|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
^^^ Kolega się obudził?.Piszemy o tym od miesiecy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mi się osobiście nie podoboją stadiony w stylu tych pompowanych baloników jakiś jazd a la koloseum. Będziemy mieć świetny klasyczny stadion, tylko fakt faktem z tym betonem konstrukcyjnym to ostro dali po dupie. Ale jak się postarają wyszlifują to i tak będzie świetnie. Bryła stadionu mi się podoba co prawda jest wiele nie dociągnięć ale niestety jak się zleca projekt nie doświadczonemu biuru to można się tego spodziewać. I wbrew powszechnej opinii uważam że bardzo dobrze się wkomponuje w otoczenie ja tam jestem zadowolony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Widzę, że na trybunie zachodniej stoi już konstrukcja telebimu...
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Sorry, może to będzie głupie pytanie, ale co to jest ta fosa(znaczy się wiem jak to wygląda i gdzie to jest)? Po co to i jakie ma spełniać funkcje? Może być na priv. Z góry dzięki
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
nie no bez jaj z tym asfaltem, nie można tego jakoś zatrzymać
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie do wajry
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Estadio Asfalt,Arena auf Asfalt ,Santiago Asfalto sorry ale to jest jakiś żart chyba ?xD
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a narzekliście na beton elewacyjny.. hahaha ludzie zablokujmy to jakoś.. gdzie do jasnej cholery jest klub? gdzie pan Basałaj? Mam wrazenie ze nikomu nie zalezy na tym stadionie
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
raczej po pierwszej zimie. Nie no to już po prostu jest nie wyobrażalne, asfalt na stadionie :|
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
przecież to jest chore kxxxa asfalt na stadionie chyba ze patrzą na to z tej perspektywy że krety się nie przekopią. Oni chyba prezydent Majchrowski nie traktuje powaznie naszego stadionu. Na stadion Cracovi to jest gotów dołożyć ile tylko zechca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Istny kretynizm, ale nie pozwolą na wylanie asfaltu ludzie, bo raczej stadion klasy elite nie może mieć czegoś takiego.
Gdzie by się piłkarze rozgrzewali, a trener miał by swoją strefę na asfalcie? To jest mało realne... ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i to jest to xD
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Wyobrażam sobie 40 stopni w słońcu i koleiny na asfalcie po jednym przejeździe karetki...Przeciez ten teren nawet nie jest jakos bardzo utwardzony, żeby miec pewnośc że się koleiny nie porobią ...Dla piłkarzy zrobią pasy i światła żeby pod karetkę nie wpadli? Tylko trawa, na nic innego nie można im pozwolić!! Ale to są jaja z tym stadionem. Każda interpelacja ma więcej konkretnych, i samą swoja treścią, dobijających prezydenta pytań. Te pytania są juz tak sformułowane, że sama ich treść podważa wiarygodność g(ł)ównego inwestora...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
A myślałem, że już mnie nic nie zaskoczy w budowie tego stadionu, a tu proszę...
Beton Wam się nie podoba? Jeszcze Pan Prezydent zechce nam go pomalować... ale na różowo. Jaja i tyle. Trzeba być kompletnym debilem żeby wymyślić coś takiego. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To że nie dotrzymają terminów to można było przypuszczać już od dawna, nie przypuszczałem że jest w stanie jeszcze coś mnie zdziwić w związku z budową naszego stadionu.. ale jednak..
Bardzo "ciekawie" i "estetycznie" będzie to wyglądało, a na pewno oryginalnie nie pomijając rozbitych kolan i łokci rozgrzewających się piłkarzy. Lepiej żeby ten asfalt przeznaczyli na łatanie krakowskich dróg. Ma się wrażenie jakby przy tych rozwiązaniach maczał palce sam ś.p. Bareja. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
a co wy na to zeby byl asfalt, a na asfalcie wislackie graffiti?... ale to dalej asfalt bedzie
|
|
|
|
Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Niech nie zapomną o "zebrze" i znaku wybiegających dzieci przed miejscem gdzie piłkarze będą wybiegać na murawę. Jeszcze dojdzie do nieszczęścia jakiego.
A poważnie niech to ktoś zdementuje, proszę... Już zaakceptowałem jego wygląd zewnętrzny, odległości od murawy i inne "niedoróbki" ale asfalt? Boże nie ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
tak, a fosę wypełnią magmą, zamiast gniazd będą kotły ze smołą... WISŁA HELL ARENA!!!!
AHA!!! I azbestowy dach oczywiście!!!! Powód: nowy pomysł
Ostatnio edytowane przez WislaOnly : 30.06.2010 o godz. 12:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zamiast marudzić lepiej zbierzmy ekipę i zablokujmy tą pojebaną budowę, bo Ci idioci gotowi wylewać asfalt w ciągu kilku dni. Nie wyobrażam sobie braku reakcji SKWK, zarządu klubu i zwykłych kibiców w kwestii tej skandalicznej decyzji. Póki czas zróbmy cośbo jeszcze nam obwodnicę poprowadzą przed trybunami...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
prawdopodobnie to będzie asfalt wysypywany z tak zwanego frezu ZIKiT ma go pod dostatkiem ..... To jest chore !!!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja pierd,trzeba to jakos blokowac na predce,jeszcze niech tam tor kolarski zrobia na wzor sasiadow,chorzy ludzie...
Jak ktos wczesniej napisal co robi kur. mac klub ? Dla nich to nie jest przeszkoda ? Mam nadzieje,ze tylko postraszą i się opamiętają ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Jak nigdy nie narzekałem... to jest jakiś żart po prostu...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
No przecież normalnego człowieka może szlag jasny trafić kiedy czyta te informacje. Przecież w upalne dni będzie tam się unosił 'przyjemny' aromat asfaltu, a gdy jeszcze trochę deszcz poleje to już będzie zgroza. Mam nadzieje, że to jest tylko kiepski żart.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
nie ma ch*** ! jak bedzie trzeba to i wtargne na plac budowy i poloze sie na żwirze.
Przeciez to jest Panowie paranoja... czy nam zawsze musza wpier***** jakiegos bubla ? jak wyleja to ni ma ch*** idzmy nawet z koktajlami molotowa pod siedzibe tego Majchra !! Sory za wulgaryzmy ale po prostu cos czlowieka trafia jak czyta takie rzeczy !! ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Jeszcze tylko brakuje, żeby na zachodniej krzesełka zrobił w biało - czerwone pasy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Czytając Wasze posty myślałem że sie poprostu zbijacie z tym asfaltem, ironizując całą tą budowę
ale k...a to nie są żarty.Wypadałoby teraz tym betonem je..ć prezydenta w pusty łeb! ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli wychodzi na to że każdy coś ma na stadion xD Jakiś taboret zamiast krzesełek może albo weźmy trawe z błoń po co sprowadzać nową
Asfalt już mamy bo mają pod dostatkiem,jeszcze telebim by się przydał ma ktoś na zbyciu Nie wiadomo też, czy inwestor nie zapomniał o dodatkowym zielonym pasie na rozgrzewkę. Zdecydowano się na możliwie najtańszą i najbardziej obskurną opcję, której nie widzieliśmy na żadnym stadionie na świecie.
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 30.06.2010 o godz. 12:10.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|