|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No ale ten transfer może pokazać innym młodym zawodnikom, że warto przejść do Wisły aby zrobić karierę w europejskiej piłce. Gdybyśmy Marcelo nie puścili, ok ale potencjalnym subiektywistycznym zawodnikom nie opłacało by się dołączać do Wisły bo w wypadku dobrej gry nie mieliby szans przejścia do lepszego klubu. Tak jak ktoś wyżej napisał : Nie ma ludzi niezastąpionych !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Zespol przez dwa lata nie mogl sie pozbierac z powodu braku skutecznosci z przodu i czestych zmian trenerow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Przy założeniu, że Bunoza to gracz pokroju Głowackiego lub Marcelo. Chyba, że liczysz to wszystko ilościowo
![]() Powiedzmy sobie szczerze - średnio w to wierzę. Teraz, żeby wyjść na zero musieliby kupić kogoś naprawdę dobrego - bo taki Sobiech to może Marcelo buty czyścić, a Głowackiemu piłki podawać. Chociaż w przypadku butów Marcelo mam wątpliwości... To co wkurza, to uprawiana przez Ciebie propaganda sukcesu. Posypała się linia obrony - ale mamy Cisoko i Bunozę! Nie no, szał. Jest jeszcze Cleber i Kowalski. Ciekawe kto wygra w tej rywalizacji? Bo ja coś czuję, że przegra Wisła. Chociaż fakt, że to niespodzianka. Takiego roz*******u chyba nikt się nie spodziewał. Sprzedać można jeszcze tylko Pawła Brożka, bo reszta się już zwyczajnie nie kwalifikuje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.07.2010 o godz. 19:46.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie sądzisz, że znacznie szybciej wprowadzisz w drużynę 1 piłkarza z danej formacji, niż dwóch całkiem nowych? Jak odchodził Cleber, to Marcelo miał przy kim się wkomponowywać w zespół, a teraz? Pomijając to, że nie wierzę, żeby te pieniądze były przeznaczone na zakup wartościowego zmiennika, to nie przypominam sobie takiej sytuacji w ostatnich latach w klubowej piłce, żeby w jednym okienku, krótko przed występem w pucharach, odeszło dwóch najlepszych stoperów. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
A czy ja napisałem, że należało go zatrzymać? Skoro klub wiedział, że odejście Głowackiego nie oznacza, że Marcelo zostaje, to należało znacznie wcześniej zacząć szukać zawodników mogących zastąpić Brazylijczyka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Głowę należało zatrzymać i dokupić klasowego obrońce do niego! To jest mądra polityka! A to co zrobił Basałaj, to skandal i krótkowzroczność.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie chcę po raz kolejny krytykować transfer Cikosa ale mam pytanie czy on jest teraz na testach czy już zostało podpisane wypożyczenie ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kiepscy trenerzy nie pomagali, to oczywiste, ale ten brak skuteczności wynikał też z tego, że do podstawowego składu wskoczył młody piłkarz, który bez wsparcia drugiego klasowego, doświadczonego napastnika nie był w stanie samemu ciągnąć gry Wisły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kazdy nowy zawodnik ktory pojawia sie w Niemczech ma kontrakt juz w reku...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bzdura. Jest Etamane, dojechał Holender i jakiś Brazylijczyk. Cała trójka na testach.
Znając życie pewnie jeszcze paru się przewinie. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
ok ale skad wiesz ze nie maja nikogo na jego miejsce? jestem pewien ze ktos przyjdzie bo wlodarze klubu wiedzieli nie od dzis ze go stracimy moze wlasnie trwaja negocjacje w tych sprawach tylko jedno troche mnie denerwuje ze tak malo czasu pozostaje ale mimo wszystko nalezy byc dobrej mysli ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czy sa ku..a mac jakies wiesci na temat MILINKOVICIA?
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jova, ograny w naszym zespole. Bunoza jest w prawie tej samej sytuacji poza tym ze on przyszedl i juz musi wskoczyc do pierwszego skladu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gosc sie pytal o Cikosa. Ja napisalem ze kazdy w tym sensie ze i Cikos i Bunoza byli wczesniej w Krakowie i przechodzili badania. I to wlasnie dla mnie oni sa ci "kazdy" |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ludzie kochani
Przecież w momencie przyjscia Marcelo wiadomo było, że nie zabawi u nas długo Ja sie ciesze, że jednak w tym klubie ktos sie uczy na błędach Jak odrzucili pierwsza oferte za Uche to nie mielismy ani piłkarza ani kasy A w koncu sprzedaliśmy go i tak poniżej wartosci Jezeli faktycznie dostalismy za niego 3.8 mln E to zrobilismy dobry deal dodatkowo mamy wspaniała karte przetargowa przy przyszłych transfrach z Brazylii Widać że u nas można sie świetnie wypromować |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiesz, ich tzn. malkontentów argumentacja opiera się na tym, że skoro wiadomo było, że Marcelo odejdzie, to nie należało sprzedawać Głowackiego. Aby dużo nie mówić, to jedyny rozsądny argument. Jednakże, moim zdaniem, utrata dwóch stoperów w jednym oknie nie jest dramatem, skoro wyciągamy za nich naprawdę duże pieniądze.
dokladnie ja bym nie robil tragedi narodowej tak jak wolfy i nie sial propagandy ze sie wszystko posypalo i juz pozamiatane spokojnie podchodze do tematu i czekam na dalszy ciag wydarzen ![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Mam nadzieję, że się zrozumieliśmy ![]() ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zgadzam sie w 100% to sie nazywa trzezwe myslenie ![]()
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
no i oto również chodzi, szkoda Chłopa ale za to możemy dzięki pomocy Clebera mieć fajne transfery i dobrą kartę w reku w postaci Marcelo i daj Boże aby się chłopina rozegrał w Holandii
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bzdura. Marcelo był jedynym nieogranym w tamtym bloku obronnym. Jego koledzy znali taktykę, rozumieli się i byli zgrani. Jak można to porównać z sytuacją, gdzie w czteroosobowym bloku obronnym nieogranych jest dwóch lub nawet trzech zawodników?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Widzę,że powstał nowy dogmat. Bunoza jest średni jak Wasilewski.
Nikt go w akcji nie widział ale już wiadomo,że facet jest średni. Bravo. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|