|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba, że źle zrozumiałem i "niespodzianka dla kibiców" to nie to samo co "niespodzianka" ![]() EDIT
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 17.06.2010 o godz. 22:23.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
16-latkowie bramkarz Marcin Żuber, pomocnik Dawid Ciesiełkiewicz i napastnik Robert Smoliński http://www.sport.pl/sport/1,67926,80...e_szkolki.html
Brać do juniorów / ME zanim będzie za późno !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Milinković nie jest za darmo, informacje dotyczące jego kontraktu na transfermarkt są błędne.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
massoud: Myśląc o reprezentacji i widząc nasze zaplecze szkoleniowe dla młodych piłkarzy, to lepiej żebyśmy tych gości zostawili w spokoju. Niech rozwiną się w Hiszpanii, a w dobrym momencie będzie można kupić piłkarzy jeszcze nie drogich, polskich i profesjonalnie wyszkolonych
zbymak: Pełne zrozumienie. Jedyne co chciałbym wiedzieć i co chyba nijak klubowi zaszkodzić nie może, to to czy Alemao jest bliski podpisania kontraktu, czy powrotu do Brazylii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
WalkerLukeTS, Proud - popieram wasz apel na 1906 %. Ja sam, wertując włoskie serwisy, znajduje co jakiś czas pewne ciekawostki w kontekście Wisły. Z dzisiejszego dnia znalazłem dwie istotne (sprawa w toku...) Dlatego też zaciskam zęby i nic nie tłumaczę. Zanim pismaki namierzą odpowiedni tekst i go przetłumaczą na polski, nasz klub będzie miał kilka dni "przewagi" na ewentualny manewr. Nie chcę, by nasz klub tracił na ruchach transferowych, a dziennikarze mieli "na talerzu" i za darmo świeże wiadomości z naszego forum.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
, w kazdym razie z nudow poszukalem trenera z taka historia i nic nie znalazlem. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
czy raczej tymi którzy mogą spalić transfer. ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Można się tylko domyślać o którego zawodnika chodzi . Ostatnio tak wielu piłakrzy w kontekście Wisły w mediach się nie przewijało i może tu chodzić o Milinkovicia właśnie albo Djurowskiego bo o Makinwie sam Jarosz powiedział , Navas chce rozwiązać kontrakt a Soriano kończy się kontrakt. O pierwszej dwójce jak się nie mylę pierwsi poinformowali zbymak ( teraz apeluje o spokój i cierpliwość a przecież sam ostatnio zapodał nazwisko wspomnianego Serba ) i maci0s a później się o nich pojawiły newsy na wszystkich stronach więc jeśli za któregoś z tej dwójki cena podskoczyła dwukrotnie co jest równoznaczne z tym że do Wisły nie przyjdzie to wiemy czyja to zasługa! Pamiętam jak kiedyś Bednarz mówił że klub był bardzo blisko podpisania jakiegoś piłkarza ale wszystko legło w gruzach jak media rozdmuchały tą sprawę więc jeśli ktoś chce o czymś poinformować na forum kibiców to BEZ PERSONALIÓW albo w ogóle nie informować bo jeśli ma być jakiś transfer to będzie i wszyscy się o tym dowiedzą z oficjalnej strony Wisły.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 18.06.2010 o godz. 07:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z tym Makinwa to mam nadzieje jakaś kaczka dziennikarska... przecież ten koleś to nieporozumienie...
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Lawrence Siphiwe Tshabalala (reprezentant RPA, lewy pomocnik, kończy mu się kontrakt)
http://mobil.transfermarkt.de/en/tsh...ler_37735.html może warto spróbować |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Ja bym już wolał Makinwe niż Sobiecha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
nie chce byc zle zrozumiany, ale jak w takim razie nazwac Brozka z Bogusiem? Ich osiagniecia sa tak wielkie, ze zaden klub nawet nie wykazal realnego zainteresowania pozyskaniem jednego z w/w. Mimo wszystko uwazam, ze czyms trzeba sie wyroznic by dostac angaz w takim Lazio. Nie zapominajcie, ze niestety, obecnie jestesmy mizerni i obstawiam, ze koles okaze sie realnym wzmocnieniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Tshabalala i Gaxa bym wzioł. Graja w lidze RPA wiec nie powinni być drodzy , a pojecie o piłce mają.
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nieporozumienie? Przypadek Issy Ba powinien kazdemu pokazac, ze zdecydowana wiekszosc pilkarzy, ktorzy grali w najsilniejszych ligach Europy, bedzie w Polsce duzym wzmocnieniem. Moze bedzie potrzeba troche czasu aby doszedl do formy, odbudowal sie fizycznie, ale jesli NAPASTNIK w Serie A gral, strzelal bramki, ma swoja marke i byl bohaterem kilkumilionowego transferu, to Wisla powinna zrobic wszystko aby go sprowadzic. Tym bardziej, ze takie nazwisko jeszcze w Polsce nie gralo.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Oto paczka zawodników z egzotycznych lig, którym kończą się kontrakty i którzy coś grają, nie jacyś przypadkowi:
Ahmed Soltan (Zamalek SC), Mohamed Sobhy (Ismaily SC), Moataz Eno (El Ahly), Syam Youssef (Esperance Tunis), Arbi Mejri, Zied Derbeli (Esperance Tunis wszyscy), Walid Ben Mansour (Etoile Sportive), Mossaab Sassi, Chaker Zouaghi (Etoile Sportive wszyscy), Morgan Gould (SS United), Anthony Laffor, Bennet Chenene (Orlando Pirates), Tinashe Nengomasha (Kaizer Chiefs), Jamie Coyne, Scott Bulloch (Perth Glory) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
to scharakteryzuj każdego w kilku zdaniach, ich silne i mocne strony myslałem, że etap wyszukiwania zawodników z transfermarktu juz mamy za sobą na tym forum ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak widzisz, na każdego przyjdzie pora by pochwalić sie grą w FM`a
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czemu Kapka nie zainteresuje sie utalentowanym 18-letnim pomocnikiem Zagłebia Sosnowiec ? Już go kilka klubów chce .Kupi go pewnie np. Ruch i po roku będzie chciał 2 mln € jak za Sobiecha.
http://sport.wp.pl/kat,1740,title,Ko...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.06.2010 o godz. 10:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Reprezentant Słowenii Robert Koren jest obecnie bez klubu,bo rozwiązał umowę z West Bromwich.Może skusiłby się na gre u nas,biorąc pod uwagę,że jest już u nas Kirm
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrym nastepca Arka mogłby być Mehdi Benatia, reprezentant Maroka, francuska szkoła pilkarska. Wychowanek OM. Teraz bedzie wolnym zawodnikiem i ponoć był testowany przez Werder Brema.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|

|