The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Sancezz
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.06.2010, 22:18
hawkins napisał(a):Wyświetl post
Zbymak---> mozna wiedzieć, którego zawodnika cena podskoczyła dwukrotnie? Nie czasem Milinkovica, którego sam wywołałeś tu na forum?
on jest ogolnie za darmo do wyciagniecia z Koszys... Tyle, że manager z zawodnikiem mogą sobie wiecej zaspiewac
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Stary 17.06.2010, 22:19
zbymak napisał(a):Wyświetl post
Przeczytajcie najpierw to
Dobra panowie krótko i na temat.Mam nadzieje ,że ci kibice co czuli sie zawiedzeni ,że pisałem o niespodziance dla kibiców w tym tygodniu zrozumieja male przesunięcie w terminie.Tak więc jak już sie nic nie zmieni jutro o godz.15 jest konferencja prasowa na R22 i ma być zaprezentowany Jovanic .Dla tych co sie cieszą i wierzyli mam jeszcze jedna informacje.Nie jest to ostatnia niespodzianka w tym tygodniu a nie wykluczone ,że będą takie jeszcze 3 niespodzianki.Glowa niestety nas opuszcza a w jego miejsce jest rozważany wariant zastępczy Glik-Sadlok .To tyle co miałem i mogłem wam przekazać.
To się nie trzyma kupy.
Chyba, że źle zrozumiałem i "niespodzianka dla kibiców" to nie to samo co "niespodzianka"

EDIT
Maćko napisał(a):Wyświetl post
I myślę, że podobną prośbę powinniśmy skierować w stronę wisła-online, jeśli ktoś z redaktorów ma konto na TWSD, bo też rzucają tymi nazwiskami(Jovanić, skrzydłowy z Serbii, napastnik z Senegalu o śmiesznym nazwisku, trener bramkarzy, itd. to chyba ich newsy) zupełnie niepotrzebnie.
Proszę, jeśli faktycznie coś wiecie, to traktujcie "obowiązek kibicowski" nad "obowiązek dziennikarski".
Kasa kasa, tu sie liczy tylko i wylacznie kasa. skacze im ilosc wyswietlen strony = kasa z reklam
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 17.06.2010 o godz. 22:23.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 17.06.2010, 22:20
hawkins napisał(a):Wyświetl post
Zbymak---> mozna wiedzieć, którego zawodnika cena podskoczyła dwukrotnie? Nie czasem Milinkovica, którego sam wywołałeś tu na forum?
Konkretne nazwisko nie padło .
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Od: 11.2009

Stary 17.06.2010, 22:32
16-latkowie bramkarz Marcin Żuber, pomocnik Dawid Ciesiełkiewicz i napastnik Robert Smoliński http://www.sport.pl/sport/1,67926,80...e_szkolki.html

Brać do juniorów / ME zanim będzie za późno !!
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 17.06.2010, 22:39
Sancezz napisał(a):Wyświetl post
on jest ogolnie za darmo do wyciagniecia z Koszys... Tyle, że manager z zawodnikiem mogą sobie wiecej zaspiewac
Milinković nie jest za darmo, informacje dotyczące jego kontraktu na transfermarkt są błędne.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
3żyk
Member

Od: 07.2008

Stary 17.06.2010, 22:48
massoud: Myśląc o reprezentacji i widząc nasze zaplecze szkoleniowe dla młodych piłkarzy, to lepiej żebyśmy tych gości zostawili w spokoju. Niech rozwiną się w Hiszpanii, a w dobrym momencie będzie można kupić piłkarzy jeszcze nie drogich, polskich i profesjonalnie wyszkolonych

zbymak: Pełne zrozumienie. Jedyne co chciałbym wiedzieć i co chyba nijak klubowi zaszkodzić nie może, to to czy Alemao jest bliski podpisania kontraktu, czy powrotu do Brazylii.
Odpowiedz cytując
el Nuero
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 17.06.2010, 22:50. Włoski łącznik informuje
WalkerLukeTS, Proud - popieram wasz apel na 1906 %. Ja sam, wertując włoskie serwisy, znajduje co jakiś czas pewne ciekawostki w kontekście Wisły. Z dzisiejszego dnia znalazłem dwie istotne (sprawa w toku...) Dlatego też zaciskam zęby i nic nie tłumaczę. Zanim pismaki namierzą odpowiedni tekst i go przetłumaczą na polski, nasz klub będzie miał kilka dni "przewagi" na ewentualny manewr. Nie chcę, by nasz klub tracił na ruchach transferowych, a dziennikarze mieli "na talerzu" i za darmo świeże wiadomości z naszego forum.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 17.06.2010, 22:57
3żyk napisał(a):Wyświetl post
massoud: Myśląc o reprezentacji i widząc nasze zaplecze szkoleniowe dla młodych piłkarzy, to lepiej żebyśmy tych gości zostawili w spokoju. Niech rozwiną się w Hiszpanii, a w dobrym momencie będzie można kupić piłkarzy jeszcze nie drogich, polskich i profesjonalnie wyszkolonych

zbymak: Pełne zrozumienie. Jedyne co chciałbym wiedzieć i co chyba nijak klubowi zaszkodzić nie może, to to czy Alemao jest bliski podpisania kontraktu, czy powrotu do Brazylii.
Sobotni sparing dużo wyjasni .Wszystko zalezy od tego jak sie zaprezentuje.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Stary 17.06.2010, 23:33
Sobotni sparing dużo wyjasni .Wszystko zalezy od tego jak sie zaprezentuje.
Z Garbarnią, tak naprawdę z czwartoligowym klubem, czyli z amatorami.
nic więcej nie mam do powiedzenia.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Stary 17.06.2010, 23:44
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Czasami goscia sie odsyla do domu po jednym treningu .Pewnie ze Garbarnia to nie Barcelona a decyzja ma dotyczyć tego czy zostaje z nami na dalsze testy czy dziekujemy gosciowi
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 18.06.2010, 00:42
element napisał(a):Wyświetl post
Nic tu Wódz nie ma do gadania. Od widzimisię SKWK zależy czy zagrają u nas.
Włącznie z Djurovskim, Milinkovicem, Sadlokiem, Sobiechem czy Soriano. Jedno słowo do władz Wisły czy wodza i zasilają nasze szeregi. Cierpliwości bo na dziś dzień leczą kaca po wczorajszej libacji alkoholowej w Myślenicach po spuszczeniu Łaciaka do młodziaków, a już jutro z samego rana dopinają sprowadzenie byłego trenera między innymi Ajaksu i Evertonu FC na miejsce Kasperczaka.
Nie wiem czy zartujesz czy to ironia , w kazdym razie z nudow poszukalem trenera z taka historia i nic nie znalazlem.
Odpowiedz cytując
tkwm
Member

Od: 05.2010

Stary 18.06.2010, 06:30
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
Garbarnia jest w trzeciej lidze !
Odpowiedz cytując
dawidTS
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 18.06.2010, 06:34
tkwm napisał(a):Wyświetl post
Garbarnia jest w trzeciej lidze !
ale to 4 poziom rozgrywek ! ! (dawna 4 liga)
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.06.2010, 06:39
Dobra panowie krótko i na temat.Mam nadzieje ,że ci kibice co czuli sie zawiedzeni ,że pisałem o niespodziance dla kibiców w tym tygodniu zrozumieja male przesunięcie w terminie.Tak więc jak już sie nic nie zmieni jutro o godz.15 jest konferencja prasowa na R22 i ma być zaprezentowany Jovanic .Dla tych co sie cieszą i wierzyli mam jeszcze jedna informacje.Nie jest to ostatnia niespodzianka w tym tygodniu a nie wykluczone ,że będą takie jeszcze 3 niespodzianki.Glowa niestety nas opuszcza a w jego miejsce jest rozważany wariant zastępczy Glik-Sadlok .To tyle co miałem i mogłem wam przekazać.
To jest moj post sprzed kilku dni i teraz przeczytajcie to:
Oficjalnie konferencja jest zrobiona po to zeby godnie pozegnać Głowe.Nic nie wiadomo żeby ktoś nowy mial sie pojawić(może nas zaskoczą?).Jest za to nadzieja ,ze ktos nowy zagra w sobotnim sparingu a jak nie to niespodzianki troche sie opóznią.
Czy ciezko jest zrozumieć ,że nieda sie wszystkiego zaplanować co do dnia z transferami.Jak pisałem wcześniej rozmowy trwaja z kilkoma zawodnikami i naprawde transfery beda tylko wystarczy troche cierpliwości.Wiem ,ze najlepiej jakby jutro na konferencji odbyła sie prezentacja 6 nowych zawodników to wtedy wszyscy byliby zadowoleni.Niestety niezawsze wszystko udaje sie tak jak sie zaplanowało.Z niektorymi zawodnikami jestesmy bliżej z innymi troche dalej w sprawie podpisania kontraktow na grę w naszym zespole.Czasami brakuje jakiejś pierdoły czy jakieś badania dodatkowe nalezy zrobić zeby można bylo podpisac kontrakt.Na dziś sprawa wygląda tak ,że jutro nikt nowy sie nie pojawi .Tylko do jutra jeszcze parę godzin zostaje i nie wykluczone ze cos sie zmieni.Generalnie bardziej mozna sie spodziewac kogoś nowego w sobotnim sparingu.Nawet jak w sparingu nikt nowy nie zagra to transfery tak i tak beda.Pomimo uszczelnienia wycieku informacji z klubu jeszcze innymi kanałami udaje sie cos dowiedziec ( nie jest to takie proste) uszanujcie to ,że ktoś chce sie z wami podzielić jakimis informacjami.Musze sie wam przyznać ,że mam dylemat co zrobić.Z moich informacji wiem ,ze jest straszne polowanie na czarownice w klubie skad wyciekaja personalia przyszłych zawodnikow Wisly na forum i do mediow.W jednym przypadku cena za zawodnika podskoczyla dwukrotnie jak media zaczely trabić ,że Wisła go chce.Więc zachowajmy troche spokoju i poczekajmy jeszcze cierpliwie parę dni bo niespodzianki będą.Pozdrawiam
dlatego ci którzy mają jakiekolwiek informacje powinni zastanowić się 10 razy czy chcą być gwiazdami forum
czy raczej tymi którzy mogą spalić transfer.
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 18.06.2010, 07:08
To jest moj post sprzed kilku dni i teraz przeczytajcie to:
Oficjalnie konferencja jest zrobiona po to zeby godnie pozegnać Głowe.Nic nie wiadomo żeby ktoś nowy mial sie pojawić(może nas zaskoczą?).Jest za to nadzieja ,ze ktos nowy zagra w sobotnim sparingu a jak nie to niespodzianki troche sie opóznią.
Czy ciezko jest zrozumieć ,że nieda sie wszystkiego zaplanować co do dnia z transferami.Jak pisałem wcześniej rozmowy trwaja z kilkoma zawodnikami i naprawde transfery beda tylko wystarczy troche cierpliwości.Wiem ,ze najlepiej jakby jutro na konferencji odbyła sie prezentacja 6 nowych zawodników to wtedy wszyscy byliby zadowoleni.Niestety niezawsze wszystko udaje sie tak jak sie zaplanowało.Z niektorymi zawodnikami jestesmy bliżej z innymi troche dalej w sprawie podpisania kontraktow na grę w naszym zespole.Czasami brakuje jakiejś pierdoły czy jakieś badania dodatkowe nalezy zrobić zeby można bylo podpisac kontrakt.Na dziś sprawa wygląda tak ,że jutro nikt nowy sie nie pojawi .Tylko do jutra jeszcze parę godzin zostaje i nie wykluczone ze cos sie zmieni.Generalnie bardziej mozna sie spodziewac kogoś nowego w sobotnim sparingu.Nawet jak w sparingu nikt nowy nie zagra to transfery tak i tak beda.Pomimo uszczelnienia wycieku informacji z klubu jeszcze innymi kanałami udaje sie cos dowiedziec ( nie jest to takie proste) uszanujcie to ,że ktoś chce sie z wami podzielić jakimis informacjami.Musze sie wam przyznać ,że mam dylemat co zrobić.Z moich informacji wiem ,ze jest straszne polowanie na czarownice w klubie skad wyciekaja personalia przyszłych zawodnikow Wisly na forum i do mediow.W jednym przypadku cena za zawodnika podskoczyla dwukrotnie jak media zaczely trabić ,że Wisła go chce.Więc zachowajmy troche spokoju i poczekajmy jeszcze cierpliwie parę dni bo niespodzianki będą.Pozdrawiam

Można się tylko domyślać o którego zawodnika chodzi . Ostatnio tak wielu piłakrzy w kontekście Wisły w mediach się nie przewijało i może tu chodzić o Milinkovicia właśnie albo Djurowskiego bo o Makinwie sam Jarosz powiedział , Navas chce rozwiązać kontrakt a Soriano kończy się kontrakt. O pierwszej dwójce jak się nie mylę pierwsi poinformowali zbymak ( teraz apeluje o spokój i cierpliwość a przecież sam ostatnio zapodał nazwisko wspomnianego Serba ) i maci0s a później się o nich pojawiły newsy na wszystkich stronach więc jeśli za któregoś z tej dwójki cena podskoczyła dwukrotnie co jest równoznaczne z tym że do Wisły nie przyjdzie to wiemy czyja to zasługa! Pamiętam jak kiedyś Bednarz mówił że klub był bardzo blisko podpisania jakiegoś piłkarza ale wszystko legło w gruzach jak media rozdmuchały tą sprawę więc jeśli ktoś chce o czymś poinformować na forum kibiców to BEZ PERSONALIÓW albo w ogóle nie informować bo jeśli ma być jakiś transfer to będzie i wszyscy się o tym dowiedzą z oficjalnej strony Wisły.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 18.06.2010 o godz. 07:13.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.06.2010, 09:11
Napastnik Lazio coraz bliżej Wisły:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.06.2010, 09:23
z tym Makinwa to mam nadzieje jakaś kaczka dziennikarska... przecież ten koleś to nieporozumienie...
Odpowiedz cytując
rafi2323
Junior Member

Stary 18.06.2010, 09:26
Lawrence Siphiwe Tshabalala (reprezentant RPA, lewy pomocnik, kończy mu się kontrakt)
http://mobil.transfermarkt.de/en/tsh...ler_37735.html
może warto spróbować?
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 18.06.2010, 09:27
Ja bym już wolał Makinwe niż Sobiecha
Odpowiedz cytując
a_r_e_n_a
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 18.06.2010, 09:28
nie chce byc zle zrozumiany, ale jak w takim razie nazwac Brozka z Bogusiem? Ich osiagniecia sa tak wielkie, ze zaden klub nawet nie wykazal realnego zainteresowania pozyskaniem jednego z w/w. Mimo wszystko uwazam, ze czyms trzeba sie wyroznic by dostac angaz w takim Lazio. Nie zapominajcie, ze niestety, obecnie jestesmy mizerni i obstawiam, ze koles okaze sie realnym wzmocnieniem.
Odpowiedz cytując
PotiWisla
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 18.06.2010, 09:31
Tshabalala i Gaxa bym wzioł. Graja w lidze RPA wiec nie powinni być drodzy , a pojecie o piłce mają.
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.06.2010, 09:45
tomasz_19 napisał(a):Wyświetl post
z tym Makinwa to mam nadzieje jakaś kaczka dziennikarska... przecież ten koleś to nieporozumienie...
Nieporozumienie? Przypadek Issy Ba powinien kazdemu pokazac, ze zdecydowana wiekszosc pilkarzy, ktorzy grali w najsilniejszych ligach Europy, bedzie w Polsce duzym wzmocnieniem. Moze bedzie potrzeba troche czasu aby doszedl do formy, odbudowal sie fizycznie, ale jesli NAPASTNIK w Serie A gral, strzelal bramki, ma swoja marke i byl bohaterem kilkumilionowego transferu, to Wisla powinna zrobic wszystko aby go sprowadzic. Tym bardziej, ze takie nazwisko jeszcze w Polsce nie gralo.
Odpowiedz cytując
rafi2323
Junior Member

Stary 18.06.2010, 10:01
Oto paczka zawodników z egzotycznych lig, którym kończą się kontrakty i którzy coś grają, nie jacyś przypadkowi:
Ahmed Soltan (Zamalek SC), Mohamed Sobhy (Ismaily SC), Moataz Eno (El Ahly), Syam Youssef (Esperance Tunis), Arbi Mejri, Zied Derbeli (Esperance Tunis wszyscy), Walid Ben Mansour (Etoile Sportive), Mossaab Sassi, Chaker Zouaghi (Etoile Sportive wszyscy), Morgan Gould (SS United), Anthony Laffor, Bennet Chenene (Orlando Pirates), Tinashe Nengomasha (Kaizer Chiefs), Jamie Coyne, Scott Bulloch (Perth Glory)
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 18.06.2010, 10:11
rafi2323 napisał(a):Wyświetl post
Lawrence Siphiwe Tshabalala (reprezentant RPA, lewy pomocnik, kończy mu się kontrakt)
http://mobil.transfermarkt.de/en/tsh...ler_37735.html
może warto spróbować?
Piłkarz, który zagrał bardzo dobry mecz na mundialu miałby trafić do Wisły? Lekka przesada...

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 18.06.2010, 10:21
rafi2323 napisał(a):Wyświetl post
Oto paczka zawodników z egzotycznych lig, którym kończą się kontrakty i którzy coś grają, nie jacyś przypadkowi:
Ahmed Soltan (Zamalek SC), Mohamed Sobhy (Ismaily SC), Moataz Eno (El Ahly), Syam Youssef (Esperance Tunis), Arbi Mejri, Zied Derbeli (Esperance Tunis wszyscy), Walid Ben Mansour (Etoile Sportive), Mossaab Sassi, Chaker Zouaghi (Etoile Sportive wszyscy), Morgan Gould (SS United), Anthony Laffor, Bennet Chenene (Orlando Pirates), Tinashe Nengomasha (Kaizer Chiefs), Jamie Coyne, Scott Bulloch (Perth Glory)
Widziałeś ich?
to scharakteryzuj każdego w kilku zdaniach, ich silne i mocne strony
myslałem, że etap wyszukiwania zawodników z transfermarktu juz mamy za sobą na tym forum
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 18.06.2010, 10:23
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Widziałeś ich?
to scharakteryzuj każdego w kilku zdaniach, ich silne i mocne strony
myslałem, że etap wyszukiwania zawodników z transfermarktu juz mamy za sobą na tym forum
Jak widzisz, na każdego przyjdzie pora by pochwalić sie grą w FM`a
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 18.06.2010, 10:29
czemu Kapka nie zainteresuje sie utalentowanym 18-letnim pomocnikiem Zagłebia Sosnowiec ? Już go kilka klubów chce .Kupi go pewnie np. Ruch i po roku będzie chciał 2 mln € jak za Sobiecha.
http://sport.wp.pl/kat,1740,title,Ko...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.06.2010 o godz. 10:46.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 18.06.2010, 15:22
Reprezentant Słowenii Robert Koren jest obecnie bez klubu,bo rozwiązał umowę z West Bromwich.Może skusiłby się na gre u nas,biorąc pod uwagę,że jest już u nas Kirm
Odpowiedz cytując
Sancezz
Senior Member

Stary 18.06.2010, 20:52
Dobrym nastepca Arka mogłby być Mehdi Benatia, reprezentant Maroka, francuska szkoła pilkarska. Wychowanek OM. Teraz bedzie wolnym zawodnikiem i ponoć był testowany przez Werder Brema.

Odpowiedz cytując
TSW06
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 18.06.2010, 21:32
fanfan napisał(a):Wyświetl post
. O pierwszej dwójce jak się nie mylę pierwsi poinformowali zbymak ( teraz apeluje o spokój i cierpliwość a przecież sam ostatnio zapodał nazwisko wspomnianego Serba ) i maci0s a później się o nich pojawiły newsy na wszystkich stronach więc jeśli za któregoś z tej dwójki cena podskoczyła dwukrotnie co jest równoznaczne z tym że do Wisły nie przyjdzie to wiemy czyja to zasługa!
nas (nie wyłączając mnie) bo to my chcieliśmy się czegoś dowiedzieć i ciągle pytaliśmy zbymaka i maci0sia o personalia, wagę wzrost, statystyki itp itd...
Pozdrowienia z Częstochowy!!
"Żyjesz w kraju w którym wszyscy chcą cię zrobić w chuja..
."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów