|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Ja naprawde liczylem na wzmocnienie ofensywne Wisly po tym co widzialem z Szawle... jesli to ma byc ostatni ofensywny pilkarz w tym okienku to naprawde boje sie o europejskie puchary... a tyle kasy mamy i wstyd nie wydac chociaz miliona Euro... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
No nie wiem czy tak błyszczał, grał tam jako napastnik, a strzelił w sumie 13 bramek w 96 meczach (45 razy wchodząc jako zmiennik, 19 meczów przez pełne 90minut). Dużo lepiej szło mu w 4-ligowych rezerwach 13 meczów i 7 bramek oraz w 5 lidze w Olimpii - 20 bramek. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
I nie wierz w bajki o selekcji w zimie. Wtedy będzie albo wariant " wciąż liczymy się w walce o mistrzostwo", albo "nie ma sensu robić transferów, jeśli nie gramy w pucharach". Tak to realnie wygląda. A Ci "nowi ludzie" jak na razie zrobili dodatkowy burdel, więc powodów do optymizmu nie widzę. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
Daj szansę Basałajowi. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja rozumiem narzekania forumowe nie jako skreślanie zawodnika (bo naprawdę aby zawojować naszą ligę nie trzeba być podstawowym graczem FCK i każdy zdaje sobie z tego sprawę). Wszyscy czekają po prostu na zawodnika z wyższej półki, który realnie wzmocni naszą siłę ofensywną. Pieniądze na takiego zawodnika - przynajmniej po sprzedaży Marcelo tak być powinno - mamy. Taki zawodnik dałby nie tylko nową sportową jakość naszemu zespołowi, ale przede wszystkim ściągnął by ludzi na trybuny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Naprawdę nie wiem jaki zawodnik mógłby dogodzić kibicom. Tzn. nie mam na myśli żadnego nazwiska w tym momencie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
chyba nie doczytałeś pewnych postów, ' optymiści' na tym forum dokładnie pisali że nie ma szans na nim zarobić a tylko tracimy kase, wiec o sprzedaży raczej mowy nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Łaskawie rzuć okiem na wiek Bandrowskiego i sprawdź sobie ile miał lat, gdy zaczął grać w podstawowym składzie Cottbus.
Ostatnio edytowane przez jova : 17.07.2010 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Z ciekawości - kto to jest ten Grzegorz Brodzicki. Kilka fajnych plotek/informacji z tego bloga poszło.
![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Chociaż nie, on też by znawców na forum nie zadowolił bo przecież stary, gruby i statystyki ostatnio ma slabe pewnie. a jakisz ogór Danga czy Dunga go na mundial nawet nie zabrał, no to straszny leszcz musi byc ;/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Spartan - ja o tym doskopnale wiem. Uważam jednak, że na takiego "gwiazdora" naprawdę warto wydać spore pieniądze (na kontrakt, płacić za niego pewnie nie było by trzeba - z reguły są do wzięcia jako wolni zawodnicy). To pod względem marketingowym dało by nam niesamowitego kopa, a pewnie i sportowo było by bardzo dobrze.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 17.07.2010 o godz. 22:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Wolfy ostatni poziom Twojego czarnowidztwa jest wprost proporcjonalny do temperatury za oknem. Jesteś meteopatą? Nie wiem jak gra Palijić ale czy mógłbyś na jakiś czas zapomnieć, że graliśmy z Schalke, Lazio, Parmą, Barceloną czy nawet Iraklisem a zamiast tego pamiętać, że leją nas Levadia i ogórki z III Bundesligi? Jesteśmy na poziomie niemieckich półamatorów i Paljić (jeśli nie przepłacają kontraktu) wcale nie musi być taki zły w sensie sportowym, tzn. naszego sportowego potencjału. Chyba, że jesteś niepoprawnym optymistą i wierzysz w podnoszenie poziomu piłkarskiego i organizacyjnego na Wiśle. Jeśli tak to rozgrzeszam i zazdroszczę. Liga turecka wyrobiła sobie markę ściągając podstarzałe gwiazdy i dając im duże pieniądze bo dostała swego czasu prezent od rządu w postaci ulg podatkowych. A później się potoczyło.... Powód: s.c2
Ostatnio edytowane przez spartan : 17.07.2010 o godz. 22:36.
![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Mnie w sprawie Chaveza ciekawi jedno. Byl na testach m.in w Celticu i Tottenhamie. Z tego co widzialem to w komenatrzach kibice wypowiadali sie o nim pozytywnie, ze dobrze zbudowany itp, ale wkoncu do transferu nie dochodzilo. Ktos wie cos wiecej o tym?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak juz sciagneli lewoskrzydłowego, to już Milinkovicia na bank nie ściągną. Mają ważniejsze sprawy na głowie (stoper i napastnik), także łudzę się, że Paljic będzie robić ten upragniony "wiatr na skrzydle"
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Dobra ochlonalem. Poprostu triumfalne przedstawienie na fb koncie nowego nabytku bylo nieadekwatne do klasy pilkarza. Stad ta frustracja. Powinien raczej byc ogloszony w jednym zdaniu jak chlopcy co na testy przyjezdzaja... ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
![]() http://xyz1906.mybrute.com/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no pamietam ze Brodzicki pisal ze Milinkovic podpisal, wiec nie jest zbytnio wiarygodny.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niedawno czytałem, że Andre Ooijer ma trafić na Cypr. No okej, zawodnik ten grał na Mundialu, ma sporo występów czy to w PSV czy w Blackburn, ale czy taki zawodnik przyciągnąłby tłumy na stadion? Nie wydaje mi się. A na "większe" nazwiska polskich klubów nie stać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jeszcze wróce do prośby co do tego nagrania, w którym jest wywiad z Marko.
Czy może ktoś co tam mówi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
^^Odnośnie tego wiatru na skrzydle. Na podstawie tego filmiku, pokusiłbym się o porównanie go do Kuby Błaszczykowskiego. Potrzebny jest nam taki szybki i zwinny pomocnik. Zobaczymy jak się zaadaptuje. Na dzień dzisiejszy nie wydaje mi się, żeby prezentował gorszy poziom od chociażby Małeckiego.
W każdym bądź razie cieszy mnie ten transfer. Czekam jeszcze na stopera. Co do pozyskania napastnika, nie wydaje mi się to realne. ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
http://brodzicki.blox.pl/html wynika, ze Koszyce właściwie się dogadały z Wisłą natomiast sam zawodnik nie. Z bełkotu można wyłowić (jego słowacki jest gorszy niż mój) , że czeka na ofertę z Serie A i tam chętnie zgodziłby się grać. Jeśli ma obrotnego menago to może mu się to udać. Na razie trenuje z rezerwami Koszyc a w klubie mają nadzieję, ze znajdzie się kupiec. ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Swoją drogą po obejrzeniu krótkiego wywiadu na oficjalnej, to się tak zastanawiam ilu naszych zawodników umiała by się tak dogadać/zaprezentować w 3 języku... Podejrzewam że Angielski nie był jego drugim językiem. Tak się zastanawiam czy któryś z naszych po angielsku dałby radę tak jak on ? Nie będę oceniał kolesia bo go nie widziałem w grze, krótki filmik z yt mówi tylko dobry balans i niezła szybkość przy czym mógł to być filmik z przed 2 lat więc... poczekamy zobaczymy nie skreślałbym go tak od razu. Panowie myślmy pozytywnie że jeszcze się uda wyciągnąć 2 dobrych zawodników i będziemy mogli patrzeć na trochę jaśniejszą przyszłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jednej rzeczy nie rozumiem... dopiero był płacz o to że nie ma transferów, że burdel jest a nie organizacja w Wiśle, że wyprzedajemy najlepszych graczy, niektórzy już przepowiadali kolejną Levadię a nawet grę o utrzymanie... I teraz, gdy klub powoli ale zaczyna budowac swoje struktury, gdy sprowadzono kilku ciekawych zawodników to się zaczął lament o to kogo kupujemy. Rozumiem, że to iż pierwszy raz od jakiegoś czasu zaczęliśmy szukac piłkarzy odpowiadającym naszym warunkom jest złe? Ok, dajmy Serbowi z przedostatniej drużyny 400 tys. euro, przecież to są żadne pieniądze... Tylko potem byłby płacz jak z Łobodzińskim. Sprowadzono wreszcie bramkarza, sprowadzono już jednego stopera (choc niektórzy oceniają go jako 'drewno' po kilkuminutowym filmiku z meczu w którym grał w obronie zestawionej z Rajfura, Cygala i wracającego po kontuzji Singlara), mamy młodego gracza na prawą stronę obrony. W linii pomocy dokupiono zawodnika idealnie wpisującego się w rolę jokera, kogoś kto mógłby podnieśc rywalizację w pomocy, żeby zmotywowac Kirma do pracy to oczywiście też jest zle. Oczywiście, drużyna wymaga jeszcze wzmocniec (chocby środek obrony czy prawa pomoc) jednak zauważcie, że te najbardziej newralgiczne punkty naszego zespołu zostały wzmocnione. Dlatego spokojnie czekajcie na rozwój sytuacji, powoli będzie lepiej
PozdrawiamPS. Jak ktoś się nie chce wku**** malkontentami to jest prosta opcja dodawania userów do listy ignorowanych. proste Powód: ps
Ostatnio edytowane przez konrad1991tsw : 17.07.2010 o godz. 22:54.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|