The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 13:02
W takich sporach trener ma zawsze rację, choćby jej nie miał
(Jak w wojsku)

Jak lubię zaangażowanie Małeckiego i wiele razy broniłem go przed kibicami z tzw "wyższą kulturą" (bez złośliwości) - tłumacząc że jego (Patryka) skromne maniery nic nie mają do gry i rozlicza się go za grę, tak nie wykonywanie poleceń trenera to już niestety przesada. Dla mnie dobrze by było żeby Henio z Małym wyjaśnili sobie wszystko w 4 oczy. Nie ma co też demonizować "fochów". Niemniej dyscyplina musi być w zespole. Reguły ustala trener i tak musi być żeby zespół się nie rozpadł.
(Kirm też w zeszłym sezonie fochy do Heńka odwalał jak schodził zmieniany w jednym meczu)
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.07.2010, 13:03
kot napisał(a):Wyświetl post
Zajebiście. Mierny ale wierny Łobodziński wygrał rywalizację z Małeckim. Nie dziwię się że Cupiał nigdy nie oglądał Wisły w LM a teraz chyba, może zapomnieć o mistrzostwie. Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. Gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie. Winię tutaj bezwzględnie Kasperczaka za stawianie na przepłacanego, beznadziejnego Łobodzińskiego, bo to jest prawdopodobnie, meritum protestu Małeckiego i ja się tutaj akurat z nim zgadzam w 1906 %. Gdyby Cupiał zakupił kogoś lepszego i z nim przegrał Małecki, to pewnie Mały by nie protestował a tym bardziej ja. Póki co, korzyści bieżące i przyszłe, Wisła ma w Małeckim a nie w Łobodzińskim. Trzeba i mnie usunąć z Wisły, bo także jak Małecki, nie zgadzam się z Kasperczakiem, tyle że ani Boss ani nikt inny, nie mają na to wpływu ( nie mylić z ewentualnym banem od rava, bo to inna sprawa w razie czego ).
Nie wiem czy wolno mi napisac to ale Malecki ponoc mial powiedziec mniej wiecej to co ty napisales. Byl w****iony ze przegral walke o miejsce w skladzie z Wojtkiem.

Co nie zmienia faktu ze pilkarz jest od tego by trzymac morde na klodke i harowac jak wol na treningach.

Tak btw. Co tu sie ****a mac za przeproszeniem w tym klubie dzieje?
Ostatnio edytowane przez koyoot : 09.07.2010 o godz. 13:06.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.07.2010, 13:04
http://www.wislaportal.pl/news.php?id=18074
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.07.2010, 13:07
najlepsze jest to:

Sądzi się, że przyczyny zachowania Małeckiego mogą być dwie. Według pierwszej zawodnik nie mógł pogodzić się z utratą miejsca w podstawowym składzie po przyjściu Macieja Żurawskiego, który na dodatek nie jest jeszcze w najlepszej dyspozycji. Istnieje też pewne prawdopodobieństwo, że być może otrzymał propozycję wyjazdu zagranicznego, a swoją postawą chce wymusić na klubie, gdzie traci szansę na grę, zgodę na odejście.

drugi Uche?
ps. jeśli to prawda to co na to pewna organizacja kibicowska?
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 09.07.2010, 13:08
Vinci

Czy tak trudno zrozumieć, że Małecki zagrał w otwarte i uczciwe karty ? Przecież ja nie broniłbym Małeckiego, gdyby nie miał racji. Lubię otwartą grę a nie zamiatanie pod dywan spraw szatni Wiślackiej i skryte dobijanie Wisły w ramach poklepywania się po plecach ( do tego jeszcze sprawa pensji piłkarzy ) ? Głowacki i Małecki upominali się o wzmocnienia dla Wisły. Prawda ? Gdzie są teraz ? A kto gra ? Łobodziński czy ktoś nowy i lepszy ? Czy pozbyto się Łobodzińskiego lub Jirsaka ? Nie. Pozbyto się Głowackiego i Marcelo i być może Diaza także a teraz Małeckiego. Sobol i Cleber już nie dadzą rady zapierdalać za innych obiboków, bo co jak co, ale Mały popierdalał w każdym meczu jak Sobol i Diaz, a nie jak "panienki" Łobodziński czy Jirsak.

Życzę powodzenia w optymiźmie co do mądrości takich działań.
Ostatnio edytowane przez kot : 09.07.2010 o godz. 13:19.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.07.2010, 13:12
myśle że Mały odmową gry w sparingu chciał wymusic na klubie swój transfer, jakiś menager mu pewnie w głowie namieszał, naobiecywał i mu w głowie zawirowało.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 09.07.2010 o godz. 13:26.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.07.2010, 13:14
Jeśli to prawda to mamy,mówiąc bez ogródek - przejebane. Jedyny ofensywny piłkarz,który coś sobą reprezentował na boisku dostaje zakaz wstępu do klubu. Coraz mniej przekonuje mnie Kasperczak,który zdaję się nie powinien pracować w ogóle w Wiśle... Ludzie się podniecają jego pięknym,ofensywnym stylem gry sprzed lat,ale przyznajmy sobie szczerze,że z takim składem nawet Werner Liczka wypracował by taki styl. Zapewne Henry wystawi Łobodzińskiego na Litwie,którego gra jest profanacją wszystkiego co ma związek z futbolem i będziemy się męczyć z pół-amatorami...
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Ale to powinna być jeszcze większa motywacja dla piłkarza że przegrał rywalizację z takim zerem. A właśnie o to wejście na drugą połowę, które chciał mu dać Kasperczak powinien się modlić i wykorzystać to w maksymalnym stopniu.

Co zrobił?

OLAŁ SPRAWĘ. STCHÓRZYŁ. MOCNY JEST TYLKO W GĘBIE, A NIE NA BOISKU.

Powinien w tej II połowie grać jak o życie, a nie w meczu sparingowym po to, żeby pokazać Heńkowi jak bardzo się mylił, a on go tylko utwierdził w przekonaniu, że jest gorszy, nie tylko piłkarsko ale i psychicznie.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

myśle że Mały odmową gry w sparingu chciał wymusic na klubie swój transfer, jakiś menger mu pewnie w głowie namieszał, naobiecywał i mu w głowie zawirowało.

To byloby dziwne.. BO NIE BYLO NAWET CIUT NEWSA O JAKIMKOLWIEK ZAINTERESOWANIU tym pilkarzem... to bylby ostatni powod w ktory uwierzylbym.. on zreszta w tej Wisle jeszcze chcialby troche pograc..
Odpowiedz cytując
SB
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 09.07.2010, 13:15
zobaczymy na rozwój sytuacji...
na razie jedno jest pewne, że Mały odmówił wykonywania swoich obowiązków w pracy i poniesie karę... a jaka będzie to zobaczymy...
Nie ma, nie ma wody na pustyni...
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 09.07.2010, 13:15
Nie wiem co chciał zamanifestować. Widzę , że z Małeckiego robi się powoli taki "granat" jak z Mihajlowicia.
Ciekawe na co liczy takim zachowaniem.
Dziecinada i amatorszczyzna. Może na słońcu zbyt długo siedział ?
Z tego co kojarzę to niedawno dostał całkiiem sporą podwyżkę. Sodówa ?

I taki gość ma być "prawdziwym Wiślakiem" , ręce opadają.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 09.07.2010, 13:16
Jaki wniosek sie nasuwa? nie kupujemy nikogo bo zaraz nastepni sie zbuntują że moga stracic miejsce w skladzie.Jeśli Małecki bylby normalny to jak nie gra przez runde bo stracił zaufanie trenera albo przegral rywalizacje o miejsce w skladzie idzie jego menago do prezesa i rozmawia na temat sprzedaży lub wypozyczenia a nie wali fochy bo nie zagrał w jednym meczu sparingowym od poczatku.
Odpowiedz cytując
d.j
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.07.2010, 13:17
WiślakMyślenice chyba się troszkę zagalopowałeś stwierdzeniem że piłkarsko Małecki jest gorszy od Łobodzińskiego...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 09.07.2010, 13:22
Na razie mamy enigmatyczny, bo bardzo wstrzemięźliwy komunikat klubu. I rewelacje wypisywane przez portal goool.pl, czyli odpowiednik Faktu.

Radzę więc spokojnie poczekać na dalszy rozwój wypadków. Na pewno wiadomość, że Małecki rozpoczął bunt jest fatalna. Mimo spadku formy Patryk był jednym z niewielu zawodników, którzy po wejściu z ławki dawali coś drużynie. Mamy za szczupłą kadrę, by nie przejmować się takim dodatkowym osłabieniem.

Ale może jeszcze chłopak się opamięta.

Z drugiej strony w tak zdecydowaną reakcję klubu nie chce mi się wierzyć. Zakaz wstępu na teren klubu to przecież uniemożliwienie wypełniania obowiązków pracowniczych i podstawa do anulowania kontraktu przez PZPN z winy pracodawcy. A ja nie wierzę w to, że nawet skonfliktowana z piłkarzem Wisła nie chciałaby zarobić na jego ewentualnym transferze.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.07.2010, 13:25
Jesli kopacz Malecki strzela focha,bo przegrał rywalizację z Łobodzińskim,to znaczy,że się nie nadaje do poważnej piłki.
Jesli kopacz Małecki swoim zachowaniem ma na celu wymyszenie transferu do innego klubu,to znaczy,że się nie nadaje do poważnej piłki. Tak czy siak klub nie powinien robić z siebie pośmiewiska i najbliższy sezon piłkarz Małecki powinien spędzić w ME. Może nauczy się tam jakże trudnej sztuki dośrodkowania. I jak dla mnie po dłuższym namyśle, temat Małeckiego w Wisle nie istnieje. Trzeba kogoś ściągnąć na jego miejsce, krótka piłka.

Testowany przez nas Holender tez miał jakieś problemy z samym sobą,więc nikt się z nim tam nie pierniczy i musi szukać zatrudnienia w Polsce.Rozumiecie,Holender z takim CV w Polsce! Na pewne zachowania nie ma pobłażania. To jest pracownik i musi wykonywać swoją pracę,jak się nie podoba niech wykupi swój kontrakt i do widzenia. Nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 09.07.2010, 13:28
Vinci

Czy tak trudno zrozumieć, że Małecki zagrał w otwarte i uczciwe karty ? Przecież ja nie broniłbym Małeckiego, gdyby nie miał racji. .
Obawiam się, ze ja to widzę trochę inaczej. Zasada jest prosta. Trener ma prawo decydować o wszystkim, co wiąże się ze składem, koncepcją i taktyką. Małecki natomiast ma prawo mieć swoje ambicje, i charakter, ale to nie upoważnia go do tak nagannego zachowania.

Umiejętności (nawet tych"fajnych") nie można mu odmówić, ale ma momenty, ze zachowuje się, bardzo delikatnie mówiąc grubiańsko. Jest w piłce na tyle długo, że powinien wiedzieć, co taka ostentacyjna krytyka może znaczyć przede wszystkim dla niego.

Wiesz, gdyby to był pierwszy raz, może jakoś to by się rozeszło po kościach. Tyle tylko, że to już powtarza się po raz kolejny. Owszem można go później tłumaczyć, że go coś bolało...tylko to chyba przewlekły ból, skoro kilka miesięcy wczesniej zmieszał z błotem kolegów oraz trenera młodzieżowej reprezentacji, później śmieciami nazywał ligowych rywali z boiska, a teraz w obecności grupy kibiców i opiniotwórczych dziennikarzy próbuje dowalić Kasperczakowi. Trenerowi, które co ciekawe sam widział dla niego miejsce na boisku w 2 połowie. To co? Miał go Kasperczak prosić, żeby łaskawie zagrał Czy koledzy mieli go prosić, by z nimi pokopał?
Do tego rywal też byle, jaki nie był, bo Wisła grała z mocną niemiecką drużyną.

Małeckiego szkoda, bo jeżeli się potwierdzą doniesienia o zakazie, to będzie równi pochyłej. Możesz mówić, że Kasperczak mu krzywdę zrobił...być może... ale od miesięcy pisano peany pochwalne o rodowitym wiślaku, o wspaniałym charakterze i Wieroności...zagłaskano kota i tym zrobiono mu jeszcze większą krzywdę. Kto grał w piłkę, ma świadomość tego, że czasem każdemu słusznie, bądź nie, przyjdzie wrócić na ławkę…

Dzisiaj ludzie zastanawiają się czy będzie mógł otworzyć drzwi do klubu. Kilkanaście miesięcy temu zastanawialiśmy się czy drużyna z nim w składzie, ogra reprezentację Arentyny z Aguero w składzie na MŚ.. nie sądzisz, że coś jest nie tak...?

Rzucił fochem w najmniej odpowiednim momencie dla wszystkich - klubu, kibiców i zawodników... kadra zespołu jest i tak zbyt mizerna, żeby jeszcze teraz takie idiotyzmy się działy...

Mam nadzieję, ze Patryk wróci jeszcze na prostą, ale nie kosztem innych i nie dając pretekstu do kolejnych podziałów...chociaż czarno to widzę, bo tego typu postaw Cupiał nienawidzi...
Ostatnio edytowane przez Vinci : 09.07.2010 o godz. 13:38.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.07.2010, 13:29
Życie według SKWK:
Kasperczak:Zbieramy się panowie na rozgrzewkę, Mały, Boguś, Jirsak wchodzą
Małecki: Ja nie będę się rozgrzewał, bo miałem ****a grać od początku.
K:Jak to kto ci tak powiiedizał?
M:Ja jestem Małecki i zawsze gram od początku, aż się zmęcze i poproszę o zmianę!
K:W słońcu siedizałeś bez czapki?
M: Nie ****a zgredzie, mówię jak jest. Mam wyjebane na Ciebie nie gram.
K:Ale nie no proszę Cię, zagraj Patryku. Proszę Prosze Proszę.
M: Na kolana, i proś
K już na kolanach: Proszę cię gwiazdo nasza przenajwiększa zagraj w dzisiejszym sparingu.
M: No masz szczęście przyjmuję przeprosiny, zagram na lewym skrzydle, Brożka do obrony przesuń i żeby była jasność mają mi podawać wszyscy piłki, kopie wolne, strzelam karne. Jasne?
K:Oczywiście proszę Pana.
M: No itak ma być, teraz znikaj do szatni przekazać taktykę jaką ci przedstawiłem, żeby te ogóry wiedziały co mio mają grać.

Panowie szopka przesła w kolejne stadium. Trzeba się go pozbyć, i tak w tym sezonie po tym co widać gramy o nic ewentulanie o puchary, ale jeśli on zostanie to to będzie rozkład od środka. Nowi zawodnicy on jako "stara wyg" to nie ma sensu.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.07.2010, 13:32
Jesli tej sytuacji zawodnik nie potrafi jasno wytlumaczyc, to nalezy go poprostu ukarac finansowo, tak jak to sie robi na calym swiecie. Nie rozumiem tez tej paniki...takie sytuacji zdarzaja sie w najlepszych klubach...taki "urok" pilki i duzej czesci osob uprawiajacych ten sport zawodowo. Niektore wrecz histeryczne reakcje, spowodowane sa raczej brakiem sympatii do Maleckiego ... Jopa juz nie ma, Pawelek kontuzjowany, a Diaz musi grac(z powodu polityki transferowej), wiec pozostaje Patryk(ktorego i ja nie jestem wielkim fanem, ale potrafie zachowac trzezwy osad).
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.07.2010, 13:35
Zajebiście. Mierny ale wierny Łobodziński wygrał rywalizację z Małeckim. Nie dziwię się że Cupiał nigdy nie oglądał Wisły w LM a teraz chyba, może zapomnieć o mistrzostwie. Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. Gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie. Winię tutaj bezwzględnie Kasperczaka za stawianie na przepłacanego, beznadziejnego Łobodzińskiego, bo to jest prawdopodobnie, meritum protestu Małeckiego i ja się tutaj akurat z nim zgadzam w 1906 %. Gdyby Cupiał zakupił kogoś lepszego i z nim przegrał Małecki, to pewnie Mały by nie protestował a tym bardziej ja. Póki co, korzyści bieżące i przyszłe, Wisła ma w Małeckim a nie w Łobodzińskim. Trzeba i mnie usunąć z Wisły, bo także jak Małecki, nie zgadzam się z Kasperczakiem, tyle że ani Boss ani nikt inny, nie mają na to wpływu ( nie mylić z ewentualnym banem od rava, bo to inna sprawa w razie czego ).
Co przegrał i z kim, całą poprzednią rundę przy Kasperczaku grał w pierwszym składzie, grał 45 minut z Dynamo, 90 minut z tymi amatorami, teraz być może tremer chciał spróbować inny wariant gry. W dodatku Mały też nie od początku pracuje z zespołem więc być może jego forma też nie jest najwyższa.
Mały może i jest wyróżniającym się zawodnikiem ale w takim razie co, nie można już go posadzić na ławce rezerwowych. Zawsze Małego broniłem ale jego zachowanie jest głupie.
Czy wyobrażacie sobie takie zachowanie np. Błaszczykowskiego.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 09.07.2010, 13:42
Chyba Ci się coś już kompletnie pokręciło, bo zaprzeczyłeś wszystkim zasadom panującym w piłce.
Rozumiem że nawet jak by Małecki przychodzi z promilami na treningi to i tak miał by grać bo przecież jest lepszy od Łobodzińskiego
Chwila...Jest lepszy? czy był lepszy?.Przedłużył Ci się zimowy sen i nie zdążyłeś się obudzić na całą rundę wiosenna?Kiedy był lepszy?W czym?W napierdalaniu na wszystkich? - tak w tym jest nie do doścignięcia i tu nawet dwóch Brożków wymięka.
Smuda też się uparł?Wszyscy chcą dobić biednego Patryka?
Byłeś na zgrupowaniach,na treningach? - wiesz jak kto trenował? - oglądałeś mecze? - jeśli nie to przestań pisać jakiś rzeczy z kosmosu.
Piłkarz jest od tego by wykonywać swoją pracę - za to mu płacą a nie za to by nie dość że rozwalać drużynę od środka, to jeszcze stawiać się do ludzi stojących wyżej w hierarchii od niego.
Szczególnie że grał(zazwyczaj słabo) i nikt go nigdzie nie dyskryminował - także teraz i na tym zgrupowaniu.

Z karą bym nie przesadzał, natomiast grzywna, przeprosiny i przynajmniej miesiąc w rezerwach to myślę że spokojnie powinien dostać.

A i niestety tym optymistycznym akcentem zawieszam swoją działaloność na jakiś czas(nie związane to jest z dniem dzisiejszym czy coś)
Tak więc do przeczytania kiedyś
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Stary 09.07.2010, 13:43
Kocie, te słowa dla mnie są tak bezsensowne jak dzisiejszy news Stowarzyszenia.
Rozumiem, że winnym zachowania Małego jest Łobodziński, który zagrał w pierwszym w składzie w Hiperważnym meczu, jakim dla Wisły jest mecz sparingowy.

Zgadzam się w pełni z postem Marszałka. Jeśli Małecki poczuł, że powinien grać w pierwszym składzie, tą całą energię powinien pokazać w inny sposób, wiadomo jaki.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.07.2010, 13:44
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Jesli kopacz Malecki strzela focha,bo przegrał rywalizację z Łobodzińskim,to znaczy,że się nie nadaje do poważnej piłki.
Jesli kopacz Małecki swoim zachowaniem ma na celu wymyszenie transferu do innego klubu,to znaczy,że się nie nadaje do poważnej piłki. Tak czy siak klub nie powinien robić z siebie pośmiewiska i najbliższy sezon piłkarz Małecki powinien spędzić w ME. Może nauczy się tam jakże trudnej sztuki dośrodkowania. I jak dla mnie po dłuższym namyśle, temat Małeckiego w Wisle nie istnieje. Trzeba kogoś ściągnąć na jego miejsce, krótka piłka.

Testowany przez nas Holender tez miał jakieś problemy z samym sobą,więc nikt się z nim tam nie pierniczy i musi szukać zatrudnienia w Polsce.Rozumiecie,Holender z takim CV w Polsce! Na pewne zachowania nie ma pobłażania. To jest pracownik i musi wykonywać swoją pracę,jak się nie podoba niech wykupi swój kontrakt i do widzenia. Nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Marszałek - idąc twoim tokiem rozumowania od razu niech rozwiążą z nim kontrakt i puszczą za darmo
Pisząc coś takiego wg mnie sam robisz z siebie (wiadomo co). Weź popatrz chłodno, biznesowo (tak często lansujesz to stwierdzenie) - Małecki jednak jest coś wart, czemu niby klub ma te pieniądze wyrzucać w błoto? Lepiej go sprzedać.

Więc wyluzuj, miesiąc czy dwa w ME wystarcza a nie 1 rok. Albo nawet kara pieniężna.

A co dośrodkowań Małeckiego - to Alvareza rozumiem od razu byś pogonił z Wisły bo On to dopiero balony strzelał
(Małecki przy nim to mistrz dośrodkowań)
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 09.07.2010 o godz. 13:49.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 09.07.2010, 13:47
Już czuję tą wspaniała atmosferę na najbliższym meczu.

Piłkarze wchodzą na rozgrzewkę, nie ma już w klubie Małeckiego.

Trybuny: Patryk Małecki! Patryk Małecki! Patryk Małecki!
Odpowiedz cytując
it
Senior Member

Stary 09.07.2010, 13:53
kot był najwyraźniej na tym samym słońcu co kopacz Małeczki i co "pałany" autor tekstu ze strony SKWK.

Ja tylko mam nadzieję, że info ze strony goool jest prawdziwe.

P.S. michu - a te trybuny to niby dlaczego miałby tak krzyczeć?
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Stary 09.07.2010, 13:54
it napisał(a):Wyświetl post
P.S. michu - a te trybuny to niby dlaczego miałby tak krzyczeć?
Bo to stosunkowo stały repertuar

Z resztą nie od dziś wiadomo że na Wiśle owce idą za Panem.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.07.2010, 13:55
no coz, jesli to sie potwierdzi z Malym to jakies 3mln euro przejdzie nam kolo nosa(w przyszlosci gdzies tyle moglibysmy wziac za niego), a i sportowo na dzis dzien siadziemy, szkoda
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 09.07.2010 o godz. 13:57.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.07.2010, 13:56
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Marszałek - idąc twoim tokiem rozumowania od razu niech rozwiążą z nim kontrakt i puszczą za darmo
Pisząc coś takiego wg mnie sam robisz z siebie (wiadomo co). Weź popatrz chłodno, biznesowo (tak często lansujesz to stwierdzenie) - Małecki jednak jest coś wart, czemu niby klub ma te pieniądze wyrzucać w błoto? Lepiej go sprzedać.

)
Nic za darmo. Napisałem wszakże,że może wykupić swój kontrakt i droga wolna. A sprzedać?pewnie,że tak ale kto go za dobre pieniądze kupi? Nie wiem ile on zarabia i mało mnie to interesuje, ale podstawa obecnie jest ukaranie go. Nie masz gwarancji,że facet nie odmówi wyjścia na murawę w czasie meczu pucharowego. Lub co by było zabawniejsze, zejścia z murawy. I nie napisałem nigdzie ,że optuje za rozwiązniem z nim kontraktu za porozumieniem stron,jak nieładnie sugerujesz.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 09.07.2010, 13:56
Patryk.

Jak mogłes......
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.07.2010, 13:57
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
no coz, jesli to sie potwierdzi z Malym to jakies 3 mln euro bedziemy w dupe, a i sportowo na dzis dzien siadziemy, szkoda
Po pierwsze primo. Z tych 3 mln i tak Wisła by nie powąchała.
Po drugie primo wcale nie musimy sportowo tracić, liczę ze wtedy kontrakt Małego zajmie inne pomocnik/skrzydłowy
Po trzecie strata Małego może oznaczać tylko lepiej dla klubu, zobacz co Patryk grał na wiosne? NIC. I do tego rozwalał atmosfere na boisku i w szatni wprowadzając nerwową atmosferę. Jak dla mnie pozbycie się go wyjdzie Wiśle tylko na dobre.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 09.07.2010, 13:58
Ja myślę, że skończy się na półrocznym zesłaniu do Młodej Ekstraklasy i karze finansowej, o ile oczywiście hrabia Małecki raczy przeprosić sztab szkoleniowy i trenerów z drużyny. Jeśli nie, to wydaje mi się, że wypożyczenie/sprzedaż, ciekawe tylko ile w takich okolicznościach uda się za niego dostać.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów