The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2010, 09:39
^^^ Kolega się obudził?.Piszemy o tym od miesiecy
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 30.06.2010, 10:01
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Jaki znowu parking wielopoziomowy ? Ludzie nie przesadzajcie ! Nie każdy stadion musi wyglądać jak Alianz Arena . Stadionów podobnych do naszego jest w Angli bądź ile i nikt nie narzeka .Osobiście wolę taki stadion niż jakiś balon na 60 tysięcy na którym po mistrzostwach będzie tylko wiatr chulał . Uważam że ten jest całkiem ładny i zgrabny i co najważniejsze na miarę . Jest szansa że będzie w wiekszości zapełniony a to podstawa . Pamietajmy też że byly pewne ograniczenia przy budowie . Choćby lokalizacjia /park jordana / które wymusiły takie a nie inne rozwiązania . Ja je akceptuje bo jeśli alternatywą miałoby budowanie stadionu w innym miejscu to wolę to co jest . Pamiętajmy że stadion jest przepubudowywany od 10 lat po kawałku . To też ogranicza pewne rozwiązania . Legia ma łątwiej bo robi wszystko w jednym momencie .Ale u nich nie ma problemu z kasą . Ja chodziłem na wisełkę od wielu lat i jak sobie przypomne stary staion ze stylowymi łukami , krzywymi krawężnikami i czarnym żwirem zamiast krzesełek i pięknymi ławkami na "10" to naprawdę cieszę się że wreszcie doczekałem stadionu , którego nie musze się wstydzić . Jestem też przekonany że jeśli zapełnimy go w całości to atmosfery na tym stadionie będą nam zazdrościć w całej polsce .Oczywiście wiem też że nasz kraj jest pełen malkontentów , którym nigdy nic się nie podoba ........
Kto wymyślił żeby go przebudowywać po kawałku ,zamiast zrobić od początku w królewskmi mieście porządny obiekt?Czy nie ci sami którzy teraz kompromitują się podczas budowy?Czy jak kupisz np.vw golfa za 300 tyś złotych z przecietnym wyposażeniem- baaa częściowo bez wyposażenia bo ci dealer powie żebys sobie sam dokupił co chcesz, z lakierem 3 kategorii- to też bedziesz mówił że jest zajebisty - tak samo jakbys go kupił za 60 tyś? cena i wyposażenie nie gra roli?NIe zmienia ci to samopoczucia i nie usprawiedliwia narzekania?nawet mimo ze do tej pory jeździłeś trabantem?.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 30.06.2010, 10:08
Mi się osobiście nie podoboją stadiony w stylu tych pompowanych baloników jakiś jazd a la koloseum. Będziemy mieć świetny klasyczny stadion, tylko fakt faktem z tym betonem konstrukcyjnym to ostro dali po dupie. Ale jak się postarają wyszlifują to i tak będzie świetnie. Bryła stadionu mi się podoba co prawda jest wiele nie dociągnięć ale niestety jak się zleca projekt nie doświadczonemu biuru to można się tego spodziewać. I wbrew powszechnej opinii uważam że bardzo dobrze się wkomponuje w otoczenie ja tam jestem zadowolony.
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.06.2010, 10:33
VanBasten napisał(a):Wyświetl post
Ja chodziłem na wisełkę od wielu lat
A teraz pewnie przerzuciłeś się na Cracovię.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.06.2010, 11:29
Widzę, że na trybunie zachodniej stoi już konstrukcja telebimu...
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 30.06.2010, 11:33
Sorry, może to będzie głupie pytanie, ale co to jest ta fosa(znaczy się wiem jak to wygląda i gdzie to jest)? Po co to i jakie ma spełniać funkcje? Może być na priv. Z góry dzięki
Odpowiedz cytując
wiśnia
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.06.2010, 11:34
nie no bez jaj z tym asfaltem, nie można tego jakoś zatrzymać
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 30.06.2010, 11:35
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=23372

NO nie mogę !!!
TO JEST PARANOJA !!
Odpowiedz cytując
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.06.2010, 11:37
Nie do wajry Spoko czuje że asfalt wymienia już za dziesięć lat, gdy tradycyjnie pojawią się dziury w DRODZE <lol>
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.06.2010, 11:44
Estadio Asfalt,Arena auf Asfalt ,Santiago Asfalto sorry ale to jest jakiś żart chyba ?xD
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.06.2010, 11:44
a narzekliście na beton elewacyjny.. hahaha ludzie zablokujmy to jakoś.. gdzie do jasnej cholery jest klub? gdzie pan Basałaj? Mam wrazenie ze nikomu nie zalezy na tym stadionie
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Wicked
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.06.2010, 11:45
raczej po pierwszej zimie. Nie no to już po prostu jest nie wyobrażalne, asfalt na stadionie :|
ULTRAS NOWA HUTA
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.06.2010, 11:45
przecież to jest chore kxxxa asfalt na stadionie chyba ze patrzą na to z tej perspektywy że krety się nie przekopią. Oni chyba prezydent Majchrowski nie traktuje powaznie naszego stadionu. Na stadion Cracovi to jest gotów dołożyć ile tylko zechca
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 30.06.2010, 11:46
Istny kretynizm, ale nie pozwolą na wylanie asfaltu ludzie, bo raczej stadion klasy elite nie może mieć czegoś takiego.

Gdzie by się piłkarze rozgrzewali, a trener miał by swoją strefę na asfalcie? To jest mało realne...
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.06.2010, 11:52
tsw biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post
przecież to jest chore kxxxa asfalt na stadionie chyba ze patrzą na to z tej perspektywy że krety się nie przekopią. Oni chyba prezydent Majchrowski nie traktuje powaznie naszego stadionu. Na stadion Cracovi to jest gotów dołożyć ile tylko zechca
No i to jest to xD
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 30.06.2010, 11:53
Wyobrażam sobie 40 stopni w słońcu i koleiny na asfalcie po jednym przejeździe karetki...Przeciez ten teren nawet nie jest jakos bardzo utwardzony, żeby miec pewnośc że się koleiny nie porobią ...Dla piłkarzy zrobią pasy i światła żeby pod karetkę nie wpadli? Tylko trawa, na nic innego nie można im pozwolić!! Ale to są jaja z tym stadionem. Każda interpelacja ma więcej konkretnych, i samą swoja treścią, dobijających prezydenta pytań. Te pytania są juz tak sformułowane, że sama ich treść podważa wiarygodność g(ł)ównego inwestora...
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 30.06.2010, 11:56
A myślałem, że już mnie nic nie zaskoczy w budowie tego stadionu, a tu proszę...

Beton Wam się nie podoba? Jeszcze Pan Prezydent zechce nam go pomalować... ale na różowo.

Jaja i tyle. Trzeba być kompletnym debilem żeby wymyślić coś takiego.
Odpowiedz cytując
kasperr
Member

Od: 07.2006

Stary 30.06.2010, 11:56
To że nie dotrzymają terminów to można było przypuszczać już od dawna, nie przypuszczałem że jest w stanie jeszcze coś mnie zdziwić w związku z budową naszego stadionu.. ale jednak..
Bardzo "ciekawie" i "estetycznie" będzie to wyglądało, a na pewno oryginalnie nie pomijając rozbitych kolan i łokci rozgrzewających się piłkarzy. Lepiej żeby ten asfalt przeznaczyli na łatanie krakowskich dróg.
Ma się wrażenie jakby przy tych rozwiązaniach maczał palce sam ś.p. Bareja.
Odpowiedz cytując
Faitmen
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 30.06.2010, 11:57
a co wy na to zeby byl asfalt, a na asfalcie wislackie graffiti?... ale to dalej asfalt bedzie
Odpowiedz cytując
ducat
Member

Od: 12.2004

Niech nie zapomną o "zebrze" i znaku wybiegających dzieci przed miejscem gdzie piłkarze będą wybiegać na murawę. Jeszcze dojdzie do nieszczęścia jakiego.

A poważnie niech to ktoś zdementuje, proszę... Już zaakceptowałem jego wygląd zewnętrzny, odległości od murawy i inne "niedoróbki" ale asfalt? Boże nie
Odpowiedz cytując
WislaOnly
Senior Member

Od: 07.2007

tak, a fosę wypełnią magmą, zamiast gniazd będą kotły ze smołą... WISŁA HELL ARENA!!!!
AHA!!! I azbestowy dach oczywiście!!!!
Powód: nowy pomysł
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 30.06.2010 o godz. 12:04.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 30.06.2010, 11:58
Zamiast marudzić lepiej zbierzmy ekipę i zablokujmy tą pojebaną budowę, bo Ci idioci gotowi wylewać asfalt w ciągu kilku dni. Nie wyobrażam sobie braku reakcji SKWK, zarządu klubu i zwykłych kibiców w kwestii tej skandalicznej decyzji. Póki czas zróbmy cośbo jeszcze nam obwodnicę poprowadzą przed trybunami...
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

prawdopodobnie to będzie asfalt wysypywany z tak zwanego frezu ZIKiT ma go pod dostatkiem ..... To jest chore !!!!

Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Ja pierd,trzeba to jakos blokowac na predce,jeszcze niech tam tor kolarski zrobia na wzor sasiadow,chorzy ludzie...
Jak ktos wczesniej napisal co robi kur. mac klub ? Dla nich to nie jest przeszkoda ? Mam nadzieje,ze tylko postraszą i się opamiętają
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.06.2010, 12:00
Jak nigdy nie narzekałem... to jest jakiś żart po prostu...
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 30.06.2010, 12:01
No przecież normalnego człowieka może szlag jasny trafić kiedy czyta te informacje. Przecież w upalne dni będzie tam się unosił 'przyjemny' aromat asfaltu, a gdy jeszcze trochę deszcz poleje to już będzie zgroza. Mam nadzieje, że to jest tylko kiepski żart.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.06.2010, 12:01
nie ma ch*** ! jak bedzie trzeba to i wtargne na plac budowy i poloze sie na żwirze.

Przeciez to jest Panowie paranoja... czy nam zawsze musza wpier***** jakiegos bubla ?
jak wyleja to ni ma ch*** idzmy nawet z koktajlami molotowa pod siedzibe tego Majchra !!

Sory za wulgaryzmy ale po prostu cos czlowieka trafia jak czyta takie rzeczy !!
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 30.06.2010, 12:03
Jeszcze tylko brakuje, żeby na zachodniej krzesełka zrobił w biało - czerwone pasy...
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.06.2010, 12:03
Czytając Wasze posty myślałem że sie poprostu zbijacie z tym asfaltem, ironizując całą tą budowę

ale k...a to nie są żarty.Wypadałoby teraz tym betonem je..ć prezydenta w pusty łeb!
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 30.06.2010, 12:06
Czyli wychodzi na to że każdy coś ma na stadion xD Jakiś taboret zamiast krzesełek może albo weźmy trawe z błoń po co sprowadzać nową Tak to wygląda stadion z resztek,odpadów
Asfalt już mamy bo mają pod dostatkiem,jeszcze telebim by się przydał ma ktoś na zbyciu

Nie wiadomo też, czy inwestor nie zapomniał o dodatkowym zielonym pasie na rozgrzewkę. Zdecydowano się na możliwie najtańszą i najbardziej obskurną opcję, której nie widzieliśmy na żadnym stadionie na świecie.
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 30.06.2010 o godz. 12:10.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów