|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
czysty przypadek.
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ma ktos jego statystyki? bo cos znalazlem ale po niemiecku, i pewnosci nie mam czy dobrze sobei tlumacze
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ano ogórek(widziałem jego popisy w Kaiserslautern)ale liga też ogórkowa więc może się wpasuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Patrząc na realne możliwości Wisły - ok transfer.
Wzmacnia konkurencję w pomocy. Przypominam, że parę dni temu klepnęły nas ekipy z I i III ligi niemieckiej. Solidne Kaiserslautern to spokojnie poziom Wisły, więc gość na pewno cos potrafi. Jeszcze stoper i całkiem ok to będzie wyglądać - przynajmniej kadra dość szeroka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zaklad ze gosc bedzie duzo lepszy, niz Małecki i Łobokop razem wzieci?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
'Ofensywy' transferowej ciąg dalszy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
„Mogę grać na każdej pozycji w ofensywie, ale najlepiej czuję się na lewej pomocy, bo jestem lewonożnym piłkarzem” - chyba że nie umiem czytać, bądź gość nie wie na jakiej pozycji gra.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja *******e, ale narzekanie
czy gdzies pisze ze sprawa z Milinkovicem upadla? nasz klub nie potwierdzal czy prowadza negocjajce z Milinkovicem? wszyscy napalenie na Milinkovica, zakladajac hipotetycznie przyjdzie do nas zaplacimy za niego 500k euro plus z 350 k euro pensji i slabo bedzie gral, to potem sie zacznie lament ze przeplacilismy, ze byl to tylko zawodnik z malych Koszyc moze jescze do nas przyjdzie, gdzies pisali ze on niby czeka na lepsza oferte kontraktu od nas gdyby byl taki swietny ten Milinkovic to dawno by poszedl do bundesligi itp ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A skąd wiesz, że to klub rozwiązał z nim kontrakt? Może to Paljić chciał rozwiązać kontrakt, żeby trafić za darmo do Wisły?
Zobaczymy, nie ma co na starcie skreślać chłopaka. Poziom naszej ligi nie jest za wysoki, więc nawet taki Niemiec z 2 Bundesligi może być u nas gwiazdą. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja czekam na wypowiedź Bohdana Krzyżanowskiego, na pewno wleje w nasze serca trochę nadziei, że ten Paljić jest ultra wzmocnieniem
Ciekawe jakie będą następne transfery... Nie widziałem chłopa więc nie oceniam, ale chyba wszyscy spodziewali się kogoś innego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Na pewno Maly w tej formie to dno, a Łobo... to Łobo. ![]() Koleś jest szybki, niezły drybling, mam nadzieje, że będziemy wreszcie mieli przyzwoitego skrzydłowego... To pewnie oznacza koniec Milko, aczkolwiek może Ci co wiedzą więcej, coś napiszą. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2010
Offline |
|
|
czy was naprawde co niektórych popilło oczywiscie mamy stawaiać na mlodziez ale nie możemy zapoimnac o gracza doswiadczonych bo innaczej młodzi zawodnicy moga spasci z ligi sami modzi uczas sie przysstarszych rykład Marcelo uczył sie od Głowy i Cleberea i ich przerusł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A, jeszcze co do "wielkiego serbskiego talentu" Milinkovicia. Widzieliście go na żywo czy twierdzicie, że jest on wielkim talentem tylko na podstawie Youtube? Gdyby był on taki super ekstra hiper wielkim joł talentem, to już dawno wziąłby go jakiś klub z Holandii czy np. Niemiec. Więc wyluzujcie, nie narzekajcie od razu na Paljicia, dajcie mu się pokazać i wtedy dopiero (jeśli będzie zawodził) krytykujcie ten transfer.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Wstydzili by się szum wokół takiego ogóra robić - to chyba nie chodzi o to, żeby nakupować szrotu na kilogramy Testują jakieś kompletne ofiary, gości z lig półamatorskich, z nadwagą, z przerabianymi papierami, ściągają odrzuty z drugiej Bundesligi ( odrzuty, nie zawodników którzy cokolwiek by tam pograli )."Wisła nie śpi, Wisła czuwa". Śmiech na sali... Mistrzu - jedna sprawa. Sprawdź jakie ten gość ma "doświadczenie". A później przestań się żołądkować, bo to ogór, podobny do tych testowanych. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jedynym pocieszeniem jest fakt, ze kontrakt na 2 lata, a nie na pol roku jak bylo czesto w przypadku takich wynalazkow. Byc moze dzialacze wiedza co robia i go wczesniej widzieli ;> Bo cos pachnie jutubem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Ludzie... pamiętacie takiego ogóra , odpada , starucha jak po podpisaniu kontraktu nazywano Marka Penkse ? Nie oceniajcie ludzi , nie widząc ich nigdy na oczy , 2 bundesliga jest na poziomie naszej ligi kopanej , juz nie wspomne o tym że stadiony w 90% klubów są lepsze , a same kluby lepiej zorganizowane . Zastanówcie się jeden z drugim zanim zaczniecie obrażać nowego zawodnika Wisły Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dobra na twsd pojawily sie staty. Niestety, ale kolorowo to nie wyglada. Wiem ze 2 liga niemiecka od naszej mocniejsza, ale chlop na prawde nie gral za duzo
![]() Zobaczy jak bedzie, ale jakos tak sceptycznie jestem nastawiony. W Kaiser rozegral jedynie 6 spotkan w pelnym wymiarze.. do tego kilka meczy z poprzednim zespolem. Ciezko wiec pisac ze jest ograny w 2 lidze niemieckiej ;]
Ostatnio edytowane przez LooNatyk : 17.07.2010 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie narzekajcie, gwarantuje, że koleś będzie wzmocnieniem. Jest ograny w drugiej, bo w drugiej Bundeslidze, ale bądźmy szczerzy, druga liga niemiecka, bije nas na głowę. Więc to na pewno będzie wzmocnienie.
Wam widzę nie dogodzi. Poczytajcie książkę, oglądnijcie film, a nie wylewajcie ciągłych żali i narzekań. Mówicie, że miało być odmładzanie kadry. Owszem, ale samymi 20-latkami Europy nie zwojujemy, kluczem do sukcesu jest połączenie doświadczenia i młodości. A że zawodnik wydaje się być ciekawy, a w dodatku nie musimy płacić odstępnego, to dobra opcja. Zmusi Kirma do większej pracy. Może to oznaczać także, że Piotrek wróci na obronę, czego mu życzę, bo skrzydłowy z niego żaden niestety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A jak nie będzie to za karę napiszesz 1000 razy - "Jak zwykle przypierdalam się do Małeckiego bez powodu"
![]() A na poważnie To nie będzie konkurent dla Małcekiego czy Łobo ale głównie dla Kirma na lewą pomoc, która kuleje. Może rywalizacja na tej pozycji przyniesie dobre efekty? Albo sam Paljić coś pokarze albo zdopinguje Kirma do dużo lepszej gry niż teraz. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jak ktoś zna dobrze niemiecki to mógłby przetłumaczyć wypowiedzi kibiców Kaiserslautern:
Ich denke man kann ihm keinen Vorwurf machen er hat immer geackert und einige sehr gute Spiele für uns absolviert. Hoffe nur das beste für ihn. Finds schade, denn ich fand Paljic immer in Ordnung und als Joker in der 1. Liga kann ich ihn mir besser vorstellen als etwa Fuchs, der aus welchen Gründen auch immer nach wie vor im Kader steht. Cytat:
Ostatnio edytowane przez RAFi89 : 17.07.2010 o godz. 21:18.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no wlasnie, wolfy ma racje. Nie wiem skad ludzie biora info, ze on jest ograny w 2 lidze
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeszcze klasowy obrońca środkowy oraz napastnik i będzie świetnie.Miła niespodzianka wieczorna
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lepszy Paljic w garści niz Milinkovic na dachu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobne teksty leciały przy transferze Łobodzińskiego.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Aż mnie coś strzeliło ... pier***ąć w łeb takich zbymaków, maci0siów to mało ... po co mówią, że Milinkovic ma do nas przyjść skoro nie przyjdzie, normalnie przez nich się najarałem na Milinkovicia, bo po prostu myślałem, że będziemy szli do góry, będziemy super europejskim klubem jak za dawnych lat kiedy grali u nas rep. polski, młodzieżowi Serbi czy Nigerii, nie rozumiem Bogusława Cupiała jeśli się zgodził na ten transfer, gość jest przeciętny zapewne chociaż na youtube się prezentuje przyzwoicie, może będzie z niego dobry rezerwowy ;]
Z rokiem na rok jest coraz gorzej, mam nadzieję, że przynajmniej w tym sezonie dopiszę nam szczęście i dostaniemy się do grupy LE i zdobędziemy mistrza ;/ Osobiście chciałbym powrót Jacka Bednarza!! Jacuś wróć! Marcelo, Diaz, prawie David Braz i inni ... to można powiedzieć że są transfery a nie Cikos, Paljic ... to nie tylko ograniczenie naszej kadry, bo będziemy mieć kolejnego przeciętniaka ;/ Zna ktoś słowacki język ? Mógłby ktoś przetłumaczyć ten wywiad video z Milinkoviciem ? http://brodzicki.blox.pl/html
Ostatnio edytowane przez anthony09 : 17.07.2010 o godz. 21:24.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|