|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Żal mi was, naprawdę. Chyba faktycznie za długo już Wisła nie grała meczu o punkty ![]() AEEEEAAAOOO, Kaczyński GOOOOL! Gola, gola, gola, strzelcie PO gola! ![]() Tylko która strona jest tu na wyjeździe? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
W USA chyba wybory wczesniej sie zakonczyly nie ?
Krakow za Komorem wiec Kaczynski jest gosciem ![]() ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja nie byłem za żadnym z nich bo co to za demokracja jak w 1 turze lansowało się tylko dwóch kandydatów... już z góry było wiadomo kto do drugiej tury przejdzie..
teraz głosowałem za JK, ale strasznie mnie ciekawi co zrobi PO z pełnią władzy, bo narazie to zamiast rządzić kłócą się z PiS.. dla mnie to parodia żeby partie z tej samej strony tak się żarły ze sobą.. Jeśli wygra BK to czekam na prawdziwe oblicze PO pzdr![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ale pierwsze 20 procent zliczonych to małe okręgi , 30 procent dopiero mieszane .
W 20 procent małych okręgów to napewno pare procent dla Pis , więc spokojnie . Raczej mało prawdopodobne żeby 3 sondaże się myliły i to tak znacznie . ![]()
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Coraz ciekawiej
Jarek obecnie o włos przeważa, choć myślę, że Bronek wzorem I tury prześcignie Kaczyńskiego o 1-2%. Ale głowy nie daję, będzie dużo śmiechu jak się rano okaże że Komorowski przegrał ![]() PS. Już nie przesadzajcie, że przy JK żadna ustawa nie przejdzie, nie ulegajcie manipulacji GW i TVNu. ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
dzięki za odpowiedź.
a o USA pytam bo jednak głosowali ponad 6 h przed nami, i jestem ciekaw czy na końcu je podliczą czy teraz są liczone te głosy ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
z tego co słyszałem w Trójce o 22 to te z USA w pierwszej kolejności miały być przeliczone...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A nie mowilem Jarek na prowadzeniu trzeba miec nadzieje ona umiera ostatnia
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam jutrzejsze wydanie Eski Rock, ciekawe co na to Wojewodzki
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Niemożliwe. Za ostro.
Nikt się tak nie napieprza jak Polak z Polakiem. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Polsat!
"sowieci do Moskwy" i "tu jest Polska" . Polska Rosja 1-0. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Dlatego ja właśnie wybrałem głos w kierunku Bronka, Kaczyński swoją szansę miał i w moim odczuciu jej nie wykorzystał, a teraz bardzo dużo się wyjaśni odnośnie Platformy, na ile rzeczywiście są oni warci, a ile tutaj jest dobrego PR-u. Taki rok prawdy dla tej partii to idealna sprawa, bo w razie czego będzie można ich bardzo skutecznie w 2011 zmienić, nie to co np 4 lata samodzielnego rządzenia. W przypadku Kaczyńskiego wątpię, że będąc prezydentem przy PO jako partii rządzącej zyska elektorat, bo wymówkę Platforma by miała świetną na wybory parlamentarne, łatwo by było pokazać Jarka jako tego złego, co wszystko blokuje i tak mielibyśmy prawdopodobnie 5 lat prezydenta niezbyt skłonnego do współpracy z rządem (biorąc pod uwagę wątpliwość wygranej PiS-u).
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Pozostalo 700 tysiecy glosow z Warszawy czyli spora czesc calosci, z czego 3/4 na Komora i wiecej w sumie nie ma co sobie glowy zawracac tematem wyborow
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie no, teraz jest pytanie - co będzie po 70-75% głosów. Jeśli przewaga Jarka się zwiększy to może wygrać, jeśli zmniejszy, to wygra Komorowski.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak samo mam, jak zawioda to ide glosowac na Napieralskiego w parlamentarnych...
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak by tak wygral komorwski to zobaczycie jaka bd marjonetka tuska i zobaczycie ile ukradna pieniedzy razem, Ja glosowalem na Janusza Korwina Mikkego ale nie przeszedl do II tury wiec rozsadniej bylo glosowac na Kaczynskiego ktory nie jest umoczony , reszta to bandyci i komunisci w przebraniu demokratow
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Dla przypomnienia 1 tura:
15% obwodów - 2 punkty przewagi Komorowskiego 50% obwodów - 0,7 punktu przewagi Komorowskiego 71% obwodów - 2,7 punktu przewagi Komorowskiego ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kaczynski ktory nigdy nie poszedl siedziec a ktory z duma mowil o tym w ostatnich dniach kampani gdzie on nie siedzial ? Ten ktory mowil ze nie bedzie koalicji z Samoobrona, ten ktory mowil ze jak jego brat zostanie prezydentem to on nie bedzie premierem ? Ten ktory mowil bratu ktore ustawy wetowac? Komorowski pewnie bedzie marionetka i wszystko Platformerskie podpisze ale patrz na obie strony medalu a nie tylko na swoja wlasna ideologie !!! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Żebyś się za przeproszeniem nie zesrał z radości.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Arkas - tak sie sklada ze glosowalem na Kaczynskiego
Pisze to pierwszy raz, a dopisalem w ramach ciekawostki. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
spokojnie bo Ci zyłka pęknie, kto by nie wygrał nikt z nas tego nie odczuje na + ani na - do roboty i tak trzeba jutro wstac..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Noi co ze siedzial? to tak jak bys powiedzial ze Walesa to bohater ktory w 88 roku omawial okragly stol i popijal wodeczke z kiszczakiem. O 1:10 Wyniki pkw nastepne bd , czekamy
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Najbardziej przekonuje że jednak Bronek wygra, sondaż TVP - to by była gruba jazda gdyby exit pools aż tyle się pomyliło. Ja osobiście kibicuje Komorze choć ani w pierwszej ani w drugiej turze nie poszedłem głosować - natomiast żadnej tragedii nie będzie jak wygra Jarek ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ale ja Wam powtarzam nie macie sobie co nawzajem ublizac i podniecac sie PiSem czy innym PO, to jest jedna ta sama banda warta siebie. Dalej bedzie w Polsce zle i dalej bedziemy krajem z liderami debilami na czele.
A Wy sie klocice ze Jarek jest fajny albo Bronek. W czym? Jedno warte drugiego, oby ylko glosow nazbierac to naklamia, naobiecuja a pozniej ich w dupe bedziecie mogli ucalowac ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O to ze Kaczynski klamie w zywe oczy, a polowa naszego spoleczenstwa tego nie widzi, ( nie mam ochoty sie tutaj spierac bo spiacy jestem ale nie usne wiedzac ze nastepna Kaczka jest prezydentem ;d) ![]()
|
|
|