The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2010, 19:17
Tylko nie róbcie wiochy z tymi wzorami na każdej trybunie.
Długo mówione było, że Gwiazda na D wystarczy. trybuna fanatyczna wyróżniona, ok. Później doszedł wzór na C, z przymrużeniem oka ładnie się będzie komponował z całą resztą, ale JAKIKOLWIEK WZÓR na trybunie A i B lub E to będzie typowe obżarstwo bez umiaru. Już o malowaniu nie wspomnę...
Proszę Was.
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.06.2010, 19:21
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Tylko nie róbcie wiochy z tymi wzorami na każdej trybunie.
Długo mówione było, że Gwiazda na D wystarczy. trybuna fanatyczna wyróżniona, ok. Później doszedł wzór na C, z przymrużeniem oka ładnie się będzie komponował z całą resztą, ale JAKIKOLWIEK WZÓR na trybunie A i B lub E to będzie typowe obżarstwo bez umiaru. Już o malowaniu nie wspomnę...
Proszę Was.
Narazie to ciężko skontaktować się z odpowiednimi osobami ws ew sektora AB.

Chociaż dla mnie akurat jakiś napis na zachodniej by się przydał (moze byc nawet identyczny jak na C). Wtedy z perspektywy trybuny północnej wogole bedzie kosmos
E inna, c INNA, AB inna i D inna

Niech przynajmniej AiB oraz C będą podobne, bo na E trzeba byłoby juz malować albo wymieniac krzesełka.
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.06.2010, 19:26
wg. mnie obecnie najbardziej palącą sprawą jest kwestia GOŚCI na A !! to trzeba załatwić jakoś !!
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 19.06.2010, 19:29
tutaj decydujący głos zaraz po mieście będzie mieć klub zapewne
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 19.06.2010, 19:36
A pamietajcie jak sie smialismy ze na Legii sektor gosci bedzie pod sektorem gospodarzy...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 19.06.2010, 19:53
Myślałem, że to mi się śni z tym sektorem gości na A..a to jednak prawda? Jeśli tak, to gratuluję decydentom.
Ostatnio edytowane przez 4fan_player : 19.06.2010 o godz. 20:02.
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 19.06.2010, 19:58
om, w wypadku liczby mnogiem OM
Odpowiedz cytując
tkwm
Member

Od: 05.2010

Stary 19.06.2010, 20:00
http://www.krakow.pl/kamera/wisla/ czy działa wam ta kamerka?
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 19.06.2010, 20:01
Kuba napisał(a):Wyświetl post
om, w wypadku liczby mnogiem OM
Jeden ****. Mam wypite. Nie wiem czy ta decyzja jest oficjalna ale jeśli tak to ktoś nieźle w chuja leci. Za dużo takich "wpadek" przy budowie tego stadionu.
Odpowiedz cytując
Bartii
Senior Member

Stary 19.06.2010, 20:03
sektor dla gosci na A? To najgluszy pomysl jaki przyszedl im do glowy, nie spodziewalem ze nawet w ogole o takiej mozliwosci pomyslano, szok

Sektor dla kibicow gosci E lub naroznik miedzy E a C
Wisła najlepszym klubem na świecie.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Stary 19.06.2010, 20:13
medyk napisał(a):Wyświetl post
wg. mnie obecnie najbardziej palącą sprawą jest kwestia GOŚCI na A !! to trzeba załatwić jakoś !!
Zgadzam się w 100%, niektórzy z Was mają dziwną hierarchię problemów... chcą nam wpakować obcych na A a Wy się emocjonujecie odcieniami niebieskiego...
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 19.06.2010, 20:18
Też się zgadzam. Goście na A? Będzie "super"...
Odpowiedz cytując
Hudy
sssssssss..

Od: 10.2003

Stary 19.06.2010, 20:47
pewnie w poniedziałek wyjdzie info, że goście w okrąglaku będą
jakoś nie chce mi się wierzyć w to co tu czytam
to wszystko wygląda jakby ktoś projektował coś na od*******
ktoś to podpisze i idzie dalej a dopiero po jakimś czasie nanoszone są poprawki
prawie pełen profesjonalizm
aż strach co będzie jak już wejdą kibice na wschodnią
Odpowiedz cytując
PL
Member

Od: 08.2003

Stary 19.06.2010, 21:00
Nie ukrywam, że chodzi mi o ew pomalowanie krzesełek na sektorze E tak żeby nie był on całkiem niebieski.
A jaką masz wstępną koncepcję na E? Coś takiego?

Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 19.06.2010, 21:08
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się w 100%, niektórzy z Was mają dziwną hierarchię problemów... chcą nam wpakować obcych na A a Wy się emocjonujecie odcieniami niebieskiego...
Gadaniem na forum tego nie załatwisz więc rozmawiać mozna o wszystkim oczywiście w pewnych granicach, poza tym temat sektora się dopiero pojawił parę godzin temu

Ja chciałby m się dowiedzieć któż taki mądry i kto to wymyślił z tym sektorem gości na głównej.
Odpowiedz cytując
Kuba
Senior Member

Stary 19.06.2010, 21:14
PL napisał(a):Wyświetl post
A jaką masz wstępną koncepcję na E? Coś takiego?

Ja myślałem o identycznym układzie jak na D tylko bez gwiazdy

pojawiały się też pomysły z identycznym układem z godłem Krakowa i Polski
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.06.2010, 21:31
Będzie kolorowo i pstrokato a nie estetycznie i poważnie. Nie mogę uwierzyć, że każda trybuna z innym wzorem może się ludziom podobać. To już w Poznaniu będzie lepiej

A co do sektora gości to jestem pewny, że to nie przejdzie.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.06.2010, 21:34
Eeee.. juz za duzo kombinacji z tymi wzorami , kolorami, wymianami.. to bedzie wygladac disco party.. wzor na D i C w zupelnosci wystarczy..
teraz to za pozno dawac na A/B sam kolor czerwony.. bo wyjdzie kolorowanka.. ale bledem jak dla mnie bylo na poczatku dawanie niebieskich siedzisk, kolor czerwony to nasz glowny kolor.. w Poznaniu dobrze to rozkminili.. calutkie niebieskie.. ich glowne barwy.. po prostu przy pustych miejscach to bedzie sie tak zlewac i nie bedzie sie tak bardzo rzucac w oczy wolne miejsca.. D czerwona z Biala Gwiazda, E czerwona, C czerwona z bialym napisem Wisla i A/B czerwona..

co do godla to tez raczej nie widze tego.. w Poznaniu planowali dawac herb Poznania ale doszli do wniosku ze kijowo to bedzie wygladac (nawet na wstepnych komputerowych makietach trudno bylo to ogarnac).. raczej to nie bedzie przypominac godlo czy herb.. wiecej obciachu z tego mogloby wyjsc niz cos konkretnego..
zostawmy juz jak jest, bez wzorow juz na A/B, malowidel na E..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 19.06.2010 o godz. 21:43.
Odpowiedz cytując
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Stary 19.06.2010, 21:37

Układ jak na D miałby jakiś sens, ale np. ułożenie tam z krzesełek herbu Krakowa który zawiera sporo elementów mogłoby nie wyjść zbyt wyraźnie i tym samym nie byłoby to estetyczne.

Jeśli dobrze zrozumiałem to chciałbyś zmienić wzór na krzesełkach przez pomalowanie ich? Jeśli tak to szczerze mówiąc taki pomysł może budzić przerażenie... Nie wyobrażam sobie aż takiej prowizorki i sztukowania;/ Ważną sprawą z punktu widzenia poprawy wizerunku naszego stadionu byłaby po prostu wymiana krzesełek na D i E na takie same jakie będą na nowym A/B i C. Nie ma innego wyjścia żeby ten stadion od środka jakoś wyglądał... Inny rodzaj krzesełek na każdym sektorze ujdzie może na stadionach pokroju obiektów Hutnika czy Górnika Zabrze, bo tam i tak nic już nie pomoże w poprawieniu wyglądu. Zdaję sobie sprawę z tego że wymiana krzesełek które de facto są nowe i były zamontowane kilka lat temu, czy nawet wręcz kilkanaście miesięcy temu na nowsze jest mało realna, ale warto o to postulować, bo jeśli się tego nie zrobi to marnie się to będzie niestety jako całość prezentować...

Co do ewentualnego wzoru na nowej A/B, to mam nadzieję że nie będzie żadnego. Z tego względu że trybuna zachodnia będzie mieściła lożę VIP, miejsca dla prasy itp. W związku z tym nie będą jej jak przypuszczam wypełniać jednakowe, składane zwykłe krzesełka jak to będzie na trybunie wschodniej, ale oprócz tego też sporo miejsca powinny zająć innego rodzaju siedziska, tak jak to zwykle bywa na trybunach głównych. Zrobienie tam wzoru z krzesełek może więc po prostu 'nie wyjść'. Ewentualnie do przyjęcia byłaby koncepcja wcześniej tu zasugerowana ułożenia na A/B takiego wzoru jaki będzie na C, ale bez żadnych napisów. Wtedy układ krzesełek na każdej z trybun prezentowałby jakąś spójną, logiczną całość.
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez Bronowianin : 19.06.2010 o godz. 21:40.
Odpowiedz cytując
Flesz
Member

Od: 07.2003

Stary 19.06.2010, 21:40
Tenzen napisał(a):Wyświetl post

Stare C które było w odległości 25m było widać w telewizji bo kamera była niżej niż będzie na nowej zachodniej. Także z widocznością nowego C w odległości 17,5m w telewizji może być gorzej.
kto powiedzial ze teraz kamera bedzie nizej? poprzednio kamery c+ staly na "dachu" budynku klubowego, teraz beda gdzies na 2 pietrze trybuny, wiec niekoniecznie wyzej,
Odpowiedz cytując
fifek123
Member

Od: 12.2004

Stary 19.06.2010, 21:41
A mi się wydaje że po prostu klub może coś kombinować by nie wpuszczać na jakiś czas gości. Wiadomo że teraz przy niskiej pojemności stadionu każde sprzedane miejsce jest warte, już nie mówiąc o kosztach dodatkowej ochrony itp. Wisła zgłosi do PZPN prośbę o nie wpuszczanie kibiców gości na rundę jesienną, ponieważ planowany sektor gości ma znajdować się na trybunie A. Sprawa wykończenia wschodniej pewnie się przedłuży, więc całą rundę klub będzie miał "spokój" z gośćmi. Gdy na wiosnę cały stadion będzie już wykończony, sektor gości "wróci" na E.
No chyba że to teoria spiskowa, a jakieś wspaniałe inteligentne osoby faktycznie zadecydowały że goście będą na A
WISŁA NH-MN
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 19.06.2010, 21:41
Według mnie nie ma szans na gości na sektorze "A", przecież wiązałoby się to dla klubu z dużymi kosztami. Tam bd jedne z najdroższych wejściówek, jeszcze w dodatku przy Loży ViP. Goście powinni być w okrąglaku lub w trybunie południowej.
I tak w ogóle to najlepiej byłoby jakby forum trochę przycichło a nie napinało się teraz, bo puści ktoś jakąś plotkę jeden czy drugi i od razu wielka wrzawa i chęć urwania głowy niektórym
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.06.2010, 21:42
Tez mysle ze wystarcza dwa wzory Panowie. Inaczej to bedzie wygladalo komicznie jesli wszystkie trybuny beda jak z innych stadionow. Za duzo nacpane bedzie jesli na kazdej beda jakies wzory.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Stary 19.06.2010, 21:52

Zapewne bedzie i tak jak sobie to zaplanujecie. Jesli jednak zdecydujecie sie robic cos z godlami to wypada wiedziec ze godlo Polski zawiera sie w godle Krakowa. Jako jedyne miasto w Polsce mozemy uzywac godla panstwowego w godle miasta.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 19.06.2010, 22:01
Nie no z tym sektorem gości na A to ktoś robi sobie żarty.

Już to widzę - Boguś Cupiał wysłuchujący na Derbach WTSK. Jasne.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Flesz
Member

Od: 07.2003

Stary 19.06.2010, 22:17

ja bym jeszcze dorzucił pierwszą zwrotkę hymnu narodowego po lewej, a "jak długo na wawelu" po prawej...

malowanie krzesełek na E to jeszcze głupszy pomysł niż goście na A
Odpowiedz cytując
Czarny
Member

Od: 12.2005

Stary 19.06.2010, 22:34
Zdecydowanie wystarczy już wzorów na naszym stadionie. Jeszcze jeden wzór i będzie to wszystko wyglądało niepoważnie, a chyba nie chcielibyśmy się stać obiektem drwin. Jestem za jednolitą w barwach trybuną AB.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 19.06.2010, 22:42
Ciężko powiedzieć jak to by się wszystko komponowało
Goście na górze A to natomiast kpina ale mam taką nadzieje że ludziom ze stowarzyszenia uda się przekonać do zmiany tej decyzji bo tu argumentacja jest prosta i wiadomo że sektor tam umiejscowiony będzie ze szkodą dla całego stadionu.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 19.06.2010, 22:46
Flesz napisał(a):Wyświetl post
ja bym jeszcze dorzucił pierwszą zwrotkę hymnu narodowego po lewej, a "jak długo na wawelu" po prawej...

malowanie krzesełek na E to jeszcze głupszy pomysł niż goście na A
Wg. mnie niepotrzebnie robiono wzór na wschodniej. Trzeba było dać same niebieskie, a najlepiej czerwone, bo partacze jak wiadomo zamiast niebieskich dali błękitne, które gryzą się ze starymi krzesełkami.
Teraz pozostaje kwestia zachodniej. Także jestem za tym, zeby nic tam nie było - tylko błękitne jak na wschodniej - bez wzoru.
Jeśli jednak ma być wzór - to niech będzie jak najlepszy.
Proponuję, żeby SKWK się jasno określiło - czy są za wzorem czy nie, żeby później nie było jak ze wschodnią, gdzie wybrano wzór na ostatnią chwilę.
Jeśli ma być wzór to proszę, by Kuba czy ktoś z SKWK dali jasny komunikat - "tak będzie wzór - nadsyłajcie propozycje, wspólnymi siłami wybierzemy najlepszy".
Proponuję otworzyć osobny temat ze wzorem na zachodnią. Niech ludzie przysyłają propozycję, żeby później się nie wstydzić za choinkę na stadionie czy innej mapy Polski.
Odpowiedz cytując
Svartis
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 19.06.2010, 22:47
Kuba, zamiast pisać o przedziwnych wzorach na trybunach, może ustosunkuj sie do tego co teraz wiekszość trapi w tym temacie, czyli sektora gości, potwierdź zdementuj, cokolwiek...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów