|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
O 24 kolejne wyniki, zaloze sie ze roznica spadnie do ok 0,5%, jesli tak, to jest tak jak napisalem wyzej. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Szczególnie że Jarek wezwał do uważnej pracy przy urnach
![]() Myślę że te z 45 już mogą wyjaśnić sprawę - jak mocno się przechyli na Bronka to po zawodach, jak nie to trza będzie poczekać. A tak w ogóle to nie zazdroszczę ludziom którzy mocno przeżywają te wybory.Jedni niby radość, drudzy smutek ale dominująca jest niepewność ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Stereotypy o wyborcach PiSu są tak samo żałosne jak kawały o Polakach u zachodnich sąsiadów.
Przecież nie każdy wyborca PO musi być żydem z niewidzialną mycką i Gazetą Wyborczą w łapie nasłuchujący co tam w TVN24 się dzieje sprawdzając nowe ,,śmieszne,, wpisy na blogu małpki PO Janusza Palikota i uczącego się nowych przezwisk o wyborcach PiSu. To są stereotypy. Oczywiście to jest pisane do tych głupszych i mniej inteligentnych ludzi bo Ci inteligentniejsi i mądrzejsi mają swoje zdanie, którego nic nie zmieni. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jeśli Bronek wygra to takie akcje promujące nasz kraj będą coraz częściej :
http://fronda.pl/news/czytaj/polacy_...ady_pederastow I będzie ich to je*ało że ogólnie Polacy nie chcą tego na ulicach. Jest w końcu tzw. ustrój demokratyczny i nie może być nietolerancji. Szkoda że nie pomyślą o prawdziwej Polsce, o jej historii... A Palikot nie głosuje na Jarka bo kocha Polskę. Też bym kochał Polskę na jego miejscu ponieważ zajebi*te koryto się szykuje dla PO. Lechista69 czyli mam rozumieć że jestem debilem i to jeszcze ze wsi bo wybrałem wg mnie lepszego kandydata. W sumie masz rację, Kraków jest wsią jeśli patrzeć na Amerykańskie megalopolis. Ja ci powiem kto jest za Kaczyńskim - ludzie którzy są patriotami, cenią Polskę, jej historię i nie będą lecieć na każde zawołanie Unijnej mafii.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 04.07.2010 o godz. 23:02.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Zupełnie inna sprawa to wyniki w dużych miastach i na wsi, nie chciałbym dolewać oliwy do ognia, ale to naprawdę o czymś świadczy. Zresztą, Ameryki tutaj nie trzeba odkrywać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Dobrze ze Kaczor nie wygral bo wtedy tak by bylo...
Podczas mszy ksiądz przekonywał, że tylko Radio Maryja wie, na kogo głosować, i że tym kandydatem jest Kaczyński - opowiadają zbulwersowani mieszkańcy Kraśnika http://wybory.gazeta.pl/wybory/1,106...czas_mszy.html ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przy 45 na 100% będzie prowadził Jarek. Mimo wszystko wyniki z 20% są za małe żeby wygrał. Nie ma się już co łudzić. Przegra jakoś 53 do 47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
A Komorowski jak było pytanie nt. homoseksualistów to nie powiedział im "nie". W Warszawie PO wydało zgodę na ten gejowski cyrk. Więc ja nie widzę nikogo kto by mógł powiedzieć takim rzeczom "stop". A to niedobrze świadczy o Polsce, zbliżamy się wielkimi krokami do "upragnionego Zachodu" ... Żmijka źle to ująłem, chodzi mi o to, że moim zdaniem Bronek zrobi wszystko abyśmy byli w łasce UE. A to mi się nie podoba.
Ostatnio edytowane przez Arkas : 04.07.2010 o godz. 23:22.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
Tak głosowałam na BK, i o zgrozo jestem patriotką, cenię (KOCHAM!) Polskę i nie lece na każde zawołanie UE ... ciekawe ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
nie interesuje sie polityka ale zaczyna mi sie to podobac, fajna zabawa bo zaraz sie okaze ze Jarek wygral, hehehe, ciekawe jaka ma mine Bronek , ktory byl pewny wygranej
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mamy zmianę lidera
. Pamięta ktoś jak to się zmieniało 2 tygodnie temu?![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Którą historię Polski cenisz? Renesansową Polskę złotej jesieni, która wbrew teoriom lansowanym przez międzywojenny obóz narodowo-radykalny, była państwem wielonarodowym z szeroką tolerancją religijną gdzie mieszały się różne kultury? Czy może silnie rozwijającą się Polskę czasów dwudziestolecia międzywojennego z autokratycznymi rządami Piłsudskiego, który trzymał pewne kręgi za przysłowiową mordę? Co to ma wszystko do rzeczy? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po wynikach z 51% prowadzi . . . Jarek
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
o ktÓrej ma byĆ nastĘpna konferencja pkw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
"Do PKW na samym końcu docierają wyniki z dużych miast i z zagranicy (wliczane są do obwodu warszawskiego). I to zwykle one dają decydujące rozstrzygnięcie. Jak wynika z sondaży, duże miasta zdecydowanie poparły Komorowskiego, a więc można przypuszczać, że obecnie 1 punktowa przewaga Komorowskiego będzie rosła wraz ze spływem danych do PKW."
Dobranoc Po wyborach. Komorowski ok 4-5% przewagi na koniec.![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Niestety (dla mojej opcji
) przy 70 i 90% poparcie dla Bronka wzrastało![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
wygramy wygramy wygramy wyborców Bronka pozdrawiamy. Prezydenta mamy
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Z tego co mi wiadomo na 50 czy tam 90 tys ludzi, nie wierz bezgranicznie w slupki )![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kreseq mam nadzieje ze masz racje, w Gdańsku rozpacz na chwilę obecną o której teraz następne wyniki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
obaj kandydaci to dno dna, oby wygrał Komor zobaczymy co platforma nawojuje (PiSiorki już mialy władze w jednej rodzinie i nic z tego nie wyniknelo czas dac szanse Donaldom)
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
51, 5 procent ogólnej liczby obwodów: Kaczyński - 50,4 proc. Komorowski - 49,59 procent. Kaczyński na prowadzeniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
powinny byc co godzine informacje o wynikach , o 3 ma być z 90-95% obwodów... dwa tygodnie temu bylo podobnie ale nie o 23:50 a o 2:00 (tak mi sie wydaje byla glucha noc;p) ,więc obstawiam ze w nastepnych konferencjach Jarek powiększy przewagę ... ale byłyby jajca no ,ale cóż zwisa mi to kto będzie i tak nie ma realnej władzy w państwie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
No to ładnie. Ponad połowa obwodów i Jarek liderem. Jeśli on wygra to w Polsce żadna ustawa nie przejdzie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
Pamietasz ile ustaw wetowal jego brat? Skonczcie powtarzac brednie... Nie, USA to jak wiadomo wojewodztwo hamerykanskie, zaraz obok wielkopolski.... Pomysl. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|