The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.07.2010, 11:38
jachting napisał(a):Wyświetl post
W każdym razie problemy Małeckiego wydają się banalne , wystarczyłaby za pewne rozmowa .
Ja myślę że porządny w******* w szatni.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.07.2010, 11:39
Przeczytałem właśnie na wiadomej stronie wiadomy tekst. Artykułem tego bełkotu nazwać nie wypada.
Jad w stronę Kasperczaka wylewa się w każdym zdaniu, aż nieprzywoicie to wygląda, Oczywiście Małecki jest cacuś-glancuś, to przecież taki fajny ziom.
SKWK publikując takie wypociny po raz kolejny strzela sobie w stopę. A ja czytając te głupoty dochodzę do wniosku, że TWSD cenzuruje odnośniki do ich strony nie dlatego, że mają konflikt. Po prostu dbają o nas i chcą nam oszczędzić idiotyzmów.

Co do całej sprawy. Kopacz Małecki powinien raczej skupić się na dodatkowych godzinach treningu, a nie odstawiać fochy na poziomie rozwydrzonej 15-letniej gówniary.
A jeśli wydaje mu się, że już jest najlepszy to proponuję oglądnąć dvd z ostatnimi meczami. Jego próby dośrodkowań mogą wywołać co najwyżej uśmiechy politowania. Jeżeli nic nie zrozumie to znaczy, że przypadek jest beznadziejny i należy kopnąć w rzyć i wyrzucić za drzwi.

jachting napisał(a):
Czy kara powinna być surowa ? Jeśli Małecki zrobił to w afekcie to bym mu darował i poustawiał mu to w głowie odpowiednio . Bo jesli to było nie świadome to naprawde nie wielka sprawa . Jeśli świadome to co innego .
Jeżeli robi takie rzeczy nieświadomie to znaczy, że czas najwyższy na wizytę u specjalisty. Zanim zrobi się niebezpiecznie.
Ostatnio edytowane przez luke1906 : 09.07.2010 o godz. 11:42.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.07.2010, 11:43
Wiecie co... mialem nie pisac, ale postanowilem napisac swoje zdanie. Maleckiemu naprawde trzba ukrocic te rozki, bo naprawde zaczyna to wygladac juz moze nawet nie dramatycznie ale komicznie. Owszem wielu znakomitych pilkarzy bylo bezczelnych ale... do tej znakomitosci i ich poziomu Maleckiemu bardzo duzo brakuje, powinien skupic sie na wlasnym rozwoju a nie na swoich pieniadzach. Bo wlasny rozwoj zaprocentuje pieniedzmi na koncie.

Ukarac owszem, zeslac do rezerw czy ME na pol roku lub rok. Ale Maly musi zostac w Wisle. I do tego porzadna kara finansowa.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 09.07.2010, 11:51
Cytat:
Tak samo nie miał prawa Kasperczak dopuścić do złych relacji z Patrykiem Małeckim, który nie ma łatwego charakteru ale ma za to serce do gry, waleczność i fajne jak na polskie warunki umiejętności piłkarskie.
Leżę i kwiczę... dziennikarzyna.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 09.07.2010, 11:58
Tak na marginesie to niestety objawia się profesjonalizm naszego klubu. Małecki powinien mieć obowiązkowe zajęcia z psychologiem. Tylko że takowego od dawna nie ma. Mały ma taki charakter jaki ma - przy odpowiednim prowadzeniu tego grajka można by to mądrze wykorzystać. Niestety u nas nie wiadomo nawet kto ma sprzątać pomieszczenia klubowe (przed przebudową - tym bardziej pewnie po niej) więc o czym my mówimy.
Co do igrzysk SKWK vs Kasperczak: również byłem przeciwnikiem zatrudniania Kasperczaka jako trenera i nie raz broniłem SKWK nie jako członek bo nim nie jestem ale jako sympatyk, natomiast teraz nie mam pomysłu na jakieś nawet absurdalne argumenty na obronę stanowiska wyrażonego na ich stronie. Mam nadzieję że to tylko tekst wyrażający opinię autora a nie stanowisko stowarzyszenia.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 09.07.2010, 12:05
Najprawdopodobniej na weszło.com zilustrują nam o co dokładnie poszło. Znając zycie będzie to dla nas jedyne źródło informacji. Póki co nie ma sensu forowac zbyt daleko idących wyroków,choć takie zachowanie pracownika powinno co najmniej dziwić.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.07.2010, 12:11
Małecki powinien zostać zesłany na kilka meczów do Młodej Ekstraklasy i wtedy, by zobaczył jak to jest być gwiazdeczką. Trzeba tego typa utemperować.

Co do artykułu z wiadomej strony to nie wiem czy śmiać sie czy płakać. Wykorzystuja kazda okazje by zrobic pojazd po Kasperczaku, Małeckiemu to wrecz dupe lizą i jeszcze podkreslaja, ze był on zwolennikiem Skorzy. Kazdy bład w zespole zrzucaja na barki Kaspra, pewnie liczą ze Basałaj zrobi z nim tak jak z Łaciakiem.

Ja nie rozumiem, jak pare osob z ****probuje narzucic swoje zdanie wszystkim fanom BG, to co robia jest ponizej pasa, mysla ze sa włascicielami prawdy objawionej i głosza takie bzdety wszystkim, tych ludzi trzeba stamtad obalic, to oni robia podziały w strukturach ABG.
Odpowiedz cytując
pzkwr
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.07.2010, 12:16
http://www.goool.pl/ekstraklasa/2988...maeckiemu.html

Jesli to prawda, to koniec Małeckiego w Wiśle. Bóg wybacza, Boss nigdy.
rrr
Odpowiedz cytując
d.j
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.07.2010, 12:18
Miałem nie pisać ale muszę...

Małecki zrobił źle? Pewnie i tak, nie powinno mieć takie zachowanie miejsca w profesjonalnej piłce.

Ale jak czytam co poniektórych komentarze typu: "sprzedać", "wywalić do ME" to się załamuje

Czy Ci co to pisza chcą dobra naszego klubu? Pozbyć sie Małeckiego(bardzo dobrze rozwijającego się piłkarza) i pozostać na prawej pomocy z chwiejącym się na nogach Łobodzińskim... Taki wariant wam odpowiada?
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 09.07.2010, 12:19
moze Patryk się wqurwił bo przeczytał to http://tsw.com.pl/news/Slowackie-med...2f38ef8c154d76

A Marko przcież gra na pozycji Patryka
i zdał sobie sprawe, że już nawet na ławce nie bedzie dla niego miejsca, bo wymagałoby walki i ambitnego udowadniania, że coś sie należy
Ostatnio edytowane przez massoud : 09.07.2010 o godz. 12:29.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 09.07.2010, 12:22
d.j napisał(a):Wyświetl post
Miałem nie pisać ale muszę...

Małecki zrobił źle? Pewnie i tak, nie powinno mieć takie zachowanie miejsca w profesjonalnej piłce.

Ale jak czytam co poniektórych komentarze typu: "sprzedać", "wywalić do ME" to się załamuje

Czy Ci co to pisza chcą dobra naszego klubu? Pozbyć sie Małeckiego(bardzo dobrze rozwijającego się piłkarza) i pozostać na prawej pomocy z chwiejącym się na nogach Łobodzińskim... Taki wariant wam odpowiada?
Wisła istniała bez Małeckiego i bez niego istnieć będzie. Dlatego nie warto dać sobie wejść na głowę i pozwolić średniemu piłkarzowi ze zbyt wybujałym ego rządzić w szatni tylko dlatego, że jest lepszy od drugiego zawodnika na tej pozycji.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 09.07.2010, 12:27
jachting napisał(a):Wyświetl post

Ale to nie musi oznaczać , że dobrze sobie radzą z emocjami , że są świadomi , działają na chłodno i mają dobre strategie .
Jeżeli studenta by poniosły emocje względem wykładowcy, czy pracownika względem szefa/przełożonego, to już nie miałby czego szukać na uczelnil/w pracy.

Nie róbmy znowu z Małeckiego 13 letniego chłopaka w okresie dojrzewania...
Ddf
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 09.07.2010, 12:28
murray napisał(a):Wyświetl post
Wisła istniała bez Małeckiego i bez niego istnieć będzie. Dlatego nie warto dać sobie wejść na głowę i pozwolić średniemu piłkarzowi ze zbyt wybujałym ego rządzić w szatni tylko dlatego, że jest lepszy od drugiego zawodnika na tej pozycji.
I tu jest właśnie sedno sprawy : "średniego piłkarza" - otóż wielu już go wykreowało na wielką gwiazdę a póki co jest to właśnie dokładnie "średni piłkarz" - każdy widzi ile robi zamieszania ale mało kto weryfikuje to pod kątem efektywności.
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.07.2010, 12:33
No to po Małeckim. Osuch zadzwonił pewnie do Brożka albo Garguły i się dowiedział o co kaman. Bardzo dobra reakcja Wisły pod warunkiem, że na miejsce Małeckiego ktoś przyjdzie, bo trzeba zauważyć, że zaraz po Marcelo i Głowackim Małecki był naszym najlepszym zawodnikiem w poprzednim sezonie.

Najlepsze rozwiązanie - wypożyczyć do I ligi angielskiej albo do Rosji. Szkoda by było nie zarobić na tym kopaczu.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.07.2010, 12:33
Co Wy sie tak martwicie o niego, zupelnie jakby byl jakims wirtuozem pilki. Dawalem mu duzy kredyt zaufania ze wzgledu na jego postawe bo gral z reguly tragicznie. Jesli potwierdzi sie, ze powodem byl brak wyjscia w pierwszym skladzie, to znaczy ze Małecki jest zwyklym idiota. Jezeli chodzi o zagraniczny wyjazd, to mozna na niego nasrac. To czysta hipoteza bo faktow na razie nie znamy.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 09.07.2010, 12:37
Zajebiście. Mierny ale wierny Łobodziński wygrał rywalizację z Małeckim. Nie dziwię się że Cupiał nigdy nie oglądał Wisły w LM a teraz chyba, może zapomnieć o mistrzostwie. Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. Gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie. Winię tutaj bezwzględnie Kasperczaka za stawianie na przepłacanego, beznadziejnego Łobodzińskiego, bo to jest prawdopodobnie, meritum protestu Małeckiego i ja się tutaj akurat z nim zgadzam w 1906 %. Gdyby Cupiał zakupił kogoś lepszego i z nim przegrał Małecki, to pewnie Mały by nie protestował a tym bardziej ja. Póki co, korzyści bieżące i przyszłe, Wisła ma w Małeckim a nie w Łobodzińskim. Trzeba i mnie usunąć z Wisły, bo także jak Małecki, nie zgadzam się z Kasperczakiem, tyle że ani Boss ani nikt inny, nie mają na to wpływu ( nie mylić z ewentualnym banem od rava, bo to inna sprawa w razie czego ).
Ostatnio edytowane przez kot : 09.07.2010 o godz. 12:52.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Stary 09.07.2010, 12:40
Czy efektywnosc Małeckiego była duzo lepsza niz ta Łobo w zeszlym sezonie?
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.07.2010, 12:43
sqallpl napisał(a):Wyświetl post
Czy efektywnosc Małeckiego była duzo lepsza niz ta Łobo w zeszlym sezonie?
Strzelił 8 bramek (drugi strzelec zespołu) i miał też około 10 asyst. Statystki nieosiągalne zarówno dla Łobo jak i Kirma na ten moment.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.07.2010, 12:43
Cytat:
Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie
Ale to, że grał w sparingach mniej od Łobo to od razu musi oznaczać, że definitywnie przegrał z nim rywalizację? Przecież wiosną Małecki grał we wszystkich spotkaniach i tylko w dwóch opuścił boisko przed czasem. Gdyby w pierwszych 10 spotkaniach sezonu ani razu nie wyszedł w pierwszym składzie to mógłby mieć pretensje, a tak to jego obowiązkiem było pokazać, że faktycznie jest lepszy od Łobo, a nie strzelać fochy dlatego, że ten drugi i Żurawski dostają więcej szans w sparach.
Odpowiedz cytując
d.j
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 09.07.2010, 12:44
kot napisał(a):Wyświetl post
Zajebiście. Mierny ale wierny Łobodziński wygrał rywalizację z Małeckim. Nie dziwię się że Cupiał nigdy nie oglądał Wisły w LM a teraz chyba moze zapomnieć o mistrzostwie. Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie. Winię tutaj bezwzględnie Kasperczaka za stawianie na Łobodzińskiego, bo to jest prawdopodobnie, meritum protestu Małeckiego i ja się tutaj akurat z nim zgadzam. Trzeba i mnie usunąć z Wisły.

Popieram w 100%

I do tych piszących żeby się go pozbyć... Pewnie, sprzedajmy go, Legia na pewno będzie zainteresowana...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 09.07.2010, 12:46
Popieram w 100%

I do tych piszących żeby się go pozbyć... Pewnie sprzedajmy go, Legia na pewno będzie zainteresowana...
Chyba zartujesz ? Takiego zawodnika nam nie potrzeba. Mamy juz lekko zwychrowanego Rybusa, nastepny chocby byl Messim nie jest nam potrzebny.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
madziar
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 09.07.2010, 12:49
Popieram w 100%

I do tych piszących żeby się go pozbyć... Pewnie, sprzedajmy go, Legia na pewno będzie zainteresowana...
Co sie przejmujesz? Drzec ryja na kolegów i machać rekami potrafi o wiele wiecej pilkarzy niz tylko Malecki...;p
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Stary 09.07.2010, 12:50
kreseq, Ty masz jakis czujnik na slowo Legia na tym forum

Cytat:
Strzelił 8 bramek (drugi strzelec zespołu) i miał też około 10 asyst. Statystki nieosiągalne zarówno dla Łobo jak i Kirma na ten moment.
Troche sie zagalopowalem. Małecki rzeczywiscie byl efektywniejszy. Mi jednak pozostal w glowie obraz jego slabej gry, czesto akceptowalnej jedynie ze wzgledu na wieksze zaangazowanie niz reszta zespolu.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Zajebiście. Mierny ale wierny Łobodziński wygrał rywalizację z Małeckim. Nie dziwię się że Cupiał nigdy nie oglądał Wisły w LM a teraz chyba, może zapomnieć o mistrzostwie. Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. Gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie. Winię tutaj bezwzględnie Kasperczaka za stawianie na przepłacanego, beznadziejnego Łobodzińskiego, bo to jest prawdopodobnie, meritum protestu Małeckiego i ja się tutaj akurat z nim zgadzam w 1906 %. Korzyści bieżące i przyszłe, Wisła ma w Małeckim a nie w Łobodzińskim. Trzeba i mnie usunąć z Wisły, bo także jak Małecki, nie zgadzam się z Kasperczakiem, tyle że ani Boss ani nikt inny, nie mają na to wpływu ( nie mylić z ewentualnym banem od rava, bo to inna sprawa w razie czego ).
A wiesz jak sie prezentoali na treningach ostanio
Może Małecki sie nie angażował( domysł to jest tylko)
Ja sam jestem zdania, ze Łobo to kopacz nie piłkarz
ale musi iść jasny sygnał
gra ten co zapierdala na terningach a nie opierdalacz za nazwisko czy też dawne osiągnięcia
Odpowiedz cytując
maxx304
Senior Member

Od: 03.2006

Zajebiście. Mierny ale wierny Łobodziński wygrał rywalizację z Małeckim. Nie dziwię się że Cupiał nigdy nie oglądał Wisły w LM a teraz chyba moze zapomnieć o mistrzostwie. Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie. Winię tutaj bezwzględnie Kasperczaka za stawianie na Łobodzińskiego, bo to jest prawdopodobnie, meritum protestu Małeckiego i ja się tutaj akurat z nim zgadzam. Trzeba i mnie usunąć z Wisły.
Pewnie. Bo Ty, Kocie, albo Tobie podobni eksperci, wiecie najlepiej, co dla klubu jest dobre. Chcesz rozliczać trenera? Zrób to po sezonie, a nie po sparingu, w którym nota bene trener chciał wpuścić Gwiazdorka, ale ten się na niego wypiął. Do jasnej cholery, dajcie temu trenerowi, kto by to nie był, jakąkolwiek władzę w zakresie ustalania składu i taktyki. Jak źle ustali - OK, możecie jechać z nim, chociaż dla mnie to bez sensu. A nie wyjeżdża jeden z drugim z tekstem "Małecki ma rację, bo Łobo jest cienki ale gra". Nie Ty, Kocie, ani nikt z tego forum, nie decydujesz o tym, kto wystąpi w pierwszym składzie Wisły. A Małecki nie ma prawa oceniać, kto jest od niego lepszy, a kto nie. Bo jak zacznie to robić, to później wyskakują takie kwiatki jak słynne już "A kim ty ****a jesteś, śmieciu", czy też wojna z trenerem, bo nie zaczął ustalania składu od Małeckiego. W drużynie rządzi trener i rada. Tyle. Czy to się Małeckiemu podoba, czy nie.
A co do Twojego ostatniego zdania - tak, ludzi twierdzących że wiedzą lepiej od innych, kto co może w klubie, i radośnie przyklaskujących temu, że 22-letni średni kopacz ligowy może robić sobie jaja z trenera i kibiców, powinno się usuwać z Wisły. Nie sądzę jednak, żebyś w klubie piastował jakieś odpowiedzialne stanowisko.

Wybacz ostry ton.
Mimo wszystko pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 09.07.2010, 12:52
Zajebiście. Mierny ale wierny Łobodziński wygrał rywalizację z Małeckim. Nie dziwię się że Cupiał nigdy nie oglądał Wisły w LM a teraz chyba, może zapomnieć o mistrzostwie. Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. Gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie. Winię tutaj bezwzględnie Kasperczaka za stawianie na przepłacanego, beznadziejnego Łobodzińskiego, bo to jest prawdopodobnie, meritum protestu Małeckiego i ja się tutaj akurat z nim zgadzam w 1906 %. ).
Nawet jeżeli jest tak, jak napisałeś, chociaż tego nie wiemy, to zajebistą koncepcję przedstawiłeś. Niech piłkarze sami sobie skład wybierają. Będą decydować kto na ławce, a kto w "podstawowym" i mogą grać. Europa nasza...a jak się nie uda, to trenera zwolnimy Przyjdzie następny....ale jaki następny, bo już wybierać nie ma komu...

kot czy to Ty pisałeś, czy ktoś Ci się na konto włamał
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 09.07.2010, 12:53
tormenthor napisał(a):Wyświetl post
No to po Małeckim. Osuch zadzwonił pewnie do Brożka albo Garguły i się dowiedział o co kaman. Bardzo dobra reakcja Wisły pod warunkiem, że na miejsce Małeckiego ktoś przyjdzie, bo trzeba zauważyć, że zaraz po Marcelo i Głowackim Małecki był naszym najlepszym zawodnikiem w poprzednim sezonie.

Najlepsze rozwiązanie - wypożyczyć do I ligi angielskiej albo do Rosji. Szkoda by było nie zarobić na tym kopaczu.

No to poszedłeś po bandzie
A możesz napisać do której ligi angielskiej bo nie jestem pewny? Zaraz, zaraz ile oni tych lig tam mają? Coś chyba koło ośmiu albo i lepiej. Aaa, to ok zrozumiałem.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 09.07.2010, 12:56
Zajebiście. Mierny ale wierny Łobodziński wygrał rywalizację z Małeckim. Nie dziwię się że Cupiał nigdy nie oglądał Wisły w LM a teraz chyba, może zapomnieć o mistrzostwie. Sednem sprawy nie jest Małecki, ale Łobodziński. Gdybym ja miał przegrać rywalizację z kimś klasy Łobodzińskiego, także bym nie wytrzymał psychicznie. Winię tutaj bezwzględnie Kasperczaka za stawianie na przepłacanego, beznadziejnego Łobodzińskiego, bo to jest prawdopodobnie, meritum protestu Małeckiego i ja się tutaj akurat z nim zgadzam w 1906 %. Gdyby Cupiał zakupił kogoś lepszego i z nim przegrał Małecki, to pewnie Mały by nie protestował a tym bardziej ja. Póki co, korzyści bieżące i przyszłe, Wisła ma w Małeckim a nie w Łobodzińskim. Trzeba i mnie usunąć z Wisły, bo także jak Małecki, nie zgadzam się z Kasperczakiem, tyle że ani Boss ani nikt inny, nie mają na to wpływu ( nie mylić z ewentualnym banem od rava, bo to inna sprawa w razie czego ).
Z czym się nie zgadzasz? Przecież Kasperczak jest w Wiśle pół roku i stawiał na Małeckiego. Przecież grał cały sezon! Nie można go w sparingu na ławce posadzić? O czym ty mówisz?

Zresztą mógł w przerwie wejść na boisko, zrobić parę akcji i udowodnić jak zajebistym jest piłkarzem...
Ddf
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.07.2010, 12:59
Małecki się zachował jak szczeniak (nie pierwszy raz). Dla mnie sprawa wygląda jasno. Degradacja do ME. Chłopak zrozumie, przeprosi i wróci.
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.07.2010, 13:02
Nie zdziwię się jeśli zaraz na pewnej stronce pojawi news, że przez nieudolnego trenera Wisła straciła swojego najlepszego piłkarza itp. Jeśli mamy nauczyć naszych kopaczy szacunku dla klubu, to niestety Małecki musi ponieść konsekwencje. No ale na jego miejsce musi przyjść klasowy skrzydłowy.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów