The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 14:44
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
P.S. Znalazłem rozwiązanie! Napiszą jeden i potępią w nim Kasperczaka!
Wlasnie zdjales z nich ten ciezki dylemat
Odpowiedz cytując
Joshua TS
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.07.2010, 14:46
Już widzę jak Małecki przeprosi. Niestety gościu ma za mały móżdżek żeby przeprosić, podejrzewam, że on do tej pory myśli że nic złego nie zrobił, że mu wolno, że jest gwiazdą ( )
Co do balowania to niech sobie baluje, ale swoje "gwiazdorstwo" pokazał kiedyś w knajpie. Koleżanka opowiadała, że zaczął coś pyskować do barmanki. Jak ona mu grzecznie zwróciła uwagę, żeby się uspokoił to on walił gadki w stylu " nie wiesz kim ja jestem?"... A że koleżanka Wiślaczka to była w wielkim szoku....
Ciekaw jestem czy Prezes naprawdę się wk**** czy to tylko ploty. Gościu ma kontrakt na parę lat więc wyrzucić go chyba łatwo nie będzie.
"...Przed meczem fani obu drużyn śpiewają swoje klubowe hymny ;kibice Wisły: Jak długo na Wawelu, kibice Cracovii: Wisła to *****..."
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.07.2010, 14:52
Nie tak dawno Zamilski z u21 mial z Małeckim podobne problemy. Jesli ktos nie pamieta:

Cytat:
Trener Zamilski przyznał, że brak kluczowych dotąd zawodników był niezauważalny. - Tak się dziwnie składa, że jak Małecki pauzował za kartki z Finlandią, to wygraliśmy. Nie chcę być złośliwy, ale teraz też - zażartował szkoleniowiec. - Wreszcie było trochę spokoju na treningach i w hotelu, nie było krytyki, której Małecki jest mistrzem. Podsumowując, nie było widać braku Małeckiego. On powinien trochę zejść na ziemię i przestać bujać w obłokach.

Patryk Małecki wzbudził niedawno kontrowersje krytyką kolegów z drużyny i decyzji szkoleniowca po przegranym 0:4 spotkaniu eliminacyjnym z Holandią; Małecki został wówczas zmieniony w 54. minucie, przedtem, w 19 minucie, nie wykorzystał rzutu karnego, czym dałby Polakom prowadzenie (Timothy Krul obronił).
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 09.07.2010, 14:56
U Małeckiego czyny nie idą w parze ze słowami.
Ile to razy mówił o miłości do Wisły? Całował herb na koszulce?
Mimo to kontrakt z klubem negocjował przez bardzo długi czas.
Ileż to było spekulacji, odejdzie, czy zostanie?
A teraz miał po prostu wyjść na boisko i zagrać w barwach Wisły.
W barwach, które niby tak szanuje i są dla niego ważne.
Odmówił, a moim zdaniem jeżeli Wisła jest dla niego naprawdę ważna powinien być zaszczycony możliwością wyjścia na boisko z Białą Gwiazdą na piersi i nie ważne czy przeciwnikiem byłby Hannover czy Piast Gliwice.
Nie ważne czy w 60 czy w 89 minucie. Ważne, że reprezentuje Wisłę.
Pomijam już fakt oczywistego lekceważenia przez niego obowiązków jako pracownika.
Wyrzucenie go z klubu jednak nie byłoby dobrym pomysłem z dwóch powodów.
Po pierwsze ekonomicznego - nie muszę nikomu tłumaczyć.
A po drugie to jest jeszcze młody piłkarz, ma jakieś problemy z psychiką, które co jakiś czas wszystkim demonstruje, jednak może w końcu ktoś w klubie na poważnie zdecydowałby się mu pomóc?
Samo ukaranie go to żadna sztuka, zapłaci karę finansową, pokopie trochę w Młodej Ekstraklasie ale nie podejrzewam go o samodzielne wyciągnięcie z tej nauki wniosków.
Mamy w klubie Clebera, Sobolewskiego, teraz przyszedł Żurawski, o którym Małecki mówił, że jest jego sportowym wzorem. Z Małeckim trzeba porozmawiać, ale nie raz, tylko robić to systematycznie.
Mam nadzieję, ze decyzja, którą podejmie Cupiał nie będzie pochopna.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 09.07.2010, 15:00
Sportowo jest na pewno jednym z najlepszych naszych graczy. Charakter - nie znam gościa, nie wypowiadam się. Można go oczywiście wywalić, ale pytanie - kto zamiast. Bo moim zdaniem niebepiecznie zbliżamy się do czerwonej linii = spadku w przeciętność nawet w skali ligi.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.07.2010, 15:02
MCX napisał(a):Wyświetl post
U Małeckiego czyny nie idą w parze ze słowami.
Mnie to zawsze najbardziej rozwalał gdy po zmarnowaniu akcji (czyli dość często) czynił znak krzyża, po czym 2 minuty później ku***wał na prawo i lewo kolegów czy sędziego
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 09.07.2010, 15:10
Pamietam jak na jednym spotkaniu z kibicami Małecki łapach za du.e laski, niektóre to nic nie mówiły bo im pewnie głupi było do takiej "gwiazdy", ale jedna go uderzyła.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.07.2010, 15:27
Jak się nie ukorzy i nie wyjaśni swojego zachowanie to sprzedać go gdziekolwiek nie możemy tolerować takiego chamstwa i braku profesjonalizmu, Małemu od dłuższego czasu zdarzają się wpadki ale to co teraz zrobił stawia go już w zupełnie innym świetle. Bo skąd wiadomo że nie powie przed meczem w pucharach że nie jedzie bo mu się nie chcę, albo zacznie mecz na ławce i jak przyjdzie do jego zmiany to powie że nie wejdzie bo nie bo miał grać od początku ja dziękuje za takich pseudo sportowców!! Zastrzegam że jestem zbulwersowany jego zachowaniem, jednakże jeśli okaże się że miał jakiś powód (poważny, osobisty o którym nie chciał mówić) to powinno się to skończyć na rozmowie ale tak czy siak powinien pogadać z trenerem wcześniej. Jeśli to było to jego widzimisię to znaczy że jednak nie jest tym Wiślakiem za jakiego się uważa, i nie zasługuje na noszenie naszych barw. Wtedy zatuszować sprawę i może się go uda sprzedać gdzieś za 1mln ojro...
Odpowiedz cytując
maRgrabkarz
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.07.2010, 15:55
beznadziejna sprawa. najgorsza jaka może być. gnojka należałoby ukarać i to tak przykładnie, by już nikomu innemu ani zwłaszcza jemu samemu podobne rzezy do łba nie przychodziły ale z drugiej strony sytuacja kadrowa jest na tyle słaba, że potrzebujemy go jako zawodnika coś tam potrafiącego. Mam jednak nadzieję, że mimo wszystko solidną karę dostanie, bo już dawno temu powinien był zostać utemperowany. Słowami się nie zdobywa uznania kibiców i nie zapisuje się na kartach historii klubu zwłaszcza jeśli za nimi idzie chamskie i nieodpowiedzialne zachowanie, a i umiejętności są dalekie od olśniewających.
Odpowiedz cytując
kotlet06
Member

Stary 09.07.2010, 16:01
Krótko i na temat: Małecki jest pracownikiem klubu, podpisiał kontrakt i ma wypełniać polecenia trenera. Jeśli tego nie robi, powinien ponieść jak najdotkliwszą karę, ale taką, jaką przewiduje regulamin. I nie może być dla takich zachowań piłkarza żadnego usprawiedliwienia. Dyscyplina w drużynie musi być i każdy powinien wykonywać to co niego należy.
Nie bardzo więc rozumiem jaki jest sens dyskusji, która toczy się już chyba na trzech stronach, bo dla mnie sprawa jest jasna i oczywista, a co gorsza nie rozumiem ludzi, którzy na tym forum popierają takie zachowanie Małeckiego.
Jeśli zakaz wstępu na Wisłę jest rozwiązaniem w ramach kontraktu, to jestem za. Naprawdę wolę, żebyśmy pomęczyli się z Litwinami, ale żeby atmosfera w drużynie się uzdrowiła, zamiast ustępować niedorozwiniętemu emocjonalnie grajkowi.
Odpowiedz cytując
Christofor
Member

Od: 02.2009

Stary 09.07.2010, 16:09
Lubię Małeckiego, ale skoro odmówił wyjścia na plac gry to uważam, że powinien dostać albo bardzo uciążliwa karę finansową albo zostać wyrzuconym z klubu. Pora skończyć w Polsce z gwiazdami, które lepiej wiedzą co i gdzie mają robić albo jak grać.
Odpowiedz cytując
Areo
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 09.07.2010, 16:13
Małecki kolejny raz potwierdza, że ma kiełbie we łbie. Wypieprzyć do ME na minimum pół roku i dopóki nie zmądrzeje w ogóle nie przywracać do składu. Przynajmniej atmosfera w drużynie się trochę poprawi.

kot napisał(a):Wyświetl post
Czy tak trudno zrozumieć, że Małecki zagrał w otwarte i uczciwe karty ?
Francuscy kopacze też sobie ostatnio zagrali w takie "otwarte karty" z trenerem. Chyba nie muszę przypominać jaki był tego efekt sportowy. Biedaczek Małecki w jednym sparingu miał wejść z ławki i już się musi trenerowi stawiać. Pozostaje tylko cukierka bidulce dać i po główce pogłaskać.
Ostatnio edytowane przez Areo : 09.07.2010 o godz. 16:20.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 09.07.2010, 16:14
Jeżeli o mnie chodzi, to też jestem za wypie***leniem Małeckiego (czyt.lista transferowa) Dopiero w przypadku totalnego braku ofert, wyje*ałbym go a friko. Jest chory psychicznie, gadki o kochaniu Wisły i kończeniu w niej kariery to dla niego tylko puste słowa. Zero szacunku, nie tylko dla kolegów z zespołu. Byłby to naprawdę piękny pokaz rozpoczęcia profesjonalizacji klubu zapowiadanego przez Basałaja. Może inni również poszliby tą drogą, a poziom polskiej piłki w górę?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.07.2010, 16:23
Niech ****a popracuje za marne 1500 zl miesiecznie charujac ****a po 8 godzin...

Wyjazdy zagraniczne, hotele 4 gwiazdkowe, wszystko zapewnione i jescze ma czelnosc odmawiac gry...
za taka kase powinien ****a gryzc ta trawe.
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
kotlet06
Member

Stary 09.07.2010, 16:24
[QUOTE=WiślakMyślenice;931655]Jeżeli o mnie chodzi, to też jestem za wypie***leniem Małeckiego (czyt.lista transferowa) Dopiero w przypadku totalnego braku ofert, wyje*ałbym go a friko ...QUOTE]

Tylko, że lista transferowa, to może być dla niego nagroda, a nie kara. Zsyłka do ME i obcięcie wypłat wydaje się lepszym rozwiązaniem.
Kiedyś Franek pobiegał w rezerwach i banicji od razu mu się lepiej grało. Z tym, ze Franek jest mądrym facetem, czego nie można powiedzieć o Małeckim.
Nie wim dlaczego, ale przypomniał mi się Kuzera. Gra on gdzieś jeszcze, a taki był z niego talent...?
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 09.07.2010, 16:27
Dokładnie,jak dla mnie najlepszy pomysł to zsyłka do ME i po kieszeni,tak żeby to odczul,a nie jakas kosmetyczna kara.Co innego jak kopacz czasem powie coś za dużo i za ostro a co innego jak odmawia grania,a za to ma płacone...
Ciekawe gdyby któryś z nas pracujących powiedział rano w pracy szefowi,żeby spierda..ł bo nie chce mu sie robić to co by go czekało...
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 09.07.2010, 16:28
pewnie cos kreci z innym klubem i szuka pretekstu ,nie zdziwie sie jak przejdzie do takiej " lodówy "
cos czytalem ze pytali o Brozia ,dzwonilo tylko nie wiadomo w ktorym kosciele
.....
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 09.07.2010, 16:30
Cytat:
Tylko, że lista transferowa, to może być dla niego nagroda, a nie kara. Zsyłka do ME i obcięcie wypłat wydaje się lepszym rozwiązaniem.
Kiedyś Franek pobiegał w rezerwach i banicji od razu mu się lepiej grało. Z tym, ze Franek jest mądrym facetem, czego nie można powiedzieć o Małeckim.
Nie wim dlaczego, ale przypomniał mi się Kuzera. Gra on gdzieś jeszcze, a taki był z niego talent...?
A dla Wisły nie byłaby to nagroda, że pozbywa się piłkarskiego drewna za kasę, w dodatku chama, z którym ciężko się współpracuje, który nie ma podstawowego szlifu piłkarskiego tj.przyjęcie, podanie, dośrodkowanie? Który nie wie co to profesjonalizm? Któremu cokolwiek wytkniesz spotkasz się: "a Ty kim k**wa jesteś śmieciu" ? Dla mnie lista transferowa + zajebista kara pieniężna. Jeżeli nie byłoby ofert, lub miałby jakieś wąty, ew. jedno + drugie, to kolejna kara pieniężna i zsyłka do ME.

Choć najlepiej guma i ciasne drzwi, żeby mu porządnie wpier**lić, + zsyłka ale do fabryki TF w Myślenicach, niech porobi za niecałe 2k miesięcznie, może się dowie jak może smakować chleb...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
kotlet06
Member

Stary 09.07.2010, 16:40
[QUOTE=WiślakMyślenice;931677]A dla Wisły nie byłaby to nagroda, że pozbywa się piłkarskiego drewna za kasę, w dodatku chama, z którym ciężko się współpracuje,QUOTE]

Otóż moim zdaniem nie, bo to byłby pretekst dla innych grajków pokroju Małeckiego, że wystarczy zrobić jakiś wybryk, żeby przenieść się do innego klubu.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.07.2010, 16:47
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
A dla Wisły nie byłaby to nagroda, że pozbywa się piłkarskiego drewna za kasę, w dodatku chama, z którym ciężko się współpracuje, który nie ma podstawowego szlifu piłkarskiego tj.przyjęcie, podanie, dośrodkowanie? Który nie wie co to profesjonalizm? Któremu cokolwiek wytkniesz spotkasz się: "a Ty kim k**wa jesteś śmieciu" ? Dla mnie lista transferowa + zajebista kara pieniężna. Jeżeli nie byłoby ofert, lub miałby jakieś wąty, ew. jedno + drugie, to kolejna kara pieniężna i zsyłka do ME.

Choć najlepiej guma i ciasne drzwi, żeby mu porządnie wpier**lić, + zsyłka ale do fabryki TF w Myślenicach, niech porobi za niecałe 2k miesięcznie, może się dowie jak może smakować chleb...
To "piłkarskie drewno" to jeden z trzech najlepszych zawodników ofensywnych obecnej Wisły. Pretensje zgłaszać do generalicji od "ofensywy transferowej".
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 09.07.2010, 16:51
A jakby taki zrobili to krzyżyk na drogę i żegnamy bez żalu. Naprawdę, jakby miał talent, kondycję, technikę, dobre dośrodkowania, strzały z dystansu i dynamikę, to można byłoby się zastanowić, ale tak? Za takie wybryki jakie odwala Mały, to CAŁA DRUŻYNA musiała by być PROFESJONALISTAMI z KRWI I KOŚCI, żeby mu oznajmili, jakiego ma farta że robi to co robi, w takim miejscu, za taką kasę.

Inną sprawą jest również autorytet trenera, kapitan z jajami, alternatywa w doborze zmiennika. Małecki aż tak je**ięty nie jest. Wie, że z kadrą jest bardzo krucho, Kasperczak nie ma żadnego autorytetu. Jakby miał, to zaraz po sparingu na oficjalnej przepraszałby za swoje zachowanie. A tak mamy, Patrycję obrażoną na cały świat.

Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 09.07.2010, 17:00
Inną sprawą jest również autorytet trenera, kapitan z jajami, alternatywa w doborze zmiennika. Małecki aż tak je**ięty nie jest. Wie, że z kadrą jest bardzo krucho, Kasperczak nie ma żadnego autorytetu. Jakby miał, to zaraz po sparingu na oficjalnej przepraszałby za swoje zachowanie. A tak mamy, Patrycję obrażoną na cały świat.
Trener młodzieżówki to również nie jest dla niego autorytet.

Koledzy z reprezentacji młodzieżowej, jak i klubu również.

Jemu się we łbie poprzewracało i to w nim jest problem, a nie w jego otoczeniu.

Już wyżej wprost napisałeś o możliwej chorobie psychicznej Małeckiego, kto wie?

W żadnym wypadku nie mam na celu wyśmiewania go tylko poważnie podchodzę do sprawy, może warto zrobić mu badania?

Za poprzedniej swojej kadencji Kasperczak nie miał z nikim żadnych problemów wychowawczych, poza Uche na którego trzeba jednak brać poprawkę, a miał w kadrze wielu piłkarzy, którym Małecki umiejętnościami nie dorasta do pięt.
Powód: poprawka
Ostatnio edytowane przez MCX : 09.07.2010 o godz. 17:05.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.07.2010, 17:01
A jakby taki zrobili to krzyżyk na drogę i żegnamy bez żalu. Naprawdę, jakby miał talent, kondycję, technikę, dobre dośrodkowania, strzały z dystansu i dynamikę, to można byłoby się zastanowić, ale tak? Za takie wybryki jakie odwala Mały, to CAŁA DRUŻYNA musiała by być PROFESJONALISTAMI z KRWI I KOŚCI, żeby mu oznajmili, jakiego ma farta że robi to co robi, w takim miejscu, za taką kasę.

A który z naszych kopaczy przebija Małeckiego w tych umiejętnościach znacząco?
Weteran Żurawski? Może tak ale kto jeszcze? Ja nie widzę, bo nawet jak jest lepszy technicznie to i tak na boisku gra gorzej. A z młodych to już całkiem. Był Marcelo ale już go nie ma.

Oglądasz Ty w ogóle mecze Wisły?

Przykro mi to mówić ale mam coraz więcej wątpliwości czy wielu ogląda mecze. Bo mają takie opinie jakby tylko na podstawie opisów albo forum

Wg mnie Małecki to taki Peszko. Więcej nie ale też Peszko na naszą ligę to dobry piłkarz. Małecki jest od niego młodszy ale to ten sam typ. Bez dynamiki jaki pisze taki "znawca" jak Ty itd. (trochę to śmieszne co piszesz)

Odróżnij 2 rzeczy

- umiejętności i grę - wiodąca postać w Wiśle
- siano w głowie - jak się nie opamięta to talent mu nic nie pomoże
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.07.2010 o godz. 17:04.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.07.2010, 17:06
Naprawdę, jakby miał talent, kondycję, technikę, dobre dośrodkowania, strzały z dystansu i dynamikę, to można byłoby się zastanowić, ale tak?
a ktory zawodnik u nas ma to wszystko?

mozna go lubiec, nie lubiec, dzialac pod wplywem impulsu z powodu tego ze odmowil gry.. ale trzeba zachowac resztki rozsadku i obiektywnie stwierdzic ze jest naszym czolowym zawodnikiem i czesto sila napedowa zespolu..
on nie ma talentu? kondycji on najszybciej z nich wszystkich biega..
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 09.07.2010, 17:19
Gdy tak zachowuje się piłkarz, który ma 22 l., to ja nie mam wątpliwości, że zmądrzeje, bo na to już za późno. Patryk musi uzmysłowić sobie jedną rzecz: jest królem własnego boiska, tylko i wyłącznie. Gdy poszedłby do klubu zachodniego (zresztą na wschodzie też już od dawna lepiej od nas grają) prawdopodobnie okazałoby się, że król jest nagi. Dlatego nie rozumiem takiego zachowania. Jak już pisałem wcześniej powinni go zesłać do ME. Zgoda na transfer byłaby swego rodzaju precedensem i zachętą dla podobnych zachowań innych kopaczy, a do tego dopuścić nie możemy. Nie byłem zwolennikiem zatrudnienia Kasperczaka i dalej sceptycznie podchodzę do jego pracy, jednak życzę mu jak najlepiej, bo jego sukces będzie sukcesem Wisły. Trener powinien mieć pełnię władzy, a na podobne wybryki powinien reagować zdecydowanie i mieć pełne poparcie władz klubowych.

Przypomniały mi się słowa ojca, który po pewnej licealnej libacji powiedział: "Alkohol i pieniądze synu są dla ludzi mądrych". I te słowa dedykuję teraz Małeckiemu.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.07.2010, 17:22
W takiej sytuacji , w jakiej postawił klub Małecki , nie pozostaje nic innego jak surowo ukarać zawodnika , z rozwiązaniem stosunku o prace i dużym odszkodowaniem dla Wisły . Najprawdopodobniej będzie sytuacja podobna jak z Uche , bo i sytuacja wydaje się identyczna ( tylko z innych pobudek ) - zawieszenie w prawach zawodnika na pół roku , Małecki może nam naskoczyć w tym momencie . To smutne że w ostatnich 7 latach , to już trzeci zawodnik który tak bezczelnie wypina się na Wisłe ( dodaje do tego Kokoszke ) . Dzieciak nawet nie zdaje sobie sprawy ze swoich czynów . Dawno nie widziałem takiej wody sodowej u jakiegokolwiek zawodnika , żeby jeszcze miał ku temu realne przesłanki , a nie wystawienie go w pierwszym składzie sparingu to nawet nie jest mikro argument za czymkolwiek . Połowa zawodników ligi powinna sobie już podciąc żyły , bo nie grają w pierwszym składzie...

Wartoś sportowa nie ma tutaj jakiegokolwiek znaczenia . Klub musi się szanować i dać zawodnikowi najwyższą z możliwych kar . Za głupote się płaci . Na jego miejsce przyjdą inni , zawodnicy którym będzie się chciało zagrać w meczu springowym .

A stanowisko skwk sprawia , że nie darzę tej organizacji nawet najmniejszym szacunkiem , którym starałem się darzyć , przymykając często oczy na ' tendencyjne artykuły ' .

kto dzieli ABG ?

odp . hitlerowskie zasady , kolesiostwo , wyższość mięśni nad umysłem , nienawiść do obcych , nienawiść do każdego kto ma inne zdanie , brak jakiegokolwiek obiektywizmu , działanie w sprzeczności z jakimikolwiek zasadaimi moralnymi i społecznymi - osób trzymających ta organizacje

odpowiedzi jest prostrza niż wam się wydaje drogi redaktorze ( MARCIN) i inni
Ostatnio edytowane przez Karherop : 09.07.2010 o godz. 17:27.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.07.2010, 17:31
Kolejny młody zawodnik który swoim charakterem psuje sobie karierę. Ale skoro inaczej nie potrafi?
A SKWK jak zwykle chcialoby rządzić w klubie. Niedawno pytali co kibice mają im za złe. To ja odpowiadam że takie własnie apele do zarządu itp. Niech się zajmą wyjazdami i oprawami meczowymi, a nie wojenkami i psuciem atmosfery wokół klubu.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.07.2010, 17:34
SKWK nie zajmuje sie oprawami tylko UW, Watts obudziles sie.. w sumie to dowod na to ze nie znacie chlopaka, i wiekszosci osob z SKWK a opieracie swoje tezy na internecie
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.07.2010 o godz. 17:40.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.07.2010, 17:44
Cytat:
Strona SKWK to wielka amatorka. W sumie nie da się tego czytać. Jeszcze te filmiki z budowy stadionu. To, że są spoko, ale samo ich zmontowanie, monotonia i muzyka to jakiś koszmar.
No dobra, już nie czepiajmy się byle czego.
Odpowiedz cytując
staszek2309
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 09.07.2010, 18:07
Dla mnie nie ma znaczenia, czy Małecki jest najlepszym, czy najgorszym zawodnikiem Wisły. I nie ma co rozpatrywać to z tego punktu widzenia. Ważne jest to, że zachował się jak szczeniak, któremu właśnie odebrano zabawkę.
Nie jest też ważne, czy odmówił wejścia na boisko w sparingu, czy w meczu ligowym albo pucharowym. Okazał w ten sposób lekceważenie dla trenera, który powinien być jego autorytetem, zarówno przez to co robił kiedyś na boisku, jak i za to co zrobił na ławce trenerskiej. Kasperczaka można nie lubić, ale szacunku odmówić mu nie można.
Okazał lekceważenie swoim kolegom z boiska, którym wyraźnie pokazał, że nie można i nie warto na niego liczyć.
Okazał lekceważenie nam, kibicom Wisły i dał do zrozumienia, że te wszystkie pierdoły, które opowiadał do tej pory to zwykłe slogany.
Dla Małeckiego nie Wisła jest najważniejsza. On jest najważniejszy, a wszyscy wokół powinni usłużnie mu nadskakiwać.
Nie wiem jak ukarze Wisła Małeckiego. W każdym razie, to karę powinien zapamiętać do końca życia.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów