|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Przyjeżdża barca:
- panie trenerze, gdzie sie rozgrzewamy? - no jak to gdzie, nie widzisz? tam taka asfaltowa droga porażka... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To już lepiej niech tam zostanie goła ziemia, będzie ładniej wyglądać niż asfalt.
Proponuje zrobić tak jak ekolodzy w dolinie rospudy - wtargnąć na stadion, położyć sie na ziemi i nie dać tym sku***om położyć asfaltu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Przywyknijmy do panujących w Polce realiów. Jeśli coś jest "państwowe" a wg mnie Miejski stadion takim będzie - to nikt tego nie będzie pilnował propagując ideę "Nie mój cyrk nie moje małpy." Czy wy myślicie, że ktoś koordynujący prace na stadionie się tym przejmuje ? Prawdopodobnie jest szwagem / synem / zoną jakiegoś wysokopostawionego i zarabia na życie pierdząc w stołek.
Druga sprawa to rażące w tym momencie podejście Wisły jako podmiotu mającego korzystać z tego stadionu. Jak można wykazać się tak daleko posuniętą biernością ? Umówmy się, że wiele spraw to nic nie kosztujące pierdoły , które przy odrobinie dobrej woli dałoby się usunąć. A tak nawiasem: ![]() Jak można przy wejściu na dużą trybunę zamontować takie drzwi ? !! . Wyobrażacie sobie co się będze działo przy wejściu / wyjściu ? Czemu nie zamontowano tutaj czegoś na wzór tego co spotyka się w garażach ? Jaka będzie tam temperatura w takie dni jak dzisiaj ? ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
co nie zmiania faktu ze budowa naszego stadionu przypomina czeski film o wplywie ksiezyca na populacje pingwinow
![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Tego gołego asfaltu od poniedziałku nikt nie zdementował. Wolę "wywołać aferę" by na końcu okazało się, że wszystko będzie OK niż obudzić się z ręką w nocniku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Stadion Wisły: kolejna kompromitacja
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...acja,id,t.html Piszą o naszym forum Ale nie rozumiem dlaczego Wisła nie chce tego komentować. A z tekstu wynika, że nie chce. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Jest też pytanie czy ktokolwiek na nowo budowanym stadionie tak robi...zalewa betonem i rozumiem że przykleja sztuczną trawę, bo to trochę wygląda na już szaleńcze ograniczanie kosztów.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Plyta stadionu Narodowego Rugby w Gdyni jest cala zalana asfaltem i pokryta sztuczna murawa, tak ze spokojnie, nawet z tym afaltem bedzie ok, oczywiscie jesli bedzie on pokryty sztuczna trawa...a napewno bedzie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Za ten asfalt pomiedzy trybunami i boiskiem ktos wpierdal powinien dostac.
Tyle ode mnie, dziekuje za uwage. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie nawołujemy na forum nawet tylko "ironicznie" do stosowania przemocy. Zwłaszcza, że niektórzy radni są na to mocno wyczuleni. Postaraj się na przyszłość swoje odczucia, nawet najbardziej uzasadnione, wyrażać w bardziej cywilizowany sposób.
![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Markus wiesz dobrze ze to byla ironia, jesli kogokolwiek urazilem przepraszam. W kazdym razie gratuluje pomyslowosci radnym. Niech oni sami ubiora buty pilkarskie najlepiej "wkrety" i zrobia pare przebiezek po asfalcie zobaczymy jak ich stopy i miesnie lydek beda wygladaly po nawet 5 minutach truchtu po takiej nawierzchni.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Wpier...ol nie, ale podobnie jak cała reszta, chciałbym poznać, kto z imienia i nazwiska odpowiada za ten skandal na naszym stadionie.
jednego winnego już znamy, to Obtułowicz. Ale jest jeszcze inwestor. Niby inwestorem jest miasto, ale w mieście ktoś realny, żywy za to odpowiada. Jak na mój gust, to dyrektor ZIKIT-tu... ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak ....teraz chodzę na Cracovię bo oni przecież będą mieli piękny stadion a nie taki parking jak my . Normalnie żal i żenada .Szkoda nawet czasu na odpowiadanie na tak głupie posty . Ja nie jestem kibicem sukcesu i poprostu pamiętam czasy kiedy chodziłem na stadion zbudowany wg projektu Stalina
Dlatego teraz nie grymaszę i dlatego ten stadion mi sie podoba .Pewnie że każdemu może się cos nie podobać ale to nie powód żeby tu płakać nad każdym zamonotowanym krzesełkiem Nie wiem kto kazał budować stadion po kawałku . Tak to już wyglądało w naszym kraju .Wisła chciała zmodernizować stadion wcześniej ale wtedy nie było warunków żeby zrobić to w całości wieć robili po trochę . Pewnie gdyby teraz chcieli to zrobić może udałby się zrobic to tak jak na Legii .Nie wiem .Ale jest proste rozwiązanie : nie podoba wam się to nie chodźcie na ten nowy stadion Mnie się podoba więc nie mogę się już doczekać kiedy możan będzie kupić karnet . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nikogo to nie pocieszy ale , dowód na to że nie będziemy jedyni z betonem wokół boiska :
![]() Lublana - Sports Park Stožice Arena: ![]() Haga - ADO Den Haag Stadion: generalnie też mi sie ten pomysł nie podoba , ale i tak powinni przykryc to sztuczna trawą , więc sie skonczy burzą w szklance wody |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Karherop - na pierwszym zdjeciu pas asfaltu jest na tyle waski, ze calosc wyglada wrecz estetycznie. Doloza do tego reklamy i bedzie w porzadku. U nas im wiecej bedzie zielonego, tym odleglosc trybuny od linii bocznej bedzie wizualnie mniejsza - tak mi sie przynajmniej wydaje.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kochanemu Panu Prezydentowi (tfuu) koniecznie trzeba "podziękować" na pierwszym meczu, najlepiej jakimś transparentem.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Moze powinno sie cos zoorganizowac pod urzedem miasta i cos zaprotestowac a nie dawac sobie wciskac takiego szajsu? co to ma byc ..? asfalt? to jakas kpina poprostu
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
............Ja też chodzę na Wisełkę od wielu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
i tak zerknalem na kilka fot z otoczenia stadionu.. chodniczki, nowoczesne lampy, zasiana trawka.. a to dopiero poczatek
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 30.06.2010 o godz. 23:09.
![]() ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|