The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 13:58
Owszem, dzis by nie powachala.. ale najlepsze lata to on ma dopiero przed soba, Ty po prostu dzialasz pod wplywem impulsu, jego zachowania itp, nie oceniasz go ogolem i obiektywnie..
jeszcze o nim uslyszycie, i o cenach ktore beda sie przewijac wokol jego transferu.. szkoda ze nie bedzie to dotyczyc Wisly, chyba ze..
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 09.07.2010, 13:58
Od dawna twierdziłem, że z Małeckiego nic nie będzie. Gość ma talent bez dwóch zdań. Jego problemem jest to, że ma nie po kolei w łepetynie.

Im prędzej się go pozbędziemy tym lepiej.

SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
Owszem, dzis by nie powachala.. ale najlepsze lata ma dopiero przed soba
jeszcze o nim uslyszycie, i o cenach ktore beda sie przewijac wokol jego transferu.. szkoda ze nie bedzie to dotyczyc Wisly
Jak profesjonalny klub chce kupić zawodnika to sprawdza też jego "background". Takie rzeczy jak ta akcja będą się jeszcze Jaśnie Wielmożnemu i Oświeconemu odbijać czkawką.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 09.07.2010 o godz. 14:00.
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 09.07.2010, 14:00
Jak się go pozbędą to chyba Kirm będzie musiał jechać na Litwe bo nie będzie kim grać.
Odpowiedz cytując
Łukasz1987
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 09.07.2010, 14:00
SKWK... Oni naprawdę bronią Skorżę za mnóstwo porażek Wisły i za podjęcie pracy w stolicy... Oni bronią Małeckiego mówiąc że to wina Kasperczaka.. A Kasperczak że to zły trener dla Wisły... A Małecki jedyne co potrafi to pyskować na zawodników rywali i sędziów... Miał tak naprawdę dobrą rundę i tyle... Więc sorry... Coś mu się chyba we łbie popierniczyło... A Cupiał ma rację... Niech go wywalą na zbity pysk z Reymonta!!! Skoro pseudogwiazda odmawia gry... Dziwne że te same problemy z Małeckim zauważył chociażby Smuda... Patryk miałeś szansę być kimś dla Wisły... A dla mnie zostaniesz zmarnowanym talentem...
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.07.2010, 14:02
Patryk Małecki (Wisła Kraków) - 8 Goli
Marcelo (Wisła Kraków) - 7 Goli

Zobaczcie sobie ile Ci zawodnicy strzelili bramek. Jednego juz na 100% nie ma z nami, niedlugo moze 3 poleci.
Coś czuję powtórkę z rozrywki.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.07.2010, 14:03
jestem ciekaw co by SKWK napisalo gdyby sie okazało ze Patryk Małecki chciał na klubie wymusic przejscie do lepszego klubu,
kare napewno jakąs poniesie, finansowa(?) zesłanie do ME (?) lub sprzedaz do ruskich,turkow

Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.07.2010, 14:03
Jeśli prawdą jest że się Boss o tym dowiedział to Mały już może sobie szukać nowego klubu który go wykupi za satysfakcjonującą go kwotę. Co do rozwiązania kontraktu to nie wierzę Cupiał prędzej mu będzie płacić i trzymał żeby tylko go ukarać bo czymże by było rozwiązanie kontraktu to wręcz pobłażliwe zachowanie...
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.07.2010, 14:04
Zobacz z kim baluje na miescie Małecki to nie bedziesz zdziwiony ze go bronia.Jak dla mnie kara musi byc surowa i ostra tak żeby nastepni jak beda mieli ochote zrobic to samo to 3 razy sie najpierw zastanowili.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.07.2010, 14:12
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Zobacz z kim baluje na miescie Małecki to nie bedziesz zdziwiony ze go bronia.Jak dla mnie kara musi byc surowa i ostra tak żeby nastepni jak beda mieli ochote zrobic to samo to 3 razy sie najpierw zastanowili.
Wez sie ogarnij ,bo wypisujesz herezje jak nie w temacie transferowym to teraz o Małeckim. Widziałeś go kiedyś jak baluje na mieście...? Oskarżasz tylko chłopaka bezpodstawnie... Patryk ma ambicję,której brakuje innym pseudo-gwiazdorom z Wisły.Tylko z takimi zawodnikami jak on nasz klub w końcu do czegoś dojdzie i będzie coś znaczył w Europie...
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 09.07.2010, 14:14
blanco- Może i ambicje ma ale nasrane w głowie też, niestety taka jest prawda :/
Odpowiedz cytując
Piotrek87
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.07.2010, 14:18
Blanco ja widziałem Małeckiego nie raz jak balował na mieście a konkretnie we Fratnicu.
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

blanco napisał(a):Wyświetl post
Wez sie ogarnij ,bo wypisujesz herezje jak nie w temacie transferowym to teraz o Małeckim. Widziałeś go kiedyś jak baluje na mieście...? Oskarżasz tylko chłopaka bezpodstawnie... Patryk ma ambicję,której brakuje innym pseudo-gwiazdorom z Wisły.Tylko z takimi zawodnikami jak on nasz klub w końcu do czegoś dojdzie i będzie coś znaczył w Europie...
SKWK + Małecki = Braterstwo. Jak sam nie wiesz z kim się "buja" to Ty się ogarnij

O to chodzi Zbymakowi.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Baluje i tyle. I nie jest oskarzany bezpodstawnie a potem trzeba go bronic na miescie. Jedni lubia bankieowac ale nikt w klubie sportowym nie musi za to placic
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Jesteś z SKWK?

Ambicja polega na tym, że jak mnie posadzą na ławce i dają pograć nawet 30min to wychodzę na boisko i walczę do upadłego, daje z siebie 120%, a nie strzelam fochy i obrażam się na cały świat.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 09.07.2010 o godz. 14:21.
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 09.07.2010, 14:19
no cóż ludzie z SKWK utwierdzają mnie w przekonaniu że są oszołomami...

naprawdę kupił Cię tymi gadkami o miłości do Wisły
Odpowiedz cytując
Rasialdo
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.07.2010, 14:24
Ja widziałem bo był w tym samym klubie co ja-w środku sezonu.Co do całej tej sytuacji do nie zdziwie się jak go wyrzucą,bo jeszcze się taki piłkarz nie znalazł i nie znajdzie się który będzie ważniejszy od innych i całego klubu.
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 09.07.2010, 14:26
Pseudo-gwiazdorem to jest właśnie Małecki. I jeśli dzięki takim ludzią mamy coś osiągnąć to gratuluje pozytywnego myślenia
Odpowiedz cytując
fond
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 09.07.2010, 14:27
bezpodstawnie - niezły żarcik Małeckiego balowanie to przecież od dawna tajemnica poliszynela no ale grunt, że baluje w dobrym towarzystwie
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 09.07.2010, 14:27
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy to prawda ale sytuacja zaczyna niepokojąco przypominać casus Nikoli M.

Również piłkarsko utalentowany, ale z sianem we łbie. Z wielkiego talentu stał się przeciętnym obrońcą solidnej Korony Kielce. A kiedyś sam na forum twierdziłem, chłopak zrobi wielką międzynarodową karierę.

Oby Małecki zmądrzał, może jeszcze są na to szanse.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.07.2010, 14:28
skeba napisał(a):Wyświetl post
Patryk Małecki (Wisła Kraków) - 8 Goli
Marcelo (Wisła Kraków) - 7 Goli

Zobaczcie sobie ile Ci zawodnicy strzelili bramek. Jednego juz na 100% nie ma z nami, niedlugo moze 3 poleci.
Coś czuję powtórkę z rozrywki.
Co z tego skoro mamy chocby Żurawskiego, ktorego Małecki to sie moze pytac o to czy podac mu kawe.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.07.2010, 14:29
no wlasnie, z takimi grajkami nie osiagniemy nic. Dlatego jak go wywala, to plakal nie bede. Ma chlopak talent, ale to nie wina klubu, ze ma siano we lbie.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Ambicja nim raczej nie kierowała kiedy odmówił trenerowi gry...
Kara na pewno,tylko jaka? Wyrzucenie z klubu raczej nie wchodzi w grę. To by było nie mądre,zaraz Legia albo inna Amica by go zatrudniła ,a po złości myślę że Patryk by poszedł z miłą chęcią . Ja bym postawił na rundę jesienną w ME, i po kieszeni .
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Taki zupełnie niepotrzebny pierd tuż przed startem sezonu, ale (jeśli pogłoski o wyrzuceniu Małego się sprawdzą) może przewietrzy to trochę szatnie, bo jak wszyscy wiemy Mały nie ma dobrego wpływu na resztę drużyny, wręcz przeciwnie.
Ja tam za nim nie będę tęsknił, choć jest niezły i kilka punktów by nam dał, to swoim zachowaniem już od dłuższego czasu wszystkich wnerwia.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Stary 09.07.2010, 14:30
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Oby Małecki zmądrzał, może jeszcze są na to szanse.
Musiałby przeprosić. Ale w cuda nie wierzę. Sam jestem ciekaw jak zakończy się ta sprawa.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.07.2010, 14:32
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Co z tego skoro mamy chocby Żurawskiego, ktorego Małecki to sie moze pytac o to czy podac mu kawe.
I może właśnie nie chciał być kelnerem i stąd ten bunt

A na poważnie - jak Maciek zacznie grac i strzealać bramki wtedy taki tekst będzie na miejscu, teraz to taka fanfaronada. Mięciel też miał zawojować naszą ligę.... a skończył w ŁKS po drodze skuczał żeby Ruch ale z Radzionkowa go zatrudnił
Jednym się udają powroty, innym nie. Mam nadzieję że Żurawiowi się uda
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.07.2010 o godz. 14:39.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.07.2010, 14:34
Piotrek87 napisał(a):Wyświetl post
Blanco ja widziałem Małeckiego nie raz jak balował na mieście a konkretnie we Fratnicu.
I co że balował? Odmawiasz mu prawa do zabawy? Jest piłkarzem a nie mnichem z Shao Lin. Nie mozna też przesadzać w druga stronę. Dał dupy to jest fakt ale apeluje o zachowanie zdrowego rozsadku.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 09.07.2010, 14:38
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
I co że balował? Odmawiasz mu prawa do zabawy? Jest piłkarzem a nie mnichem z Shao Lin. Nie mozna też przesadzać w druga stronę. Dał dupy to jest fakt ale apeluje o zachowanie zdrowego rozsadku.
Ale do kogo apelujesz Do Małeckiego.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.07.2010, 14:41
Kto jak kto, ale Małecki powinien Kasperczakowi buty wiązać a nie podnosić na niego głos. Pewnie wielu już nie pamięta, ale Patryk, jeszcze w kadrze juniorskiej, tylko dzięki Kasperczakowi został w klubie, bo po pewnych ekscesach groziło mu wyjebanie z Wisły.
the end
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 09.07.2010, 14:41
Jeśli potwierdzi się info, że to sam Cupiał wydał wyrok na Małego, to ciekaw jestem jak zachowa się SKWK. Napisze felieton syntezujący tezę (za Cupiałem) i antytezę (za Małym)? Napisze dwa: jeden za, drugi przeciw? A może w myśl zasady: robimy omlet, tłuczemy jaja, potępi Małeckiego i poprze bossa? Mają teraz nad czym myśleć : )

P.S. Znalazłem rozwiązanie! Napiszą jeden i potępią w nim Kasperczaka!
Odpowiedz cytując
raciborzanin
Member

Od: 10.2007

Stary 09.07.2010, 14:43
Ludzie, dla rozluźnienia nastrojów:
Co zrobić z Małeckim?
http://www.weszlo.com/news/5212
Cytat:
Kazać prać gacie Łobodzińskiego
Odpowiedz cytując