|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ale macie problem. Wolałbym , żeby zagrał dobry sezon , niż się ślinił do kamery 2 godziny..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ludzie czy wyście poszaleli.
Zaprezentowali faceta,kontrakt podpisali i do pracy wrócili. Jedni na obóz drudzy do dopinania transferów.O co Wam chodzi? ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
No Jarosza nie bylo na konferencji wiec pewnie kogos dopinał
a jako dyro wykonawczy powinien byc na takiej konferencji ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chyba ludzi się naoglądali za dużo konferencji Realu Madryt
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
hahaha ale niektórzy na tym forum są pogrzani, zaprezentowali nowego zawodnika i tyle co wybyście jeszcze chcieli? Żeby zaklaskał uszami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Po prostu wszyscy jesteśmy tacy niecierpliwi, że ja nie mogę.
![]() Też się zawiodłem, bo uwierzyłem, że już dzisiaj będzie Milinković. Maci0s mówił dziś: "dla tych którzy mi wierzyli będzie dzisiaj wielki dzień" - te słowa też sprawiły, że myślałem o dwóch nowych zawodnikach |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Edit: Kosa, Maci0s pewnie mówił o tym, że Zuraw na konferencji i Milinković na badaniach. Spokojnie, luźno. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
I Basałaja 33 tysiące
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po prostu wszyscy jesteśmy tacy niecierpliwi, że ja nie mogę.
![]() Też się zawiodłem, bo uwierzyłem, że już dzisiaj będzie Milinković. Maci0s mówił dziś: "dla tych którzy mi wierzyli będzie dzisiaj wielki dzień" - te słowa też sprawiły, że myślałem o dwóch nowych zawodnikach Powód: sory za dublet
Ostatnio edytowane przez kosaTS : 28.06.2010 o godz. 14:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Byłem na konferencji Hannoveru 96. Przedstawiali jakiegoś tam piłkarza. Obecni byli właściciel klubu, prezes, trener, kapitan drużyny i sam zawodnik. Każdy po kolei zabierał głos. Dziennikarze zadawali różne pytania, o transfery, o obóz przygotowawczy i inne rzeczy. Dzięki takiemu spotkaniu chociaż nie dużo rozumiałem ale miałem tłumacza mogłem poznać plany zespołu, cele itp. U nas we wszystkich sprawach jest głucha cisza. Nawet nie znamy wszystkich sparingpartnerów. Nie wiemy co z naszym stadionem. Skoro był wyjazd to po co organizować takie coś na prędce |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Prawdziwy mesjasz
![]() Fajnie że Żuraw wrócił, miejmy tylko nadzieje że nie zapuścił się zbytnio. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() Spokojnie, wiem, ze wszyscy niecierpliwy ale kilka dni jeszcze wytrzymacie... np do jutra Ps. Nie piszcie do mnie na pw o nazwiska... Skąd Wam do głowy przyszło ze skoro nie pisze na forum to napisze do kogos kto pierwszy raz sie dzisiaj do mnie odezwał? |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Niestety niektórzy na tym forum piszą tylko po to, żeby coś napisać, albo żeby sobie ponarzekać.
Wystarczy się tylko trochę zastanowić dlaczego ten transfer (bezgotówkowy) doszedł do skutku. Nawet jeśli Żurawski nie okaże się tak dobry jak kiedyś, to marketingowo jest to strzał w dziesiątkę, pewnie parę tysięcy osób więcej przyjdzie na stadion tylko przez sentyment do czasów kiedy Żurawski prowadził drużynę do sukcesów. Jego kontrakt więc się na pewno zwróci, a być może jednak Żuraw nie zapomniał jeszcze o co w tym wszystkim chodzi. Według mnie należy się duży plus sternikom klubu!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
Byla ostatnio konferencja z Jovaniciem, tam Jarosz mniej wiecej przedstawil kogo beda szukac. Beda prawdopodobnie nastepne konferencje - nowi zawodnicy, nowe koszulki, operator stadionu, wiec beda jeszcze okazje zeby pogadac. Ta konferencja byla zrobiona tylko dla Zurawia. Za to wszystko co zrobil dla Wisly nalezalo mu sie cos wiecej niz tylko zdawkowe "podpisal kontrakt, bedzie dobrze". Robiona byla na szybko bo kazdy ma swoje inne zadania teraz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
To teraz sie nie dziwie dlaczego negocjacje trwają tak długo! Ciekawe czy gustuje rowniez w Murzynach...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
trener byl z zawodnikami , kierownik druzyny zapewne tez, poza tym na co oni potrzebni do konferencji? po co kapitan zespolu na konferencji? zeby ladnie sie usmiechal? bo Hannover tak robi? my jestesmy Wisla, a nie Hannover i gowno mnie obchodzi co oni robia. Na prawde, szukasz dziury w calym.. nie widzisz, ze to byla wyjatkowa sytuacje, konfi na predce, bo czekal autokar (gdzie byl trener i kierownik druzyny), na prawde sa wazniejsze rzeczy niz slinienie sie do kam podczas konferencji.. skoro Jarosza zabraklo mozna wywnioskowac latwo.. i co do dziennikarzy to przeciez napisalem 2 razy i to powtorze jak nie przeczytales ze DZIENNIKARZE NIE ZADAWALI JUZ ZADNYCH PYTAN !! i czy to jest wina Wisly, Basalaja itp? a nawet jesli sie spytaja o transfery to Wisla nie musi na takie pytania odpowiadac, tego by jeszcze brakowalo.. ,wiec co to za roznica czy by jutro organizowali konferencje, skoro dziennikarze nie mieli zadnych pytan, poza paroma na poczatku! bo o co tu pytac, "Witam Pana Macka, ile razy dziennie pan sie goli?" a o zgrupowanie co sie mieli pytac.. wiadomo z kim gramy sparingi i czego chciec wiecej? czy pojawi sie nowy zawodnik ? - patrz wyzej. Pojawi sie to sie o tym dowiedza, "co panowie jedza na sniadanie? o ktorej chodzicie spac?" bo nie ma rzeczy ktora by mnie ciekawila odnosnie zgrupowania.. wszystko to mam na zdjeciach czy filmikach.. sparingi sa na zgrupowaniu najwazniejsze, a skoro nie znamy sparingpartnerow to widocznie nie sa niektore dogadane.. tak trudno to zrozumiec? dograja sparing to poinformuja..z fusow tego nie wywroza.. a co ze stadionem to nikt nic nie wie.. projekty sie zmieniaja, daty sie zmieniaja, nakladane sa poprawki itd.. wiec o czym ma Wisla informowac skoro tak samo gowno wie jak i my.. sam Majchrowski wszystkiego nie wie.. skoncza stadion to sie pewnie wtedy dowiemy.. jesli oczywiscie skoncza.
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 28.06.2010 o godz. 15:11.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() Co do tematu: to możliwe że nie było Jarosza bo z kimś negocjował. Jedno jest pewne: jeszcze ktos do nas trafi. Co do Żurawia: hm...szkoda że nie jest młodszy ale mam nadzieję że pomoże drużynie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Macios to Ty napisałeś, czy ktoś podszywał się pod ciebie? A mianowicie napisałeś(lub ktoś inny) że jutro kontrakt podpisuje Ante Araci, przechodzi za 750 tyś. To Ty napisałeś, czy ktoś podszywał się pod ciebie?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Ja nie chce komentować przyjścia Żurawia, bo to wielkie nie wiadoma, okaże się po rundzie - chociaż osobiście jestem troszkę rozczarowany. Mimo to mam nadzieje, że po rundzie cofnę te słowa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
jezeli bylo to na w/w chacie to mi osobiscie wydaje sie, ze odpowiedzi juz sam sobie udzieliles. Spojrz 2-3 strony wczesniej.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
Jeszcze raz powiem ze to nie ja... Ponoc taka sama historia była podczas transmisji ze sparingu... Nie pisze nigdzie poza tym forum i prosiłbym o nie łączenie mnie z takimi chorymi osobami... Jednocześnie chciałbym przeprosić i odcinam sie także od tych tekstów o tragedii Nikoli.. W życiu bym się do czegoś takiego nie posunął i przepraszam za kr....ów ! Nikoli życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia i trzymam za nią kciuki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
To było istne sukinsyństwo. Nie znam dziewczyny, ale strasznie mi jej żal i również życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia!
Macios, czy pisząc np do jutra masz coś konkretnego na myśli? (np jakaś konferencja przewidziana?)Aha, i jeszcze jedno chłopaki, bo to Zbymaka też się tyczy. Jak już jest jakiś transfer pewny to możecie np godzinę czy dwie wcześniej podać konkretnie o kogo chodzi Publicznie lub odpowiadając na pw, kto sobie nie życzy niespodzianki psuć. Jejku, oby jeszcze Milinković doszedł, może Makinwa i dobry stoper to wrócimy na dobre tory ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Cytat:
No i taka prośba że jak już wiecie o jakims transferze ze jest juz niemal pewny to robcie takie zagadki ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Poczekajmy do jutra może jutro będzie równie ciekawie.Żurawski to dobry ruch transferowy mam nadzieje że strzeli kilka ważnych bramek.Przydałby się ten Milinkovic i obrońcy(prawy,środkowy) i mamy pake na sezon 10/11 .Testować można i za darmo zawodników też brać jeżeli będą to zawodnicy na miare pierwszej 11.Ciekawe jak sie ma sprawa Mielcarskiego czy jak zobaczy że Wisła się wzmacnia i kupuje nowych zawodników zdecyduje się wrucić,a było by super,a i czekam jeszcze na tego adidasa.
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|