|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Żeby nie było, że po za tematem. Zwariować można: http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html http://www.futbol.pl/artykul/87329.html Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Billy : 19.06.2010 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
gość chciał zabawić się w mesjasza wzorem, zbymaka i maiconsa czy jak mu tam, niestety wyszła schizofrenia forumowa na tle braku posłuchu społecznego i frustracja braku wielkich zakupów przez Wisłę bardzo dobrze, jeszcze kilku zdemaskujcie i nie będzie wypisywania bzdur i działania na szkodę Wisły |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Wzmocnień potrzebuje każda formacja. Takie są fakty. Ale co kbiice mogą zrobić. Przecież to trwa tyle lat, że już narzekać się odechciało
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
dokladnie tak jak piszesz wrozka sie znalazla ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Spokojnie,w tym tygodniu się wszystko wyjaśni,czyli się wyjaśni czy kupujemy kogoś czy nie bo jeśli w tym tygodniu nie kupimy nikogo to coraz większa nerwówka będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() ![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówisz w tym tygodniu więc do jutra. Mam nadzieję że nie będzie tak że nikogo nie znajdą i na załatanie dziur zatrudnią Alameo i tego drugiego. Mogą ich zatrudnić ale jeśli testy wykażą że są oni potrzebni a nie dlatego że nie mają nikogo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
witam, nie wiem czy pamietacie ale Pan Prezes Basałaj jednoznacznie powiedzial ze my kibice bedziemy oceniac ich nie za to co mowia ale za to co zrobili... na nastepnej konferencji zapowiedziano ze szukaja wzmocnien na pozycjach - srodkowy obronca, prawy obronca, lewy pomocnik, srodkowy pomocnik oraz napastnik.za powowiedziano ze do konca tygodnia bedzie zalatwiona sprawa srodkowego obroncy.takze dostalismy jasne informacje od klubu jakich wzmocniej szukaja, takze po okienku transferowym bedziemy mieli pełne prawo ocenic czy klub wywiazał sie z swoich obietnic czy tez znow zostalismy okłamani.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
po co my tego Alemao trzymamy?
weźcie go wyślijcie jak najdalej zeby nie wracał... ![]()
Krakowska Wisła !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
a jeszcze 3 godziny temu pisali ze Osasuna nie jest nim zainteresowana ![]() co zreszta potwierdzil jakis blog typa z Rzymu ktory jak ktos tu wspomnial ma sprawdzone info ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
transfer Makinawy jest całkowicie nierealny i myślę że dla Wisły w tej chwili nieadykwatny , nie takich zawodników powinniśmy szukać dla klubu
raz że strasznie drogi , musiałby zarabiać minimum 2 x tyle co Łobo czy Paweł Brożek , dwa że z motywacją u niego do gry w lidze polskiej może być bardzo cięzko trzy przyszedłby do nas tylko na wypozyczenie , nie jest to dla klubu zadna inwestycja ... bardzo mało grał ostatnio w piłke , może wyjść z tego całkowity niewypał , ala Hristov i tylko zastanawiam się czemu Jarosz powiedział wprost że interesujemy się zawodnikiem Lazio , nigdy wcześniej klub nie mówił wprost o swoich celach transferowych , takie rzeczy powinni byc zachowane w tajemnicy do samego końca , lub chociaz do testów medycznych zawodnika |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mi się wydaje,że ten cały Makinwa to jest zasłona dymna.Nigdy nie mówiliśmy o celach transferowych więc myślę,że po prostu nasi włodarzę chcą aby takie fakty czy inne pismaki miały co pisać a nie szperać w naszych sprawach.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mnie w tych wszystkich plotkach/informacjach dotyczących ewentualnego transferu Makinwy do Wisły śmieszy zmienność portali, gazet i innych mediów. Raz informacja - Osasuna zainteresowana Makinwą, potem informacja o dementi hiszpańskiego klubu, a za parę godzin info, że zawodnik Lazio trafi do Osasuny. Nie wiem, skąd oni czerpią te informacje wszystkie, ale często są to takie typowe newsy z dupy.
W ogóle na transfery do klubu mogę cierpliwie czekać, okienko otwiera się dopiero 1 lipca i trrwa do końca sierpnia, więc czasu jest sporo. Lepiej chyba zatrudnić nieco później kogoś dobrego, po długich negocjacjach, niż szybko zawodnika który będzie kiepski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
choziaż Evil ma takie same zdanie na tym forum jak ja...odpadniemy z pucharow i dopiero kupimy kogos...ład nie sie zapowiada...niby ma byc do srody srodkowy obronca ale wiadomo co to za eksperyment do nas przyjdzie glowa odszedl i nie wiadomo czy wyjdziemy na tym transferze chociaz na 0.
![]()
MISIEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
czera84 ma rację Makinwa to zasłona dymna przed innymi transferami, zbymak gdzieś pisał że jest polowanie na gościa który podaje informacje mediom. Poczekajmy ten tydzień powinien wszystko wyjaśnić ponieważ jedziemy do Niemiec a tam tylko będziemy testować
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie daj Boże wtopimy w eliminacjach LE i nasi włodarze znowu dojdą do wniosku, że skoro nie gramy już w pucharach, to nie ma sensu się wzmacniać. Czy nie tak to wyglądało po odpadnięciu z Levadią? A gdyby odpowiednie wzmocnienia nastąpiły przed zeszłorocznymi eliminacjami LM, być może tej wtopy by nie było... Dlatego nie uważam tego typu postów za objaw malkontenctwa czy czarnowidztwa, ale za objaw troski o stan naszej kadry przed najbliższymi meczami. P.S. Gimnazjum nie ukończyłem. Jak pobierałem nauki, były tylko licea. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Takich malkontentów tworzy nie kto inny jak klub. Zapewniam Cię, że nie byłoby ich gdyby klub ciągle nie zasypywał nas niespełnionymi obietnicami i ambicjami od któregoś już sezonu. Powiedz mi. Po kiego wała Jarosz mówił, że obrońca będzie na 100% do końca tygodnia? I tym właśnie sposobem, nasz zarząd traci w oczach kibica, bo wiarygodność ma żadną. Jak się czegoś nie jest pewnym, to się nie papla jęzorem na lewo i prawo. To samo tyczy się skompletowania kadry przed wyjazdem na obóz. Już to widzę, jak w ciągu przyszłego tygodnia do kadry Wisły dołączy: środkowy i prawy obrońca, środkowy i lewy pomocnik, napastnik. To jest pięć transferów w ciągu tygodnia. Wierzy ktoś w to? Zazdroszczę wiary i optymizmu. Pozdro dla normalnych. PS: Z całym szacunkiem, ale transfery w sierpniu to mogą sobie w dupe wsadzić. Później znowu będą wymówki, że nowi zawodnicy, że nie przeszli przez okres przygotowawczy z drużyną, że dlatego im nie idzie bo odstają fizycznie od reszty. Czcze pierdzenie, jak co roku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam dość. Naprawdę.
Mam dość wszystkich którzy krytykują wszystko. Mam dość hurraoptymistów. Mam dość uspakajających innych. Mam dość filozofów forumowych. Czy wy k&#@! nie możecie się powstrzymać jeżeli nie macie nic ciekawego do powiedzenia?! Propozycja dla adminów: Zamknijcie ten wątek na tydzień może dwa. Dobra teraz czekam na krytykę i bana. Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
|

|
||||||