The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.07.2010, 18:17
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem już moderatorem. Zrezygnowałem po kolejnej akcji z Tobą w roli głównej. Od mojej pracy jaką tu wykonałem jako mod się odstosunkuj, bo to nie Twoja rzecz. Są ludzie, którzy ją doceniają.

Możesz napisać sobie donos do rava, wisi mi to

Co do Marcelo - przerastał tę ligę od roku z okładem. Nie wydaje mi się, abyśmy na tym tracili sportowo, tak jak to przedstawiasz. Najgorsze jednak - nasza obecna linia obronna to czysta improwizacja. To jest prawdziwy problem...

Zgadzam się, że straciliśmy sportowa na taj sprzedaży, ale za to zyskaliśmy sporo finansowo, a to ze Ty nic nie wiesz o Bunozie to wcale nie znaczy ze go wyciągneli z kapusty!
Bardziej ze nie oglądasz tamtej ligi...
To nie zarzut bo sam mało ją znam, ale poszukaj troche na ich forach, poczytaj artykuły i się okaże, ze przyszedł materiał na niezłego grajka...
Co do Marcelo że przychodził z Santosu to ok, tylko jak przychodził tez mieliśmy same statystyki... Nic więcej...
Czy on nie był "no name" bo był z Santosu?

Nie rozumiem po co tak z Markusem eskalujecie ten transfer...
Chłopak był świetny, tak samo jak Błaszczykowski, Uche, Kosowski...
Odeszli a Wisła dalej trwa... Podejdź do tego z dystansem!

Co do moich rzekomych donosów to na pewno wiesz ze zbanowany użytkownik nie wie kto go zbanował...
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 04.07.2010, 18:18
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
e tam z ręką w nocniku, farmazony Pan pleciesz - pozyskaliśmy kapitał dla spółki. A potem reinwestycje, reinwestycje i jeszcze raz reinwestycje!
No tak. Czyli kolejnych piłkarzy, którzy zapytani o wymagania płacowe powiedzą "Alemao".

Ja tylko z ciekawością czekam, jak Basałaj wytłumaczy kibicom odejście obu stoperów. Bo Chorwat przychodzi w miejsce Głowackiego, chyba że ma brata bliźniaka o którym nie wiemy.

Nawet zakładając, że klasa sportowa Bunozy jest porównywalna z Marcelo i Głowackim, to bilans na pozycji stopera równa się obecnie -1.

PS. Maci0s, z całym szacunkiem - nie pisz bzdur. Podstawowy obrońca Santosu, z doświadczeniem w grze w Copa Libertadores - to wystarczające poręczenie. Byłem w ciężkim szoku, jak Wisła pozyskała Marcelo. Do solidnych brazylijskich klubów nikt nie trafia z przypadku, konkurencja tam jest przeogromna. A z ligi brazylijskiej młodzi piłkarze z każdej pozycji odchodzą do solidnych europejskich klubów. Teraz, jak odchodzi Marcelo mam ciągle nadzieję że uda się nam stamtąd wyłuskać kolejną perełkę.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 04.07.2010 o godz. 18:22.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 04.07.2010, 18:20
Żmijka napisał(a):Wyświetl post
Tzn nie chce jakoś specjalnie marudzić na niego, ale akurat ostatnio to trochę "problemów" z nim było ... chociażby to, że nie chciał jechać na zgrupowanie. Także gdyby go nie sprzedali to sądzę, że moglibyśmy mieć z nim małe problemy ... swoją drogą ciekawe po co on ta pojechał (tzn domyślam się, że ustalić ostatnie warunki kontraktu i go podpisać) jak na badaniach medycznych już ponoć był ...

Ogólnie nie zmieniam jednak mojego zdania, że sprzedanie w jednym okienku dwóch stoperów, najlepszych w Polsce, to szczyt debilizmu! ale to niestety dość "normalne" w naszym klubie ...

Aha i pozdrawiam wszystkich, którzy mnie wyśmiewali i chcieli się zakładać, że nie sprzedamy Marcelo
flamengista napisał(a):Wyświetl post
No tak. Czyli kolejnych piłkarzy, którzy zapytani o wymagania płacowe powiedzą "Alemao".

Ja tylko z ciekawością czekam, jak Basałaj wytłumaczy kibicom odejście obu stoperów. Bo Chorwat przychodzi w miejsce Głowackiego, chyba że ma brata bliźniaka o którym nie wiemy.

Nawet zakładając, że klasa sportowa Bunozy jest porównywalna z Marcelo i Głowackim, to bilans na pozycji stopera równa się obecnie -1.

Tu się zgadzam... - 1
Gratuluje trzeźwego podejścia do sprawy
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 04.07.2010, 18:21
Czasami najlepsze drużyny rodzą się w najbardziej dramatycznych momentach. Pozostaje nam liczyć, że zarząd i trenerzy wiedzą co robią(?), kupią odpowiednich ludzi, a ci będą grali, jakby się znali od lat. Jedno jest pewne, pieniędzy na to na pewno starczy.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Raczej -0.75 bo na tyle wedle Twojej nomenklatury można ocenić powracającego Kowalskiego Ja mam nadzieję, że sprzedaż Marcelo jest ostatnim transferem Z KLUBU w tym okienku tak ważnego zawodnika, oby decydenci mieli już kilku zawodników na jego miejsce.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Cytat:
Wisła dostała za Marcelo 3,8 mln euro + 20% kwoty z kolejnego transferu...Przypomnę, że przyszedł do nas ZA DARMO. Poza tym, Wisła miała z zawodnikiem umowę, ze w wypadku zgłoszenia się konkretnego klubu z odpowiednią ofertą, nie będziemy robić mu problemów z odejściem. Marcelo wyraził chęć przejścia do PSV, więc Wisła postępując honorowo, umożliwiła mu to. Poza tym, czym bliżej końca jego kontraktu, cena tylko by malała a niezadowolenie zawodnika rosło. On nigdy nie ukrywał, że Wisła to tylko przystanek do wielkiej kariery. Jego pensja w nowym klubie wzrasta natomiast 5 krotnie...Wilk syty i owca cała
oby to byla prawda tak ktos skomentowal na 90minut
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 04.07.2010, 18:22
maci0s napisał(a):Wyświetl post
Co do Marcelo że przychodził z Santosu to ok, tylko jak przychodził tez mieliśmy same statystyki... Nic więcej...
Czy on nie był "no name" bo był z Santosu?
Gra w Santosie daje lepsze referencje niż Chorwacki średniak. Poza tym nie wolno zapominać, że gdy Marcelo przychodził nikt nie wymagał od niego by od razu wskoczył do pierwszego składu. Stąd transfer Brazylijczyka był postrzegany jako znacznie mniej ryzykowny.
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 04.07.2010, 18:22
Słuchajcie mnie kolejne okienka i bytność na tym forum przez ostatnie prawie 7 lat nauczyła jednego. NIE POMPUJMY BALONA. Lepiej być mile zaskoczonym niż boleśnie rozczarowanym. Wiadomo ,że z taką polityką transferową powinniśmy już drżeć o losy dwumeczu z mocarnymi gumisiami z Szawlów. Widzę ,że forum się podzieliło , jedni są sceptyczni będąc zbrojnymi własnym doświadczeniem i amatorszczyzną z której słyną włodarze z Reymonta , inni się jeszcze łudzą ,że Zdzichu nowego Nemanje Vidicia przywlókł z Bałkanów...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 04.07.2010 o godz. 18:28.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.07.2010, 18:26

Dokładnie, niestety wszystko wskazuje, że tak właśnie będzie to wyglądać.

Klasa sportowa Bunozy niech ich nawet przerasta - ciekawi mnie tylko jak ta całkiem nowa formacja będzie porozumiewała się na boisku. Zakładam, że jeszcze jeden stoper dojdzie, może np. z Brazylii? Polak, Bośniak, Brazylijczyk, Słowak. Wszyscy nowi, o zgranie łatwo w tej sytuacji
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.07.2010, 18:27
K**wa, bo inaczej nie można Was skwitować.

1 punkt: NIE MA LUDZI NIE DO ZASTĄPIENIA!

2 punkt: JEŻELI SIĘ NIE ZGADZASZ, PATRZ WYŻEJ!

okienko kończy się dopiero PIERWSZEGO WRZEŚNIA!

wy myślicie, że jak teraz masowo dołączyliby do nas piłkarze, to na bank będą zgrani na mecz z Litwinami? relax, take it easy...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 04.07.2010, 18:34
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post

wy myślicie, że jak teraz masowo dołączyliby do nas piłkarze, to na bank będą zgrani na mecz z Litwinami? relax, take it easy...
...masowo dołączyliby do nas piłkarze .. HAHAHAHA zbieram się właśnie z podłogi.. Masowo to piłkarze odchodzą... Relax , take it easy a potem znowu będzie płacz ,że jakaś kolejna "Levadia" wysłała nas do budy...
Odpowiedz cytując
barcio
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 04.07.2010, 18:36
w środku może jeszcze zagrać Diaz
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 04.07.2010, 18:37
Okienko sie koczy pierwszego wrzesnia, a nas moze nie byc w pucharach juz 22 lipca
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.07.2010, 18:38
na pucharach swiat sie nie konczy.. i skonczcie co poniektorzy juz jezdzic po tym Basalaju , Marcelo chcial odejsc to odszedl, po co chlopaka trzymac na sile? nie ma najmniejszego sensu, z niewolnika nie ma pracownika, a i jego cena spadla by diametralnie, Glowacki tez chcial wyjechac na te ostatnie dwa lata..tez mnie to boli ale to wina nie lezy po stronie klubu.. gdyby hamowali ich odejscie to odbiloby nam sie to konkretna czkawka (przede wszystkim jesli chodzi o Marcelo, niby profesjonalista, ale dosc mlody i moglby zaczac kaprysic, przede wszystkim nie byl tak zzyty z Wisla jak Glowacki) bo Glowa wiadomo, swoje rozegral w Wisle i ponizej swojego poziomu nie schodzilby, ale chocby z szacunku do Glowackiego powinnismy mu dac zielone swiatlo, skoro tak wlasnie sobie zazyczyl.. , zaluzyl sobie na to)

trzymacie zawodnikow na sile zle sie konczy... Amika cos o tym wie, a gdyby teraz zahamowali transfer Lewandowskiego to koles po miesiacu startuje w rezerwach, zmienilby sie od zaraz
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 04.07.2010 o godz. 18:47.
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 04.07.2010, 18:40

Puchary z kolei mogą się dla nas skończyć 22 lipca i wtedy raczej nie będzie kolejnych wzmocnień, a już na pewno nie za kasę.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 04.07.2010, 18:40
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
Okienko sie koczy pierwszego wrzesnia, a nas moze nie byc w pucharach juz 22 lipca
jak jesteśmy teraz za słabi na 22 lipca to ja nie wiem ile Cupiał miałby wydać i kogo kupić na następne rundy Ville, Suazo czy innego zbawce

jak jestesmy za słabi na litwinów to wogóle oddajmy to wszystko walkowerem

PS1 i nie wyobrażam sobie aby Kasperczak przygotował tak beznadziejnie zespól jak Skorża

PS2 to że Marcelo odejdzie to było jasne jak słonce i kazdy kto rozsądnie mysli zupełnie sie temu nie dziwi , nie danie szansy Głowie to było by k....
tak samo jak jasnym jest że dla Marcelo kolejny rok w OE byłby rokiem straconym
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 04.07.2010 o godz. 18:43.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
fantomasz
Junior Member

Od: 08.2003

Stary 04.07.2010, 18:41
Filippo123321 napisał(a):Wyświetl post
dokladnie
jak zwykle zespol zostaje oslabiony przed pucharami i przed startem sezonu
Ostatnio edytowane przez fantomasz : 04.07.2010 o godz. 18:50.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 04.07.2010, 18:42

I wierzysz w to, że ci którzy przyjdą, będą grać na poziomie Głowy i Marcelo?

Okienko kończy się 1 września, natomiast w pucharach gramy w połowie lipca. Levadia jednak niczego nie nauczyła.

Ależ mnie dziś nasz zarząd wku*wił...
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
zordon
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 04.07.2010, 18:43
Odejście Marcelo to naturalna rzecz. Taka powinna być nasza polityka. Kupujemy gracza, promujemy, sprzedajemy z zyskiem.
Nie myślcie sobie, że Marcelo przyjechał tutaj bo słyszał o Wiśle, jej dokonaniach, chciał z nią zdobywać trofea, tu zakończyć karierę Na pewno w momencie podpisywania kontraktu obiecaliśmy mu, że gdy nadejdzie dobra oferta to pozwalamy mu odejść. Jego odejście PODNOSI RANGĘ KLUBU w oczach potencjalnych zawodników! Gdyby taki Makinwa dostał ofertę od nas za rok to patrząc wstecz pomyślałby: hej, to klub, który wytransferował Marcelo do PSV! Gdybyśmy parę lat temu puścili Uche do Ajaxu to pomyślałby - hej, to klub, dzięki któremu można wybić się w Europie - i być może nie wypiąłby się na nas gdy tylko dostał inną ofertę. Teraz kupujemy młodych, obiecujących zawodników, idziemy moim zdaniem w dobrym kierunku.
Kiedy dobry, obiecujący bramkarz dostaje ofertę z Legii i się jeszcze waha mówi mu się jednym tchem: Boruc, Fabiański, Szczęsny, Mucha - jako przykłady, że w Legii bramkarze wybijają się i robią kariery na zachodzie.
Być może za parę lat nasz scout wyrywając z Santosu "nowego Robinho" jako argumenty do transferu będzie wymieniał Marcelo, Czikosa, Bundozę, Milinkovicia(oby )

Zdaję sobie sprawę, że bardzo niedobrze stało się, że nagle straciliśmy obu podstawowych obrońców. Na pewno była gadka zeby pozostawić Marcelo jeszcze na pól roku - no cóż, podobnie mieliśmy w przypadku Uche - główka się podpaliła i nauczeni doświadczeniem wybraliśmy mniejsze zło. To tylko świadczy o tym, że transfery na pewno będąJedyny problem to ten, że możemy nie zdążyć sfinalizować ich przed najbliższym meczem w LE. Trzeba się przygotować więć, że najbliższą rundę LE trzeba przejść tym co mamy . Skład na pewno zostanie wydatnie wzmocniony, teraz trzeba tylko walczyć z czasem
zapraszam fanów trance ---> www.globaltrance.pl
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Stary 04.07.2010, 18:48
Widzę ,że paru z was myśli bardzo wąsko. Przecież nasze obawy (starej forumowej gwardii) nie dotyczą tego ,że Marcel odszedł. Pretensje są jak zwykle te same i sprowadzają się do krótkiego pytania - CO W ZAMIAN PANIE PREZESIE? Marcelo to bardzo dobry piłkarz i on w tej lidze i tak moim zdaniem grał za długo (biorąc pod uwagę aktywność jego menedżera w kwestii kolejnego transferu). Bunoza to wielka niewiadoma. Regularne występy w słabym chorwackim klubie to nie jest fakt rzucający na kolana. Owszem grał regularnie ale trzeba też patrzeć jak on się na tym boisku prezentował. Bunoza, Kowalski to są nasi stoperzy... Mam nadzieję ,że jeszcze kogoś kupimy bo jak nie to bida z nędzą...
Ostatnio edytowane przez Bronex : 04.07.2010 o godz. 18:52.
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.07.2010, 18:55
Nie wiemy za ile dokładnie Marcelo odszedł. Widać kwota była duża a i może dostał warunek jak Uche, że gdy zostanie dalej sprzedany to odpalą nam niezły procent?

Potrzebujemy wzmocnien bo na tą chwilę krajowi rywale nam uciekają a co dopiero Europa.
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 04.07.2010, 18:55
Tak czułem, gdy zanim ogłosili Bośniaka to z......k mowił, że dwóch stoperów chcą kupić... Myślałem - no fajnie ale coś mi to nie pasuje do Wisly taka rozpusta, skoro tylu ofensywnych ma jeszcze dojść... Spokojnie, niech się wezmą za ofensywę, a jeśli nadarzy sie okazja na jakiegoś dobrego stopera to brać, chyba ze..... no właśnie Marcelo odejdzie... nie chciałem jednak dopuszczać do siebie tego, ze dwoch podstawowych stoperow mozna sprzedac w jednym okienku... Jak widac mylilem sie...

No coz wypada powiedziec teraz , ze "mecze z Szawle beda ciekawsze...". Nie bede poruszal do wtorku tematu ofensywnych pilkarzy. Uwazam, ze jesli nie przejdzie jakis Hubocan czy chociaz Barbaric to rzeczywiscie jest sie czym przejmowac w kontekscie calego sezonu, bo tak czy tak w LE bedzie nieciekawie...
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.07.2010, 18:58
Jakkolwiek dzisiejsze ruchy transferowe Wisły są dla mnie irracjonalne, nie podzielam jednak zdania dużej części forumowiczów odnośnie meczów z Szawlem. Przejdziemy ich spokojnie.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 04.07.2010, 19:06
Sytuacja z Marcelo była do przewidzenia, jest młody, ambitny, można było się spodziewać że będzie chciał odejść. Według mnie szczyt debilizmu było oddanie Głowackiego do Turcji. Wszyscy doskonale wiedzieli że oferta za Marcelo mogła nadejść w każdej chwili. Takiego duetu nie będziemy mieć przez lata.

Nie oszukujmy się osobą decyzyjną w naszym klubie jest teraz Zdzisław Kapka, mam spore wątpliwości czy zawodnicy wypatrzeni przez niego będą gwarantować odpowiednią jakość.

Wypalony Żurawski, bramkarz z pół amatorskiej ligi i dwóch anonimowych zawodników to nasz dorobek. Każdy z nich jest zagadką. Czekam na takie wzmocnienia o których bedą mógł powiedziec że to dobry ruch transferowy bez czekania na rozpoczęcie sezonu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.07.2010 o godz. 19:13.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 04.07.2010, 19:09
jason wiślak napisał(a):Wyświetl post
Rozbiłeś mnie w złym tego słowa znaczeniu. Cholera, jak to nie powinien tu trafiać. Właśnie o to chodzi żeby młode talenty chwytać do Wisły które po pierwsze pomogą jej w osiąganiu celu a po drugie pójda do innego klubu za wielką kasę....gdyby Marcelo tu nie trafił to w klubowej kasie nie byłoby 3 mln E więcej. Więc zastanów się co piszesz....
Nie rozumiesz chłopcze. To, że napisałem, że nie powinien tu wcale grać, to oznacza, że on po prostu był za dobry jak na nasz zespół. Spójrz prawdzie w oczy, drugi taki gracz prędko nam się nie trafi. Nie rozumiem tej paniki związanej z odejściem Marcelo, przecież o tym się mówiło, odkąd on do nas przyszedł...

Co do zawodników, których pozyskaliśmy, szczególnie Czikosza oraz Bunozy jestem spokojny. Dadzą radę. Gdybyśmy za 2 mln euro kupili Sadloka i Glika to byście piali z zachwytu A wg mnie kupiliśmy dużo lepszych zawodników, niż w/w dwójka POLSKICH zawodników.

Choć niestety, wydaje mi się, że po odejściu Marcelo rosną szansę na Sadloka...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 04.07.2010, 19:12
a może - chłopcze - zdołasz wyczytać w tej masie postów, iż większości osób nie chodzi o pozbycię się Marcelo ale o pozbycie się tak naprawdę Głowackiego? Każdy liczył się z odejściem Marcelo, ileż to razy trzeba napisać?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.07.2010, 19:15
Identyczny placz na tym forum byl wiele razy, nawet po odejsciu Clebera do Tereka. I co sie pozniej okazywalo, ze byl totalnie nie potrzebny.
Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 04.07.2010, 19:17
Nie porównujcie Clebera do Marcelo, proszę was...
Jeden jest już praktycznie na emeryturze, a drugi puka do bram wielkiej, europejskiej piłki
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 04.07.2010, 19:19
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiesz chłopcze. To, że napisałem, że nie powinien tu wcale grać, to oznacza, że on po prostu był za dobry jak na nasz zespół. Spójrz prawdzie w oczy, drugi taki gracz prędko nam się nie trafi. Nie rozumiem tej paniki związanej z odejściem Marcelo, przecież o tym się mówiło, odkąd on do nas przyszedł...

Co do zawodników, których pozyskaliśmy, szczególnie Czikosza oraz Bunozy jestem spokojny. Dadzą radę. Gdybyśmy za 2 mln euro kupili Sadloka i Glika to byście piali z zachwytu A wg mnie kupiliśmy dużo lepszych zawodników, niż w/w dwójka POLSKICH zawodników.

Choć niestety, wydaje mi się, że po odejściu Marcelo rosną szansę na Sadloka...
Po pierwsze skąd wiesz za jaką kwotę byśmy kupili gdybyśmy kupili Sadloka czy Glika?
Po drugie miło poznać wybitnego znawcę ligi chorwackiej i słowackiej, bo tylko taki od razu będzie wiedział że nowe nabytki będą lepsze od "polskich drewien".

"Lubie" propagandę ale czekam na fakty czyli ich grę. Bo Sadloka to widziałem wiele razy a Bunozę ani razu. Możesz powiedzieć jak grał przeciw Rijece albo Splitowi? Zakładam że widziałeś z nim mecze skoro takiś pewny że lepszy od Sadloka! No chyba nie jesteś z tych co wodę leją za pomocą TM albo youtubea? Ja na przykład poznałem np. Golika z Chorwacji co to był pogoniony od razu przez Lecha jak i Kriżanaca który się wyróżniał od razu w naszej lidze. Powiedz jaki poziom prezentuje ten Bunoza w porównaniu z Golikiem lub Kriżanacem?

Specjalnie dla Ciebie
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...em/#komentarze

Różnie bywa z piłkarzami dlatego dziwię się Twojej pewności.
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 04.07.2010 o godz. 19:32.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 04.07.2010, 19:24
Ludzie, nikt nie twierdzi, że Marcelo trzeba było trzymać na siłę.
Ale jak jest realne zagrożenie jego odejścia, a jest takie od dawna, to się nie puszcza drugiego najlepszego stopera!
I żeby było tragiczniej, na kilkanaście dni przed pucharami!
To sportowe samobójstwo i totalny debilizm!

Amen
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów