bedzie punkt dla SKLW.
Podpisza jakis papier, a i tak "wykresla" w czasie sezonu tych ktorych chca w imie zasady " Dajcie mi czlowieka, a ja juz znajde na niego paragraf".

Nie jest wazne ze ktos cos chce podpisac, wazne dla Nas i dla Was jest to, jak postrzega sie w tej chwili kibicow, i jakich kibicow chca miec u siebie na stadionie.

Wyobrazmy sobie mecz Legia - Wisla. W czasie meczu miedzy przyspiewkami poleci cos w stylu "GTS..." i juz leci zakaz. Ja mowie powaznie - takich spiewow sobie ITI nie zyczy i koniec. Tyle ze mecz to nie jest k*** koncert zyczen.

Musza zapelnic stadion bo im sie pod dupa pali. Na otwarci moze byc sporo ludzi, ale w trakcie naszej ligowej kopaniny trzeba bedzie jakos ludzi zachecic do przyjscia. Tutaj talon na parowe nie wystarczy.

Bylismy i jestesmy w czarnej dupie. Jesli ITI podpisze porozumienie, a po czasie zacznie "wylapywac" i tak tych ktorych nie chce na stadionie, jesli im to sie uda i mimo to stadion bedzie jako tako zapelniony, to wtedy reszta kibicowskiej rodziny powinna sie bac.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.07.2010, 12:22
kreseq napisał(a):Wyświetl post

Wyobrazmy sobie mecz Legia - Wisla. W czasie meczu miedzy przyspiewkami poleci cos w stylu "GTS..." i juz leci zakaz. Ja mowie powaznie - takich spiewow sobie ITI nie zyczy i koniec.
c.
Ja tu ich rozumiem i popieram

Ale tak serio. Nie podejrzewam aby ITI chciało się specjalnie przejmowac tym czy ktoś będzie przychdzodził na mecze czy tez nie. Nie są zawieszeni gdzieś w próżni aby nie zdawac sobie sprawy z tego,że większość stadionu może stać pusta. Wejda w jaiś deal z miastem i zaraz przeczytamy,że Warszawa dopłaca do stadionu. Lub zaczną sprowadzać ludzi z okolicznych wioch koło Warszawy i też zapełnią w jakimś stopniu stadion. Jakoś spokojny jestem o to,że dadzą sobie rade. Nie w ten to w inny sposób.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 15.07.2010, 12:48
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Podpisza jakis papier, a i tak "wykresla" w czasie sezonu tych ktorych chca w imie zasady " Dajcie mi czlowieka, a ja juz znajde na niego paragraf".
.
W czasie sezonu? Wątpię. Jedna większa akcja ITI mogłaby spowodować, że karnety może i byłyby wyprzedane, ale zdecydowana większość mimo tego znowu by stadion opuściła i długo na niego by nie wróciła (nie mówiąc o ponownym kupnie karnetów), a mody wśród nowych kibiców momentalnie się nie stworzy, to jest raczej proces długotrwały. I tak sądzę, że również długotrwałym, powolnym procesem ITI będzie chciało wymieniać widownie, wraz z wzrostem zainteresowania piknikowej części trybun. Ważne po prostu żeby SKLW szybko na takie zapędy reagowało publicznie, jak teraz widać - to działa. Zresztą nie wątpię że tak będzie, a jak sytuacja się rozwinie, zobaczymy. Może akurat Walterki dadzą sobie spokój i jedni drugim w drogę wchodzić nie będą.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 15.07.2010, 13:01
z tymi wioskami naokoło Warszawy to może być fakt.
nie wszędzie jest net, nie wszędzie docierają informacje, a wielu znajdzie się chętnych na promocje truskawek
zwłaszcza jeśli ITI zaproponuje możliwość spotkania na stadionie (spotkania w sensie zobaczenia z trybuny po drugiej stronie) gwiazd tvnowskich seriali...
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 15.07.2010, 13:12
Przecież z tymi wiochami to się już dokonało. Od kilku sezonów znaczny %, jeśli nie większość na trybunach stanowili ludzie z Legionowa, Pruszkowa, Nowego Dworu, Grodziska, Wołomina, Marek, Ząbek, Zielonki etc. Kiedyś też tak było, ale znacznie silniejszy był ruch Ultras w różnych dzielnicach Warszawy. Znamienne jest to, że "niekumatych" założył radny ode mnie z miasta
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 15.07.2010, 16:36
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
moim zdaniem kibice Legii stracą na układaniu się teraz.
za 2 miesiące ok, teraz jest to na rękę tylko ITI

przecież nikt z was chyba nie wierzy, że ITI myśli o czymś innym niż kasie.
Kibice Legii mają sprowadzić ITI nowych kibiców, gdy będzie ok 15 -20 tys ludzi na meczach, będzie można z powrotem wywołać mini wojnę i wywalić starych kiboli
W sumie Twoje myslenie jest logiczne, ale co to da ITI, jak teraz podpisza porozumienie, SKLW zacznie promowac Legie i klub sprzeda więcej karnetów. Przecież w każdej chwili protest może się odnowić. To, że sprzedadzą w tej rundzie czy sezonie ileś tam karnetów, nie musi być jednoznaczne z tym, że za rok czy dwa tych karnetów opchnął równie dużo. ITI chyba aż tak głupie nie jest, dla nich nie liczy się tylko to co będzie teraz czy za pół roku, oni muszą patrzeć na to szerzej tzn co będzie za 3, 5 czy więcej lat. Bo inaczej to będą stratni, gdy znów popadną w konflikt z SKLW.

W pełni zgadzam się z Tobą, że ITI nie zależy na kibicach czy czymś innym- im zależy tylko i wyłącznie na kasie. Ale jednak zdają sobie sprawę, że środkiem do tych pieniędzy są kibice (dobre relacje z SKLW). Bez nich kasa fiskalna będzie o wiele uboższa. I to wg mnie jest główny powód tego, że raczej iti nie powinno wywoływać żadnej wojny (przynajmniej z premedytacją).

ITI nigdy nie pokocham ani nawet nie polubię. Oni nas zapewne też. Ale obie strony zdają sobie sprawę, że bez siebie nie są w stanie osiągać takich 'zysków' (iti kasę, a sklw sprawy związane z ruchem kibicowskim), jakie by chcieli. Dobrze zarządzający właściciel swoją firmą nawet jak kogoś nie lubi, to powinien sprawiac pozory, że jednak mu na kliencie zależy. ITI chyba jednak zobaczyło, że sam stadion czy tez kupienie jakiegoś piłkarza nie zapełni stadionu (no, chyba, że kupiliby kogoś naprawdę znanego)- takie było ich myslenie, ale teraz wiedzą, że bez współpracy z SKLW nic z tego nie będzie. Dlatego nie mogą sobie pozwolić na dalsze wojny. Sądzę, że jednak wyciągneli wnioski.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 16.07.2010, 08:45
Nie wiecie o co chodzi z tym nachalnym promowaniem Lecha przez Gazetę Wyborczą? Jakaś umowa marketingowa, czy coś?

Kibice Kolejorza starają sie bojkotować GW, a Ci jak gdyby nigdy nic, wchodzą im w 4litery bez wazeliny.

Chodzi mi o ilość newsów o Lechu w GW, o specjalny portal GW www.sport.pl/lechpoznan/0,0.html itp. Żadna inna drużyna nie jest tak dopieszczana przez GW.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 16.07.2010, 09:08
Oldpara- też to zauważyłem, po serii furiackich atakó na kibiców, na gazecie jest teraz o Lechu tylko pozytywnie. Przypuszczam, ze to kalkulacja. Gdyby tka Lech wszedł do LM a GW nie miała akredytacji na mecze ?

ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
...
myślałem o tym jeszcze chwile i się z Toba zgadzam. Kibice sa na straconej pozycji, bo tak naprawdę nie ma nadziei na wycofanie się ITI w najbliższym czasie, więc chyba trzeba zacząć współpracować. I tka jest źle i tak, a przynajmniej bedziecie mieli normalne mecze
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 16.07.2010, 12:03
SKLW wraz z KP napisał(a):
Komunikat KP Legia Warszawa i SKLW

W nawiązaniu do zaproszenia, jakie w dniu 14.07. Stowarzyszenie wystosowało do Zarządu KP, informujemy, że strony uzgodniły termin otwartego dla wszystkich zainteresowanych kibiców Legii spotkania, na którym zamierzamy sfinalizować rozmowy na temat porozumienia kończącego konflikt między zorganizowanym ruchem kibicowskim, a władzami klubu.

Spotkanie to odbędzie się w poniedziałek 26.07.2010 o godzinie 19:00. Miejsce spotkania zostanie podane w późniejszym terminie.

Zarząd KP Legia Warszawa, Zarząd Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa.
Pozyjemy zobaczymy.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 16.07.2010, 12:32
A jednak... zobaczymy co z tego wyjdzie i na ile zażyła będzie "przyjaźń" między obiema stronami.
Odpowiedz cytując
PoloniaDumaStolicy
Senior Member

Stary 17.07.2010, 20:37
Nic z tego nie wyjdzie. Królewskie
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.07.2010, 21:03
Widać pierwsze efekty pracy Skorży w Legii?
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 17.07.2010, 21:19
Rzeznik dostal w dynke wiec to nie wina trenera, Choto meczy sie z przewleklym urazem jeszcze od czasow Urbana, Kosecki ma isc od poniedzialku do LKSu wiec i tak by nie pojechal.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 17.07.2010, 21:48
Zycze zdrowia Waszym zawodnikom, ale po kontuzji przychodzi czas na rehabilitacje i powolne wprowadzanie do gry. Zobaczymy jak to sie skonczy. Moze Teriozzni zagra jakas gitarowa ballade zeby sie szybciej kosci zrosly.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.07.2010, 11:17
http://s24.pl/dramat_trenera_zaglebia-s76718.html
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 18.07.2010, 21:21
Onyszkę czeka trasplantacja nerki :| rok bez piłki, także pewie już w ogólę koniec grania (patrząc na wiek). Masakra jakaś :/
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 18.07.2010, 21:21
Weszło napisał(a):
Często jest tak, że chcemy wam coś napisać, ale nie możemy ("Na razie tego nie wrzucajcie, bo mi w klubie jaja urwą" i inne prośby). Wówczas coś wam sugerujemy. Ale nie zawsze skutecznie. Ostatnio wpisaliśmy na FB, że Polonia z Przyrowskim w bramce to świata nie zwojuje. I nikt nie zapytał: "Z Przyrowskim? A dlaczego nie z Onyszką?!". Nikt nie skojarzyl... Dziś już podano publicznie - transplantacja nerki...

Zostaje życzyć Onyszcze powodzenia...
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 18.07.2010 o godz. 21:25.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 18.07.2010, 22:17
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Onyszkę czeka trasplantacja nerki :| rok bez piłki, także pewie już w ogólę koniec grania (patrząc na wiek). Masakra jakaś :/
Przyznam że nie wiem jak wyglądają testy medyczne ale nie dało się tego wykryć.
Odpowiedz cytując
Buziek_LG
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 18.07.2010, 23:16
Onyszko nie przechodził testów przed podpisaniem kontraktu, przynajmniej z tego co wiem
Odpowiedz cytując
Aaarrgh
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.07.2010, 23:21
Buziek_LG ma rację. Nikomu nie przyszło do głowy sprawdzenie krwi. Mistrzostwo świata w niekompetencji... Ale dla nas - kibiców KSP to standard...
Odpowiedz cytując
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.07.2010, 14:24
Koledzy Legioniści - i co z tym poniedziałkowym spotkaniem kończącym konflikt na Łazienkowskiej ? W ogóle się odbyło ? trwa własnie ? bo dziwnie o nim cicho ... Portale nic nie piszą - coś chyba sie zje ....
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 19.07.2010, 14:27
Skoro jest cicho to pewnie sie nie dogadali do konca z wyjatkiem uzgodnienia ze nikt pary z geby nie puszcza dopoki rozmowy sie nie skoncza (w ten, czy inny, sposob)
DysoN
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Stary 19.07.2010, 14:29
Angmir napisał(a):Wyświetl post
Koledzy Legioniści - i co z tym poniedziałkowym spotkaniem kończącym konflikt na Łazienkowskiej ? W ogóle się odbyło ? trwa własnie ? bo dziwnie o nim cicho ... Portale nic nie piszą - coś chyba sie zje ....
Wyraznie jest napisane ze ewentualne podpisanie dokumentów kończących konflikt odbedzie się w poniedziałek 26.7.2010 o godzinie 19.00
Ostatnio edytowane przez killzone : 19.07.2010 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 19.07.2010, 19:46
Raport Deloitte za sezon 2009, tzn. podsumowanie finansowe ekstraklasy za ubiegły sezon:

http://www.deloitte.com/view/pl_PL/p...42f00aRCRD.htm

Kolejno: Pozycja w rankingu, Klub, Przychody (mln PLN), Wzrost / spadek przychodów
1 Lech Poznań 40,3
2 Wisła Kraków 30,1
3 Legia Warszawa 23,8
4 GKS Bełchatów 21,1
5 Śląsk Wrocław 20,6
6 Zagłębie Lubin 20,0
7 Cracovia 14,3
8 Arka Gdynia 14,0
9 Ruch Chorzów 12,3
10 Jagiellonia Białystok 12,2
Ostatnio edytowane przez iiYama : 19.07.2010 o godz. 19:50.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Arturo Qr2nów
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 19.07.2010, 23:23
Wywiad z profesurem. Trochę na luźno, ale z ciekawymi sprawami. Chociaż trochę ogólnikowo. Z resztą zobaczcie sami

Cytat:
Dla mnie najważniejsze jest to, żeby ludzie mieli radość z przychodzenia na stadion. Ja Cracovii nie buduję dla siebie - powiedział w rozmowie z "Gazetą Krakowską" prezes i współwłaściciel Cracovii Janusz Filipiak

Panie Prezesie, można na słówko?
Oczywiście, ale proszę koniecznie napisać, że jestem najdłużej urzędującym prezesem w ekstraklasie. Właśnie przed chwilą to odkryłem. Leci mi już siódmy rok (śmiech).

Pewnie dlatego, że sam się Pan zatrudniał i tylko sam Pan się może zwolnić.
(śmiech) Obojętnie, co się za tym kryje, jest to faktem. Właśnie przed chwilą powiedziałem trenerowi Ulatowskiemu, że skoro od tylu lat jestem prezesem, to nie można mówić, że się nie znam na piłce.

Budowa nowego stadionu jest już na ukończeniu, a nowej drużyny?

Jeszcze nie, nadal szukamy zawodników. Priorytetem jest pozyskanie środkowego obrońcy, bo nie możemy, jak to się mówi, obskoczyć ligi dwoma stoperami. To jest najpilniejsza sprawa. Mamy na oku kilku kandydatów. Wszystkich z zagranicy.

W Polsce nie ma odpowiednich piłkarzy, czy chcą za dużo zarabiać?
Po prostu nie ma w naszej lidze stopera, którym bylibyśmy zainteresowani. Chcieliśmy Macieja Sadloka z Ruchu Chorzów, ale nie do przyjęcia były warunki transferu. Dawaliśmy za niego i za Artura Sobiecha pięć i pół miliona złotych. Chorzowianie odmówili. Płacenie za tę dwójkę większych pieniędzy to już byłaby gruba przesada.

Podobno Polonia Warszawa oferowała za nich sześć milionów.
Tego nie wiem, ale nasza oferta na pewno była najlepsza. Dawaliśmy pieniądze czystą gotówką, od ręki. Żadnej spłaty w ratach.

Licytujecie odważnie. Czyżby latem zaczął Pan działać jak właściciel Polonii, Józef Wojciechowski, który rujnuje się na transfery i kontrakty dla nowych piłkarzy?
Nie, i nie chciałbym, żeby nas porównywano.

Transfery jednak przeprowadzacie bogate.
To bardzo dobrze przemyślane ruchy. Zatrudniliśmy Arka Radomskiego, bo potrzebowaliśmy zawodnika doświadczonego, z charakterem. I już dochodzą do mnie bardzo dobre opinie na jego temat. Sprowadziliśmy dwóch młodych rozwojowych Serbów. Trener bardzo chciał Krzysztofa Janusa, ręczył, że będzie przydatny. Chcemy budować zespół tak, żeby mieć po dwóch równorzędnych zawodników na każdą pozycję. Aha, i nie zapominajmy też o Saidim z NEC Nijmegen.

Dużo za niego zapłaciliście?
Kwoty nie zdradzę, ale to na pewno rekordowy transfer w dziejach klubu.

Jego pozyskanie to duże wydarzenie. Do tej pory nie zdarzało się, by młody, sporo grający zawodnik z ligi holenderskiej decydował się na grę w Polsce. Czyżby nasza liga stawała się konkurencyjna wobec Eredivisie?

Tak się zrobiło, że jesteśmy w stanie wydawać takie pieniądze, jak niektóre holenderskie kluby, czy nie przymierzając zespoły z końcówki tabeli Bundesligi. Decydujące są jednak nie środki, ale kontakty Tomka Rząsy. Gdyby nie on, to tego typu transfery

Jeśli nie uda się pozyskać już żadnego zawodnika, to i tak będzie Pan zadowolony?
Byłbym, ale to na pewno jeszcze nie koniec. Mogę zdradzić, że o stopera walczymy z Leeds Utd. Brzmi super, prawda? Jednak ktoś, kto się interesuje ligą angielską wie, że Leeds lata świetności ma za sobą (w tym sezonie awansowało do Championship, zaplecza Premier League - przyp. red.). Poza tym może sprowadzimy jeszcze jakiegoś napastnika - zwłaszcza w obliczu kontuzji Matusiaka - ale to już nie jest tak palący problem.

Nowa drużyna, nowy stadion. A wyniki?
Zobaczymy. Bywało, że jechaliśmy na mecz wygrać 4:0, a było dwa do tyłu. Dużo lat już jestem tym prezesem, dużo widziałem, więc nie chcę za bardzo się rozmarzać.

Ze swojej ekskluzywnej loży wolałby Pan chyba jednak oglądać walkę o czołowe lokaty, a nie o utrzymanie?
Dla mnie najważniejsze jest to, żeby ludzie mieli radość z przychodzenia na stadion. Ja Cracovii nie buduję dla siebie.

Będziecie robić szum marketingowy wokół nowego obiektu? Legia Warszawa zorganizowała całą kampanię reklamową.
Szum się robi sam, jest bardzo duże zainteresowanie. Pewnie dlatego, że wszystko pięknie i szybko buduje i za chwilę nasz stadion będzie pierwszym gotowym. Przecież nawet Legia nie będzie miała jeszcze całego stadionu. A my tak. I to już 25 września.

Sprzedaliście już skyboxy?
Zainteresowanie jest spore, choć ludzie trochę kręcą nosem na cenę (od 40 tysięcy złotych za sezon za 15-osobową lożę - red.).
źródło: http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=664

Na uwagę zasługuje, że nigdzie nie ma wzmianki o Wiśle. Pewnie mocno zaciskał zęby.
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 19.07.2010 o godz. 23:26.
http://wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic26075_1.gif
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.07.2010, 23:58
Arturo Qr2nów napisał(a):Wyświetl post
Na uwagę zasługuje, że nigdzie nie ma wzmianki o Wiśle. Pewnie mocno zaciskał zęby.
Moim zdaniem wzmianka jest, ale ukryta

Cytat:
Będziecie robić szum marketingowy wokół nowego obiektu? Legia Warszawa zorganizowała całą kampanię reklamową.
Szum się robi sam, jest bardzo duże zainteresowanie. Pewnie dlatego, że wszystko pięknie i szybko buduje i za chwilę nasz stadion będzie pierwszym gotowym. Przecież nawet Legia nie będzie miała jeszcze całego stadionu. A my tak. I to już 25 września.
the end
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.07.2010, 01:52
Podobno FK Baku zaproponowalo Bartusiowi Grzelakowi 100 tys zł miesięcznie.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 20.07.2010, 09:49
Cytat:
Wątpię, wygląda to trochę tak, że wszystko idzie po jego myśli. Stadionik powstaje im bez większych problemów, transfery zapowiadaja się nieźle...to może byc dla nich dobry sezon.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.07.2010, 09:54
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Wątpię, wygląda to trochę tak, że wszystko idzie po jego myśli. Stadionik powstaje im bez większych problemów, transfery zapowiadaja się nieźle...to może byc dla nich dobry sezon.
Jak kazdy poprzedni
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów