The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
republic
Junior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 15:11
no niestety tam jest napisane w oryginale, ze sie nie dogadal;P
Odpowiedz cytując
Lizak
Member

Od: 05.2005

Stary 09.07.2010, 15:19
republic napisał(a):Wyświetl post
nie wiem przyjacielu gdzie się uczyłeś angielskiego........
tam jest napisane, że się dogadał z Wisłą
BARCA I WISŁA!! DWIE KRÓLOWE!!!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.07.2010, 15:22
Waldi69 napisał(a):Wyświetl post
http://translate.googleusercontent.c...l-oBzcOVNYSkrg

Po agiensku na tyle czaje żeby stwierdzić że tu pisze "Milenković dogadał się z Wisłą Kraków". Jakis pozytyw dzisiajszego dnia jest...
republic napisał(a):Wyświetl post
ale pozytyw jest - koniec pewnej meczacej sagi
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.07.2010, 15:27
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Kolego Drogi...
Tak jak mowisz, taktyka na "dzide" byle do przodu stosowana przez Skorze, i fatalne przygotowanie w tamtym sezonie jest faktem. Jesli natomiast wierzysz w to, ze przyscie nowego trenera, zrobi z Łobo - C.Ronaldo, czy z Jirsaka - Inieste, to masz takie prawo... twoja sprawa...

W tym sezonie nawet lepsze przygotowanie i zmiana taktyki nie przewazy, a nawet nie bedzie w stanie zrownowarzyc szali strat jakie ponieslismy i z tym zwiazanego oslabienia druzyny, na swoja strone...
Teraz do tego dochodza sluch, ze mamy stracic najlepszego ofensywnie zawodnika w zespole, Maly to jedyny praktycznie zawodnik poza Pawlem Brozkiem, ktory potrafil swoim dryblingiem zrobic roznice i ograc kilku rywali, fakt ze czasem przedryblowal nawet samego siebie, ale to i tak bedzie KOLEJNA ogromna strata. GLOWA, MARCELO, i teraz nie daj boze MALECKI, to jest tak jakby uciac z Jumbojeta skrzydla, przyspawac przypadkowe skrzydla z szybowca i pytac sie ze zdziwieniem dlaczego nie lata?

Koniecznascia sa 4 lub 5 solidne wzmocnienia inaczej nasze miejsce w tabeli bedzie oscylowalo w granicach 4-5 z tym, ze te wzmocnienia bylo potrzebne nie na dzis, tylko na wczoraj, bo nawet jesli zakupimy potrzebnych zawodnikow, to moze sie okazac, ze zanim ta "maszyna" zacznie funkcjonowac to minie pol roku a my bedziemy w kaczej pupie.
No chyba, ze faktem jest to co ktos tutaj pisal, ze odpuszczamy ten sezon i robimy kompletna przebudowe na spokojnie, aczkolwiek wtedy powinno byc to jasno i przejzyscie powiedziane przez wladze klubu, z zaznaczeniem, ze na Panu Kasperczaku nie ciazy zadna presja wyniku a ewentualny srodek tabeli jest wkalkulowany w ryzyko.
Gdzie ci pisze, że wierzę w takie rzeczy? Ja tylko twierdze, że absurdem jest to, że wg niektórych Wisła skończy ten sezon na 10miejscu...
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.07.2010, 15:34
Cytat:
A my testujemy największego holenderskiego lenia. No cóż..
Tylko że ten leń w sparingu wypadł najlepiej z naszych pomocników.
Zresztą, przychodzi tu chyba po to, żeby się odbudować.

A ten zawodnik Craxy ciekawie się prezentuje w liczbach :]
Odpowiedz cytując
republic
Junior Member

Od: 07.2005

Stary 09.07.2010, 15:35
Lizak napisał(a):Wyświetl post
nie wiem przyjacielu gdzie się uczyłeś angielskiego........
tam jest napisane, że się dogadał z Wisłą
toteż zaznaczylem, ze napisane jest w oryginale, po slowacku, bez zadnego przekladu.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 09.07.2010, 15:43
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Jak Ty porównujesz Brożka, Boguskiego i Żurawia z Mikołajczakiem i Chrapkiem (i wychodzi Ci remis :x) to naprawdę, powinieneś się mocno walnąć w łeb.
Dlatego nawet mi się nie chce odpowiadać na te "argumenty".
Nie mam po prostu sił....

Jeszcze tylko zapytam.
Czy którykolwiek z Was, wiedział COKOLWIEK o którymś z nowych zawodników Legii?Ile to razy miała Legia nam zagrażać.Poza tym, oni już się wyszumieli.Kupią co najwyżej tego z Arki, do Wisły transfery i to porządne dopiero przed nami.
Co osiągneli wcześniej gracze Bełchatowa przychodzący do tej Polonii ?
Czym jest Lewandowski, w porównaniu do Wichniarka, który w poprzednim sezonie zagrał w 19 meczach, generalnie ogony i strzelił AŻ 0 bramek....
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 09.07.2010 o godz. 16:20.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Bohdan Krzyżanowski
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 09.07.2010, 16:15
Drodzy internauci!
Odnosząc się po raz kolejny do formy Andraża Kirma i jego pozycji na boisku uważam , że powinniśmy mu dać szansę wykazania się na boisku i ocenienia jego postawy dopiero po pierwszych meczach w nowym sezonie polskiej ekstraklasy.
Z niepokojem czytam kolejne artykuły dotyczące zachowania Patryka Małeckiego. Oburza mnie fakt, że tak utalentowany, polski młodzieniec, który już teraz widziany jest wśród wybrańców selekcjonera Franciszka Smudy na EURO 2012 postępuje tak nieodpowiedzialnie, wręcz karygodnie!. Nie chcę wdawać się w dyskusje i nabierać zbędnych podejrzeń, lecz mam nadzieję, że Wisła Kraków godnie rozwiąże konflikt.

Serdecznie pozdrawiam
Bohdan Krzyżanowski
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.07.2010, 16:20
Cytat:
polski młodzieniec, który już teraz widziany jest wśród wybrańców selekcjonera Franciszka Smudy na EURO 2012
jak na razie rzadko go wpuszcza. I dobrze, przynajmniej o Franza jest dyscyplina, tam piłkarze mogą mu conajwyżej "possać".

Cytat:
Wisła Kraków godnie rozwiąże konflikt
godnie, tzn. co masz na myśli? wyrzucenie, zesłanie do ME, kara pieniężna?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.07.2010, 16:20
Jeśli chodzi o Kirma, to jest idealny zawodnik na pozycję defensywnego pomocnika. Świetny pod względem kondycyjnym, waleczny, z kapitalnym strzałem z dystansu. Niestety Andraż nie ma predyspozycji do gry na skrzydle, a nikt do tej pory nie zauważył, że jego umiejętności są wystarczające, aby wraz z Sobolewskim w środku polu stworzyć zaporę nie do przejścia.

Fakt powyższy, a także postawa Małeckiego, kompromitująca forma Łobodzińskiego powodują, że w tym okienku potrzebnych jest nam nawet 2 skrzydłowych.
Odpowiedz cytując
Bohdan Krzyżanowski
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 09.07.2010, 16:33
Szanowny WiślakMyślenice!

1. Jak Ty się wyrażasz? Tak wypowiadają się ludzie po drugiej stronie Krakowskich Błoń.

2. Moim skromnym zdaniem konflikt pomiędzy Patrykiem, a Wisłą powinien zostać wyjaśniony w klubowej szatni, a nie na forum publicznym. Małecki jest zawodnikiem młodym, niewystarczająco dojrzałym. Jestem przekonany, iż należy mu się ostatnia szansa. Powinien udowodnić, że jest godzien noszenia trykotu piłkarskiego z Białą Gwiazdą na piersi.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.07.2010, 16:38
Cytat:
1. Jak Ty się wyrażasz? Tak wypowiadają się ludzie po drugiej stronie Krakowskich Błoń.

2. Moim skromnym zdaniem konflikt pomiędzy Patrykiem, a Wisłą powinien zostać wyjaśniony w klubowej szatni, a nie na forum publicznym. Małecki jest zawodnikiem młodym, niewystarczająco dojrzałym. Jestem przekonany, iż należy mu się ostatnia szansa. Powinien udowodnić, że jest godzien noszenia trykotu piłkarskiego z Białą Gwiazdą na piersi.
1. Przepraszam. Chociaż z tym moim porównaniem do pasiastych mogłeś się wstrzymać, bo to mnie naprawdę zabolało

2. 22 lata i niedojrzały? Ja mam 17 i swojemu pracodawcy nigdy takiego numeru nie wywinąłem, nie wywijam, ani wywijać nie zamierzam. A na trykot BG swoją wczorajszą postawą udowodnił, że nigdy na niego nie zasługiwał...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 09.07.2010, 16:57
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
Jeśli chodzi o Kirma, to jest idealny zawodnik na pozycję defensywnego pomocnika. Świetny pod względem kondycyjnym, waleczny, z kapitalnym strzałem z dystansu. Niestety Andraż nie ma predyspozycji do gry na skrzydle, a nikt do tej pory nie zauważył, że jego umiejętności są wystarczające, aby wraz z Sobolewskim w środku polu stworzyć zaporę nie do przejścia.
.
No co ty ten chlopak nie ma zielonego pojecia o odbiorze pilki, pozatym jest delikatny jak panienka.
Jedno spotkanie pierwszego stopnia w walce o piłke na srodku pola gdzie nie mozna odstawic nogi, z zawodnikiem pokroju i sylwetce Sobola i chlopakowi sie odechce grac w pilke do konca zycia.
Jak dlamnie w obecnej formie jest poprostu slabym pilkarzem. I jesli sie nie odrodzi to niema dla niego ratunku, zadna zmiana pozycji na boisku tego nie zmieni. Co prawda pamietam jego udane wystepy z Levadia, przeciwko Polsce na Słoweni, oraz w barazach z Rosja, nasowa sie wiec pytanie, czy to byly tylko przeblyski i jak mowi przyslowie, "czasami nawet psia pupa błyśnie" Czy wina lezy w tym, ze gdy dostal sie pod skrzydla Skorzy, kompletnie sie pogubił.
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.07.2010, 17:05
dzollo napisał(a):Wyświetl post
Witamy na forum Pana Prezesa Bogdana Basałaja

I życie jest piekne Nie ma to jak pozytywne nastawienie...

Wstydu nie mają.

koyoot napisał(a):Wyświetl post
Tak off-topujac, to nie ma to jak nadzwyczaj udany debiut z wysokim poziomem kultury jezykowej a takze osobistej a zostaje zjebany rowniutenko z ziemia.
Mam tutaj na mysli debiut uzytkownika Bohdan Krzyzanowski.
Na tym forum chyba nic mnie juz nie zaskoczy.
Niestety, wysoki poziom kultury osobistej nie szedł w parze z zawartością merytoryczną. Taka chamska propaganda sukcesu.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.07.2010 o godz. 17:08.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 09.07.2010, 17:07
Bohdan Krzyżanowski napisał(a):Wyświetl post
Szanowny WiślakMyślenice!

Nie zgodzę się z Tobą.Małecki ma 22 lata, na szeroko rozumianym zachodzie do którego jak rozumiem mamy równać byłby już w pełni ukształtowanym piłkarzem, u nas piłkarze w wieku 25, 26 lat to w dalszym ciągu "młodzi i obiecujący gracze"
Małecki powinien moim zdaniem zostać ukarany solidną karą finansową lub odbyć dla ostudzenia głowy kilka treningów z juniorską drużyną.
Eppur si muove!
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.07.2010, 17:16
To ze Malecki ma 22 lata nie udowadnia tego ze jako czlowiek nie moze miec siana w glowie. Zastanow sie czy ludzie w wieku 22 lat nie maja najebane w bani. Bo ja niestety wiem ze maja. Sam jestem tego koronnym przykladem.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.07.2010, 17:20
Martinus napisał(a):Wyświetl post
Małecki powinien moim zdaniem zostać ukarany solidną karą finansową lub odbyć dla ostudzenia głowy kilka treningów z juniorską drużyną.
A z Szawle to będzie kaleczył Łobodziński, rozumiem? Przez 90 minut, bo zmienników brak? Od mniej więcej 70 minuty człapiąc?

Takie rzeczy (czyli zesłania do rezerw) mają miejsce w normalnych klubach. U nas normalnie nie jest, nie było i jeszcze pewnie długo nie będzie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.07.2010, 17:43
Marko Milinkovic to piłkarz który dogadał się z Wisłą. Rozwiewam wasze wątpliwości językowe. Pamiętajcie o jednym, że w naszym zespole zagra dwukrotny najlepszy rozgrywający polskiej ligi Łukasz Garguła. Zapewne zapomnieliście jaka była euforia gdy pierwszy raz pokazano go w trykocie Wisły, a także pamięć ulotniła się z tym jakie on "piły śle" do napastników. Warto się cieszyć, że ten zawodnik na pełnych obrotach zagra wkońcu w Wiśle.
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
dodo19891989
Member

Od: 01.2008

Stary 09.07.2010, 17:43
No to super...Cleber kończy z piłkarską karierą w Grudniu, więc pół rundy gramy z 2 stoperami, Bunoza i Kowalski. JOP <- - - wracaj

Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 09.07.2010, 17:59
Jak niedawno pisałem, że transferów już nie będzie poza testowanymi to wielu z was w to wątpiło. Niestety nie będzie nic i nie jest to sianie defetyzmu. Niestety zarząd woli inaczej rozporządzić pieniędzmi za Głowę i Marcelo. Na pewno nie zostaną przeznaczone na transfery.

Ps. Jakoś się nie zdziwię gdy dostaniemy tradycyjny "wpier****" od Litwinów. Wtedy to głowy od razu polecą. I budowanie nowego zespołu skończy się na nieudanej próbie jego ratowania...
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 09.07.2010, 18:02
someonewisp napisał(a):Wyświetl post
Jak niedawno pisałem, że transferów już nie będzie poza testowanymi to wielu z was w to wątpiło. Niestety nie będzie nic i nie jest to sianie defetyzmu. Niestety zarząd woli inaczej rozporządzić pieniędzmi za Głowę i Marcelo. Na pewno nie zostaną przeznaczone na transfery.

Ps. Jakoś się nie zdziwię gdy dostaniemy tradycyjny "wpier****" od Litwinów. Wtedy to głowy od razu polecą. I budowanie nowego zespołu skończy się na nieudanej próbie jego ratowania...
A jeśli możesz, to napisz dlaczego nie będzie transferów?Może masz jakieś źródła?
Bo ja słyszałem zupełnie coś innego...
Zobaczymy kto będzie miał racje.

Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.07.2010, 18:10
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Niestety, wysoki poziom kultury osobistej nie szedł w parze z zawartością merytoryczną. Taka chamska propaganda sukcesu.
Trudno się nie zgodzić. Widać, że w jednej sprawie działacze jednak odrobili lekcje - sposobach pacyfikacji negatywnych nastrojów kibiców. Gdyby z taką samą konsekwencją poprawiali się w innych sprawach - hoho, LM byłaby już nasza!

Dramat z Małeckim, szopka z grą Bunozy, bezradność kadrowa i negocjacyjna, nieustannie podsycana nagonka na trenera u części środkowiska kibicowskiego (kozioł ofiarny już się znalazł?), rozwalanie obrony w kluczowym momencie, puste zapewnienia, stadionowy burdel i opóźnienia - to wszystko dopełnia jakiegoś niespotykanego na światową skalę obrazu klubu. Z wielką gracją i rozpędem Wisła pokonuje kolejne granice nienormalności i absurdu w swoim funkcjonowaniu.
Ostatnio edytowane przez Markus : 09.07.2010 o godz. 18:13.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
jason wiślak
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 09.07.2010, 18:25
Markus napisał(a):Wyświetl post
Trudno się nie zgodzić. Widać, że w jednej sprawie działacze jednak odrobili lekcje - sposobach pacyfikacji negatywnych nastrojów kibiców. Gdyby z taką samą konsekwencją poprawiali się w innych sprawach - hoho, LM byłaby już nasza!

Dramat z Małeckim, szopka z grą Bunozy, bezradność kadrowa i negocjacyjna, nieustannie podsycana nagonka na trenera u części środkowiska kibicowskiego (kozioł ofiarny już się znalazł?), rozwalanie obrony w kluczowym momencie, puste zapewnienia, stadionowy burdel i opóźnienia - to wszystko dopełnia jakiegoś niespotykanego na światową skalę obrazu klubu. Z wielką gracją i rozpędem Wisła pokonuje kolejne granice nienormalności i absurdu w swoim funkcjonowaniu.
Dokładnie....a z Heniem to trafiłeś w sedno...co się dzieje złego, to zaraz jadą po trenerze pajace (wiadomo kto...) . Zenada...Ale trwajmy przy Wiśle bo Wierność da nam siłę i już....Przezwycięzymy problemy i ruszymy po sukcesy, wierzę w to...jak nie w tym sezonie to w następnym , bo teraz jakoś zandych wzmocnien nie widac....
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.07.2010, 18:30
koyoot napisał(a):Wyświetl post
To ze Malecki ma 22 lata nie udowadnia tego ze jako czlowiek nie moze miec siana w glowie. Zastanow sie czy ludzie w wieku 22 lat nie maja najebane w bani. Bo ja niestety wiem ze maja. Sam jestem tego koronnym przykladem.

W wieku 22 lat wiele osob zostaje juz wyksztalconym inzynierem itd...
Po prostu proznosc... az zal sie robi. Dla mnie Maly zachowal sie w sposob zenujacy, zlewajac nasze barwy, bo to jego praca, praca dobrze platna. Wielu szukalo w nim drugiego Kuby, ale Maly w glowie nie ma doslownie nic. Potrafi dobrze kopac pilke i tyle, szkoda ze nawet to zaczyna sprawiac mu problem.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 09.07.2010, 18:33
Dlaczego w każdym temacie dyskutujecie o Małeckim?

A może by tak poczekać na jakiekolwiek wyjaśnienia zanim go na dobre ukamienujecie?

Odpowiedz cytując
ociec Ciemka
Senior Member

Stary 09.07.2010, 18:33
Wydaje mi się Markus, że się po prostu czepiasz:
1. dramat z Małeckim - wg Ciebie to wina działaczy?
2. szopka z grą Bunozy - musi wyrobić odpowiednie papiery i tyle, zdarzało się w wielu klubach, że brakowało jakichś wiz dla piłkarzy z innych krajów - pewnie nie świadczyło to zbyt dobrze o tych klubach ale Bunoza dopiero co podpisał kontrakt i parę dni zajmie załatwianie papierów
3. bezradność kadrowa ? Wisła właśnie dokonała dwóch świetnych finansowo transferów z klubu i zarobiła trochę kasy (albo zarobi bo jakie są terminy płatności nie wiem) Oba są uzasadnione. Sprowadza się zbyt wolno - zgoda!
4. Puste zapewnienia? Czyje ? Jakie?
5. Stadionowy burdel? Wina działaczy?

Ceniłem Twoje posty za merytoryczne podejście (w przeciwieństwie do niejakiego / niejakiej Wolfy). Teraz wydaje mi się, że konkurujecie ze sobą kto wygra wyścig na najbardziej zgrzędzącego forumowicza. (No konkurencję macie mocną!)

Może trochę dystansu. Najlepiej dystansu do pokonania - jakieś przebieżki, rower, trochę ruchu. Jest piękna pogoda.

Pozdrawiam i życzę więcej uśmiechu (nawet dostrzegając wszelkie złe strony działalności klubu, któremu kibicujemy)
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 09.07.2010, 18:35
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A z Szawle to będzie kaleczył Łobodziński, rozumiem? Przez 90 minut, bo zmienników brak? Od mniej więcej 70 minuty człapiąc?

Takie rzeczy (czyli zesłania do rezerw) mają miejsce w normalnych klubach. U nas normalnie nie jest, nie było i jeszcze pewnie długo nie będzie.
1. wolfy, choćby na skrzydle miała zagrać moja teściowa, Małecki powinien iść do rezerw. Jak raz popuścisz, potem się nie opamiętasz. Pisałem o precedensach, pamiętasz? Raz zobaczą, że im takie rzeczy uchodza płazem, będa to powtarzać. Już nie mówiąc o tym, że to brak szacunku dla barw klubowych. Taki sam, jak rzucenie koszulką.

2. "chamska propaganda sukcesu" - myślę, że więcej chamstwa było w Twoim podsumowaniu, niż w wypowiedzi Pana Bohdana. Każdy ma prawo do swojego zdania, a psim obowiązkiem ludzi uznających się za kulturalnych, jest trzymanie określonego poziomu.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 09.07.2010, 18:36
A ile Małecki dostaje na miesiąc Kiedyś miał dość niską pensję jak na Wisłę.
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 09.07.2010, 18:36
Cytat:
Niech kaleczy ile wlezie. Rozumiem, że teraz w klubie mają przymknąć oko na zachowanie Małeckiego bo sami zawalili początek okna transferowego? Umów należy dotrzymywać, więc Mały jest od grania jak dupa od srania, chyba że jego umowa z Wisłą stanowi inaczej i ja o czymś nie wiem.
Aha, a skład póki co ustala Ąri . Tyle w temacie.
Odpowiedz cytując
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.07.2010, 20:31
Nie będę owijał w bawełnę i powiem krótko - ten koleś powinien trafić do Wisły, a nie Cracovi

http://sport.interia.pl/raport/trans...klasie,1504495
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów