|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie ma co się napalać na Makinwe, z nim mogą być tylko problemy
dobrze ze Costly nie przyszedl do nas, w Rumuni juz maja z nim klopoty, nie chce wrocic do klubu ponoc negocjuje z innym klubem rumuńskim mam nadzieje ze do piątku przyjdzie do nas Milinkovic i srodkowy, prawy obrońca
Ostatnio edytowane przez qchar90 : 28.06.2010 o godz. 17:17.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja bym nie przesądzał z tym wiekiem Kameruńczyka
Taki Asamoah Gyan ma oficjanie 25 lat wygląda na 35 a pomykał w dogrywce przedwczoraj jakby miał 18 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ponoć z Cluj negocjuje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Przecież ten Etame już sam się wtopił, bo powiedział Dziennikowi że grał w tym samym klubie co ten z plażówki. Ja się dziwię że nikt z dziennikarzy piszących o Wiśle nie skontaktuje się z ludzimi z naszego klubu i przedstawi jaka jest sytuacja. Na TWSD wręcz starają się go wybielić dając takie zestawienie zdjęć, a nie inne. Przecież temat podłapali już na weszlo. Gdyby podpisali z tym Etame kontrakt to na pewno zaczęły by o tym pisać ogólokrajowe portale, zrobiłby się smród, a to Wiśle nie jest potrzebe. Dlatego branie go na dalsze testy to jest lekka kompromitacja, bo raczej wątpie że facet przyzna się do sfałszowania papierów.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jak napisal zbymak czy maci0s beda transfery do sie cieszyc i czekac a nie *******ic bez sesu w kolko to samo. A z Zurawiem to niespodzianka jak dla mnie ogromna oby tak dalej, ale z jednen mlodzik ktory by sie ogrywal tez by sie przydal zeby go powoli wprowadzac do pierwszej 11. ![]() ,
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Myślę, że Basałaj, czuł pismo nosem, że z Makinwy nic nie wyjdzie i żeby nie zostać z jednym napastnikiem, sprowadził rzutem na taśmę Żurawia. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Siemano wszystkim.
Mam troche pytanie z innej beczki, chcialem sie zapytac na jakiej trybunie bedzie młyn na noweym Reymonta 22. zostanie na D czy powróci na C. Z góry dzięki. Pzdr |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
tylko co w zwiazku z tym? niech ma i 28 lat, byle dobrze kopal w pilke.. zreszta pewnie juz z nim o tym gadali.. bo nie chce mi sie wierzyc ze tak to zostawili bez echa.. do kontraktu daleka droga to po drugie.. Xalax mlyn bedzie na D no, do zobaczenia, tak gdzies w 2013 r , jesli sie wyrobia ![]()
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 28.06.2010 o godz. 17:54.
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wielki dzieki ;] To do zobaczenia na D ;]]]]]
Hehe pewnie ta ale czy zdaza przed koncem swiata bo to w 2012 ;p Wiesz cos moze o cenie wyjazdu na litwe itp?
Ostatnio edytowane przez Xalax : 28.06.2010 o godz. 17:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co w związku z tym? Załóżmy że spodoba się Kasperczakowi i podpisza z nim kontrakt, to potem na onecie itp. pojawią takie tytuły np. Piłkarz Wisły ma sobowtóra albo jest oszustem. Ze strony marketingowej na pewno coś takiego jest naszemu klubowi potrzebne. Jestem przekonany że media nie odpuściłyby tego tematu, a wrecz zrobiły wszystko żeby dopieć Wiśle.
A to że ludzie z naszego klubu wiedzą o tym przekręcie to nie byłbym taki pewny. Mimo wszystko mam nadzieję, że mu wkrótce podziękują. Chociaż trzeba pamiętać że Kasperczak już 4 murzynów-niewypałów zakontraktował po testach.
Ostatnio edytowane przez K4millo : 28.06.2010 o godz. 18:03.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, tylko niech się do tego przyzna, a nie udaje greka. Chociaż niesmak i tak by pozostał. Jednak moim zdaniem dla oszustów nie powinno być w Wiśle miejsca, pomijajać już kwestie które przedstawiłem wczesniej.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zakontraktują Etame na 3-4 lata, a jak się nie sprawdzi, to go oskarżą, że zfałszował papiery i wywalą na zbity pysk.
A jak będzie grać dobrze, to co za różnica czy ma 23 czy 28 lat? Win - win situation ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
Jak udowodnią, że Wisła o tym wiedziała to możemy dostac walkowery w pucharach ( nie wiem jak w lidze) i pewnie wykluczenie... Kwestia chyba czy przy zgłaszaniu zawodnika PZPN sie połapie, że cos z nim nie tak... Przecież muszą dostarczyć jego certyfikat... ( jeśli rzeczywiście sie odmłodził to sfałszowany, lub wyrobiony drugi jako nowemu zawodnikowi, czyli w jego przypadku zdublowany)... Bo jak PZPN przez swoją ignorancje i nieudolność to przyklepie to Wisła ma mocniejsza karte przetargową przy ewentualnych represjach z UEFA... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
A co do sfałszowanych papierów to pewnie jest to prawie niewykonalne by tego dowieść A podejrzenia że coś z nim jest nie tak są nie pozbawione sensu - mam nadzieje że w klubie o tym wiedzą i mają świadomość że być może nie jest to 19 a 25 latek. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Cieszę się że Żurawski przyszedł do Wisły. Pomijam stronę marketingową o której wielu pisało, ale sportowo też może to być dobry ruch. Oczywiście wolałbym "młodego" Żurawskiego czyli Sobiecha, ale i ten też nie jest zły. Wg mnie żeby ten transfer sportowo był dobry wystarczy żeby Żuraw strzelił w sezonie 10 goli w lidze i miał też około 10 asyst. Czyli żeby miał statystyki zbliżone do "leczącego" się Brożka. Oczywiście 10 bramek bez karnych
![]() (10 goli strzelił też Sobiech czy Olszar) To dla mnie warunek minimum dla Żurawia który powinien go spełnić. Inaczej będzie to kolejna wtopa, ale raczej na pewno tak nie będzie ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Z tego wynika ze jutro kolejny zawodnik zostanie przedstawiony na konferecji, I teraz moje pytanie , Jovanic, Zurawski, Milinkovic (99%) i gdzie teraz wszyscy ktorzy lamentowali ze nie bd wzmocnien
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
chłopaki czekamy na zawodników w koszulkach zaprezentowanych a nie że prawie podpisał że jest dogadany dopóki nie ma chłopa z koszulką w rękach wszystko jest możliwe!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dobra, wystarczy juz z tymi linkami, wszedzie to samo.. tak, wiemy, jutro ma byc zaprezentowany zawodnik, nie musicie wklejac 10 linkow o tej samej tresci.. nic nowego nie wymyslicie, a wiec do jutra, a teraz idzcie sobie obejrzec jakis film dla rozluznienia i lulu ..
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
plotka plotka , ale oboło mi sie o oczy ze Milinkovic ma iść jednak do Athletic Bilbao ( nie mam nic na potwierdzenie tej informacji ) , wydaje mi się to mało prawdopodobne , ale jednak wszystkie media opieraja się wyłacznie na tym że pomocnik Koszyc nie uczestniczy w zgrupowaniu tego zespołu . To troche za mało aby od razu wnioskować że trafi akurat do Wisły . Takimi zawodnikami interesują się dziesiątki klubów . Warto poczekac na ostateczną informacje , bo takich 99% transferów bylo już w Wiśle dziesiątki .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 28.06.2010 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |