|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Owszem, dzis by nie powachala.. ale najlepsze lata to on ma dopiero przed soba, Ty po prostu dzialasz pod wplywem impulsu, jego zachowania itp, nie oceniasz go ogolem i obiektywnie..
jeszcze o nim uslyszycie, i o cenach ktore beda sie przewijac wokol jego transferu.. szkoda ze nie bedzie to dotyczyc Wisly, chyba ze.. ![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Od dawna twierdziłem, że z Małeckiego nic nie będzie. Gość ma talent bez dwóch zdań. Jego problemem jest to, że ma nie po kolei w łepetynie.
Im prędzej się go pozbędziemy tym lepiej. Jak profesjonalny klub chce kupić zawodnika to sprawdza też jego "background". Takie rzeczy jak ta akcja będą się jeszcze Jaśnie Wielmożnemu i Oświeconemu odbijać czkawką.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 09.07.2010 o godz. 14:00.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Jak się go pozbędą to chyba Kirm będzie musiał jechać na Litwe bo nie będzie kim grać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
SKWK... Oni naprawdę bronią Skorżę za mnóstwo porażek Wisły i za podjęcie pracy w stolicy... Oni bronią Małeckiego mówiąc że to wina Kasperczaka.. A Kasperczak że to zły trener dla Wisły... A Małecki jedyne co potrafi to pyskować na zawodników rywali i sędziów... Miał tak naprawdę dobrą rundę i tyle... Więc sorry... Coś mu się chyba we łbie popierniczyło... A Cupiał ma rację... Niech go wywalą na zbity pysk z Reymonta!!! Skoro pseudogwiazda odmawia gry... Dziwne że te same problemy z Małeckim zauważył chociażby Smuda... Patryk miałeś szansę być kimś dla Wisły... A dla mnie zostaniesz zmarnowanym talentem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Patryk Małecki (Wisła Kraków) - 8 Goli
Marcelo (Wisła Kraków) - 7 Goli Zobaczcie sobie ile Ci zawodnicy strzelili bramek. Jednego juz na 100% nie ma z nami, niedlugo moze 3 poleci. Coś czuję powtórkę z rozrywki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jestem ciekaw co by SKWK napisalo gdyby sie okazało ze Patryk Małecki chciał na klubie wymusic przejscie do lepszego klubu,
kare napewno jakąs poniesie, finansowa(?) zesłanie do ME (?) lub sprzedaz do ruskich,turkow ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeśli prawdą jest że się Boss o tym dowiedział to Mały już może sobie szukać nowego klubu który go wykupi za satysfakcjonującą go kwotę. Co do rozwiązania kontraktu to nie wierzę Cupiał prędzej mu będzie płacić i trzymał żeby tylko go ukarać bo czymże by było rozwiązanie kontraktu to wręcz pobłażliwe zachowanie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zobacz z kim baluje na miescie Małecki to nie bedziesz zdziwiony ze go bronia.Jak dla mnie kara musi byc surowa i ostra tak żeby nastepni jak beda mieli ochote zrobic to samo to 3 razy sie najpierw zastanowili.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wez sie ogarnij ,bo wypisujesz herezje jak nie w temacie transferowym to teraz o Małeckim. Widziałeś go kiedyś jak baluje na mieście...? Oskarżasz tylko chłopaka bezpodstawnie... Patryk ma ambicję,której brakuje innym pseudo-gwiazdorom z Wisły.Tylko z takimi zawodnikami jak on nasz klub w końcu do czegoś dojdzie i będzie coś znaczył w Europie...
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
blanco- Może i ambicje ma ale nasrane w głowie też, niestety taka jest prawda :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Blanco ja widziałem Małeckiego nie raz jak balował na mieście a konkretnie we Fratnicu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() O to chodzi Zbymakowi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ambicja polega na tym, że jak mnie posadzą na ławce i dają pograć nawet 30min to wychodzę na boisko i walczę do upadłego, daje z siebie 120%, a nie strzelam fochy i obrażam się na cały świat.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 09.07.2010 o godz. 14:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
no cóż ludzie z SKWK utwierdzają mnie w przekonaniu że są oszołomami...
naprawdę kupił Cię tymi gadkami o miłości do Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja widziałem bo był w tym samym klubie co ja-w środku sezonu.Co do całej tej sytuacji do nie zdziwie się jak go wyrzucą,bo jeszcze się taki piłkarz nie znalazł i nie znajdzie się który będzie ważniejszy od innych i całego klubu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Pseudo-gwiazdorem to jest właśnie Małecki. I jeśli dzięki takim ludzią mamy coś osiągnąć to gratuluje pozytywnego myślenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Małeckiego balowanie to przecież od dawna tajemnica poliszynela no ale grunt, że baluje w dobrym towarzystwie |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Również piłkarsko utalentowany, ale z sianem we łbie. Z wielkiego talentu stał się przeciętnym obrońcą solidnej Korony Kielce. A kiedyś sam na forum twierdziłem, chłopak zrobi wielką międzynarodową karierę. Oby Małecki zmądrzał, może jeszcze są na to szanse. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co z tego skoro mamy chocby Żurawskiego, ktorego Małecki to sie moze pytac o to czy podac mu kawe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no wlasnie, z takimi grajkami nie osiagniemy nic. Dlatego jak go wywala, to plakal nie bede. Ma chlopak talent, ale to nie wina klubu, ze ma siano we lbie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ambicja nim raczej nie kierowała kiedy odmówił trenerowi gry...
![]() Kara na pewno,tylko jaka? Wyrzucenie z klubu raczej nie wchodzi w grę. To by było nie mądre,zaraz Legia albo inna Amica by go zatrudniła ,a po złości myślę że Patryk by poszedł z miłą chęcią . Ja bym postawił na rundę jesienną w ME, i po kieszeni |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Taki zupełnie niepotrzebny pierd tuż przed startem sezonu, ale (jeśli pogłoski o wyrzuceniu Małego się sprawdzą) może przewietrzy to trochę szatnie, bo jak wszyscy wiemy Mały nie ma dobrego wpływu na resztę drużyny, wręcz przeciwnie.
Ja tam za nim nie będę tęsknił, choć jest niezły i kilka punktów by nam dał, to swoim zachowaniem już od dłuższego czasu wszystkich wnerwia. ![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]() A na poważnie - jak Maciek zacznie grac i strzealać bramki wtedy taki tekst będzie na miejscu, teraz to taka fanfaronada. Mięciel też miał zawojować naszą ligę.... a skończył w ŁKS po drodze skuczał żeby Ruch ale z Radzionkowa go zatrudnił Jednym się udają powroty, innym nie. Mam nadzieję że Żurawiowi się uda ![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 09.07.2010 o godz. 14:39.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
I co że balował? Odmawiasz mu prawa do zabawy? Jest piłkarzem a nie mnichem z Shao Lin. Nie mozna też przesadzać w druga stronę. Dał dupy to jest fakt ale apeluje o zachowanie zdrowego rozsadku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kto jak kto, ale Małecki powinien Kasperczakowi buty wiązać a nie podnosić na niego głos. Pewnie wielu już nie pamięta, ale Patryk, jeszcze w kadrze juniorskiej, tylko dzięki Kasperczakowi został w klubie, bo po pewnych ekscesach groziło mu wyjebanie z Wisły.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jeśli potwierdzi się info, że to sam Cupiał wydał wyrok na Małego, to ciekaw jestem jak zachowa się SKWK. Napisze felieton syntezujący tezę (za Cupiałem) i antytezę (za Małym)? Napisze dwa: jeden za, drugi przeciw? A może w myśl zasady: robimy omlet, tłuczemy jaja, potępi Małeckiego i poprze bossa? Mają teraz nad czym myśleć : )
P.S. Znalazłem rozwiązanie! Napiszą jeden i potępią w nim Kasperczaka! |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ludzie, dla rozluźnienia nastrojów:
Co zrobić z Małeckim? http://www.weszlo.com/news/5212 Cytat:
|