The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.06.2010, 14:10
Spadnie Polonia Bytom i.... GKS Belchatow

O mistrza walczyc beda jak zwykle Legia,Wisla,Lech - taka kolejnosc bylaby idealna

Pozytywnym zaskoczeniem bedzie Widzew
Niegatywnym bedzie Slask Wroclaw

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 11.06.2010, 14:15
Typować kto będzie mistrzem teraz to jak wróżenie z fusów. Znacie kadry zespołów na dzień 1 sierpnia 2010 ?
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 11.06.2010, 14:17
Legia faworytem jak dla mnie,
3 trybuny oddane, Skorza, dobre transfery, powoli dochodzi do porozumienia miedzy kibicami a klubem (powrot herbu, zdejmowanie zakazow stadionowych).. sa na najlepszej drodze.. potem Amika.. i My.
to typy na dzis dzien , Amika zapewne dobrze sie wzmocni, poza tym Lewandowski i Peszko zostana, moze ten drugi odejdzie, a z Lewym to zwykla gierka pod publiczke a ch.. z tego wyjdzie ( jesli mowa jest o 4-6 mln euro, dla niektorych 12 , moze za 3 euro ktos go kupi) a co z Wisla to sie okaze.. najwiekszy problem to jaja ze stadionem, gra na Hutniku w pucharach moze sie skonczyc jak z Lewadia, a pisze o tym w tym temacie bo jesli juz mialo to by sie tak skonczyc to plus jest tego ze mozemy ruszyc z kopyta w lidze jak po poprzedniej Lewadii.. tylko przydaloby sie to podtrzymac do konca sezonu a nie na kilkanascie pierwszych meczow...
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 11.06.2010 o godz. 14:29.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 11.06.2010, 14:23
John1906 napisał(a):Wyświetl post
Typować kto będzie mistrzem teraz to jak wróżenie z fusów. Znacie kadry zespołów na dzień 1 sierpnia 2010 ?
Ja znam. Każdy będzie dysponował ochłapem godnym naszej ligi i nic poza tym..
Mistrzem Wisła, później Legia, Amika, Polonia, Jaga, Zagłębie, Widzew, Śląsk, Lechia, Korona, Ruch, Bełchatów, Cracovia, Górnik, Arka, Bytom.
Mistrzem Świata Argentyna- w finale pokona Hiszpanie 3:1
Liga Mistrzów dla Realu..
Wynik najblizszego totka: 3,13, 24, 29,34,35
Koniec świata: 21.12.2012r
Ban na dwa tygodnie..jak tu wolfy zawita
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 11.06.2010, 14:41
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Ja znam. Każdy będzie dysponował ochłapem godnym naszej ligi i nic poza tym..
Mistrzem Wisła, później Legia, Amika, Polonia, Jaga, Zagłębie, Widzew, Śląsk, Lechia, Korona, Ruch, Bełchatów, Cracovia, Górnik, Arka, Bytom.
Mistrzem Świata Argentyna- w finale pokona Hiszpanie 3:1
Liga Mistrzów dla Realu..
Wynik najblizszego totka: 3,13, 24, 29,34,35
Koniec świata: 21.12.2012r
Ban na dwa tygodnie..jak tu wolfy zawita
A później wyłączysz playstation i pójdziesz spać
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.06.2010, 14:45
Raczej włączy PlayStation jak wróży sobie bana.

A wracając do tematu, ciężko wskazać w 100% mistrza ale są zespoły, które o niego powalczą na pewno Lech, Legia, Wisła i ja uważam że Widzew Łódź jak nie to walka o podium i puchary, beniaminkowie prawie zawsze mają dobry 1 sezon Widzew ma silną drużynę, dobrego trenera, kibiców i może się włączyć w walce o mistrzostwo.
Odpowiedz cytując
Slayer666
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 11.06.2010, 14:51
Terminarz mamy (przynajmniej Wisła, nie sprawdzałem, jak inne zespoły) bliźniaczo podobny do tego z poprzedniego sezonu- pierwsze kolejki to mecz z Ruchem i Arką, końcówka wakacji to mecz z Jagą, początkiem października gramy ze Śląskiem, a jesienią maraton trójmeczowy: Lech, Cracovia, Legia.
Ech, mają opracowany jeden schemat i nie za bardzo chce im się zmieniać...
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.06.2010, 14:52
Lech nie będzie mistrzem i jestem tego pewien w 99%. Mistrzem będzie Wisła, jeśli nie będzie zamieszania z trenerami i dojdzie 3 zawodników do 1 składu. Mistrzem będzie Legia jeśli Skorża nie okaże się przeciętnym trenerem (na dzień dzisiejszy nie wiemy jaki to trener), a do tego transfery im wypalą, a Wisła nie spełni 2 warunków, o których pisałem wyżej.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 11.06.2010, 14:57
Wszystko w formie żartu Nikt nie jest w stanie wytypować pierwszej czwórki na zakończenie sezonu. Tak samo śmieszył mnie temat "możliwe scenariusze walki o mistrzostwo" Temat założony na kilka kolejek przed końcem ligi, miliony scenariuszy i nikt nie trafił..prócz Jopa
Liga się wyrównała. Niestety głównie dlatego, że Wisła nie notuje już takich progresów jak kiedyś, wręcz stoimy w miejscu i siłą rzeczy gdy będziemy grać z Legią, Amiką, Polonią, Jagą, Widzewem, Zagłębiem trudno wskazać jednoznacznego faworyta. Może nie jesteśmy dużo słabsi niż kilka lat temu, ale na pewno nie jesteśmy silniejsi. Stoimy praktycznie w miejscu, więc de facto się cofamy..A konkurencja nie śpi.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 11.06.2010, 15:01
http://www.sport.pl/sport/1,67926,80...d_Lechowi.html
Lech nie kupi panów S, bo Ruch jest pazerny i nie sprzeda ich obu za 1,5 mln euro, tylko chce za jednego 2 mln!
Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać nad głupotą działaczy.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 11.06.2010, 15:09
murray napisał(a):Wyświetl post
Lech nie kupi panów S, bo Ruch jest pazerny i nie sprzeda ich obu za 1,5 mln euro, tylko chce za jednego 2 mln!
Nie wiadomo czy to wiarygodna informacja czy bzdura.
Zakładając, że to prawda to bida przyciśnie to zmiękną...
Grajki też mogą spuścić w przyszłym sezonie z tonu i Ruch zobaczy 1,5mln ale zł. za obu w sumie.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Stary 11.06.2010, 15:25
murray napisał(a):Wyświetl post
Górnik też tak cenił się z Zahorskim. Dziś gość nie jest wart funta kłaków..Optymalna cena za Sobiecha to 500tys e + koszulka Fabregasa zamiast kontraktu. Polski piłkarz na poziomie do wyciągnięcia za normalne pieniądze to Peszko i Jodłowiec. Reszta to miernoty nie warte zainteresowania lub za drogie vide Lewandowski, Nowak, Sadlok.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.06.2010, 15:43
arti napisał(a):Wyświetl post
Nie wiadomo czy to wiarygodna informacja czy bzdura.
Z
Grajki też mogą spuścić w przyszłym sezonie z tonu i Ruch zobaczy 1,5mln ale zł. za obu w sumie.

Podawanie cen za polskich zawodników w euro uważam za niesmaczny żart. Goście są warci góra coś rzedu 200 - stu tysięcy złotych.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 11.06.2010, 16:41
Skoro juz musimy mowic kto wygra lige to podpasowuje sobie scenariusz pod swoje Wislackie serce i mysle ze Wisla zdobedzie mistrza. Ostatni sezon dla nas byl nieudany, chujowy, szokujacy. Zlych emocji sie nawarstwialo az w koncu cala nasza slabosc pokazal mecz z Cracovia a raczej gol Jopa. W tym sezonie odrzucimy pare ochlapow, mam nadzieje ze wich miejsce przyjdzie kilka lepszych ochlapow plus naprawde jakis dobry gracz z pola (w sumie obojetnie na ktora pozycje, w Polsce dobry obronca moze byc w czolowce strzelcow.... Marcelo 7 bramek bodajze w jednej rundzie, gdyby zrobil to samo w 2 rundzie to by byl w czubie listy strzelcow uhehe) no i wreszcie jakis bramkarz ktory wprowadzi spokoj w szeregach obroncow bo miec Pawełka za plecami to taki sam strach jakby za Toba pedal czychal a Ty musisz wiekszosc meczu stac do niego tylem To zakonczy cyrki pod tytulem szukamy bramkarza, wprowadzi troche spokoju do druzyny, ta nutka porfesjonalizmu ktory sie chyba rysuje za srawa Basalaja jest bardzo potrzebna. W Lechu w kolei wiekszosc problemow, Peszko chyba juz na 100% odchodzi, Lewy pewnie tez bedzie chcial uciec a jak sie nie uda to byc moze wprowadzi troche zlej atmosfery do druzyny. Jak odejda Ci dwaj to Lech straci naprawde wiele, wczesniej odszedl Murawski (chyba nikt sie tak wartosciowy jak on nie pojawil?), odszedl Rengifo (Lech zostal z 1 napastnikiem, nie liczac tego z I ligi ktory przychodzil), teraz te 2 nastepne filary ktore mialy tworzyc ta marke Lecha, ktorych pamietamy z tego udanego sezonu dla Lecha sprzed 2 lat. Naprawde to co mieli zbudowane sypie sie bardzo szybko a w zamian tego przyszedl wartosciowy chyba jedynie Krivets. Ciekawe co pokaza na rynku transferowym ale i tak ciezko jest kupic pilkarza i miec pewnosc ze bedzie wzmocnieniem czy tak samo dobry jak poprzednik wydajac nawet 700 tys E... wiec tam wiecej problemow moze byc niz zdrowej atmosfery. Legia to chyba nadl konflikt kibicow z ITI. Nowy stadion to coraz glosniejsze okrzyki na zarzad, dojdzie dobra akustyka i echo odbijajace sie od pustych trybun, teraz ITI spierdalaj bedzie sie nioslo jeszcze piekniej Transfery niby imponujace jak na nasza lige ale tez trzeba zwazyc na to ze oni niemal od zera buduja ekipe wiec co z tego ze maja 5 czy 7 dobrych pilkarzy jak nadal na polowie pozycji maja nieudacznikow... Polonia W to niewiadoma, Wojciechowski bije wszystkich na glowe, mysli ze stworzy dream team bo kasa rzuci (na jego miejscu rozejrzalbym sie za granice bo z jego aspiracjami pewnie by znalazl za granica wielu dobrych graczy a nie tutaj przeplacal za slabego Nowaka itp). Jak im nie wyjdzie z 10 meczow to moze Bakero wywali albo sie wycofa z ligi, cholera go wie. Generalnie nie zycze mu dobrze, smiechem byloby gdyby taki oszolom jak Wojciechowski dopial swego i mial klub ktory walczy o MP, do tego brak kibicow, dla kogo tn klub? Dla Listkiewicza i innych celebrytow? Bez sensu. Ruch Chorzow mial taki sam dobry sezon jak Slask rok temu. Zaskoczyl, teraz juz sie na niego wszyscy zepna i byc moze skonczy jak Slask w tym sezonie. Do tego problmy finansowe w klubie, oslabienia w postaci straty Niedzielana, byc moze kolejnych podpor zespolu jak Sobiech czy Sadlok. krotko mowiac nie wroze im ze beda sie znowu bili o tytul czy puchary.
Moze miejce 4-5 dla Lechii? Klub budowany powoli, bez glupiego pospiechu z nadzieja ze w rok czy 2 zrobia klub nie z tej ligi. Z roku na rok coraz lepiej, dojrzalej, spokojniej w Ekstraklasie.
Mysle ze moze byc tak
1 Wisla
2 Lech/Legia
3 Legia/Lech
4 Polonia W - mimo wszystko aczkolwiek sukces moze rodzic sie w bolach a 4 druzyna moze znaczaco punktowo odstawac od czolowej trojki)
5 Lechia

Spasc niech spada Polonia B, Arka lub Belchatow. Jeszcze tylko dodam ze Widzew moim zdaniem nie zaskoczy. Moze srodek tabeli, moze dobrych kilka meczy ale wyzej jak 7 miejsce im nie daje. Co innego punktowac druzyny pokroju Znicz Pruszkow, Wisla Płock, GKS Katowice a walczyc z najsilniejszymi klubami Polski.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 11.06.2010, 17:17
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Górnik też tak cenił się z Zahorskim. Dziś gość nie jest wart funta kłaków..Optymalna cena za Sobiecha to 500tys e + koszulka Fabregasa zamiast kontraktu. Polski piłkarz na poziomie do wyciągnięcia za normalne pieniądze to Peszko i Jodłowiec. Reszta to miernoty nie warte zainteresowania lub za drogie vide Lewandowski, Nowak, Sadlok.
Tylko wytłumacz mi, po h*ja mają sprzedawać swojego najlepszego zawodnika po "optymalnej cenie"? Z jakiej racji? Będzie ktoś na tyle łaknął Sobiecha żeby go kupić to zapłaci (przepłaci) te 2 mln euro, nie - to Sobiech zostaje i nie osłabia drużyny przed el. LE i nowym, ciężkim sezonem w Ekstraklasie. Proste jak drut, a Ci co wylewają smutki n.t. cen za naszych zawodników dla mnie się bardziej kompromitują niż Polacy z Hiszpanią, skończcie już to, bo to jest żałosne...Gdzie na świecie się nie chcąc pozbywać się na siłę zawodnika sprzedaje się go po jego rzeczywistej wartości Czy np. Krystyna była warta aż 94 mln euro? Nie sądzę...Ale chcieli go w tym Madrycie jak nikogo, to przepłacili w.g. mnie przynajmniej dwukrotnie...
Odpowiedz cytując
joszi
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 11.06.2010, 17:33
http://www.90minut.pl/news/125/news1...-Dortmund.html

No to Lewy opchnięty, Amica zostaje bez napastnika w tej chwili. Szczerze jestem ciekaw kogo zamierzają na to miejsce ściągnąć.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 11.06.2010, 17:59
Może podwyższą ofertę za Sobiecha i Sadloka. Choć jestem zdziwiony. Moim zdaniem 1,5 mln € za obu to była dość uczciwa oferta. Ponad 6 mln złotych i niemal całkowita redukcja zadłużenia klubu z Chorzowa (za Sobiecha prowizja byłaby minimalna, bo Sadlok poszedłby za 5,5 mln).

Amika jest w trudnej sytuacji, bo GW donosi, że Peszko też odchodzi. Poznaniacy pozyskali co prawda Kiełba, ale w najlepszym wypadku zastąpi on Peszkę (i tak optymistyczny scenariusz). A kadrę i tak mieli bardzo szczupłą. Teraz brakuje najlepszego strzelca. To spore osłabienie, chyba że w Poznaniu prowadzą już zaawansowane rozmowy z jego następcami.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
joszi
Junior Member

Stary 11.06.2010, 18:20
Niby nic nie słychać, ale podobni cichaczem ściągnięto Krywca w sumie. IMO Kiełb to taki meteor, rozegrał jeden dobry sezon i tyle z niego, nie wierzę, że będzie w stanie zastąpić Peszkę. A jeśli Sławek faktycznie odejdzie to wiele powie o budowaniu poznańskiej drużyny na LM "inaczej niż dotychczasowi mistrzowie" i "nowej jakości".
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 12.06.2010, 09:25
szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
Lech zakupił jednosezonowca ;P
http://www.90minut.pl/news/125/news1...zem-Lecha.html

moim zdaniem o wiele ciekawszy był Wilczek z Piasta, który przeszedł do Lubina
http://www.90minut.pl/news/125/news1...bia-Lubin.html
a czemu jednosezonowca ? dlatego, ze do Lecha idzie ?
podejrzewam, ze jakby te transfery byly odwrotne to bys napisal, ze Wilczek jednosezonowy, a Kielb ciekawszy

Kileb ma dosyc nietypowe podejscie do swojej kariery wiec pozwolilem sobie przepisac co powiedzial w wywiadzie
w ostatniej "PN" - w ogole tytul wywiadu "Nie chcę być polskim piłkarzem", a teraz o co chodzi:

Cytat:
Nie chcę być polskim piłkarzem, ktoremu na ogol wydaje sie, ze w trakcie meczu moze przedreptac 90 minut
i liczyc na ten jeden jedyny moment, a na treningach przewalic 2 godziny i reszte dnia spedzic w domu na
kanapie zajadajac sie kielbasa, ktorej pilkarze nawet nie powinni ogladac. Nie dziwmy sie potem, ze w silnych
ligach zagranicznych mamy tak malo pilkarzy.Jestem typem pracusia i uwazam, ze jesli chce sie cos osiagnac,
trzeba sie mocno naharowac i to nie tylko podczas meczu. Niedopuszczalne jest, zeby trenowac jedynie od 8
do 10. KIedy trening konczy sie, biore pilki i jeszcze dlugo staram sie cwiczyc i poprawiac jakies elementy i tak
samo robie teraz, kiedy mam urlop po sezonie.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.06.2010, 09:42
Kiełb to akurat wg. mnie największy talent w polskiej lidze, zdecydowanie lepszy od jakichś Sobiechów czy Sadloków.
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 12.06.2010, 09:42
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
a czemu jednosezonowca ? dlatego, ze do Lecha idzie ?
podejrzewam, ze jakby te transfery byly odwrotne to bys napisal, ze Wilczek jednosezonowy, a Kielb ciekawszy
Kiełb dopiero jeden sezon grał w Eklasie dlatego jednosezonowiec
Wilczek to też jedno-sezonowiec choć pó łroku więcej grał

oczywiście obydowoje mają szanse udowodnić ze tak nie jest jednak...

jestem sceptyczny bo takich zawodoników w ostanich latach trochę się lidze pojawiło
kiedyś był wysyp w Odrze (Radzewicz, Kwiek, Nowacki)
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 12.06.2010 o godz. 12:00.
Odpowiedz cytując
joszi
Junior Member

Stary 12.06.2010, 10:28
Czy choćby ostatnio Glik - jeden dobry sezon i kreowany na gwiazdę. Rownież Kapsrzik np.Nazwiska można by mnożyć.
Odpowiedz cytując
tramp
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 12.06.2010, 11:33
Potwierdzają się wiadomości o odejściu Lewandowskiego i Peszki z Lecha. Według mnie to ich poważnie osłabia nawet gdyby kupili 4-5 nowych zawodników na ich miejsce bo zespół trzeba zgrywac od nowa. Zwłaszcza strata Peszki za małe jak na tego zawodnika pieniądze obniża ich szanse na mistrza czy ew. awans do LM. Kiełb, z całym szacunkiem dla niego, to jeszcze nie jest ten zawodnik.

Mam nadzieję że my kupimy wreszcie 1-2 piłkarzy do ofensywy a wtedy szanse oceniam 50-50 na mistrzostwo między nas a Lecha. Reszta bez szans.

Legia - bez kibiców, z nowymi piłkarzami, pod koniec sezonu może byc groźna ale na początek pewnie dopiero będzie się zgrywac.

Ruch - zapewne straci Sobiecha i Sadloka, Niedzielan znowu kontuzja, może jeszcze kogoś stracą, zanim wychowa nowych zawodników minie sporo czasu a w klubie na zakupy kasy brak.

Polonia W. - bez komentarzy. Przepłacanie za pierwszych z brzegu piłkarzy nie jest sensowną metodą budowy drużyny.

ps. nie doceniacie Jagiellonii a według mnie może coś ugrac w tym sezonie...chociaż do pucharów może trchę zabraknac ale o 4-5 miejsce mogą powalczyc

Generalnie cieszy że wyleciały drużyny które nic nie wnosiły kibicowsko, liga spłaszcza się i wyrónuje coraz bardziej, będzie pewnie jeszcze więcej walki.Do spadku Bełchatów i Polonia Bytom.

Liga będzie ciekawsza
Odpowiedz cytując
Dżołkmen
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 12.06.2010, 11:41
tramp napisał(a):Wyświetl post

Ruch - zapewne straci Sobiecha i Sadloka, Niedzielan znowu kontuzja, może jeszcze kogoś stracą, zanim wychowa nowych zawodników minie sporo czasu a w klubie na zakupy kasy brak.

Niedzielan przeszedł do Korony.
WISŁA ZŁOTY WIEK
Odpowiedz cytując
tramp
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 12.06.2010, 12:03
Pardon, nie pamiętałem. Dzięki za korektę. Tak czy inaczej dla Ruchu nie pogra
Odpowiedz cytując
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 12.06.2010, 12:07
kreseq napisał(a):Wyświetl post
Niegatywnym bedzie Slask Wroclaw
Śląsk nareszcie ma mecze z "górą" na początku, w końcu będą mieli sznase pokazać na co ich na prawdę stać, bo wcześniej zwłaszcza w pierwszym sezonie po powrocie mieli dobry kalendarz w którym nabili sobie punktów, a później było kładzenie lachy na mecze
moim zdaniem jeżeli coś będzie miało negatywny wpływ na ich grę to będzie to Tarsiewicz, za długo na stołku siedzi, w PL lidze trenerom ciężko wychodzi utrzymanie poziomu sportowego latami

Wisła też się osłabiła
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=531
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 12.06.2010 o godz. 12:13.
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 13.06.2010, 19:16
jestem daleki od siana paniki, ale moim zdaniem, głównym kandydatem do tytułu jest drużyna Legii. Polityka transferowa zmienial sie przy Ł3 na tyle, że efekty z trwajacego okienka transferowego moga przyjść bardzo szybko. Ani Lech ani Wisła z obecnym składem, praktycznie bez wzmocnien ( na który jest czas - lecz znając życie kluby zaczną kontraktowac piłkarzy w ostatniej chwili z łapanki ) nie beda w stanie rywalizowac z Legią pod wodza Skorzy
To bardzo pesymistyczny wariant, niestety, moim zdaniem , bardzo realny.
Odpowiedz cytując
sq
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 13.06.2010, 20:33
Cytat:
Wisła też się osłabiła
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=531
Nie rozumiem jak niektórzy wiślacy cieszą się że ten transfer dojdzie do skutku... Bo bedzie 1-1,5kk eur?
Mimo wieku jeszcze kilka lat pogra na wysokim poziomie.
Dla mnie jeden z najtwardszych obrońców E-klasy (z tych "nie do przejścia")
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 13.06.2010, 20:40
raczej mało kto się z tego cieszy (o ile do tego dojdzie). Z drugiej strony jeśli jest dla niego oferta , która go osobiście finansowo zadowoli, niech idzie. Za te 10 lat harówy niech sobie na koniec kariery dorobi , u nas tyle mu nie zapłacą.

edytka : 11 lat.

Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Stary 13.06.2010, 20:42
sq napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem jak niektórzy wiślacy cieszą się że ten transfer dojdzie do skutku... Bo bedzie 1-1,5kk eur?
Mimo wieku jeszcze kilka lat pogra na wysokim poziomie.
Dla mnie jeden z najtwardszych obrońców E-klasy (z tych "nie do przejścia")

Kto sie cieszy to sie cieszy...
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów