|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
nie mam dosłownie żadnych informacji o lokalizacji sektora gości
najwczesniej będe mógł podać jakieś info pod koniec tygodnia Jeśli uda się wogole doprowadzić do spotkania z miastem temat będzie poruszony a relacje znajdziecie na stronie SKWK. Cytat:
Jeśli już do czegoś dojdzie to napewno jakiś temat forumowy w miejscu gdzie nie znamy bezporednio ludzi i nie jesteśmy ich w stanie zweryfikować nie będzie brany pod uwagę jako kluczowy. Osobiście jestem za wzorem z napisem (albo identycznym jak na C, albo podobnym), bo wydaje mi się, że lepiej by się to komponowało z trybuną wschodnią. Nie widze sensu, żeby np napis na wschodniej był a na zachodniej nie. La Furia Dell' Est - spokojnie to tylko net. Bierz poprawkę, że to tylko net. Dużo tutaj ludzi, którzy w życiu nawet na meczu nie byli. Klawiatura wszystko przyjmie.
Ostatnio edytowane przez Kuba : 19.06.2010 o godz. 23:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
||
Miasto to pewnie ma w dupie gdzie ten sektor będzie a Wiśle powinno na tym cholernie zależeć by go na tym A nie było.
Tu masz np gdzie widać dobrze kolor. http://stadionwisly.info/fotorelacje...dion_wisly.jpg
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 19.06.2010 o godz. 23:23.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
. A co do tego sektora dla gości-trzy razy dzwoniłem żeby sie upewnić, bo mi sie w głowie nie mieści ,że tak ma być......w poniedziałek bedę na stadionie i spotkam sie osobiście z właścicielem firmy -mam nadzieję że zaprzeczy temu co twierdzi kierownik montażu........ale wiedząc co tam sie czasami dzieje daję 50/50 że tak cholera może byćPowód: porządki
Ostatnio edytowane przez rav : 20.06.2010 o godz. 20:48.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
||
Gdybyś mógł zrobić te fotki dla porównania to był bym wdzięczny. Pewnie nie tylko ja.
Ale w dalszej części wypowiedzi masz na myśli wzór krzesełek? Sugerujesz, że jak kogoś nie znacie to jego propozycja nie będzie brana pod uwagę, bo jesteście alfą i omegą i to wy macie prawo i obowiązek wybrać i wymyślić w swoim gronie wzór na zachodnią? Ty jesteś za wzorem i napisem, ale weź/ weźcie pod uwagę co myślą inni. Może znaczna większość jest za tym, by nie było tam żadnych wzorów? Nie myśleliście nad tym, żeby zrobić jakieś głosowanie wśród forumowiczów/ kibiców? ...Czy tylko wy i dla was? |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Krzeselka to najmniejszy problem, jak dla mnie sa ok, wiadomo bylo ze bede sie roznic, nawet gdyby zamowienie bylo ok, to wezcie na poprawke ze krzeselka na E sa 1. brudne 2. starsze i nie da sie wyprodukowac identycznych kolorow. A ze minimalnie roznia to mi nie przeszkadza.
Co do wzoru na Ai B, to zadnych napisow, w ostatecznosci widizalbym tam tylko napis "KRAKOW", lecz to jest raczej skomplikowane do zrobienia, bo jest piec sektorow, a liter szesc... ![]()
Wisła najlepszym klubem na świecie.
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Nie no błagam, dość już wzorów na naszym stadionie... to co jest wystarczy. Chyba nie chcecie, żeby stadion wyglądał jak krakowski strój ludowy albo choinka...
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Optymalnym miejscem dla gości jest ich stare miejsce na E (czyli według nowych oznaczeń C5 i część C4), tylko jeden bufor, trudniej tam coś zniszczyć, trudniej stamtąd rzucać niż z narożnika.
A temat gości na A chyba tylko jakiś poroniony pomysł który nie może być brany na serio, kurde, dajcie spokój ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
mała zabawa:
znajdz różnice http://www.stadionwisly.info/files/gallery/269/1.jpg http://www.11.pl/_pliki_/zdjecia/12769543862200.jpg znalezione na forum Lecha. Podobieństwo wewnątrz rzuca się w oczy ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Szczerze? Nie bardzo, no chyba że jestem ślepy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Szczególnie podobne są te trybuny za bramkami
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chodzi o pewny schemat podobieństwa. Nie znacie się na zabawie
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja tam nie widzę żadnego podobieństwa, stadion z pierwszego linka aż tchnie urodą, smakiem i klasą, natomiast od tej supermarketopodobnej szopy z drugiego linka czuć fetor.
PS. Sztywniaki. ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Na pierwszym zdjeciu po lewo jest robotnik, a na drugim nie ma. Idac dalej mysle ze to bedzie wlasnie taka roznica na przyszlosc ze na ten drugi stadion nikt nie bedzie przychodzil skoro nawet robotnikom sie to nie widzi
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Najgorsze z tego wszystkiego to juz jak widze roznica w kolorze na nowych trybunach od starych krzeselek na D i E, sa jakies jasniejsze, te na D i E maja ladniejszy wyrazisty kolor... i co z akcentami żółtego wkoncu bo niby na E jest a na D jeszcze nie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Moim skromnym zdaniem nie powinno być żadnego wzoru na A/B. Za dużo by tego było, na D "Biała Gwiazda" na C napis na obu poziomach. A/B powinno być czyste w kolorze niebieskim. Takie moje zdanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
O 'pstrokatych projektach' wypowiada się fan 'śniegu'... koniec świata...
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
abstrahując od dyskusji nt. wzoru na zachodniej - kto do cholery jasnej x lat temu zdecydował o tym, że krzesełka będą w kolorze niebieskim? od kiedy niebieski jest głównym kolorem kojarzonym z Wisłą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A jakbyśmy mieli czerwone trybuny to drugiego takiego w Polsce stadionu by nie było, a niebieskie to w Chorzowie, na Ruchu, Lechu, w Zabrzu itd |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
PS: osobiście jestem by nie dawać wzorów na A/B
Powód: porządki
Ostatnio edytowane przez rav : 20.06.2010 o godz. 20:55.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I bardzo dobrze, są jeszcze ludzie znający umiar. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A dlaczego nie? Niech SKWK da komunikat: "prosimy o nadsyłanie projektów na zachodnią do dnia np.5.VII." później niech np. zarejestrowani użytkownicy tego forum wybiorą (poprzez ankiete) projekt (lub bez projektu - same niebieskie
) i będzie ok. Ale jak SKWK widzi tylko czubek własnego nosa i chcą mieć radoche, że to "ich" projekt i nie dopuszczają do siebie kto wie czy wielu nie lepszych wzorów niż oni by wymyślili to już lepiej dać wolną rękę Obtułowiczowi i niech da tam co chce i pewnie wybierze jak w pierwotnym projekcie - same niebieskie Jestem w stanie zrozumieć samozachwyt i samouwielbienie SKWK i też pewnie chciałbym, żeby mieć jakiś wkład w wygląd stadionu i zrobić wg. własnego widzimiesie projekt, ale dla dobra kibiców i estetyki stadionu lepiej nic tam nie dawać. A jak już dawać to niech będzie kilkanaście- kilkadziesiąt projektów i postarajmy się wybrać demokratycznie najlepszy. Ale jak SKWK nie bierze pod uwagę opinii i projektów ludzi, których nie zna...to o czym ta dyskusja?EDIT: Jak już SKWK chce koniecznie w swoim gronie wybrać wzór na zachodnią to proponuję niech przedstawią ten wzór przy okazji najbliższego meczu pucharowego w KRK i kibice, którzy będą na stadionie niech zadecydują czy: 1. Czy na zach. ma być ten wzór 2. Czy tylko niebieskie krzesełka Trzeba by tylko zorganizować jakieś głosowanie...
Ostatnio edytowane przez Kordel_Walker : 20.06.2010 o godz. 13:43.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na Legii tak rozwiązano sprawę bodaj z patronami poszczególnych trybun - sonda internetowa.
Mi się pomysł z patronami nie podoba, aczkolwiek to tylko taki przykład. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma już co kombinować z nowymi wzorami i trzeba zrobić symetrycznie to co na C tylko bez napisu
A sonda internetowa kiedyś byłaby jak najbardziej na miejscu. Tylko musiałyby być jakieś zasady które uniemożliwiłyby wybranie jakiegoś dziwnego projektu. Przykładowo że najpierw wstępny wybór przez SKWK 5 projektów, później sonda internetowa a na końcu z dwóch pierwszych projektów znowu wybór SKWK i nie ma szans żeby przeszła jakaś szmira, a tak to decyduje 10 osób na powiedzmy 100 tys zainteresowanych |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jestem za AB bez zadnych wzorów, gdyż jest to tandetne. Ewentualnie gdyby bylo duzo kasy to zmienić na E krzesełka tak, by były kopią sektora D, z tym że bez Białej Gwiazdy
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Sondę można zrobić, ale tylko i wyłącznie jako element opiniodawczy. Nie wyobrażam sobie sytuacji jak na Legii gdzie kibice w ogólnodostępnym sondażu wybierają wzór krzesełek, sytuacja chora. Ktoś tą decyzję musi podjąć, wolę, żeby to była znana wszystkim organizacja kibicowska niż anonimowi internauci.
Mój typ to A/B ze wzorem jak na C tyle, że bez napisów, a E podobnie jak D tyle, że bez gwiazdy. Chcecie spójności stadionu, a gdzie ona będzie jeśli połowa stadionu będzie z motywem czerwonego kwadratu a druga całą niebieska? Trzymajmy się schematu. ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
róbcie ankiety i pikiety a Adidas powie ze dorzuca sporą kase to zrobią biały adidas na niebieskim tle i tyle z tego będzie.
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|||
Cytat:
w przypadku ankiety internetowej co zrobić ze zdaniem osób które nie mają możliwości wzięcia w niej udziału? chyba, że jak napisał "wiślacki" będzie to element opiniujący a nie decydujący. Ok w takim razie wycofuję informację odnośnie sektora gości. Poczekajmy aż któryś serwis potwierdzi czy to A czy tez nie. a do tego czasu można pisać, że kogoś popier.. z tym sektorem gości na A, że ktoś upadł na mózg chcąc go tam zrobić.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 20.06.2010 o godz. 20:11.
![]() Cytat:
|
|||
|

|
||||||
![]() |
|
|