The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 22:45
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, przecież wyników jeszcze nie ma. To znaczy są, ale z 21% komisji. I różnica wynosi 1,22%.
A wy się kłócicie o to, czy to dobrze że Komorowski wygrał?! Równie dobrze może przegrać, bo różnica jest śmiesznie mała.
Problem w tym, ze zliczaja w identyczny sposob jak w 1 turze wiec... kazdy wie o co chodzi

O 24 kolejne wyniki, zaloze sie ze roznica spadnie do ok 0,5%, jesli tak, to jest tak jak napisalem wyzej.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.07.2010, 22:49
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Równie dobrze może przegrać, bo różnica jest śmiesznie mała.
Szczególnie że Jarek wezwał do uważnej pracy przy urnach

Myślę że te z 45 już mogą wyjaśnić sprawę - jak mocno się przechyli na Bronka to po zawodach, jak nie to trza będzie poczekać.

A tak w ogóle to nie zazdroszczę ludziom którzy mocno przeżywają te wybory.Jedni niby radość, drudzy smutek ale dominująca jest niepewność
94 - Allah Akbar!!
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 04.07.2010, 22:50
Stereotypy o wyborcach PiSu są tak samo żałosne jak kawały o Polakach u zachodnich sąsiadów.
Przecież nie każdy wyborca PO musi być żydem z niewidzialną mycką i Gazetą Wyborczą w łapie nasłuchujący co tam w TVN24 się dzieje sprawdzając nowe ,,śmieszne,, wpisy na blogu małpki PO Janusza Palikota i uczącego się nowych przezwisk o wyborcach PiSu. To są stereotypy.

Oczywiście to jest pisane do tych głupszych i mniej inteligentnych ludzi bo Ci inteligentniejsi i mądrzejsi mają swoje zdanie, którego nic nie zmieni.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 04.07.2010, 22:56
Jeśli Bronek wygra to takie akcje promujące nasz kraj będą coraz częściej :
http://fronda.pl/news/czytaj/polacy_...ady_pederastow
I będzie ich to je*ało że ogólnie Polacy nie chcą tego na ulicach. Jest w końcu tzw. ustrój demokratyczny i nie może być nietolerancji.
Szkoda że nie pomyślą o prawdziwej Polsce, o jej historii...
A Palikot nie głosuje na Jarka bo kocha Polskę. Też bym kochał Polskę na jego miejscu ponieważ zajebi*te koryto się szykuje dla PO.

Lechista69 czyli mam rozumieć że jestem debilem i to jeszcze ze wsi bo wybrałem wg mnie lepszego kandydata. W sumie masz rację, Kraków jest wsią jeśli patrzeć na Amerykańskie megalopolis.
Ja ci powiem kto jest za Kaczyńskim - ludzie którzy są patriotami, cenią Polskę, jej historię i nie będą lecieć na każde zawołanie Unijnej mafii.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 04.07.2010 o godz. 23:02.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 04.07.2010, 22:58
Cytat:
Swoja droga inteligencja za Komorowskim, a mochery i wies za Kaczynskim ... Miasta za Bronkiem, wioski za Kaczorem... Europa za Komorem, kler + Usa za Kaczorem...
Wyniki wg "inteligencji" to piramidalna bzdura, nawet jeśli chodzi o wykształcenie wyższe to widzę co najwyżej korelację, a nie silny związek. Sprowadzanie wyników do tego co napisałeś to z jednej strony argument sympatyków Komorowskiego mający pokazać, że wyborcy Kaczyńskiego to debile, z kolei ci drudzy czują się upoważnieni do rzucania zabawnymi terminami pokroju "wykształciucha".

Zupełnie inna sprawa to wyniki w dużych miastach i na wsi, nie chciałbym dolewać oliwy do ognia, ale to naprawdę o czymś świadczy. Zresztą, Ameryki tutaj nie trzeba odkrywać.
Lechista69
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 04.07.2010, 22:58
Dobrze ze Kaczor nie wygral bo wtedy tak by bylo...

Podczas mszy ksiądz przekonywał, że tylko Radio Maryja wie, na kogo głosować, i że tym kandydatem jest Kaczyński - opowiadają zbulwersowani mieszkańcy Kraśnika

http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106...czas_mszy.html
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.07.2010, 23:01
Przy 45 na 100% będzie prowadził Jarek. Mimo wszystko wyniki z 20% są za małe żeby wygrał. Nie ma się już co łudzić. Przegra jakoś 53 do 47.
Watts
Senior Member

Stary 04.07.2010, 23:02
Cytat:
Jeśli Bronek wygra to takie akcje promujące nasz kraj będą coraz częściej :
http://fronda.pl/news/czytaj/polacy_...ady_pederastow
I będzie ich to je*ało że ogólnie Polacy nie chcą tego na ulicach. Jest w końcu tzw. ustrój demokratyczny i nie może być nietolerancji.
Szkoda że nie pomyślą o prawdziwej Polsce, o jej historii...
A Palikot nie głosuje na Jarka bo kocha Polskę. Też bym kochał Polskę na jego miejscu ponieważ zajebi*te koryto się szykuje dla PO.
Ja nie łączyłbym przyzwolenia na demonstracje gejów z urzędem prezydenta. O wiele więcej wg mnie leży w gestii samorządów, np. masz Majchrowskiego który na nie zezwala i z opcją polityczną prezydenta niewiele ma to wspólnego.
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 04.07.2010, 23:05
Watts napisał(a):Wyświetl post
Ja nie łączyłbym przyzwolenia na demonstracje gejów z urzędem prezydenta. O wiele więcej wg mnie leży w gestii samorządów, np. masz Majchrowskiego który na nie zezwala i z opcją polityczną prezydenta niewiele ma to wspólnego.
Tyle że Majchrowski jest lewiakiem a oni takie rzeczy promują.
A Komorowski jak było pytanie nt. homoseksualistów to nie powiedział im "nie". W Warszawie PO wydało zgodę na ten gejowski cyrk. Więc ja nie widzę nikogo kto by mógł powiedzieć takim rzeczom "stop".
A to niedobrze świadczy o Polsce, zbliżamy się wielkimi krokami do "upragnionego Zachodu" ...

Żmijka źle to ująłem, chodzi mi o to, że moim zdaniem Bronek zrobi wszystko abyśmy byli w łasce UE. A to mi się nie podoba.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 04.07.2010 o godz. 23:22.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Lechista69
Senior Member

Stary 04.07.2010, 23:08
http://wybory.wp.pl/wynikidrugatura.html

i zobacz wyksztalcenie, z glowy sobie to wzieli ?
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 04.07.2010, 23:09
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Ja ci powiem kto jest za Kaczyńskim - ludzie którzy są patriotami, cenią Polskę, jej historię i nie będą lecieć na każde zawołanie Unijnej mafii.
Rozumiem, że ci co nie są za JK nie spełniają w/w cech ... super!

Tak głosowałam na BK, i o zgrozo jestem patriotką, cenię (KOCHAM!) Polskę i nie lece na każde zawołanie UE ... ciekawe ...
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.07.2010, 23:14
nie interesuje sie polityka ale zaczyna mi sie to podobac, fajna zabawa bo zaraz sie okaze ze Jarek wygral, hehehe, ciekawe jaka ma mine Bronek , ktory byl pewny wygranej
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

UniaTarnówZKS1928 napisał(a):Wyświetl post
Przy 45 na 100% będzie prowadził Jarek. Mimo wszystko wyniki z 20% są za małe żeby wygrał. Nie ma się już co łudzić. Przegra jakoś 53 do 47.

No i jest prowadzenie ale przewaga mała. 50,4% d0 49,6% !
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Mamy zmianę lidera . Pamięta ktoś jak to się zmieniało 2 tygodnie temu?
94 - Allah Akbar!!
Watts
Senior Member

Cytat:
Jestem w tej chwili oazą spokoju bo nie popieram żadnego z kandydatów, ale z czymś takim po prostu nie polemizuję, bo zwyczajnie nie mam jak : - )

Którą historię Polski cenisz? Renesansową Polskę złotej jesieni, która wbrew teoriom lansowanym przez międzywojenny obóz narodowo-radykalny, była państwem wielonarodowym z szeroką tolerancją religijną gdzie mieszały się różne kultury? Czy może silnie rozwijającą się Polskę czasów dwudziestolecia międzywojennego z autokratycznymi rządami Piłsudskiego, który trzymał pewne kręgi za przysłowiową mordę?

Co to ma wszystko do rzeczy?
zidanemarcin
Senior Member

Od: 11.2008

Po wynikach z 51% prowadzi . . . Jarek

labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.07.2010, 23:15
o ktÓrej ma byĆ nastĘpna konferencja pkw ?
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

harimata napisał(a):Wyświetl post
Stereotypy o wyborcach PiSu są tak samo żałosne jak kawały o Polakach u zachodnich sąsiadów.
Przecież nie każdy wyborca PO musi być żydem z niewidzialną mycką i Gazetą Wyborczą w łapie nasłuchujący co tam w TVN24 się dzieje sprawdzając nowe ,,śmieszne,, wpisy na blogu małpki PO Janusza Palikota i uczącego się nowych przezwisk o wyborcach PiSu. To są stereotypy.

Oczywiście to jest pisane do tych głupszych i mniej inteligentnych ludzi bo Ci inteligentniejsi i mądrzejsi mają swoje zdanie, którego nic nie zmieni.
Dokładnie. Prawda jest taka, że obie partie próbowały wyborcom przeciwników stworzyć takowe stereotypy - szeroko rozumiany "obóz" PO że PiS to wieś, kler itd., a ze strony "obozu" PiS, że PO to wyborcza, Palikot i "intelygencja", zagrożenie dla demokracji, sprzedaż państwa itd. I tak znam wiele przypadków ludzi, którzy nie głosowali z przekonań politycznych, tylko chcieli uniknąć identyfikacji z jednym, bądź drugim stereotypem i również odwrotnie - "bo przecież katolik głosuje na pana Kaczyńskiego, a PO to mieszczuchy i złodzieje" albo inne kwiatki w stylu "bo na PiS to tylko mochery, TRWAM i wieśniaki". Ot taką mamy w wielu przypadkach świadomość polityczną...
kreseq
Warszawiak

"Do PKW na samym końcu docierają wyniki z dużych miast i z zagranicy (wliczane są do obwodu warszawskiego). I to zwykle one dają decydujące rozstrzygnięcie. Jak wynika z sondaży, duże miasta zdecydowanie poparły Komorowskiego, a więc można przypuszczać, że obecnie 1 punktowa przewaga Komorowskiego będzie rosła wraz ze spływem danych do PKW."

Dobranoc Po wyborach. Komorowski ok 4-5% przewagi na koniec.

JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Mamy zmianę lidera . Pamięta ktoś jak to się zmieniało 2 tygodnie temu?
Niestety (dla mojej opcji) przy 70 i 90% poparcie dla Bronka wzrastało
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 04.07.2010, 23:16
wygramy wygramy wygramy wyborców Bronka pozdrawiamy. Prezydenta mamy
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 04.07.2010, 23:17
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
http://wybory.wp.pl/wynikidrugatura.html

i zobacz wyksztalcenie, z glowy sobie to wzieli ?
To wszystko jest z dupy strony... powiedz mi na jak wielkiej grupie sa robione badania ? no ?
Z tego co mi wiadomo na 50 czy tam 90 tys ludzi, nie wierz bezgranicznie w slupki )
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Lechista69
Senior Member

kreseq mam nadzieje ze masz racje, w Gdańsku rozpacz na chwilę obecną o której teraz następne wyniki ?
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

obaj kandydaci to dno dna, oby wygrał Komor zobaczymy co platforma nawojuje (PiSiorki już mialy władze w jednej rodzinie i nic z tego nie wyniknelo czas dac szanse Donaldom)
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
CelticusABG
Member

Od: 10.2007

Stary 04.07.2010, 23:18
51, 5 procent ogólnej liczby obwodów: Kaczyński - 50,4 proc. Komorowski - 49,59 procent. Kaczyński na prowadzeniu.
matti220
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 04.07.2010, 23:18
powinny byc co godzine informacje o wynikach , o 3 ma być z 90-95% obwodów... dwa tygodnie temu bylo podobnie ale nie o 23:50 a o 2:00 (tak mi sie wydaje byla glucha noc;p) ,więc obstawiam ze w nastepnych konferencjach Jarek powiększy przewagę ... ale byłyby jajca no ,ale cóż zwisa mi to kto będzie i tak nie ma realnej władzy w państwie
couch
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 04.07.2010, 23:19
No to ładnie. Ponad połowa obwodów i Jarek liderem. Jeśli on wygra to w Polsce żadna ustawa nie przejdzie.

Watts
Senior Member

Stary 04.07.2010, 23:19
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
To wszystko jest z dupy strony... powiedz mi na jak wielkiej grupie sa robione badania ? no ?
Z tego co mi wiadomo na 50 czy tam 90 tys ludzi, nie wierz bezgranicznie w slupki )
Dokładnie, netowe sondy i statystyki z portali są o kant dupska rozbić. Dlatego ufam tylko PKW
kreseq
Warszawiak

Stary 04.07.2010, 23:20
couch napisał(a):Wyświetl post
No to ładnie. Ponad połowa obwodów i Jarek liderem. Jeśli on wygra to w Polsce żadna ustawa nie przejdzie.

Pamietasz ile ustaw wetowal jego brat? Skonczcie powtarzac brednie...

Nie, USA to jak wiadomo wojewodztwo hamerykanskie, zaraz obok wielkopolski.... Pomysl.

labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 04.07.2010, 23:20
labtec napisał(a):Wyświetl post
o ktÓrej ma byĆ nastĘpna konferencja pkw ?

podbijam !

i pytam czy wyniki z zagranicy które będą przesyłane na końcu - to również wyniki z USA ?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów