|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przeczytałem właśnie na wiadomej stronie wiadomy tekst. Artykułem tego bełkotu nazwać nie wypada.
Jad w stronę Kasperczaka wylewa się w każdym zdaniu, aż nieprzywoicie to wygląda, Oczywiście Małecki jest cacuś-glancuś, to przecież taki fajny ziom. SKWK publikując takie wypociny po raz kolejny strzela sobie w stopę. A ja czytając te głupoty dochodzę do wniosku, że TWSD cenzuruje odnośniki do ich strony nie dlatego, że mają konflikt. Po prostu dbają o nas i chcą nam oszczędzić idiotyzmów. Co do całej sprawy. Kopacz Małecki powinien raczej skupić się na dodatkowych godzinach treningu, a nie odstawiać fochy na poziomie rozwydrzonej 15-letniej gówniary. A jeśli wydaje mu się, że już jest najlepszy to proponuję oglądnąć dvd z ostatnimi meczami. Jego próby dośrodkowań mogą wywołać co najwyżej uśmiechy politowania. Jeżeli nic nie zrozumie to znaczy, że przypadek jest beznadziejny i należy kopnąć w rzyć i wyrzucić za drzwi. jachting napisał(a):
Ostatnio edytowane przez luke1906 : 09.07.2010 o godz. 11:42.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wiecie co... mialem nie pisac, ale postanowilem napisac swoje zdanie. Maleckiemu naprawde trzba ukrocic te rozki, bo naprawde zaczyna to wygladac juz moze nawet nie dramatycznie ale komicznie. Owszem wielu znakomitych pilkarzy bylo bezczelnych ale... do tej znakomitosci i ich poziomu Maleckiemu bardzo duzo brakuje, powinien skupic sie na wlasnym rozwoju a nie na swoich pieniadzach. Bo wlasny rozwoj zaprocentuje pieniedzmi na koncie.
Ukarac owszem, zeslac do rezerw czy ME na pol roku lub rok. Ale Maly musi zostac w Wisle. I do tego porzadna kara finansowa. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tak na marginesie to niestety objawia się profesjonalizm naszego klubu. Małecki powinien mieć obowiązkowe zajęcia z psychologiem. Tylko że takowego od dawna nie ma. Mały ma taki charakter jaki ma - przy odpowiednim prowadzeniu tego grajka można by to mądrze wykorzystać. Niestety u nas nie wiadomo nawet kto ma sprzątać pomieszczenia klubowe (przed przebudową - tym bardziej pewnie po niej) więc o czym my mówimy.
Co do igrzysk SKWK vs Kasperczak: również byłem przeciwnikiem zatrudniania Kasperczaka jako trenera i nie raz broniłem SKWK nie jako członek bo nim nie jestem ale jako sympatyk, natomiast teraz nie mam pomysłu na jakieś nawet absurdalne argumenty na obronę stanowiska wyrażonego na ich stronie. Mam nadzieję że to tylko tekst wyrażający opinię autora a nie stanowisko stowarzyszenia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej na weszło.com zilustrują nam o co dokładnie poszło. Znając zycie będzie to dla nas jedyne źródło informacji. Póki co nie ma sensu forowac zbyt daleko idących wyroków,choć takie zachowanie pracownika powinno co najmniej dziwić.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Małecki powinien zostać zesłany na kilka meczów do Młodej Ekstraklasy i wtedy, by zobaczył jak to jest być gwiazdeczką. Trzeba tego typa utemperować.
Co do artykułu z wiadomej strony to nie wiem czy śmiać sie czy płakać. Wykorzystuja kazda okazje by zrobic pojazd po Kasperczaku, Małeckiemu to wrecz dupe lizą i jeszcze podkreslaja, ze był on zwolennikiem Skorzy. Kazdy bład w zespole zrzucaja na barki Kaspra, pewnie liczą ze Basałaj zrobi z nim tak jak z Łaciakiem. Ja nie rozumiem, jak pare osob z ****probuje narzucic swoje zdanie wszystkim fanom BG, to co robia jest ponizej pasa, mysla ze sa włascicielami prawdy objawionej i głosza takie bzdety wszystkim, tych ludzi trzeba stamtad obalic, to oni robia podziały w strukturach ABG. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
http://www.goool.pl/ekstraklasa/2988...maeckiemu.html
Jesli to prawda, to koniec Małeckiego w Wiśle. Bóg wybacza, Boss nigdy. ![]()
rrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Miałem nie pisać ale muszę...
Małecki zrobił źle? Pewnie i tak, nie powinno mieć takie zachowanie miejsca w profesjonalnej piłce. Ale jak czytam co poniektórych komentarze typu: "sprzedać", "wywalić do ME" to się załamuje Czy Ci co to pisza chcą dobra naszego klubu? Pozbyć sie Małeckiego(bardzo dobrze rozwijającego się piłkarza) i pozostać na prawej pomocy z chwiejącym się na nogach Łobodzińskim... Taki wariant wam odpowiada? ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
moze Patryk się wqurwił bo przeczytał to http://tsw.com.pl/news/Slowackie-med...2f38ef8c154d76
A Marko przcież gra na pozycji Patryka i zdał sobie sprawe, że już nawet na ławce nie bedzie dla niego miejsca, bo wymagałoby walki i ambitnego udowadniania, że coś sie należy
Ostatnio edytowane przez massoud : 09.07.2010 o godz. 12:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Nie róbmy znowu z Małeckiego 13 letniego chłopaka w okresie dojrzewania... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I tu jest właśnie sedno sprawy : "średniego piłkarza" - otóż wielu już go wykreowało na wielką gwiazdę a póki co jest to właśnie dokładnie "średni piłkarz" - każdy widzi ile robi zamieszania ale mało kto weryfikuje to pod kątem efektywności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No to po Małeckim. Osuch zadzwonił pewnie do Brożka albo Garguły i się dowiedział o co kaman. Bardzo dobra reakcja Wisły pod warunkiem, że na miejsce Małeckiego ktoś przyjdzie, bo trzeba zauważyć, że zaraz po Marcelo i Głowackim Małecki był naszym najlepszym zawodnikiem w poprzednim sezonie.
Najlepsze rozwiązanie - wypożyczyć do I ligi angielskiej albo do Rosji. Szkoda by było nie zarobić na tym kopaczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Co Wy sie tak martwicie o niego, zupelnie jakby byl jakims wirtuozem pilki. Dawalem mu duzy kredyt zaufania ze wzgledu na jego postawe bo gral z reguly tragicznie. Jesli potwierdzi sie, ze powodem byl brak wyjscia w pierwszym skladzie, to znaczy ze Małecki jest zwyklym idiota. Jezeli chodzi o zagraniczny wyjazd, to mozna na niego nasrac. To czysta hipoteza bo faktow na razie nie znamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Zajebiście. Mierny ale wierny Łobodziński wygrał rywalizację z Małeckim. Nie dziwię się że Cupiał nigdy nie oglądał Wisły w LM a teraz chyba, może zapomnieć o mistrzostwie. Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. Gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie. Winię tutaj bezwzględnie Kasperczaka za stawianie na przepłacanego, beznadziejnego Łobodzińskiego, bo to jest prawdopodobnie, meritum protestu Małeckiego i ja się tutaj akurat z nim zgadzam w 1906 %. Gdyby Cupiał zakupił kogoś lepszego i z nim przegrał Małecki, to pewnie Mały by nie protestował a tym bardziej ja. Póki co, korzyści bieżące i przyszłe, Wisła ma w Małeckim a nie w Łobodzińskim. Trzeba i mnie usunąć z Wisły, bo także jak Małecki, nie zgadzam się z Kasperczakiem, tyle że ani Boss ani nikt inny, nie mają na to wpływu ( nie mylić z ewentualnym banem od rava, bo to inna sprawa w razie czego ).
Ostatnio edytowane przez kot : 09.07.2010 o godz. 12:52.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy efektywnosc Małeckiego była duzo lepsza niz ta Łobo w zeszlym sezonie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Strzelił 8 bramek (drugi strzelec zespołu) i miał też około 10 asyst. Statystki nieosiągalne zarówno dla Łobo jak i Kirma na ten moment.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Popieram w 100% I do tych piszących żeby się go pozbyć... Pewnie, sprzedajmy go, Legia na pewno będzie zainteresowana... ![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
? Takiego zawodnika nam nie potrzeba. Mamy juz lekko zwychrowanego Rybusa, nastepny chocby byl Messim nie jest nam potrzebny.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kreseq, Ty masz jakis czujnik na slowo Legia na tym forum
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Może Małecki sie nie angażował( domysł to jest tylko) Ja sam jestem zdania, ze Łobo to kopacz nie piłkarz ale musi iść jasny sygnał gra ten co zapierdala na terningach a nie opierdalacz za nazwisko czy też dawne osiągnięcia |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
A co do Twojego ostatniego zdania - tak, ludzi twierdzących że wiedzą lepiej od innych, kto co może w klubie, i radośnie przyklaskujących temu, że 22-letni średni kopacz ligowy może robić sobie jaja z trenera i kibiców, powinno się usuwać z Wisły. Nie sądzę jednak, żebyś w klubie piastował jakieś odpowiedzialne stanowisko. Wybacz ostry ton. Mimo wszystko pozdrawiam |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
Przyjdzie następny....ale jaki następny, bo już wybierać nie ma komu... kot czy to Ty pisałeś, czy ktoś Ci się na konto włamał ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No to poszedłeś po bandzie ![]() A możesz napisać do której ligi angielskiej bo nie jestem pewny? Zaraz, zaraz ile oni tych lig tam mają? Coś chyba koło ośmiu albo i lepiej. Aaa, to ok zrozumiałem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Zresztą mógł w przerwie wejść na boisko, zrobić parę akcji i udowodnić jak zajebistym jest piłkarzem... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Małecki się zachował jak szczeniak (nie pierwszy raz). Dla mnie sprawa wygląda jasno. Degradacja do ME. Chłopak zrozumie, przeprosi i wróci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie zdziwię się jeśli zaraz na pewnej stronce pojawi news, że przez nieudolnego trenera Wisła straciła swojego najlepszego piłkarza itp. Jeśli mamy nauczyć naszych kopaczy szacunku dla klubu, to niestety Małecki musi ponieść konsekwencje. No ale na jego miejsce musi przyjść klasowy skrzydłowy.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|