The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.06.2010, 16:14
kosaTS napisał(a):Wyświetl post
http://www.futbol.pl/artykul/87329.html

Osasuna nie chce Makinwy
Następny który nie czyta forum tylko wkleja na pałę.
Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 19.06.2010, 16:56
Pan Misiaczek upokorzył się zatem na tym forum samoczynnie
Jak dotąd mialem raczej neutralne zdanie o nim, ale informowanie o środowej konferencji a potem pisanie takich wypocin to oznaka upośledzenia. Brawo
Odpowiedz cytując
misiek007
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 19.06.2010, 17:12
upośledzeni to wy jesteście! nie powiedzialem zlego slowa na was a wy na mnie :/ myślicie ze chce źle dla wisły...przeciez każdy racjonalnie myslacy czlowiek mowi ze tej druzynie sa potrzebne wzmocnienia!! nawet łukasz garguła w ostatnim wywiadzie o tym wspomniał ze wisla potrzebuje wzmocnien!! wspomnicie moje slowo ze jak zespol ni zostanie wzmocniony a my zostaniemy z 2, czy 3 napastnikami i kowalskim w obronie to zobaczycie jak to sie skonczy....
MISIEK
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 19.06.2010, 17:14
co nie którym to sie widze depresja wdziera w głowke placza ciagle ze niema trasferow bedzie walka o 5-6 miejsce w d... wam sie poprzewracalo i tyle w temacie
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 19.06.2010, 17:14
misiek007 napisał(a):Wyświetl post
upośledzeni to wy jesteście! nie powiedzialem zlego slowa na was a wy na mnie :/ myślicie ze chce źle dla wisły...przeciez każdy racjonalnie myslacy czlowiek mowi ze tej druzynie sa potrzebne wzmocnienia!! nawet łukasz garguła w ostatnim wywiadzie o tym wspomniał ze wisla potrzebuje wzmocnien!! wspomnicie moje slowo ze jak zespol ni zostanie wzmocniony a my zostaniemy z 2, czy 3 napastnikami i kowalskim w obronie to zobaczycie jak to sie skonczy....
Już mi się kur*a nawet nie chce komentować tego co Ty piszesz. Proszę Cię jedynie, że nie "wisła" tylko Wisła, nie "łukasz garguła" tylko Łukasz Garguła. Gdzie są moderatorzy

Żeby nie było, że po za tematem. Zwariować można:
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
http://www.futbol.pl/artykul/87329.html
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Billy : 19.06.2010 o godz. 17:17.
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 19.06.2010, 17:21
Ale to wcale nie znaczy, że chcemy słuchać jak Ty się męczysz psychicznie, gdy nie widzisz rewelacji transferowych. Zajmij się swoim życiem, a na rozliczenia poczekaj przynajmniej do 1 lipca. Mi osobiście taka polityka jaka teraz jest, bardzo odpowiada. Legia pożegnała połowę składu, pracowali nad transferami już pół roku temu i doskonale wiedzieli kogo kupią. Nam transfery są potrzebne, a Legii niezbędne. I proszę nie mylić tych pojęć, bo później takie użalania nad sobą, nie mają sensu.

Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 19.06.2010, 17:26
myślę,że wszystkim zrobisz wielką przyslugę jak napiszesz na priv do któregoś moderatora z prośbą o bana.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 19.06.2010, 17:34
picasso napisał(a):Wyświetl post
myślę,że wszystkim zrobisz wielką przyslugę jak napiszesz na priv do któregoś moderatora z prośbą o bana.
hehe misiek007 - odstrzelony gimnazialista :]

gość chciał zabawić się w mesjasza wzorem, zbymaka i maiconsa czy jak mu tam, niestety wyszła schizofrenia forumowa na tle braku posłuchu społecznego i frustracja braku wielkich zakupów przez Wisłę

bardzo dobrze, jeszcze kilku zdemaskujcie i nie będzie wypisywania bzdur i działania na szkodę Wisły
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.06.2010, 17:36
Wzmocnień potrzebuje każda formacja. Takie są fakty. Ale co kbiice mogą zrobić. Przecież to trwa tyle lat, że już narzekać się odechciało
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Stary 19.06.2010, 17:42
lucekj napisał(a):Wyświetl post
hehe misiek007 - odstrzelony gimnazialista :]

gość chciał zabawić się w mesjasza wzorem, zbymaka i maiconsa czy jak mu tam, niestety wyszła schizofrenia forumowa na tle braku posłuchu społecznego i frustracja braku wielkich zakupów przez Wisłę

bardzo dobrze, jeszcze kilku zdemaskujcie i nie będzie wypisywania bzdur i działania na szkodę Wisły

dokladnie tak jak piszesz wrozka sie znalazla
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 19.06.2010, 17:45
Spokojnie,w tym tygodniu się wszystko wyjaśni,czyli się wyjaśni czy kupujemy kogoś czy nie bo jeśli w tym tygodniu nie kupimy nikogo to coraz większa nerwówka będzie.
Odpowiedz cytując
SĘDZIA ZGRED
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.06.2010, 18:14
tofik napisał(a):Wyświetl post
Wzmocnień potrzebuje każda formacja. Takie są fakty. Ale co kbiice mogą zrobić. Przecież to trwa tyle lat, że już narzekać się odechciało
Dokładnie tak jest, człowiek zdążył się przyzwyczaić do szumnych zapowiedzi a potem zakupów na ostatnią chwilę , tak że mu się narzekać odechciało tak więc ludziska głowy studzić i spokój do 1 lipca wszystko się okaże na zamknięciu okienka transferowego z czym wystartujemy do ludzi
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Stary 19.06.2010, 18:19
Mówisz w tym tygodniu więc do jutra. Mam nadzieję że nie będzie tak że nikogo nie znajdą i na załatanie dziur zatrudnią Alameo i tego drugiego. Mogą ich zatrudnić ale jeśli testy wykażą że są oni potrzebni a nie dlatego że nie mają nikogo.
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 19.06.2010, 19:03
Kryniu napisał(a):Wyświetl post
Mówisz w tym tygodniu więc do jutra. Mam nadzieję że nie będzie tak że nikogo nie znajdą i na załatanie dziur zatrudnią Alameo i tego drugiego. Mogą ich zatrudnić ale jeśli testy wykażą że są oni potrzebni a nie dlatego że nie mają nikogo.
W tym tygodniu chodziło mi o tydzień,który będzie między 21-27 czerwiec.Tego tygodnia nie ma co liczyć bo jest weekend a nie dni robocze.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 19.06.2010, 19:25
witam, nie wiem czy pamietacie ale Pan Prezes Basałaj jednoznacznie powiedzial ze my kibice bedziemy oceniac ich nie za to co mowia ale za to co zrobili... na nastepnej konferencji zapowiedziano ze szukaja wzmocnien na pozycjach - srodkowy obronca, prawy obronca, lewy pomocnik, srodkowy pomocnik oraz napastnik.za powowiedziano ze do konca tygodnia bedzie zalatwiona sprawa srodkowego obroncy.takze dostalismy jasne informacje od klubu jakich wzmocniej szukaja, takze po okienku transferowym bedziemy mieli pełne prawo ocenic czy klub wywiazał sie z swoich obietnic czy tez znow zostalismy okłamani.
Odpowiedz cytując
PrzemyślABG
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 19.06.2010, 19:42
po co my tego Alemao trzymamy?
weźcie go wyślijcie jak najdalej zeby nie wracał...
Krakowska Wisła !
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 19.06.2010, 19:48
martin_6 napisał(a):Wyświetl post
Na poważnie - ludzie, co tak histeryzujecie? Amica też na razie śpi, a jakoś nikt tam nie panikuje. Nie wierzę, że Basałaj przyszedłby, gdyby nie miał obiecanej możliwości wzmocnienia drużyny.
Ja właśnie też tak myślę, w końcu nie chciałby się narażać nam kibicom Wisły.Transfery,będą bo muszą być, ale jak wielkiego formatu to nie wiem.Ale myślę,że będzie dobrze
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.06.2010, 20:13
Cytat:
Komplikuje się sprawa transferu Stephena Makinwy do Wisły Kraków. Po nigeryjskiego napastnika zgłosiła się Osasuna Pampeluna. W przeciwieństwie do wicemistrzów Polski, chce go kupić, a nie tylko wypożyczyć z Lazio Rzym.
- Jesteśmy zainteresowani Makinwą - przyznał ostatnio dyrektor Wisły, Jakub Jarosz. To już drugie podejście krakowskiego klubu, który starał się pozyskać Nigeryjczyka, gdy trenerem był jeszcze Maciej Skorża. Do porozumienia nie doszło i Makinwa został w Lazio.
Teraz rzymski klub, który wcześniej wypożyczył swojego gracza do Regginy Calcio i Chievo Verona, chce go sprzedać.
futbolnews

a jeszcze 3 godziny temu pisali ze Osasuna nie jest nim zainteresowana
co zreszta potwierdzil jakis blog typa z Rzymu ktory jak ktos tu wspomnial ma sprawdzone info
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 19.06.2010, 20:48
transfer Makinawy jest całkowicie nierealny i myślę że dla Wisły w tej chwili nieadykwatny , nie takich zawodników powinniśmy szukać dla klubu
raz że strasznie drogi , musiałby zarabiać minimum 2 x tyle co Łobo czy Paweł Brożek ,
dwa że z motywacją u niego do gry w lidze polskiej może być bardzo cięzko
trzy przyszedłby do nas tylko na wypozyczenie , nie jest to dla klubu zadna inwestycja
... bardzo mało grał ostatnio w piłke , może wyjść z tego całkowity niewypał , ala Hristov

i tylko zastanawiam się czemu Jarosz powiedział wprost że interesujemy się zawodnikiem Lazio , nigdy wcześniej klub nie mówił wprost o swoich celach transferowych , takie rzeczy powinni byc zachowane w tajemnicy do samego końca , lub chociaz do testów medycznych zawodnika
Odpowiedz cytując
czera84
Senior Member

Stary 19.06.2010, 21:18
Mi się wydaje,że ten cały Makinwa to jest zasłona dymna.Nigdy nie mówiliśmy o celach transferowych więc myślę,że po prostu nasi włodarzę chcą aby takie fakty czy inne pismaki miały co pisać a nie szperać w naszych sprawach.
Odpowiedz cytując
zjkz
Junior Member

Stary 20.06.2010, 08:51
Mnie w tych wszystkich plotkach/informacjach dotyczących ewentualnego transferu Makinwy do Wisły śmieszy zmienność portali, gazet i innych mediów. Raz informacja - Osasuna zainteresowana Makinwą, potem informacja o dementi hiszpańskiego klubu, a za parę godzin info, że zawodnik Lazio trafi do Osasuny. Nie wiem, skąd oni czerpią te informacje wszystkie, ale często są to takie typowe newsy z dupy.
W ogóle na transfery do klubu mogę cierpliwie czekać, okienko otwiera się dopiero 1 lipca i trrwa do końca sierpnia, więc czasu jest sporo. Lepiej chyba zatrudnić nieco później kogoś dobrego, po długich negocjacjach, niż szybko zawodnika który będzie kiepski.
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.06.2010, 09:05
zjkz napisał(a):Wyświetl post
trrwa do końca sierpnia, więc czasu jest sporo.
więc kupimy 3 zawodników pod koniec sierpnia, i potem będziemy ich zgrywać? jak już będzie po pucharach i po starcie sezonu..
Odpowiedz cytując
misiek007
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 20.06.2010, 09:35
choziaż Evil ma takie same zdanie na tym forum jak ja...odpadniemy z pucharow i dopiero kupimy kogos...ład nie sie zapowiada...niby ma byc do srody srodkowy obronca ale wiadomo co to za eksperyment do nas przyjdzie glowa odszedl i nie wiadomo czy wyjdziemy na tym transferze chociaz na 0.
MISIEK
Odpowiedz cytując
tsw biała gwiazda
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.06.2010, 09:39
czera84 ma rację Makinwa to zasłona dymna przed innymi transferami, zbymak gdzieś pisał że jest polowanie na gościa który podaje informacje mediom. Poczekajmy ten tydzień powinien wszystko wyjaśnić ponieważ jedziemy do Niemiec a tam tylko będziemy testować
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.06.2010, 09:45
choziaż Evil ma takie same zdanie na tym forum jak ja...odpadniemy z pucharow i dopiero kupimy kogos...ład nie sie zapowiada...niby ma byc do srody srodkowy obronca ale wiadomo co to za eksperyment do nas przyjdzie glowa odszedl i nie wiadomo czy wyjdziemy na tym transferze chociaz na 0.
Kolejny malkontent. I to prawdopodobnie z gimnazjum. Chłopcze - wakacje są niedługo, idź pograć w piłkę i nie wylewaj swoich frustracji na forum. Dlaczego z góry zakładasz, że będzie to nieudany transfer? Faktem jest, że Głowackiego zastąpić ciężko, ale nawet nie wiesz, kto ma zostać nowym zawodnikiem, a z góry określasz go "eksperymentem". Trochę wiary i dystansu...
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 20.06.2010, 10:21
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny malkontent. I to prawdopodobnie z gimnazjum. Chłopcze - wakacje są niedługo, idź pograć w piłkę i nie wylewaj swoich frustracji na forum. Dlaczego z góry zakładasz, że będzie to nieudany transfer? Faktem jest, że Głowackiego zastąpić ciężko, ale nawet nie wiesz, kto ma zostać nowym zawodnikiem, a z góry określasz go "eksperymentem". Trochę wiary i dystansu...
Ale faktem jest, że nie powinniśmy czekać z transferami do ostatniej chwili, bo na prawdę rzadko kiedy taka strategia się sprawdza. Wiesz jak ważne jest, aby nowy zawodnik przepracował z drużyną przynajmniej jeden obóz przygotowawczy.

Nie daj Boże wtopimy w eliminacjach LE i nasi włodarze znowu dojdą do wniosku, że skoro nie gramy już w pucharach, to nie ma sensu się wzmacniać. Czy nie tak to wyglądało po odpadnięciu z Levadią?
A gdyby odpowiednie wzmocnienia nastąpiły przed zeszłorocznymi eliminacjami LM, być może tej wtopy by nie było...

Dlatego nie uważam tego typu postów za objaw malkontenctwa czy czarnowidztwa, ale za objaw troski o stan naszej kadry przed najbliższymi meczami.

P.S. Gimnazjum nie ukończyłem. Jak pobierałem nauki, były tylko licea.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.06.2010, 11:20
Simao1 napisał(a):Wyświetl post
Kolejny malkontent.

Takich malkontentów tworzy nie kto inny jak klub. Zapewniam Cię, że nie byłoby ich gdyby klub ciągle nie zasypywał nas niespełnionymi obietnicami i ambicjami od któregoś już sezonu.

Powiedz mi. Po kiego wała Jarosz mówił, że obrońca będzie na 100% do końca tygodnia? I tym właśnie sposobem, nasz zarząd traci w oczach kibica, bo wiarygodność ma żadną. Jak się czegoś nie jest pewnym, to się nie papla jęzorem na lewo i prawo.

To samo tyczy się skompletowania kadry przed wyjazdem na obóz. Już to widzę, jak w ciągu przyszłego tygodnia do kadry Wisły dołączy: środkowy i prawy obrońca, środkowy i lewy pomocnik, napastnik. To jest pięć transferów w ciągu tygodnia. Wierzy ktoś w to? Zazdroszczę wiary i optymizmu.

Pozdro dla normalnych.

PS: Z całym szacunkiem, ale transfery w sierpniu to mogą sobie w dupe wsadzić. Później znowu będą wymówki, że nowi zawodnicy, że nie przeszli przez okres przygotowawczy z drużyną, że dlatego im nie idzie bo odstają fizycznie od reszty. Czcze pierdzenie, jak co roku.
Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 20.06.2010, 11:25
Reser napisał(a):Wyświetl post

To samo tyczy się skompletowania kadry przed wyjazdem na obóz. Już to widzę, jak w ciągu przyszłego tygodnia do kadry Wisły dołączy: środkowy i prawy obrońca, środkowy i lewy pomocnik, napastnik. To jest pięć transferów w ciągu tygodnia. Wierzy ktoś w to? Zazdroszczę wiary i optymizmu.

Pozdro dla normalnych.
Dokładnie, gadka o skompletowaniu kadry przed pierwszym obozem sprzedawana nam jest przed każdą rundą, a co z tego wychodzi? Nic. Dlatego martwmy się raczej oby Kasperczak dysponował w miarę wyrównaną kadrą do rozpoczęcia rozgrywek. Niestety ale nowi zawodnicy (wierzę, że mimo wszystko przyjdą) będą musieli zgrywać się z resztą już w trakcie sezonu.
Odpowiedz cytując
piotrekwrd
Member

Od: 08.2006

Stary 20.06.2010, 11:36
Mam dość. Naprawdę.
Mam dość wszystkich którzy krytykują wszystko.
Mam dość hurraoptymistów.
Mam dość uspakajających innych.
Mam dość filozofów forumowych.

Czy wy k&#@! nie możecie się powstrzymać jeżeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia?!
Propozycja dla adminów: Zamknijcie ten wątek na tydzień może dwa.

Dobra teraz czekam na krytykę i bana.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
Reser
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.06.2010, 11:39
piotrekwrd napisał(a):Wyświetl post
Mam dość. Naprawdę.
Mam dość wszystkich którzy krytykują wszystko.
Mam dość hurraoptymistów.
Mam dość uspakajających innych.
Mam dość filozofów forumowych.

Czy wy k&#@! nie możecie się powstrzymać jeżeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia?!
Propozycja dla adminów: Zamknijcie ten wątek na tydzień może dwa.

Dobra teraz czekam na krytykę i bana.
Pozdrawiam
Czyli jednym słowem masz dość wszystkiego co jest na tym forum i co nijako jest nieodzownym jego elementem. W takim razie proponuje Ci wylogować się na wieczność, albo usunąć konto. Bo ty swoim postem wiele więcej nie wprowadziłeś do dyskusji i nic ciekawego do powiedzenia nie miałeś.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów